Vizitator AntoniaKitty Reputație: 0 Postat Octombrie 12, 2021 Partajează Postat Octombrie 12, 2021 Buna la toata lumea Numela meu este Antonia, sunt noua pe piata locala 😜 am mai lucrat doar in strainantate, si sunt bucuroasa sa fiu parte a acestei comunitati incepand de azi. Am 21 de ani, usor fumatoare, am aproximativ 1.64 inaltime, sani medii naturali, par negru si ochii verzi Serviciile mele sunt dupa cum urmeaza: Sex Normal 69 FinalizareCorporala Sarut GirlfriendExperience Oral Protejat Sex in diferite pozitii Body Masaj Masaj de relaxare Pntru un extra de 50 ron se poate si finalizare faciala. Preturile sunt 150 finalizarea si 200 ora. Cateva poze, sa va faceti o idee: Link spre comentariu
ballas31 Reputație: 77 Postat Octombrie 12, 2021 Oras:Buc Oras:Buc Partajează Postat Octombrie 12, 2021 Oral doar protejat? Link spre comentariu
mv1994 Reputație: 14 Postat Octombrie 12, 2021 Partajează Postat Octombrie 12, 2021 Funduletul ala e mirific Link spre comentariu
lexlover01 Reputație: -227 Postat Octombrie 12, 2021 Oras:In Inima Ta Oras:In Inima Ta Partajează Postat Octombrie 12, 2021 Nu zice rau pisicuta 2 Link spre comentariu
gicacontra2012 Reputație: 4303 Postat Octombrie 12, 2021 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Octombrie 12, 2021 Antonia îmi plac pozele, dacă sunt reale ai forme frumoase, dar repet întrebarea colegului : oralul este numai protejat indiferent de igiena ? 🙂 Link spre comentariu
craig1 Reputație: 118 Postat Octombrie 12, 2021 Oras:București Oras:București Partajează Postat Octombrie 12, 2021 Nu îmi apare numărul pe WhatsApp, altfel îi dădeam mesaj și o întrebam direct de ON. Antonia, pe WhatsApp ne este mai ușor să te contactăm. Încearcă să bagi pe numărul din anunț. Link spre comentariu
jhonmark Reputație: 439 Postat Octombrie 12, 2021 Oras:Bucharest Oras:Bucharest Partajează Postat Octombrie 12, 2021 pare ciorix 1 Link spre comentariu
liviu95 Reputație: 2258 Postat Octombrie 12, 2021 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Octombrie 12, 2021 Îmi place treaba cu "ușor fumătoare" , un fel de "puțin însărcinată" :)) Fizic arata bine, să sperăm că nu e pe graba și pe tepe. Daca face și fk e ceva. 2 Link spre comentariu
gicacontra2012 Reputație: 4303 Postat Octombrie 12, 2021 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Octombrie 12, 2021 Nu are nici o importanta etnia, dacă pozele sunt reale și fata are servicii bune. PS : mi a cam rămas pe retina posteriorul fetei 🙂 Link spre comentariu
craig1 Reputație: 118 Postat Octombrie 12, 2021 Oras:București Oras:București Partajează Postat Octombrie 12, 2021 Am întrebat eu pe WhatsApp, răspuns politicos și relativ rapid: oralul se poate și fără protecție, dar e extra. Cum ziceau și colegii, fundul e bombă, merită încercată, cel puțin din poze. Dacă nu apare cineva cu recenzie, încerc să merg eu să văd cum e treaba. 1 Link spre comentariu
zerrcore Reputație: 852 Postat Octombrie 12, 2021 Telefon: fantoma de la opera .ro Oras:Germany~Belgium-France Telefon: fantoma de la opera .ro Oras:Germany~Belgium-France Partajează Postat Octombrie 12, 2021 Etnie, sau nu , fata arată bine vedem când cineva își va face curaj sa o viziteze , cum zic mulți are prețuri ptr toate buzunarele am făcut obsesie cu aceasta expresie , dar aceasta exprimare nu definește și calitatea , definește un fel de altceva ma abțin sa zic , dar speram la servicii ok , așa ca spor la futut nu va duceți sa mai faceți obsesii , felicitări fata Draga ptr curajul tău de a spune adevarul de unde vii sa lasă. Recenziile sa ii umple paginile . Link spre comentariu
