Anisia10 Reputație: 12292 Postat Mai 15 Telefon: 0755849420 Disponibila Telefon: 0755849420 Disponibila Autor Partajează Postat Mai 15 Acum 56 minute, Anisia10 a spus: Dragilor, pentru astăzi mai am liber în intervalul orar 16:30 - 18:45 ❤️❤️❤️ Vă pup și vă aștept cu drag 😈 Update: mai am doar un loc liber de la 17:45 la 18:45 Link spre comentariu
Anisia10 Reputație: 12292 Postat Mai 16 Telefon: 0755849420 Disponibila Telefon: 0755849420 Disponibila Autor Partajează Postat Mai 16 Bună dimineața simpaticilor ☺️ Pentru astăzi am locuri libere începând cu ora 12:00 vă pup și să aveți o zi minunată (alături de mine 🙈❤️) Link spre comentariu
Anisia10 Reputație: 12292 Postat Mai 16 Telefon: 0755849420 Disponibila Telefon: 0755849420 Disponibila Autor Partajează Postat Mai 16 Dragilor, pentru astăzi mi s-au eliberat câteva locuri 🤷♀️. Pentru detalii și programare vă aștept cu mesaj pe wapp ❤️☺️ Link spre comentariu
Anisia10 Reputație: 12292 Postat Mai 16 Telefon: 0755849420 Disponibila Telefon: 0755849420 Disponibila Autor Partajează Postat Mai 16 Astăzi este zi de dat “țepe”? Să știu să nu mai lucrez joia 😂😂😂 3 1 Link spre comentariu
martynovici Reputație: 96 Postat Mai 16 Oras:Iasi Oras:Iasi Partajează Postat Mai 16 1 oră în urmă, Anisia10 a spus: Astăzi este zi de dat “țepe”? Să știu să nu mai lucrez joia 😂😂😂 nu stie ceo pierdut fraieru:))) 2 1 Link spre comentariu
Anisia10 Reputație: 12292 Postat Mai 16 Telefon: 0755849420 Disponibila Telefon: 0755849420 Disponibila Autor Partajează Postat Mai 16 Acum 5 minute, martynovici a spus: nu stie ceo pierdut fraieru:))) 😂😂😂 își fac programări cu gândul să mă încurce 🤦♀️ Este loc pentru toate fetele, zic și eu (ca idee). Deci spor la bănuți și poate colegele mele au noroc la programări respectate 😂😂😂 3 Link spre comentariu
Anisia10 Reputație: 12292 Postat Mai 17 Telefon: 0755849420 Disponibila Telefon: 0755849420 Disponibila Autor Partajează Postat Mai 17 Disponibilă pentru programări 🥵🥵 Vă pup și să aveți un weekend minunat 🙏❤️ 1 8 Link spre comentariu
JohnGotti23 Reputație: 904 Postat Mai 17 Oras:DTS Oras:DTS Partajează Postat Mai 17 Acum 5 ore, Anisia10 a spus: Disponibilă pentru programări 🥵🥵 Vă pup și să aveți un weekend minunat 🙏❤️ 🥰😍😘❤️🫶 1 Link spre comentariu
lucianpbt Reputație: 1382 Postat Mai 17 Oras:Iasi Oras:Iasi Partajează Postat Mai 17 16 hours ago, Anisia10 said: Disponibilă pentru programări 🥵🥵 Vă pup și să aveți un weekend minunat 🙏❤️ Ai scos artileria grea.. 1 Link spre comentariu
Alison Reputație: 75 Postat Mai 18 Partajează Postat Mai 18 Acum 6 ore, lucianpbt a spus: Ai scos artileria grea.. Frumoasă pizdă! 1 Link spre comentariu
Anisia10 Reputație: 12292 Postat Mai 18 Telefon: 0755849420 Disponibila Telefon: 0755849420 Disponibila Autor Partajează Postat Mai 18 Bună dimineața dragii mei ☺️❤️ Astăzi am locuri libere începând cu ora 15:45 ❤️ vă pup și vă aștept cu drag 😘 Link spre comentariu
Membru Premium baron58 Reputație: 26646 Postat Mai 18 Oras:Iasi Oras:Iasi Membru Premium Partajează Postat Mai 18 Bună seara! Mai apar și eu din când în când cu o recenzie. Ei, da! Ei, da? Dar de ce, DA? Da, deoarece în ultima perioadă rar mi s-a întâmplat să plec de la o fată pe șapte cărări. Da, fiindcă niciodată n-am mai fost atât de buimac cum am fost astăzi, încă înainte de a ajunge la. O sosire cu peripeții, aveți răbdare toate la timpul lor. Da, pentru că, cu toate că a fost o vizită scurtă, a fost o vizită plină cu..... eram să spun cu "destul din toate".... nu, a fost o vizită cu de toate la superlativ. Da, fiindcă fără să vreau, din clipa în care am revăzut-o, mi-am amintit de puștoaica, destul de stângace, care își începea activitatea pe forum în octombrie 2021. Da, fiindcă astăzi am găsit o femeie foarte frumoasă, o femeie cu un aspect fizic deosebit, cu un corp bine lucrat, o femeie care impune respect din partea celui care o privește. Da, chiar dacă voi fi din nou acuzat că ridic osanale fetelor, fiindcă nu pot să nu spun ceea ce-am simțit astăzi. Da, ANISIA înseamnă: A : aspect, armonie, atitudine, acțiune,....... N: naturalețe, ..... I: inteligență, inspirație,iscusință,.... S: siguranță, .... I: igienă,intensitate,... A: abilitate, afecțiune,...( am pus punctele pentru a continua voi lista cu calitățile Anisiei). E, .... multe de spus! Pe scurt, o FEMEIE deosebită! Trec , "brusc și instantaneu" la nelipsitul catalog: PROGRAMARE: 10, ușoară, prin câteva mesaje pe WhatsApp, cu o zi înainte. La solicitarea mea îmi trimite o fotografie cu adresa locației, dar cum eram încă de ieri buimac, bucuros fiind că am găsit ușor loc în agenda ei. Menționez că nu o mai vizitasem de foarte mult timp, iar programarea am făcut-o incognito de pe alt număr de telefon. După cum spuneam pe fotografie apărea mare "Chimiei" și"C1", fără să primesc în ansamblu am tras concluzia că este vorba de C1 de la River, bloc cu multe amintiri frumoase pentru mine, numai că nu era vorba de acest bloc ci cel de pe Chimiei Nr 2. M-am mișcat repede dar tot am pierdut ceva timp, de aici timpul redus pentru vizită. ASPECTUL FIZIC: 10 cu felicitări, o femeie împlinită, cu un corp bine lucrat, o femeie foarte frumoasă, fără alte comentarii . ATITUDINEA:10, fără cusur. LOCAȚIA: 10, igiena perfectă, baie dotată corespunzător, totul perfect. ORAL n/p: 10 , adânc variat, foarte atentă cu zonele învecinate, e cu de toate. NORMAL p: 10, foarte activă, te privește în ochi pe toată durata. Am încercat doar două poziții, ea deasupra și misionar, o partidă de sex foarte reușită. Când ambii parteneri încearcă să fie mai activ decât celălalt n-are cum să iasă altfel. GFE: 10 cu felicitări. Preludiu foarte reușit, contactul vizual aproape permanent, mereu cu zâmbetul pe buze, 69 și FK-ul au fost sarea și piperul întâlnirii de astăzi. Da, mare diferență între prima întâlnire din octombrie 2021 și cea de astăzi. Am vizitat-o multe ori până acum, dar astăzi a fost cea mai reușită întâlnire. IGIENA:10 fără comentarii. DE REVENIT: Daaaa, este una dintre cele mai bune fete care ne vizitează, aș putea spune că aproape la egalitate cu Amira, sunt acum două fete care nu trebuie ratate. PS: Mă bate gândul la o întâlnire în trei, eu cu Anisia și Ellensweetperv69. Poate, poate reușesc să-mi îndeplinesc această fantezie! 6 1 Chiar și atunci când vorbim despre alții, cuvintele vorbesc mereu despre noi. Ele ne spun cine suntem. Ne definesc. Astăzi nu avem timp... Mâine nu vom avea puteri... Iar poimâine nu vom mai fi... Nu amânați, trăiți acum! Link spre comentariu
lucianpbt Reputație: 1382 Postat Mai 18 Oras:Iasi Oras:Iasi Partajează Postat Mai 18 2 minutes ago, baron58 said: PS: Mă bate gândul la o întâlnire în trei, eu cu Anisia și Ellen Sev. Poate, poate reușesc să-mi îndeplinesc această fantezie! Vara aceasta.. 1 Link spre comentariu
Surferul Reputație: 60 Postat Mai 19 Oras:Iasi Oras:Iasi Partajează Postat Mai 19 Acum 20 ore, baron58 a spus: Da, chiar dacă voi fi din nou acuzat că ridic osanale fetelor, fiindcă nu pot să nu spun ceea ce-am simțit astăzi. Hai baroane fii serios, știi prea bine ca nu se pune problema de osanale în cazul Anisiei și știm foarte bine ce fel de fata este,deci chiar aluzia nu își are rostul. Unde te-am citat eu,chiar era vorba de ceva apărare spre osanale care sunau urât. Câteodată trebuie sa recunoaștem mai dai și prin gard ca de altfel oricare dintre noi, nimeni nu este perfect, acum însă în cazul de față ai 1000% dreptate în ceea ce povestești aici. Ca și în cazul altor câteva fete la care chiar te duci ca și la o amantă. Sa fii iubit 2 1 Link spre comentariu
Anisia10 Reputație: 12292 Postat Mai 20 Telefon: 0755849420 Disponibila Telefon: 0755849420 Disponibila Autor Partajează Postat Mai 20 Dragilor, pentru astăzi mai am doar câteva locuri disponibile și mă găsiți la birou până la ora 20:00 😈🍆 Vă pup și vă aștept cu drag să ne începem săptămâna împreună 😈 1 Link spre comentariu
techcrunch Reputație: 43 Postat Mai 22 Oras:Iasi Oras:Iasi Partajează Postat Mai 22 Azi esti? Link spre comentariu
Anisia10 Reputație: 12292 Postat Mai 22 Telefon: 0755849420 Disponibila Telefon: 0755849420 Disponibila Autor Partajează Postat Mai 22 Acum 2 ore, techcrunch a spus: Azi esti? Bună, da 😊 Astăzi mă găsiți disponibilă pentru programări până la ora 20:00 ☺️ Vă pup și să aveți o zi minunată (alături de mine) 😈🍆 1 1 Link spre comentariu
Anisia10 Reputație: 12292 Postat Mai 22 Telefon: 0755849420 Disponibila Telefon: 0755849420 Disponibila Autor Partajează Postat Mai 22 La 18.05.2024 la 22:18, baron58 a spus: Bună seara! Mai apar și eu din când în când cu o recenzie. Ei, da! Ei, da? Dar de ce, DA? Da, deoarece în ultima perioadă rar mi s-a întâmplat să plec de la o fată pe șapte cărări. Da, fiindcă niciodată n-am mai fost atât de buimac cum am fost astăzi, încă înainte de a ajunge la. O sosire cu peripeții, aveți răbdare toate la timpul lor. Da, pentru că, cu toate că a fost o vizită scurtă, a fost o vizită plină cu..... eram să spun cu "destul din toate".... nu, a fost o vizită cu de toate la superlativ. Da, fiindcă fără să vreau, din clipa în care am revăzut-o, mi-am amintit de puștoaica, destul de stângace, care își începea activitatea pe forum în octombrie 2021. Da, fiindcă astăzi am găsit o femeie foarte frumoasă, o femeie cu un aspect fizic deosebit, cu un corp bine lucrat, o femeie care impune respect din partea celui care o privește. Da, chiar dacă voi fi din nou acuzat că ridic osanale fetelor, fiindcă nu pot să nu spun ceea ce-am simțit astăzi. Da, ANISIA înseamnă: A : aspect, armonie, atitudine, acțiune,....... N: naturalețe, ..... I: inteligență, inspirație,iscusință,.... S: siguranță, .... I: igienă,intensitate,... A: abilitate, afecțiune,...( am pus punctele pentru a continua voi lista cu calitățile Anisiei). E, .... multe de spus! Pe scurt, o FEMEIE deosebită! Trec , "brusc și instantaneu" la nelipsitul catalog: PROGRAMARE: 10, ușoară, prin câteva mesaje pe WhatsApp, cu o zi înainte. La solicitarea mea îmi trimite o fotografie cu adresa locației, dar cum eram încă de ieri buimac, bucuros fiind că am găsit ușor loc în agenda ei. Menționez că nu o mai vizitasem de foarte mult timp, iar programarea am făcut-o incognito de pe alt număr de telefon. După cum spuneam pe fotografie apărea mare "Chimiei" și"C1", fără să primesc în ansamblu am tras concluzia că este vorba de C1 de la River, bloc cu multe amintiri frumoase pentru mine, numai că nu era vorba de acest bloc ci cel de pe Chimiei Nr 2. M-am mișcat repede dar tot am pierdut ceva timp, de aici timpul redus pentru vizită. ASPECTUL FIZIC: 10 cu felicitări, o femeie împlinită, cu un corp bine lucrat, o femeie foarte frumoasă, fără alte comentarii . ATITUDINEA:10, fără cusur. LOCAȚIA: 10, igiena perfectă, baie dotată corespunzător, totul perfect. ORAL n/p: 10 , adânc variat, foarte atentă cu zonele învecinate, e cu de toate. NORMAL p: 10, foarte activă, te privește în ochi pe toată durata. Am încercat doar două poziții, ea deasupra și misionar, o partidă de sex foarte reușită. Când ambii parteneri încearcă să fie mai activ decât celălalt n-are cum să iasă altfel. GFE: 10 cu felicitări. Preludiu foarte reușit, contactul vizual aproape permanent, mereu cu zâmbetul pe buze, 69 și FK-ul au fost sarea și piperul întâlnirii de astăzi. Da, mare diferență între prima întâlnire din octombrie 2021 și cea de astăzi. Am vizitat-o multe ori până acum, dar astăzi a fost cea mai reușită întâlnire. IGIENA:10 fără comentarii. DE REVENIT: Daaaa, este una dintre cele mai bune fete care ne vizitează, aș putea spune că aproape la egalitate cu Amira, sunt acum două fete care nu trebuie ratate. PS: Mă bate gândul la o întâlnire în trei, eu cu Anisia și Ellensweetperv69. Poate, poate reușesc să-mi îndeplinesc această fantezie! Mulțumesc pentru vizită și cuvintele frumoase ☺️ Te pup și te mai aștept cu drag ☺️😘 1 Link spre comentariu
caudallure Reputație: 386 Postat Mai 22 Oras:Earth Oras:Earth Partajează Postat Mai 22 On 5/18/2024 at 10:18 PM, baron58 said: NORMAL p: 10, foarte activă, te privește în ochi pe toată durata. Am încercat doar două poziții, ea deasupra și misionar, o partidă de sex foarte reușită. Când ambii parteneri încearcă să fie mai activ decât celălalt n-are cum să iasă altfel. GFE: 10 cu felicitări. Preludiu foarte reușit, contactul vizual aproape permanent, mereu cu zâmbetul pe buze, 69 și FK-ul au fost sarea și piperul întâlnirii de astăzi. Da, mare diferență între prima întâlnire din octombrie 2021 și cea de astăzi. Am vizitat-o multe ori până acum, dar astăzi a fost cea mai reușită întâlnire. 🫠🤯💗 1 1 Link spre comentariu
Anisia10 Reputație: 12292 Postat Mai 23 Telefon: 0755849420 Disponibila Telefon: 0755849420 Disponibila Autor Partajează Postat Mai 23 Dragilor, pentru astăzi am locuri libere începând cu ora 13:45 ❤️ Pentru programări lăsați mesaj pe wapp. Pupici cu sclipici 😘😘❤️ 1 Link spre comentariu
Anisia10 Reputație: 12292 Postat Mai 23 Telefon: 0755849420 Disponibila Telefon: 0755849420 Disponibila Autor Partajează Postat Mai 23 1 oră în urmă, Anisia10 a spus: Dragilor, pentru astăzi am locuri libere începând cu ora 13:45 ❤️ Pentru programări lăsați mesaj pe wapp. Pupici cu sclipici 😘😘❤️ Pentru astăzi mai am liber doar următorul interval orar: 15:45 - 16:15 / 18:45 - 20:00 Link spre comentariu
techcrunch Reputație: 43 Postat Mai 23 Oras:Iasi Oras:Iasi Partajează Postat Mai 23 Acum 4 ore, Anisia10 a spus: Pentru astăzi mai am liber doar următorul interval orar: 15:45 - 16:15 / 18:45 - 20:00 Intervalul 18:45 -20:00 mai este disponibil? ti am scris pe whatsapp cu terminatia 624 la final probabil sunt in block desi nu stiu de ce :)) 1 Link spre comentariu
Anisia10 Reputație: 12292 Postat Mai 24 Telefon: 0755849420 Disponibila Telefon: 0755849420 Disponibila Autor Partajează Postat Mai 24 Bună dimineața simpaticilor ☺️ Astăzi sunt disponibilă pentru programări până la 20:00 😘❤️ Vă pup și vă aștept cu drag. Să aveți un weekend minunat 🙏❤️ 2 1 Link spre comentariu
Anisia10 Reputație: 12292 Postat Mai 25 Telefon: 0755849420 Disponibila Telefon: 0755849420 Disponibila Autor Partajează Postat Mai 25 Dragilor, astăzi voi fi disponibilă pentru programări până la ora 22:00 😊 Vă pup și să aveți o zi binecuvântată ❤️ 1 1 Link spre comentariu
Anisia10 Reputație: 12292 Postat Mai 25 Telefon: 0755849420 Disponibila Telefon: 0755849420 Disponibila Autor Partajează Postat Mai 25 Dragilor, pentru mâine am locuri libere de la ora 14:15 și voi fi până la 18:00 Pupici cu sclipici 😘❤️ 1 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum