Sari la conținut

❌️ INDISPONIBILĂ ❌️

Anisia10

Postări Recomandate

Reputație: 12292
  • Telefon: 0755849420
  • Disponibila
  • Disponibila

Bună dimineața. Dragilor, astăzi voi putea lua doar câteva programări. Vă pup și vă aștept cu drag ☺️❤️💋💋

Link spre comentariu
  • Anisia10 a schimbat titlul în 🔥 Anisia 🔥💎0755849420💎
  • pisicuts a setat ca important acest topic
  • Disponibila
  • Disponibila

Bună dimineața dragii mei 🫶

Disponibilă pentru programări! Vă pup și să aveți o săptămână frumoasă (ULTIMA ZI) ☺️❤️

• Like 1
Link spre comentariu
  • Disponibila
  • Disponibila

Bună dimineața dragii mei 

Voi mai putea lua astăzi doar câteva programări, după care voi lipsi o perioadă din Iași ❤️

vă pup și vă aștept cu drag ☺️💋

• Like 2
Link spre comentariu
  • Disponibila
  • Disponibila

Hei, hei, hei ☺️

Dragilor începând de astăzi cu ora 14:00 voi fi disponibilă în oraș doar pentru câteva zile! Pentru programări vă rog să lăsați mesaj pe wapp și vă rog să menționați în cat timp vă pot răspunde înapoi de la trimiterea mesajului pentru a evita orice neplăcere!

Persoanele pe care le-am blocat sau cele cărora nu le-am mai răspuns și nu i-am mai primit vă rog să nu mai scrieți de pe alt număr sau să insistați să vă primesc! Dacă v-am blocat sau nu vă mai răspund înseamnă ca întâlnirea nu a decurs bine și am decis să nu mai existe o altă întâlnire 🙏🙏

Vă pup și vă aștept cu drag! Pupici cu sclipici 😘🫶❤️❤️❤️

IMG_2547.jpeg

IMG_3084.jpeg

• Haha 1
  • Inimioara 8
Link spre comentariu
Acum 1 minut, Anisia10 a spus:

Hei, hei, hei ☺️

Dragilor începând de astăzi cu ora 14:00 voi fi disponibilă în oraș doar pentru câteva zile! Pentru programări vă rog să lăsați mesaj pe wapp și vă rog să menționați în cat timp vă pot răspunde înapoi de la trimiterea mesajului pentru a evita orice neplăcere!

Persoanele pe care le-am blocat sau cele cărora nu le-am mai răspuns și nu i-am mai primit vă rog să nu mai scrieți de pe alt număr sau să insistați să vă primesc! Dacă v-am blocat sau nu vă mai răspund înseamnă ca întâlnirea nu a decurs bine și am decis să nu mai existe o altă întâlnire 🙏🙏

IMG_2547.jpeg

IMG_3084.jpeg

Arăți superb, dar din păcate doar când mai ajungi în București pot să îmi fac planuri.

• Minus 2
Link spre comentariu
  • Oras:Iasi
Acum 5 ore, Anisia10 a spus:

Hei, hei, hei ☺️

IMG_2547.jpeg

IMG_3084.jpeg

Iar ne faci cu ochiul…. Maro!

😂

• Haha 1
Link spre comentariu
  • Disponibila
  • Disponibila

Iar stă fanul meu nr 1 și îmi reacționează la toate postările cu “😂 și 👎” și culmea îmi reacționează și pe alte orașe dar el nu mă urmărește 😂😂😂!!! Te pup frumosule 

• Haha 2
  • Confuz 1
Link spre comentariu
3 minutes ago, Anisia10 said:

Iar stă fanul meu nr 1 și îmi reacționează la toate postările cu “😂 și 👎” și culmea îmi reacționează și pe alte orașe dar el nu mă urmărește 😂😂😂!!! Te pup frumosule 

E mascota noastra de Iasi. Ciudat ar fi fara el.

• Like 1
  • Minus 1
Link spre comentariu
Acum 4 minute, Anisia10 a spus:

Nici ce faci tu nu e frumos…. Doar ne faci din ochi. Lasă-mă să-ți bag un deget în ochi! 😂

• Haha 2
Link spre comentariu
Acum 8 ore, Anisia10 a spus:

Hei, hei, hei ☺️

IMG_2547.jpeg

IMG_3084.jpeg

Doamne ce pizdă are fata asta! 

Link spre comentariu
  • Disponibila
  • Disponibila
Acum 32 minute, martynovici a spus:

Locația sa ne facem traseul de autostrada?😀

Locația o voi trimite doar în momentul programării! Îmi pare rău 🙏

• Haha 1
Link spre comentariu
  • Disponibila
  • Disponibila

Bună dragii mei ☺️

Începând de mâine 18.11 (LUNI) voi fi disponibilă pentru programări până pe 21.11 (JOI) 

Programările vor fi făcute doar pe wapp! Unde vă rog să menționați în cât timp Vă pot răspunde înapoi de la trimiterea mesajului pentru a evita orice neplăcere! 

Vă pup și abia aștept sa ne re/vedem 💋💋❤️

Locația o voi trimite în momentul programării ❤️

IMG-20241101-WA0017.jpg

IMG-20241101-WA0127.jpg

Polish_20241107_115602292.jpg

IMG_20241108_152330_046.jpg

• Like 3
  • Inimioara 2
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members and 2 guests

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...