Vizitator AntoniaKitty Reputație: 0 Postat Octombrie 14, 2021 Partajează Postat Octombrie 14, 2021 Buna dragii mei !😘Azi sunt in locație pana la ora 23:00 Va pup 😘 Link spre comentariu
Vizitator AntoniaKitty Reputație: 0 Postat Octombrie 14, 2021 Partajează Postat Octombrie 14, 2021 On 10/12/2021 at 12:07 PM, ballas31 said: Oral doar protejat? Buna!Se poate și fără protecție dar in funcție de igiena . Link spre comentariu
laury Reputație: 24071 Postat Octombrie 14, 2021 Oras:Los Angeles Oras:Los Angeles Partajează Postat Octombrie 14, 2021 Hai care ai dat la buci aici? 🤣 Link spre comentariu
777xyz Reputație: 18 Postat Octombrie 14, 2021 Partajează Postat Octombrie 14, 2021 Sunt multi dar toti tac ca sa mai prinda loc. Va spun eu merita fata, este foarte frumoasa. Pozele sunt reale confirm tatuajele si faptul ca arata mai bine realitatea. Sunt constient ca o sa astept cu saptamanile dupa ce postez dar o fac la rugamintea ei. Te asteapta imbracata ca de casa in haine comune dar sexy" cat mai scurte". Ca o colega de liceu. Aspect tot de liceu : ochi verzi; corp bine proportionat; bronzata dar nu cred ca e gipsy; oricum arata prea bine. Pentru mine este in top 4 top personal si e pe locul 2 (exemple din top yasmine; adriana...etc) Accepta tot ce a mentionat mai sus si le face chiar bine simti ca e acolo cu tine; Nu voi intra prea mult in detalii si nu dau note pentru ca nu le veti crede. Mergeti si vedeti merita 150% Halat 150/200 6 2 Link spre comentariu
clement mic Reputație: 996 Postat Octombrie 14, 2021 Oras:Paris Oras:Paris Partajează Postat Octombrie 14, 2021 11 minutes ago, 777xyz said: There are many, but they are all silent to make room. I tell you she deserves the girl, she is very beautiful. The pictures are real, they confirm the tattoos and the fact that they look better in reality. I am aware that I will wait for weeks after I post but I do it at her request. She is waiting for you dressed at home in common but sexy clothes "as short as possible". Like a high school classmate. Also high school appearance : green eyes; well-proportioned body; tanned but I don't think she's gypsy; it looks too good anyway. For me she is in the top 4 personal top and is on the 2nd place (examples from the top yasmine; adriana ... etc) Accept everything mentioned above and make them feel good that he is there with you; I will not go into too much detail and do not give notes because you will not believe them. Go and see it's worth 150% Halat 150/200 The most important for me without details is she is very beautiful, you confirm it but does she do very good deep throat unprotected oral sex? I might give her a visit 1 Link spre comentariu
bebe2014 Reputație: 3419 Postat Octombrie 14, 2021 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Partajează Postat Octombrie 14, 2021 Acum 3 ore, 777xyz a spus: Sunt multi dar toti tac ca sa mai prinda loc. Va spun eu merita fata, este foarte frumoasa. Pozele sunt reale confirm tatuajele si faptul ca arata mai bine realitatea. Sunt constient ca o sa astept cu saptamanile dupa ce postez dar o fac la rugamintea ei. Te asteapta imbracata ca de casa in haine comune dar sexy" cat mai scurte". Ca o colega de liceu. Aspect tot de liceu : ochi verzi; corp bine proportionat; bronzata dar nu cred ca e gipsy; oricum arata prea bine. Pentru mine este in top 4 top personal si e pe locul 2 (exemple din top yasmine; adriana...etc) Accepta tot ce a mentionat mai sus si le face chiar bine simti ca e acolo cu tine; Nu voi intra prea mult in detalii si nu dau note pentru ca nu le veti crede. Mergeti si vedeti merita 150% Halat 150/200 TE AȘTEAPTĂ în haine de casă, la solicitarea ta , a clientului? SAU CĂ AȘA E STILUL EI ? Link spre comentariu
