trollescoviciulos Reputație: 260 Postat Ianuarie 15, 2014 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Postat Ianuarie 15, 2014 Ca tot se poarta pe DG topicele cu revenirea lui x,y sau z,am considerat ca si Londonezul nostru drag merita un astfel de loc'sor in care sa ne dam cu parerea despre el ca si user,cu bune,cu rele,asa zurliu cum era el..... Incep eu:Da,mi-as dori la modul cel mai sincer sa revina.Lasand la o parte iesirile deseori vulgare,cu,care nici eu nu sunt de acord,consider ca ESTE un fel de 'sarea si piperul' sectiunii Constanta si fara el ' viata e pustiu' Acestea fiind spuse,eu unul te astept cu un mare drag si chiar ti-as sugera urmatorul nick: Londonezul72.... te-ar reprezenta O seara minunata va doresc si numai ganduri bune!
g2br13l Reputație: 8171 Postat Ianuarie 15, 2014 Telefon: [email protected] Oras:Constanta Telefon: [email protected] Oras:Constanta Postat Ianuarie 15, 2014 Ca tot se poarta pe DG topicele cu revenirea lui x,y sau z,am considerat ca si Londonezul nostru drag merita un astfel de loc'sor in care sa ne dam cu parerea despre el ca si user,cu bune,cu rele,asa zurliu cum era el..... Incep eu:Da,mi-as dori la modul cel mai sincer sa revina.Lasand la o parte iesirile deseori vulgare,cu,care nici eu nu sunt de acord,consider ca ESTE un fel de 'sarea si piperul' sectiunii Constanta si fara el ' viata e pustiu' Acestea fiind spuse,eu unul te astept cu un mare drag si chiar ti-as sugera urmatorul nick: Londonezul72.... te-ar reprezenta O seara minunata va doresc si numai ganduri bune!
bigboy20 Reputație: 158 Postat Ianuarie 15, 2014 Oras:Constanta Oras:Constanta Postat Ianuarie 15, 2014 Ca tot se poarta pe DG topicele cu revenirea lui x,y sau z,am considerat ca si Londonezul nostru drag merita un astfel de loc'sor in care sa ne dam cu parerea despre el ca si user,cu bune,cu rele,asa zurliu cum era el..... Incep eu:Da,mi-as dori la modul cel mai sincer sa revina.Lasand la o parte iesirile deseori vulgare,cu,care nici eu nu sunt de acord,consider ca ESTE un fel de 'sarea si piperul' sectiunii Constanta si fara el ' viata e pustiu' Acestea fiind spuse,eu unul te astept cu un mare drag si chiar ti-as sugera urmatorul nick: Londonezul72.... te-ar reprezenta O seara minunata va doresc si numai ganduri bune!Londonezule treci inapoi ca ne e dor de tine deja !!!!
trollescoviciulos Reputație: 260 Postat Ianuarie 15, 2014 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Autor Postat Ianuarie 15, 2014 Am uitat sa specific: Acest topic nu se vrea a fi un generator de conflicte! Londra,sa te bantuie toti dracii de n-oi intra sa-mi spui ceva,orice.....poti sa ma iei si la poola,stau...sa mor! )))))
g2br13l Reputație: 8171 Postat Ianuarie 15, 2014 Telefon: [email protected] Oras:Constanta Telefon: [email protected] Oras:Constanta Postat Ianuarie 15, 2014 La asa oferta, poate e cazul sa cer si eu banarea mea ?
trollescoviciulos Reputație: 260 Postat Ianuarie 15, 2014 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Autor Postat Ianuarie 15, 2014 Gabriele,la tine nici nu intra in discutie vre-un refuz ))))))))))))
g2br13l Reputație: 8171 Postat Ianuarie 15, 2014 Telefon: [email protected] Oras:Constanta Telefon: [email protected] Oras:Constanta Postat Ianuarie 15, 2014 Acum urmeaza intrebarea cea mai grea. Trebuie sa deschid topic pentru osanale sau imi fac revenirea in anonimat ?
trollescoviciulos Reputație: 260 Postat Ianuarie 15, 2014 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Autor Postat Ianuarie 15, 2014 Neaparat cu osanale si chiar si cu focuri de artificii ))Le meriti pe buna dreptate!
g2br13l Reputație: 8171 Postat Ianuarie 15, 2014 Telefon: [email protected] Oras:Constanta Telefon: [email protected] Oras:Constanta Postat Ianuarie 15, 2014 Ce face Londra acum http://youtu.be/jmJaPtQxnMA
sorinu Reputație: 3230 Postat Ianuarie 15, 2014 Oras:Intre vecini Oras:Intre vecini Postat Ianuarie 15, 2014 Come back my nigga !!
alexandru69 Reputație: 366 Postat Ianuarie 15, 2014 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Ianuarie 15, 2014 si eu sunt de acord, din suflet, ca londra sa revina. Chiar daca nu am fost intotdeauna de acord cu opiniile lui, omul si-a spus in felul lui punctul de vedere. Nu putem fi toti la fel, nu putem ignora toti anumite provocari (exista din plin).Imi permit sa imi spun parerea aici pentru ca, pe de o parte, si eu ma las provocat de anumite persoane (ma rog, m-am lasatm), iar pe de alta parte, pe sectiunea constanta am postat, cunosc oameni fara sa fie vorba de deplasarea anuala in concediu. Cea mai frumosa perioada pe aceasta sectiune, o datatorez in primul rand experientei acumulate nu numai in perioada concediului, oamenilor cunoscuti face to face, altii numai la telefon
johnholmes Reputație: 4731 Postat Ianuarie 15, 2014 Telefon: [email protected] Oras:Constanta Telefon: [email protected] Oras:Constanta Postat Ianuarie 15, 2014 Londra,sa te bantuie toti dracii de n-oi intra sa-mi spui ceva,orice.....poti sa ma iei si la poola,stau...sa mor! ))))) deci, sa inteleg ca nu iti convine daca se rebranduieste londra si vine pe neasteptate, adica pe un user fata de care sa nu realizezi din prima cine este (ca londra nu trebuie sa spuna mult ca sa-ti dai repede seama cine e). iti doresti ca londra sa intre si sa-ti spuna intai ceva, ca sa-ti dai seama, si ulterior sa te ia la poola, cum spui tu! acum intelegi ce iti spuneam eu tie nu cu mult timp in urma! spune tata cine esti la revenire, discret, in cod, cum doresti, numai sa nu ma lasi sa imi strofoc creierii cu tot felul de supozitii. stiu de unde sa o iau cu tine de fiecare data si nu de la bun inceput! 2
trollescoviciulos Reputație: 260 Postat Ianuarie 15, 2014 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Autor Postat Ianuarie 15, 2014 Sa vina cum o vrea,numai sa vina ! Ai inteles gresit ))
coolandhotman Reputație: 1198 Postat Ianuarie 15, 2014 Oras:Constanta Oras:Constanta Postat Ianuarie 15, 2014 Ca ne dorim sau nu ne dorim noi, eu sunt convins ca Londonezu' va reveni sau poate a revenit deja!
johnholmes Reputație: 4731 Postat Ianuarie 15, 2014 Telefon: [email protected] Oras:Constanta Telefon: [email protected] Oras:Constanta Postat Ianuarie 15, 2014 Come back my nigga !! sorine tata, ai grija mare cu expresia asta pe chat! nu din alt motiv, dar daca avem un utilizator de culoare printre noi (pardon the "colored" term which also is politically incorrect) sa vezi tu dracia ma'sii cu scandalul care iese!!! iti dai seama ca trebuie sa fim foarte corecti fata de toate natiunile conlocuitoare, mai ales ca esti din constanta unde avem tigani, turci, tatari, greci, machidoni, lipoveni, haholi, evrei si mai stiu eu cate alte etnii.
bigboy20 Reputație: 158 Postat Ianuarie 15, 2014 Oras:Constanta Oras:Constanta Postat Ianuarie 15, 2014 sorine tata, ai grija mare cu expresia asta pe chat! nu din alt motiv, dar daca avem un utilizator de culoare printre noi (pardon the "colored" term which also is politically incorrect) sa vezi tu dracia ma'sii cu scandalul care iese!!! iti dai seama ca trebuie sa fim foarte corecti fata de toate natiunile conlocuitoare, mai ales ca esti din constanta unde avem tigani, turci, tatari, greci, machidoni, lipoveni, haholi, evrei si mai stiu eu cate alte etnii.
johnholmes Reputație: 4731 Postat Ianuarie 15, 2014 Telefon: [email protected] Oras:Constanta Telefon: [email protected] Oras:Constanta Postat Ianuarie 15, 2014 Ca ne dorim sau nu ne dorim noi, eu sunt convins ca Londonezu' va reveni sau poate a revenit deja! n-a revenit inca! daca era prezent ii spunea lui benny, ca altfel il bantuiau toti dracii!!!!!
sorinu Reputație: 3230 Postat Ianuarie 15, 2014 Oras:Intre vecini Oras:Intre vecini Postat Ianuarie 15, 2014 Nu am nici un stres tati...ala care se ataca e CLAR ca el vrea scandal nu eu...ar fii chiar penal ca unu sa comenteze ceva ca dc il fac cioara si etc, e doar o vorba si mie imi place, fiind din piata chiliei unde e full de tigani/tatari/machidonime/unguri ->( jumate de natie sunt si eu adica ungur ) care am trait alaturi de ei toata viata mea pana acum nimeni nu a comentat ceva desi folosesc deseori vorba asta ba in gluma ba in serios ! deci Londra ori revii ori ma dau inactiv si eu ca de mult caut o scuza sa ma retrag
vasile.c Reputație: 250 Postat Ianuarie 16, 2014 Oras:Pisti Tat Oras:Pisti Tat Postat Ianuarie 16, 2014 Eu il vreau pe fratele londra inapoi ca nu mai am cu cine sa ma cert. Gabreleeee, daca nu revine londra, te certi cu mine??
trollescoviciulos Reputație: 260 Postat Ianuarie 16, 2014 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Autor Postat Ianuarie 16, 2014 Ma cert eu cu tine,dar sa fie Londra martor )))
obiectiv Reputație: 5314 Postat Ianuarie 16, 2014 Oras:bangkok Oras:bangkok Postat Ianuarie 16, 2014 ii promit londonezului daca revine ,ca ma las de dat limbi in pizda,
trollescoviciulos Reputație: 260 Postat Ianuarie 16, 2014 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Autor Postat Ianuarie 16, 2014 Moaaama ,Obi.....asta deja este sacrificiul suprem ))))) Londra,lumea chiar te iubeste,frate!
geone Reputație: -476 Postat Ianuarie 16, 2014 Oras:Abc Oras:Abc Postat Ianuarie 16, 2014 Toata lumea cred
g2br13l Reputație: 8171 Postat Ianuarie 16, 2014 Telefon: [email protected] Oras:Constanta Telefon: [email protected] Oras:Constanta Postat Ianuarie 16, 2014 Eu il vreau pe fratele londra inapoi ca nu mai am cu cine sa ma cert. Gabreleeee, daca nu revine londra, te certi cu mine?? Ma cert bre si cu tine asa cum m-am certat si cu Londra Da pe tine sa fiu eu al dracu care nu te face sa iti amintesti parola aia
senya_g Reputație: -516 Postat Ianuarie 17, 2014 Oras:Constanta Oras:Constanta Postat Ianuarie 17, 2014 De Acorddddddddddddd
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum