Sari la conținut

Show cu Lary si Laura 0722847441

Vizitator LarysaLaura

Postări Recomandate

Vizitator LarysaLaura
Reputație: 0
Acum 8 minute, scrisit a spus:

hai ca mi-ati sculat pula dupa o muie d-aia de a voastra.

Te asteptam cu drag 😂😂😂😂

Link spre comentariu

De treaba și nu prea, stabilisem o întâlnire azi in jurul orei 1 ,din păcate a intervenit ceva și nu am mai putut ajunge,mi am x scuze și le am spus ca nu pot ajunge într-o ora și ca încerc mai pe seară.Drept urmare am primit Block 😅.

Am anulat progrmarea la nici 10 minute dupa ce stabilisem ora si tot am primit Block, deci asa nu.

• Trist 1
  • Minus 2
Link spre comentariu
Vizitator LarysaLaura
Acum 3 ore, aiias08 a spus:

De treaba și nu prea, stabilisem o întâlnire azi in jurul orei 1 ,din păcate a intervenit ceva și nu am mai putut ajunge,mi am x scuze și le am spus ca nu pot ajunge într-o ora și ca încerc mai pe seară.Drept urmare am primit Block 😅.

Am anulat progrmarea la nici 10 minute dupa ce stabilisem ora si tot am primit Block, deci asa nu.

Nu este vorba ca ai anulat programarea. Este vorba despre faptul cum ai vorbit si atata tot cum voi selectati cred ca si noi avem acest drept si sincer am spus ceva aiurea sau facut ceva aiurea. Nu cred doar ți-am dat un blok. Nu am injurat sau jignit. O zi superba. 

Link spre comentariu
Vizitator LarysaLaura
Acum 3 ore, aiias08 a spus:

A da si a fost cu 20 de minute inainte sa ajungi mai am inca conversatia pe whatap .

Link spre comentariu

Nu ți am anulat programarea cu 5 minute înainte totuși:) cum am aflat ți am scris , daca tie ți se pare deplasat sa anulezi cu 40 de minute înainte dupa după ce abia te programesei e trist sa știi,  noi sa fin înțelegători cand primim mesaje de genu mai durează minute îți zic eu când sa urci etc,în schimb voi dați Block deși omu va anunță în timp util.

Eu unu m am convins de voi dupa faza asta.

• Minus 2
Link spre comentariu
Vizitator LarysaLaura
1 oră în urmă, aiias08 a spus:

Nu ți am anulat programarea cu 5 minute înainte totuși:) cum am aflat ți am scris , daca tie ți se pare deplasat sa anulezi cu 40 de minute înainte dupa după ce abia te programesei e trist sa știi,  noi sa fin înțelegători cand primim mesaje de genu mai durează minute îți zic eu când sa urci etc,în schimb voi dați Block deși omu va anunță în timp util.

Eu unu m am convins de voi dupa faza asta.

Dap cum spui tu ca de obicei voi clienti aveti dreptate .

O seara frumoasa! 

Link spre comentariu
La 20.05.2022 la 12:15, aiias08 a spus:

Buna ziua imi cer scuze ca ma bag in seama fara rost dar femeile sunt de nota 10 din punct de vedere al seriozitati si plus de asta au un caracter foarte frumos si multa amabilitate din partea amandurora si incerc sa imi fac din nou timp sa mai ajung pe la ele .multumesc anticipat

Link spre comentariu
Vizitator LarysaLaura
Acum 23 ore, alints a spus:

Buna ziua imi cer scuze ca ma bag in seama fara rost dar femeile sunt de nota 10 din punct de vedere al seriozitati si plus de asta au un caracter foarte frumos si multa amabilitate din partea amandurora si incerc sa imi fac din nou timp sa mai ajung pe la ele .multumesc anticipat

Multumim mult si te asteptam cu drag. O zi superba si plina de zâmbete!!!

Link spre comentariu

Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...