Maa5fu1.v3 Reputație: 122 Postat Octombrie 14, 2021 Oras:Nordului Oras:Nordului Partajează Postat Octombrie 14, 2021 4 hours ago, 777xyz said: 1)Sunt multi dar toti tac ca sa mai prinda loc. 2). Sunt constient ca o sa astept cu saptamanile dupa ce postez dar o fac la rugamintea ei. Daca ii merge asa bine si are clienti de ce te-a rugat sa postezi? 2 Link spre comentariu
Membru Premium 71laciport Reputație: 4020 Postat Octombrie 14, 2021 Oras:one day in heaven, next day in hell Oras:one day in heaven, next day in hell Membru Premium Partajează Postat Octombrie 14, 2021 Vrea sa o fu ta si lumea "buna" de pe nimfo 1 4 Link spre comentariu
777xyz Reputație: 18 Postat Octombrie 15, 2021 Partajează Postat Octombrie 15, 2021 8 hours ago, Maa5fu1.v3 said: Daca ii merge asa bine si are clienti de ce te-a rugat sa postezi? Eram sigur ca o sa apara si astfel de intrebari. Nu am de unde sa stiu. Stiu doar ca in prima zi cand am sunat la 1 ora dupa postarea ei nu mai avea nimic liber in acea zi. Pe publi nu are pus. Deci unde sunt recenziile ? 2 Link spre comentariu
777xyz Reputație: 18 Postat Octombrie 15, 2021 Partajează Postat Octombrie 15, 2021 12 hours ago, clement mic said: The most important for me without details is she is very beautiful, you confirm it but does she do very good deep throat unprotected oral sex? I might give her a visit possible. but you better ask her. it is communicative and very ok Link spre comentariu
777xyz Reputație: 18 Postat Octombrie 15, 2021 Partajează Postat Octombrie 15, 2021 9 hours ago, bebe2014 said: TE AȘTEAPTĂ în haine de casă, la solicitarea ta , a clientului? SAU CĂ AȘA E STILUL EI ? Nu am discutat cu ea de cum sa fie imbracata. Asa a fost dar mie mi.a placut. Cel mai bine o poti intreba pe whatsapp daca te asteapta cum vrei. Spor 1 Link spre comentariu
bebe2014 Reputație: 3419 Postat Octombrie 15, 2021 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Partajează Postat Octombrie 15, 2021 Acum 5 ore, 777xyz a spus: Nu am discutat cu ea de cum sa fie imbracata. Asa a fost dar mie mi.a placut. Cel mai bine o poti intreba pe whatsapp daca te asteapta cum vrei. Spor Mersi! NUMAI BINE! Link spre comentariu
Vizitator AntoniaKitty Reputație: 0 Postat Octombrie 15, 2021 Partajează Postat Octombrie 15, 2021 Buna dragilor ☺️Vreau sa va spun ca programul meu este de luni pana duminica de la 10:00 la 23:00 .In caz ca o sa schimb ceva va anunț ! Nu uitați ca programările se fac cu cel puțin 30 min înainte 😘 Link spre comentariu
johnqwer Reputație: 590 Postat Octombrie 16, 2021 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Octombrie 16, 2021 La 12.10.2021 la 12:04, AntoniaKitty a spus: Buna la toata lumea Numela meu este Antonia, sunt noua pe piata locala 😜 am mai lucrat doar in strainantate, si sunt bucuroasa sa fiu parte a acestei comunitati incepand de azi. Am 21 de ani, usor fumatoare, am aproximativ 1.64 inaltime, sani medii naturali, par negru si ochii verzi Serviciile mele sunt dupa cum urmeaza: Sex Normal 69 FinalizareCorporala Sarut GirlfriendExperience Oral Protejat Sex in diferite pozitii Body Masaj Masaj de relaxare Pntru un extra de 50 ron se poate si finalizare faciala. Preturile sunt 150 finalizarea si 200 ora. Cateva poze, sa va faceti o idee: Hello, Niste poze cu sanii ? Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum