trollescoviciulos Reputație: 260 Postat Ianuarie 16, 2014 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Postat Ianuarie 16, 2014 Nemo,tu ai mare dreptate cu postatul,ar fi cea mai buna solutie,dar te-ai gandit cati ar rezista tentatiei de a nu posta?In vara,cand a fost scandalul cu scoaterea punctelor rosii,majoritatea user-ilor au zis ca intra in greva de recenzat.Asta pwla,zi de zi se gasea cate un spargator de greva Daca spirit de echipa nu e,nimic nu e!
trollescoviciulos Reputație: 260 Postat Ianuarie 16, 2014 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Postat Ianuarie 16, 2014 Patrick,dormi pe tine nene? ))
patrick82 Reputație: 1773 Postat Ianuarie 16, 2014 Oras:Constanta Oras:Constanta Postat Ianuarie 16, 2014 Mai uita-te odata in lista lui, ca te-a upgradat si pe tine . Serios? Oh man... acum ma uit. :laugh2 http://i.imgur.com/3xPms.gif 4
patrick82 Reputație: 1773 Postat Ianuarie 16, 2014 Oras:Constanta Oras:Constanta Postat Ianuarie 16, 2014 Patrick,dormi pe tine nene? ))Ce vrei nenea nu sunt atent ca tine la detalii.
-Marius- Reputație: 1430 Postat Ianuarie 16, 2014 Oras:Milky Way Galaxy-Solar System-Earth-Europe Oras:Milky Way Galaxy-Solar System-Earth-Europe Postat Ianuarie 16, 2014 Si eu am fost la inceput... http://blog.chron.com/tubular/wp-content/blogs.dir/1943/files/the-year-in-television-2011/the-office-no.gif Si dupa aia... http://24.media.tumblr.com/bb3c78948c8328f1f5bb58b011228ed4/tumblr_mi2xcjQXpt1r3gi71o1_500.gif Dar pana la urma mi-a trecut (aproape). 3
g2br13l Reputație: 8171 Postat Ianuarie 16, 2014 Telefon: [email protected] Oras:Constanta Telefon: [email protected] Oras:Constanta Autor Postat Ianuarie 16, 2014 Am o intrebare catre constanteni.De ce va chinuiti sa combateti asa de vehement deciziile conducerii cand ar trebui sa fiti constienti ca argumentele voastre nu au nicio putere in fata conducerii.Era mult mai simplu sa spuneti ce vreti si sa asteptati. Ve ti primi acelasi raspuns, adica niciunul, ca si dupa cele 6 pagini de pledoarie. Daca vreti sa fiti bagati in seama solutia este simpla. Nu mai postati nimic o saptamana pe niciun topic si atunci veti fi observati cu siguranta Nemo noi nu combatem hotararea conducerii ci doar atragem atentia asupra unei decii incomplete. Si chiar daca conducerea nu v-a mai continua decizia cu cea care era dreapta, nu e nici o problema, pentru ca noi am pus in luminile rampei pe cel care a provocat aceasta decizie. In asa fel toti colegii nostrii de pe Constanta o sa poata stii ca exista unii useri care pe baza unei simpatii pe care conducerea le-o poarta, provoaca scandaluri care atrag dupa sine banari.
trollescoviciulos Reputație: 260 Postat Ianuarie 16, 2014 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Postat Ianuarie 16, 2014 Inca un punct de la mine,Gabriel....trece-ma pe caiet ))Sau sa ti-l dea John si i-l dau eu mai tarziu )) 1 1
g2br13l Reputație: 8171 Postat Ianuarie 16, 2014 Telefon: [email protected] Oras:Constanta Telefon: [email protected] Oras:Constanta Autor Postat Ianuarie 16, 2014 Atentioneaza-ma daca imi dai mai multe puncte ca sa ma duc sa cumpar un caiet studentesc
trollescoviciulos Reputație: 260 Postat Ianuarie 16, 2014 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Postat Ianuarie 16, 2014 Un bloc-notes consider ca ar fi suficient Dar vezi sa nu te muti in el....au mai fost cazuri )))
g2br13l Reputație: 8171 Postat Ianuarie 16, 2014 Telefon: [email protected] Oras:Constanta Telefon: [email protected] Oras:Constanta Autor Postat Ianuarie 16, 2014 La asta ma gandeam si eu ca o sa am vecini celebrii
andreif86 Reputație: 268 Postat Ianuarie 16, 2014 Oras:cluj napoca Oras:cluj napoca Postat Ianuarie 16, 2014 Dragii mei din Constanta... sincer eu nu-s genu de om care se baga ca musca in lapte in alte certuri, ba din contra, chiar incerc sa le evit.... Dar fac acuma o exceptie, si doresc o singura chestiune sa va spun... indiferent ce caracter ar avea Stalingrad, si cine ar fi vinovat/i in disputa dintre el si Londra72, vazand ce chestiuni ati spus aici despre el si cum efectiv ati maturat pe jos cu un membru important al comunitatii din Cluj, ganditi-va putin ce impresie faceti lumii care citeste acest thread, despre caracterele voastre... Apreciez faptul ca sunteti uniti si va aparati colegul vostru, dar nu sunt de acord sub nici o forma cu reactia voastra.... Si desi parerea mea facuta citindu-i posturile - deoarece nu il cunosc personal - despre caracterul lui Stalingrad nu s-a schimbat, nu pot zice acelasi lucru din pacate despre caracterele voastre Cu regret insa sesizez ca nimeni din Cluj nu v-a spus deja aceste cuvinte... oarecum ma asteptam ca si comunitatea clujeana sa fie un pic mai unita mai ales cand un coleg respectat de-al nostru este balacarit in halul in care ati facut-o voi aici ... Deci dragii mei, nu e fair-play ceea ce faceti.... Numai bine la toata lumea (ca e din cluj, ca e din constanta, ca e ungur, roman, tigan, evreu si ce alte natii or mai fi pe la noi)
johnholmes Reputație: 4731 Postat Ianuarie 16, 2014 Telefon: [email protected] Oras:Constanta Telefon: [email protected] Oras:Constanta Postat Ianuarie 16, 2014
johnholmes Reputație: 4731 Postat Ianuarie 16, 2014 Telefon: [email protected] Oras:Constanta Telefon: [email protected] Oras:Constanta Postat Ianuarie 16, 2014 .
trollescoviciulos Reputație: 260 Postat Ianuarie 16, 2014 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Postat Ianuarie 16, 2014 Andreif86,stii zicala aia cu barna din ochii altuia?Esti dezamagit ca nimeni din Cluj nu ne-a spus aceste cuvinte?De ce oare?...aici ar trebui sa-ti pui un mare semn de intrebare si sa-ti dea cu o mare virgula
patrick82 Reputație: 1773 Postat Ianuarie 16, 2014 Oras:Constanta Oras:Constanta Postat Ianuarie 16, 2014 Salutare andreif86!"indiferent ce caracter ar avea Stalingrad" asa ii iei tu apararea, intr-un fel recunoscandu-i si partea lui de vina? Nu uita, pentru noi Londra este mai important decat Stalingrad.
johnholmes Reputație: 4731 Postat Ianuarie 16, 2014 Telefon: [email protected] Oras:Constanta Telefon: [email protected] Oras:Constanta Postat Ianuarie 16, 2014 (.) nu pot zice acelasi lucru din pacate despre caracterele voastre. (.) buna seara andrei, posibil sa te surprinda, eu fiind unul din constantenii la care faci tu trimitere, insa ma simt in regula cu al meu caracter. ba chiar cred ca impreuna si cu ai mei colegii nu prea avem o problema din punct de vedere al caracterelor noastre. sunt curios, sunt intrigat cum ai tras tu aceasta concluzie si ce anume crezi ca iti valideaza punctul tau de vedere. daca te bazezi doar pe faptul ca ne-a iritat pierderea unui coleg si am reactionat ca atare, te asigur ca si interventia ta, in apararea unui coleg la care tii, se poate califica ca fiind similara, daca nu identica! pe criteriile de tine stabilite, ce spune asta despre caracterul tau? 2
gangstarr Reputație: 1629 Postat Ianuarie 16, 2014 Oras:Cetatea Tomis Oras:Cetatea Tomis Postat Ianuarie 16, 2014 .)))Hai ca ma pis pe mine....esti tare! 3
g2br13l Reputație: 8171 Postat Ianuarie 16, 2014 Telefon: [email protected] Oras:Constanta Telefon: [email protected] Oras:Constanta Autor Postat Ianuarie 16, 2014 Dragii mei din Constanta... sincer eu nu-s genu de om care se baga ca musca in lapte in alte certuri, ba din contra, chiar incerc sa le evit.... Dar fac acuma o exceptie, si doresc o singura chestiune sa va spun... indiferent ce caracter ar avea Stalingrad, si cine ar fi vinovat/i in disputa dintre el si Londra72, vazand ce chestiuni ati spus aici despre el si cum efectiv ati maturat pe jos cu un membru important al comunitatii din Cluj, ganditi-va putin ce impresie faceti lumii care citeste acest thread, despre caracterele voastre... Apreciez faptul ca sunteti uniti si va aparati colegul vostru, dar nu sunt de acord sub nici o forma cu reactia voastra.... Si desi parerea mea facuta citindu-i posturile - deoarece nu il cunosc personal - despre caracterul lui Stalingrad nu s-a schimbat, nu pot zice acelasi lucru din pacate despre caracterele voastre Cu regret insa sesizez ca nimeni din Cluj nu v-a spus deja aceste cuvinte... oarecum ma asteptam ca si comunitatea clujeana sa fie un pic mai unita mai ales cand un coleg respectat de-al nostru este balacarit in halul in care ati facut-o voi aici ... Deci dragii mei, nu e fair-play ceea ce faceti.... Numai bine la toata lumea (ca e din cluj, ca e din constanta, ca e ungur, roman, tigan, evreu si ce alte natii or mai fi pe la noi) Este chiar foarte simplu. Cum tu nu iti poti schimba parerile despre prietenul tau tanchist nici noi nu o sa ne schimbam parerea despre provocarea lui. Cat despre caracterele noastre lasa pe cei care ne cunosc personal sa se pronunte. Nu de alta insa sint destule persoane de pe site care ne stiu nu in mediul virtual ci in cel real si nici unul nu cred ca a fost primit rau de catre noi pe aici. Noi iti putem garanta cateva lucruri. Iti respectam opinia si nu dorim sa te convingem sa ti-o schimbi. Dar tot la fel de sincer iti spunem ca nu respectam sub nici o forma perversiunea, iar ceea ce a postat colegul nostru se numeste perversiune. Chiar crezi ca dupa ce ne-a facut lichele si catelusi o sa-l aplaudam? Chiar crezi ca o sa tinem capul plecat, pentru ca el e mega-utilizatorul de la Cluj? El nici macar nu are bunul simt sa-si ceara scuze. Si nu fata de noi, ci fata de majoritatea utilizatorilor pe care i-a jignit cand i-a numit lichele. Cat despre faptul ca cei de la Cluj nu prea au zis nimic.... Pai nu tot voi a-ti maturat pe jos cu Mocu ? ( si cand zic voi il includ chisr si pe Stalingrad ) Si nu va suparati ca va spun eu asta, dar Mocu chiar este cel ce trebuie sa poarte numarul 1 de pe Cluj chiar daca azi e sub alt nume. Asa ca te asteptam cu drag la vara pe litoralul constantean, chiar putem sa iti recomandam cele mai bune fete, pentru ca noi nu sintem razbunatori.
trollescoviciulos Reputație: 260 Postat Ianuarie 16, 2014 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Postat Ianuarie 16, 2014 Andrei,noi toti astia,lichelele,care am luat foc pt Londra,i-am recunoscut greselile,da,a gresit folosind un limbaj trivial,este impulsiv,incontrolabil la manie,dar pe langa toate aceste 'inconveniente' omul are si foarte multe calitati,calitati care i-au adus aceasta popularitate in randul futaciosilor constanteni.Tanchistul vostru in afara faptului ca va DEX-uieste pana va trece si pofta de-a fute,ce alta calitate mai detine in vistieria proprie? Nu suntem fair-play?Am vaga impresie ca notiunea de fair-play ti-e straina chiar si tie
coolandhotman Reputație: 1198 Postat Ianuarie 16, 2014 Oras:Constanta Oras:Constanta Postat Ianuarie 16, 2014 @Andrei Tinand cont de faptul ca nu ma cunosti decat in mod virtual, Tinand cont de faptul ca in aceasta lume virtuala, prin interventiile mele nu am jignit nici un membru al acestui forum - toate postarile si interventiile mele dovedind acest lucru, Tinand cont de faptul ca sunt CONSTANTEAN, Tinand cont de faptul ca prin interventia ta, m-ai caracterizat ca fiind lipsit de caracter, jignindu-ma (pe mine si prietenii mei) intr-un mod evident, ITI SOLICIT, CA IN MOD PUBLIC SA-TI PREZINTI SCUZELE ATAT MIE CAT SI PRIETENILOR MEI, PENTRU JIGNIREA ADUSA! Si chiar daca nu o vei face, Ganduri bune! PS1: Apropo de caracter: Cum poate fi caracterizat, ca si caracter, un om care - indiferent de conjuctura - declara ca ii este rusine de faptul ca este roman? PS2: Se pare ca nici tu nu ai inteles aceasta rabufnire a noastra, a constantenilor! Noi nu negam vina lui Londra72 si nici masura luata privind banarea lui! Am rabufnit pentru faptul ca a fost singurul pedepsit. Si aceasta rabufnire a noastra, se bazeaza pe urmatoarele conditii impuse prin "Termenii si Conditiile" ce guverneaza acest forum, si anume: -Comportamentul necivilizat, limbajul trivial duc catre un singur loc: banarea permanenta (si Londra72 a fost condus catre acel loc)! -Sunt interzise comentariile neprietenoase/ostile (oare comentariile lui Stalingrad nu se incadreaza aici? Te las pe tine - apropo de caracter - sa raspunzi)
trollescoviciulos Reputație: 260 Postat Ianuarie 16, 2014 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Postat Ianuarie 16, 2014 Din si pt fair-play(viziunea lui) ,Andrei n-o sa gaseasca o explicatie plauzibila ))
g2br13l Reputație: 8171 Postat Ianuarie 16, 2014 Telefon: [email protected] Oras:Constanta Telefon: [email protected] Oras:Constanta Autor Postat Ianuarie 16, 2014 Si cum mai nenea Cool, vrei tu asa transant sa vina niste scuze ? Pai scuze cer doar imbecilii aia care sint banati pentru limbaj vulgar. Astia care e educati o sa incerce sa ne spuna ca nu e vina lor. Mama natura e de vina, sau Mircea cel Batran. Sau poate Suleyman Magnificul ca s-a oprit prin Romania, ca daca se ducea pana la Marea Nordului acum ceream doar indurare la Alah .
patrick82 Reputație: 1773 Postat Ianuarie 16, 2014 Oras:Constanta Oras:Constanta Postat Ianuarie 16, 2014 Hai sa nu ne varsam acum frustrarile pe Adrian, nu cred ca merita, este depasit de subiect. 1
trollescoviciulos Reputație: 260 Postat Ianuarie 16, 2014 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Postat Ianuarie 16, 2014 Nu mai pomeni de suleyman c-o pun pe hurem.dulcica pe tine )))
trollescoviciulos Reputație: 260 Postat Ianuarie 16, 2014 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Postat Ianuarie 16, 2014 Patrickule,avem oareshce nemultumiri,nicidecum frustrari
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum