trollescoviciulos Reputație: 260 Postat Ianuarie 15, 2014 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Postat Ianuarie 15, 2014 In afara de cei doi,ne-am simtit lezati ,deoarece si pentru ca (,) cate unii dintre noi suntem amici,chiar daca doar virtual,si din punct de vedere moral,mi se pare mai mult decat normal sa reactionam si chiar sa luam si FOC daca este cazul.....lamurit?
trollescoviciulos Reputație: 260 Postat Ianuarie 15, 2014 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Postat Ianuarie 15, 2014 Sau altceva d-le Danila,explica-ne si noua in clar ce anume te-a adus in situatia de a-i compara pe user-ii Gabriel si Shaworma cu tiganusii care sterg/spala oglinzi/parbrize la semafor? Tiganusi care dealtfel nu merita denigrati in halul in care o faceti dvs...nu este vina lor ca s-au nascut din doi parinti incapabili de a le asigura un altfel de mod de viata Plm....pe mine unul,'declaratiile' dvs m-au lasat total interzis Oricum,eu va doresc numai bine si sa nu mai aveti parte de sters parbriz/oglinda la semafor
amada.dulcica Reputație: 514 Postat Ianuarie 15, 2014 Telefon: amada.dulcica Oras:Bucuresti Telefon: amada.dulcica Oras:Bucuresti Postat Ianuarie 15, 2014 Stiai tu de 2?Rautatea e in toti, trebuie doar sa si-o verse...
Shaworma Reputație: 463 Postat Ianuarie 15, 2014 Oras:Acolo Oras:Acolo Postat Ianuarie 15, 2014 Veronicaaa, fata bunaaaa... "Botane Danila" (pt un motiv sau altul Dem era racit si vorbea pe nas) tu ti-ai tras net recent? Intreb sincer sper sa nu te superi. Ps: vezi ca ai mustar pe maneca.Ps2: ce fel de nod faci la cravata?Ps3: tu esti unul din cei care-si asorteaza ceasul digital la masina?Ps4: nvm...tu esti "prea usor"
trollescoviciulos Reputație: 260 Postat Ianuarie 15, 2014 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Postat Ianuarie 15, 2014 Da ,Amado,stiam eu de 2...citeste-i ultima postare !
Shaworma Reputație: 463 Postat Ianuarie 15, 2014 Oras:Acolo Oras:Acolo Postat Ianuarie 15, 2014 Auzi Dem tu esti ruda cu Alexandru69? Si ala uneori se taia cu lama, ameninta tarfe si avea "multi prieteni"Vezi ce ia el poate de combina si pe tine la o doza. Stima si insanatosire grabnica.
the godfather Reputație: -1028 Postat Ianuarie 16, 2014 Telefon: 021 352 8632 Oras:'' suntem peste tot acasa '' Telefon: 021 352 8632 Oras:'' suntem peste tot acasa '' Postat Ianuarie 16, 2014 urât...urât...nu prea ești Dem(N) de nick-ul ăsta ...hai să-ti spun eu Cum stau lucrurile. ..tiganusii de care vorbești au ridicat acest forum mai de mult, deci cred ca tu ai intrat în cârciumă lor nu ei în a ta ..iar acum prin așa zisul troliu susțin formul prin trafic (de date) nu altceva. ..))
asterica Reputație: 7304 Postat Ianuarie 16, 2014 Oras:Romania Oras:Romania Postat Ianuarie 16, 2014 http://www.youtube.com/watch?v=f_VgI809hKU
dem radulescu Reputație: 184 Postat Ianuarie 16, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Ianuarie 16, 2014 Am avut azi noapte un vis.Mai degraba un cosmar:Se facea ca dupa ce m-am pus in pat,sa dorm,cuprins de remuscarile inerente reactiilor create pe forum,am atipit si dintr-odata am avut senzatia stranie ca nu eram singur in dormitor.Am deschis ochii insa nu puteam sa ma misc.Eram blocat, paralizat in pijamaua mea ridicola de motan danila.Peretii se subtiasera atat de tare incat devenisera aproape transparenti ca cei ai caselor din Japonia.Am vazut niste umbre pitice ce-i zgariau cu unghiile.Cand colo,ce sa vezi?Au reusit sa rupa o bucata si au intrat,unul dupa altul hobbitzii forumului.-Ahhh,mi-am spus,e sfarsitul!Au venit sa se razbune!Sigur au sa ma omoare in somn,sau si mai rau:au sa ma jefuiasca!!Primul s-a inserat ala,StaiJos4,si s-a apropiat incet.Inima imi batea tot mai tare cumva si oripilat de aspectul lui.Se murdarise pe fata si-i curgeau si mucii,asa in ciuda mea.Dar ce sa vezi?In loc sa scoata cutitul s-a apucat sa mi-o suga.Sugea temeinic,desi nu reusea sa-si bage decat jumate de pwla in gura,cu incercari de DT,l-as puncta cu 7,pt lipsa CIM-ului,dar am sa-i dau totusi 8 pentru COF-ul colectiv de la final.Nici nu observasem cum ceilaltzi hobbitzi se aliniasera si-si frecau pulicicile cu doua degete,savurand momentul.Aveau acea expresie de complicitate pe fatza,care m-a facut sa intzeleg ca nu voi castiga lupta cu ei,nicicand!Batalia se anunta pierduta!Kebab,s-a apropiat si el,a vrut partea lui.Chestia e ca nu reusea sa-si indese capul pwlli in guritza,asa ca mi-a acordat deosebita atentie zonelor adiacente.L-as puncta cu 5 pentru limba aspra,dar se salveaza si el datorita COF-ului colectiv,final.Cum se bucurau ei,asa de priveliste si de paralizia mea temporara,hop,intra si gabr3laba.Asta,strengarul,n-avea chef de mwie,mi-a sterpelit doar ceasul si dus a fost.Ce tzeapa si-a luat!Era un amarat de Polar,il port la sala sa masor bataile inimii,ca de s motan batran.Pezevenghiul,mi-a si tras cu ochiul cand a iesit!Recunosc,am terminat in COF,avand grija sa impart tuturor,insa,astia micii,si-au dat fiecaruia limbutze sa nu scape nimic,au asa un team spirit,al lor.La un moment dat cand crezui ca se sfarsise cosmarul,pe melodia 'Hero' a Mariei Carei,intra pe fereastra Dulcica calare pe o randunica cu un bici in mana si starponul montat.Aoleu!!!!!Cand a inceput sa dea cu biciul pe ei si sa-i ia la penetrat!!Acu' imi era mila de ei,ca Dulcica montase XL-ul si astia erau toti mitici,pardon,pitici.I-a penetrat,cat a vrut ea,si au fugit dracului.Stiam.Urma sa ma ia dracu.Dulcica a descalecat si a inceput sa strige:-Esti bou?Ce dracu ti-a trebuit sa te iei de neamul hobbitzilor???Nu vezi ca ei e sarea si piperul la carciuma??Unde te crezi,handicapatule?Era imbracata in dansatoare din buric,s-a apropiat si mi-a spus:-Sha Nel Izbekk, sha nel izbekk!-WTF?-m-am gandit.Anna atakallami arrabi ketir shwaie,dar asta chiar nu intelegeam!Oprindu-si vibratia la strapon,am auzit acum clar:-Chanel is back!Chanel is back!-Damn,she was right!Actually Chanel IS back!!!Doamne,nu mai trebuia sa fiu eu Zorro-ul forumului!-De azi ai ban la DG o luna!-mi-a spus Dulcica.-O luna,bre,auzi?????O luna n-ai voie nici macar sa postezi o litera.Du-te nene la curve si scrie recenzii,lasa neamul hobbitzilor in pace.-OK,am zis.Asa sa fie!!!!M-am trezit transpirat,lac de sudoare.Am decis sa respect promisiunea,dupa ce va impartasesc si voua cosmarul.Asa ca asta a fost.Baietzi,mai venitzi pe la mine.Mie mi-a placut.Poate ne imprietenim;) 1
Shaworma Reputație: 463 Postat Ianuarie 16, 2014 Oras:Acolo Oras:Acolo Postat Ianuarie 16, 2014 Am avut azi noapte un vis.Mai degraba un cosmar:Se facea ca dupa ce m-am pus in pat,sa dorm,cuprins de remuscarile inerente reactiilor create pe forum,am atipit si dintr-odata am avut senzatia stranie ca nu eram singur in dormitor.Am deschis ochii insa nu puteam sa ma misc.Eram blocat, paralizat in pijamaua mea ridicola de motan danila.Peretii se subtiasera atat de tare incat devenisera aproape transparenti ca cei ai caselor din Japonia.Am vazut niste umbre pitice ce-i zgariau cu unghiile.Cand colo,ce sa vezi?Au reusit sa rupa o bucata si au intrat,unul dupa altul hobbitzii forumului.-Ahhh,mi-am spus,e sfarsitul!Au venit sa se razbune!Sigur au sa ma omoare in somn,sau si mai rau:au sa ma jefuiasca!!Primul s-a inserat ala,StaiJos4,si s-a apropiat incet.Inima imi batea tot mai tare cumva si oripilat de aspectul lui.Se murdarise pe fata si-i curgeau si mucii,asa in ciuda mea.Dar ce sa vezi?In loc sa scoata cutitul s-a apucat sa mi-o suga.Sugea temeinic,desi nu reusea sa-si bage decat jumate de pwla in gura,cu incercari de DT,l-as puncta cu 7,pt lipsa CIM-ului,dar am sa-i dau totusi 8 pentru COF-ul colectiv de la final.Nici nu observasem cum ceilaltzi hobbitzi se aliniasera si-si frecau pulicicile cu doua degete,savurand momentul.Aveau acea expresie de complicitate pe fatza,care m-a facut sa intzeleg ca nu voi castiga lupta cu ei,nicicand!Batalia se anunta pierduta!Kebab,s-a apropiat si el,a vrut partea lui.Chestia e ca nu reusea sa-si indese capul pwlli in guritza,asa ca mi-a acordat deosebita atentie zonelor adiacente.L-as puncta cu 5 pentru limba aspra,dar se salveaza si el datorita COF-ului colectiv,final.Cum se bucurau ei,asa de priveliste si de paralizia mea temporara,hop,intra si gabr3laba.Asta,strengarul,n-avea chef de mwie,mi-a sterpelit doar ceasul si dus a fost.Ce tzeapa si-a luat!Era un amarat de Polar,il port la sala sa masor bataile inimii,ca de s motan batran.Pezevenghiul,mi-a si tras cu ochiul cand a iesit!Recunosc,am terminat in COF,avand grija sa impart tuturor,insa,astia micii,si-au dat fiecaruia limbutze sa nu scape nimic,au asa un team spirit,al lor.La un moment dat cand crezui ca se sfarsise cosmarul,pe melodia 'Hero' a Mariei Carei,intra pe fereastra Dulcica calare pe o randunica cu un bici in mana si starponul montat.Aoleu!!!!!Cand a inceput sa dea cu biciul pe ei si sa-i ia la penetrat!!Acu' imi era mila de ei,ca Dulcica montase XL-ul si astia erau toti mitici,pardon,pitici.I-a penetrat,cat a vrut ea,si au fugit dracului.Stiam.Urma sa ma ia dracu.Dulcica a descalecat si a inceput sa strige:-Esti bou?Ce dracu ti-a trebuit sa te iei de neamul hobbitzilor???Nu vezi ca ei e sarea si piperul la carciuma??Unde te crezi,handicapatule?Era imbracata in dansatoare din buric,s-a apropiat si mi-a spus:-Sha Nel Izbekk, sha nel izbekk!-WTF?-m-am gandit.Anna atakallami arrabi ketir shwaie,dar asta chiar nu intelegeam!Oprindu-si vibratia la strapon,am auzit acum clar:-Chanel is back!Chanel is back!-Damn,she was right!Actually Chanel IS back!!!Doamne,nu mai trebuia sa fiu eu Zorro-ul forumului!-De azi ai ban la DG o luna!-mi-a spus Dulcica.-O luna,bre,auzi?????O luna n-ai voie nici macar sa postezi o litera.Du-te nene la curve si scrie recenzii,lasa neamul hobbitzilor in pace.-OK,am zis.Asa sa fie!!!!M-am trezit transpirat,lac de sudoare.Am decis sa respect promisiunea,dupa ce va impartasesc si voua cosmarul.Asa ca asta a fost.Baietzi,mai venitzi pe la mine.Mie mi-a placut.Poate ne imprietenim;) Retrag ce-am spus visavi de alex69...tie iti trebuie un cu totul altfel de medicatie. Pune jos etnobotanicele si departeaza-te de tastatura. Stima
thecat Reputație: 10279 Postat Ianuarie 16, 2014 Oras:all over (NU e o ironie...) Oras:all over (NU e o ironie...) Postat Ianuarie 16, 2014 ?
sit down comedy Reputație: 729 Postat Ianuarie 16, 2014 Oras:Bucharest Oras:Bucharest Postat Ianuarie 16, 2014 Domnu' Fake, supararea mai trece. Dar prostia nu se vindeca. Boala uneori se trateaza, uneori nu . Prima data aia cu masina, acum asta cu muia. Cred ca iti dai singur muie . Hai sa vedem daca rade cineva la glumele tale . Later edit . Bine a zis Trolevicious. Nu ai poante in tine deloc. Iti doresc sa fii doar prost si suparat pe moment. Nu ai deloc poante in tine .
trollescoviciulos Reputație: 260 Postat Ianuarie 16, 2014 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Postat Ianuarie 16, 2014 Euflo,poante are,dar pentru el Chiar sunt curios,el s-o amuza la poantele lui? Doamne fereste!
anonimuu Reputație: 554 Postat Ianuarie 16, 2014 Oras:Confidential Oras:Confidential Postat Ianuarie 16, 2014 Am avut azi noapte un vis.Mai degraba un cosmar:Se facea ca...Domnule, fara pic de rautate, iti recomand:Get some Nuts, nu esti tu cand ti-e foame, poate iti revii...Ti-ai pus juma' de forum in cap cu topicul asta, plus ca mai mult ca sigur vei fi propus pentru suzeta... no offence...
trollescoviciulos Reputație: 260 Postat Ianuarie 16, 2014 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Postat Ianuarie 16, 2014 Are si suzeta mandria ei ))))) Danila,uitasem.....eu cred ca tu insuti esti o poanta.........nereusita
patrick82 Reputație: 1773 Postat Ianuarie 16, 2014 Oras:Constanta Oras:Constanta Postat Ianuarie 16, 2014 http://awesomegifs.com/wp-content/uploads/Googly-eyes-bathtub-and-rubber-ducky.gifhttp://awesomegifs.com/wp-content/uploads/wind-up-dog.gif
sorina4u Reputație: 79 Postat Ianuarie 16, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Ianuarie 16, 2014 nu mi se pare amuzant filmuletul cu catelul acela....trist
patrick82 Reputație: 1773 Postat Ianuarie 16, 2014 Oras:Constanta Oras:Constanta Postat Ianuarie 16, 2014 Exact!
JackBlack Reputație: 1026 Postat Ianuarie 16, 2014 Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Postat Ianuarie 16, 2014 http://1.bp.blogspot.com/-kt6ysjgHN50/UXc_Vi4J8OI/AAAAAAAAAf8/bXwn4bugshs/s1600/mm_stands_for_masochist_by_faiga-d308hoa.jpg
g2br13l Reputație: 8171 Postat Ianuarie 16, 2014 Telefon: [email protected] Oras:Constanta Telefon: [email protected] Oras:Constanta Postat Ianuarie 16, 2014 Si a postat baiatu` dupa 7 zile In care s-a dopat doar cu pastile, Si spune c-a avut doar un cosmar Ce am citit nu-i nici macar ilar I-a dat o forma de review Amada spune simplu,... asta-i ptiu A pus si trei baieti in el La pomenit si pe Chanel Si si-a inchipuit badie O maxima paranghelie In care el credea ca poate Ca sa ne futa pe la spate Dar totul este in zadar Euflo i-ai tu un ceas Polar Saworma dai tu cu de toate Sa-l usture adanc in spate Ca altadata el sa stie Ca noi facem paranghelie! Iar daca tu te dai istet Hobitii spun - Esti nataflet ! Nu ne mai arunca fitile Ca noi nu consumam pastile. 3
ventrino Reputație: 955 Postat Ianuarie 16, 2014 Telefon: [email protected] Oras:Slobozia Telefon: [email protected] Oras:Slobozia Postat Ianuarie 16, 2014 Danila Prepeleac al forumului, da bogata imaginatie ai, pacat doar ca e ..... http://i39.tinypic.com/29vcu9c.jpghttp://i39.tinypic.com/29vcu9c.jpghttp://i39.tinypic.com/29vcu9c.jpg
trollescoviciulos Reputație: 260 Postat Ianuarie 16, 2014 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Postat Ianuarie 16, 2014 Ahhh,Gabriele,ahhh....pe mine nu m-ai bagat in poezie Bineeeeeeee
patrick82 Reputație: 1773 Postat Ianuarie 16, 2014 Oras:Constanta Oras:Constanta Postat Ianuarie 16, 2014 Esti greu de pronuntat.
trollescoviciulos Reputație: 260 Postat Ianuarie 16, 2014 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Postat Ianuarie 16, 2014 ))))))) ma alinta...trolly,trolica,trolisor,gasea el E rea intentie
Administrator pisicuts Reputație: 114569 Postat Ianuarie 16, 2014 Oras:La butoane Oras:La butoane Administrator Postat Ianuarie 16, 2014 ))))))) ma alinta...trolly,trolica,trolisor,gasea el E rea intentie
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum