Sari la conținut

Show cu Lary si Laura 0722847441

Vizitator LarysaLaura

Postări Recomandate

Vizitator LarysaLaura
Reputație: 0
La 10.02.2022 la 13:07, AlexA700 a spus:

Bună fetelor! Ce faceți? Sper ca nu v-au afectat idioțeniile scrise ieri de oameni care nu au 2 chifle în buzunar. Am fost la voi, sunteți minunate din toate punctele de vedere, cum arătați, cum vorbiți cu clientul, atitudine perfecta!! Nu mai băgați în seama toți idioții pt ca nu are rost! Fiți natu9, jucați-vă între voi cum va place și restul care comercializează aiurea La revedere! Eu voi ajunge marți sau miercuri la voi! Va sărut din cap pana în picioare! 

Iti multumim foarte mult ca ne ridici in slavi dar as dori sa te rezumi la servicile noastre si la pagina noastra. Nu mai ne compara cu alte fete de pe acest sait si nu mai scrie despre noi in alte recenzi. Avem pagina noastra ai ceva de spus spune aici si la varsta noastra nu cred ca mai suntem fetele nimanui. Multumim mult o zi superba .

Link spre comentariu
  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti

Am citit...dar nu am vazut deloc daca oralul este neprotejat...este cu finalizare orala sau faciala...?La experienta acestor doua milfe cred ca este importante precizarile astea.Din ce vad mormoloci in majoritate au platit un numar cu doua tipe si nu vad nici o precizare despre finalizare orala si faciala 

• Like 1
  • Minus 1
Link spre comentariu
Vizitator LarysaLaura
Reputație: 0
Acum 10 ore, neiberr a spus:

Am citit...dar nu am vazut deloc daca oralul este neprotejat...este cu finalizare orala sau faciala...?La experienta acestor doua milfe cred ca este importante precizarile astea.Din ce vad mormoloci in majoritate au platit un numar cu doua tipe si nu vad nici o precizare despre finalizare orala si faciala 

Buna dragul meu oralul se poate neprotejat dar nu facem finalizare orala sau faciala. O zi superba.

Link spre comentariu
  • Oras:București
  • Oras:București

Hello! Săptămâna trecută am fost la aceste doua doamne. Încă de la ușa am fost întâmpinat de doua doamne pe tocuri cu body-ury pe ele și cel mai important zâmbitoare! Am făcut cunoștință și am fost poftit în dormitor. A fost ceva super! Oral amândouă în același timp, show lesbi real, adică s-au sărutat, s-au lins... Bineînțeles că nu am rezistat și am intervenit și eu. A fost o experienta foarte plăcută asa ca voi mai reveni la fete cu mare drag! Ca locație e mai greu cu parcarea. La locație dau un 9. Baia are tot ce trebuie, prosoape curate, de calitate, geluri de dus de care dorești, dormitorul ok, lenjerie curata. Pentru oral le dau un 9-, 9,5, oralul este cu tot ce trebuie, adică lins peste tot, cum am zis făcut și de amândouă în același timp, pentru normal 9. Îmi pare rău că nu am avut mult timp la dispoziție! Ceea ce a fost pt mine destul de wow a fost chimia dintre ele! Știu ce au de făcut și mi-a plăcut mult!!! Și igiena lor este impecabila! FELICITĂRI! 🥰

• Like 1
Link spre comentariu

Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...