passenger99y Reputație: 8 Postat Noiembrie 16, 2021 Oras:langa clitoris Oras:langa clitoris Postat Noiembrie 16, 2021 Am fost si eu la domnisoara. Ce sa zic, mie mi-a placut foarte foarte mult de ea. Frumoasa, curata, revin.
barosanu1 Reputație: 537 Postat Noiembrie 16, 2021 Oras:Romania Oras:Romania Postat Noiembrie 16, 2021 10 minutes ago, passenger99y said: Am fost si eu la domnisoara. Ce sa zic, mie mi-a placut foarte foarte mult de ea. Frumoasa, curata, revin. O recenzie de nota 1.5. Felicitari ! 2
AlexAl33xxx Reputație: -9 Postat Noiembrie 29, 2021 Oras:Cluj Oras:Cluj Postat Noiembrie 29, 2021 On 11/16/2021 at 9:02 PM, barosanu1 said: O recenzie de nota 1.5. Felicitari ! Ba … Numa idioți sa moara familia mea dacă am văzut așa boi! Pai omul face recenzie pozitivă nu e bun e peste , dacă face proasta sunteți scolo la cârcoteală dar nici unul din care se bagă in seama negativ și pe caterinca nu a fost , am cotit com atent … ăștia ce îmbârligă sunt aici doar sa imbarlige … labagii de 2 lei 😂😂😂 Vai de voi și de viața voastră pe care o pierderi pe forum 😂😂😂😂 saracii 1 4
AlexAl33xxx Reputație: -9 Postat Noiembrie 29, 2021 Oras:Cluj Oras:Cluj Postat Noiembrie 29, 2021 On 11/11/2021 at 7:24 AM, adi2712 said: Așa sunt cele care schimbă des locatia ... lemn sau scândură 🙋♂️🙂 De ce oare ele schimbă des locatia ? Oare de ce exista fete pe forum care nu schimbă des locatia .... ani de zile 🤔 nu stau lemn sau scândură in pat Și eu ce întrebări pun🤦♂️😅 🤭🤭🤭 Dacă erai atent , dar ești doar pe negativ ca viața ta :)) fata scrie ca e din Ardeal și probabil schimba locația ca evident dacă vine doar in Weekend nu tine aceeași locatie … dar ești prea prost vtm , dar pe gura mare … papagal 😂😂😂 1 1 3
omuldinpadure Reputație: 4459 Postat Decembrie 2, 2021 Postat Decembrie 2, 2021 Din pacate e momentan retrasa. Am discutat cu ea. Sper sa revina si sa am ocazia sa o intalnesc si sa o futacesc))))
konn223 Reputație: 402 Postat Decembrie 4, 2021 Postat Decembrie 4, 2021 On 12/2/2021 at 11:51 AM, omuldinpadure said: Din pacate e momentan retrasa. Am discutat cu ea. Sper sa revina si sa am ocazia sa o intalnesc si sa o futacesc)))) Cand sa retras, am cu ea recent si nu a zis nimic, dar nu ne-am potrivit la timp pentru programari.
georgeb7 Reputație: 10 Postat Decembrie 6, 2021 Postat Decembrie 6, 2021 Am vizitat si eu domnisoara in urma recenziilor pozitive. Fata frumusica la fata exact cum au confirmat confratii, putin prea skinny pentru gusturile mele. Atitudinea extrem de distanta, aici cred ca este principalul minus. LOCATIE - 8, apartament central, baia dotata cu tot ce trebuie. FATA - 8.5( 9 fata, 8 corp ) ON - 7, slabut NP - 8, am schimbat cateva pozitii, rezista bine, insa trebuie putina implicare din partea ei nu doar modul papusa gonflabila Halat: 200(30 min) E de bifat! 1
kasparian Reputație: 6202 Postat Decembrie 7, 2021 Oras:Micul Paris Oras:Micul Paris Postat Decembrie 7, 2021 Acum 14 ore, georgeb7 a spus: Atitudinea extrem de distanta, aici cred ca este principalul minus. NP - 8, am schimbat cateva pozitii, rezista bine, insa trebuie putina implicare din partea ei nu doar modul papusa gonflabila Halat: 200(30 min) Aș interveni cu câteva precizări, pentru că Luciei i s-au cam lipit etichetele astea de "rece" și "neimplicată" (poate am și eu o vină, din încercarea de a fi "obiectiv" în recenzie), dar... adevărul e pe la mijloc. E adevărat că este mai distantă la început - ori dintr-o anume teamă și precauție (cât timp nu cunoaște clientul și la ce se poate aștepta de la el), ori pentru că așa este ea, mai interiorizată de fel, are nevoie ca altcineva să spargă gheața - dar poate deveni foarte plăcută și comunicativă, odată ce vorbești puțin cu ea și destinzi atmosfera. Cel puțin la mine, așa a fost, însă cred că asta depinde de fiecare, cum știe să relaționeze. Cât despre sex, nu aș spune că nu se implică, ci doar că nu simulează plăcerea... dacă nu există, ceea ce e cu totul altceva. Din nou, depinde de fiecare, dar pentru mine e preferabil așa decât să joace teatru - măcar știu că și reacțiile pozitive (atunci când vin) sunt sincere și cu atât mai mult am satisfacția că "munca" mea a fost apreciată Însă, într-adevăr, jumătate de oră (cum văd că au fost la ea cei mai mulți) este cam puțin pentru a o "deschide" pe Lucia și a o cunoaște la tot potențialul, iar aici aș spune că prețul de 200/400 e puțin prea mare și joacă împotiva ei. La 200/300 lei, cred că ar fi mai mulți clienți dispuși să stea o oră și să o cunoască mai bine, sunt convins că atunci recenziile ar fi mai bune și ea ar avea numai de câștigat. 4 1
barosanu1 Reputație: 537 Postat Decembrie 7, 2021 Oras:Romania Oras:Romania Postat Decembrie 7, 2021 Durere mare cu curvele interiorizate care se arunca la tarife maxime. 400 h ca sa o " descoperi " e mult monsher la inceput de drum si fara FK cu GFE minim. 2 1
omuldinpadure Reputație: 4459 Postat Decembrie 7, 2021 Postat Decembrie 7, 2021 9 hours ago, cappajura said: A revenit? Mie acum 5 zile mi-a spus ca in ianuarie revine dar uite ca se pare ca a revenit mai repede. Nu cred ca m-a mintit, nu ma cunoaste si nu ar fi avut de ce....
lgoptimus Reputație: 5 Postat Februarie 12, 2022 Postat Februarie 12, 2022 A mai vorbit cineva cu ea in ultima perioada?
stephanos27 Reputație: 248 Postat Februarie 12, 2022 Oras:Mallorca https://maps.app.goo.gl/pk6WRQ1W8AxKWheV9 Oras:Mallorca https://maps.app.goo.gl/pk6WRQ1W8AxKWheV9 Postat Februarie 12, 2022 La 07.12.2021 la 9:37, barosanu1 a spus: Durere mare cu curvele interiorizate care se arunca la tarife maxime. 400 h ca sa o " descoperi " e mult monsher la inceput de drum si fara FK cu GFE minim. Și cu peștii la fel 🙋♂️🤭😉 La 29.11.2021 la 11:13, AlexAl33xxx a spus: Dacă erai atent , dar ești doar pe negativ ca viața ta :)) fata scrie ca e din Ardeal și probabil schimba locația ca evident dacă vine doar in Weekend nu tine aceeași locatie … dar ești prea prost vtm , dar pe gura mare … papagal 😂😂😂 🙋♂️Ce caută peștii pe site-ul asta ? Este bine și așa.... ca să fie bine .... intră unul intră tonți 🤭 ⛓⛓⛓🎣 2
konn223 Reputație: 402 Postat Februarie 12, 2022 Postat Februarie 12, 2022 Sa cam retras din ce am inteles, sau nu imi mai raspunde mie
inconfundabil Reputație: 240 Postat Aprilie 26, 2022 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Aprilie 26, 2022 La 12.02.2022 la 10:09, konn223 a spus: Sa cam retras din ce am inteles, sau nu imi mai raspunde mie A revenit ca are anunt 1 1 1
invisibleman Reputație: 333 Postat Aprilie 27, 2022 Postat Aprilie 27, 2022 12 hours ago, inconfundabil said: A revenit ca are anunt Link?
reres45 Reputație: 30 Postat Aprilie 27, 2022 Postat Aprilie 27, 2022 12 hours ago, inconfundabil said: A revenit ca are anunt A revenit dar degeaba. Calitatea serviciilor și așa nu dintre cele mai bune a scăzut drastic. Nu depunea foarte mult efort înainte dar acum dezinteresul este total. Cu prima ocazie stă cu ochii în telefon probabil dând de știre următorului că se poate pregăti să urce iar în timpul care-ți mai rămâne din ora programată face orice dar nimic ca să se mai pună problema de o a doua tură sau măcar de timp de calitate pretrecut în companie. Am fost de câteva ori dar nu o voi mai face pentru că s-a degradat calitatea experienței pe măsură ce timpul a trecut. Fata este rece, distantă, nu face mai nimic iar ce face este superficial, minimalist, cu minim de efort și implicare, dacă posibil să evite și să nu facă deloc. Este o tendință a marii majorități de a se comporta așa pe măsură ce timpul trece. Din păcate. De mers pentru 30 min? Da, de ce nu? Te duci faci ce faci și pleci. De mers pentru 1h? Clar nu. În 10 minute deja te-ai plictisit, cam pe la și 35 deja începi să te simți super nașpa iar pe la și 45 regreți alegerea făcută. Culmea este că fata crede că face ce trebuie ca să te mai întorci o dată viitoare în timp ce din păcate pentru cei care doresc un anumit standard și o anumită calitate de la o astfel de interacțiune sunt sabotați de cei care merg fără să pretindă măcar minimul. Nu recomand! Calitatea serviciului este sub mediocră, serviciul este extrem de limitat iar interacțiunea una rece, fără nimic care să te facă să nu regreți de a fi irosit timpul și banii. 1 2 1
inconfundabil Reputație: 240 Postat Aprilie 27, 2022 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Aprilie 27, 2022 Acum 7 ore, reres45 a spus: A revenit dar degeaba. Calitatea serviciilor și așa nu dintre cele mai bune a scăzut drastic. Nu depunea foarte mult efort înainte dar acum dezinteresul este total. Cu prima ocazie stă cu ochii în telefon probabil dând de știre următorului că se poate pregăti să urce iar în timpul care-ți mai rămâne din ora programată face orice dar nimic ca să se mai pună problema de o a doua tură sau măcar de timp de calitate pretrecut în companie. Am fost de câteva ori dar nu o voi mai face pentru că s-a degradat calitatea experienței pe măsură ce timpul a trecut. Fata este rece, distantă, nu face mai nimic iar ce face este superficial, minimalist, cu minim de efort și implicare, dacă posibil să evite și să nu facă deloc. Este o tendință a marii majorități de a se comporta așa pe măsură ce timpul trece. Din păcate. De mers pentru 30 min? Da, de ce nu? Te duci faci ce faci și pleci. De mers pentru 1h? Clar nu. În 10 minute deja te-ai plictisit, cam pe la și 35 deja începi să te simți super nașpa iar pe la și 45 regreți alegerea făcută. Culmea este că fata crede că face ce trebuie ca să te mai întorci o dată viitoare în timp ce din păcate pentru cei care doresc un anumit standard și o anumită calitate de la o astfel de interacțiune sunt sabotați de cei care merg fără să pretindă măcar minimul. Nu recomand! Calitatea serviciului este sub mediocră, serviciul este extrem de limitat iar interacțiunea una rece, fără nimic care să te facă să nu regreți de a fi irosit timpul și banii. Cand ai dat la ea ultima data? 1
inconfundabil Reputație: 240 Postat Aprilie 27, 2022 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Aprilie 27, 2022 Preturi exorbitante, mai ales ca a scazut si calitatea serviciilor.. pas! 250 finalizare 500/h Nu accept sex anal și nici bile sau mărimi mari Sex normal protejat Oral neprotejat 4 1 1
ristian Reputație: 245 Postat Aprilie 27, 2022 Oras:Buc Oras:Buc Postat Aprilie 27, 2022 O sa cam rămână fără clienți dispuși sa dea scorul asta
toxiq Reputație: 1135 Postat Octombrie 27, 2022 Postat Octombrie 27, 2022 On 4/27/2022 at 8:53 PM, inconfundabil said: Preturi exorbitante, mai ales ca a scazut si calitatea serviciilor.. pas! 250 finalizare 500/h Nu accept sex anal și nici bile sau mărimi mari Sex normal protejat Oral neprotejat Acum cere 300 fin, a acceptat insa 250 (probabil foamea), pentru ca atat luasem din masina conform informatiilor de aici, dar nimeni n-a precizat pana acum ca e larga ca o cizma. Ma gandesc ca toti au pulile atat de mari, incat n-au sezizat si aspectul asta, care, nu e deloc de neglijat. Nu stiu cum era in realitate in 2021, dar acum s-a aliniat la smecherie si limbaj cu altele, gen mai ai mult, ce pula mea, ca e 15 min finalizarea. In rest , tinerica frumusica, sani draguti, piele fina, dantura ok, dar atitudinea este doar profi, rece ca gheata, isi face treaba si atat. Fast fuck, high score nejustificat, eu am sters-o din agenda, am adaugat-o doar ca pe un numar la palmares, nu e de revenit, pentru mine, voi faceti ce vreti. 2
AlexAl33xxx Reputație: -9 Postat Octombrie 28, 2022 Oras:Cluj Oras:Cluj Postat Octombrie 28, 2022 11 hours ago, toxiq said: Acum cere 300 fin, a acceptat insa 250 (probabil foamea), pentru ca atat luasem din masina conform informatiilor de aici, dar nimeni n-a precizat pana acum ca e larga ca o cizma. Ma gandesc ca toti au pulile atat de mari, incat n-au sezizat si aspectul asta, care, nu e deloc de neglijat. Nu stiu cum era in realitate in 2021, dar acum s-a aliniat la smecherie si limbaj cu altele, gen mai ai mult, ce pula mea, ca e 15 min finalizarea. In rest , tinerica frumusica, sani draguti, piele fina, dantura ok, dar atitudinea este doar profi, rece ca gheata, isi face treaba si atat. Fast fuck, high score nejustificat, eu am sters-o din agenda, am adaugat-o doar ca pe un numar la palmares, nu e de revenit, pentru mine, voi faceti ce vreti. 11 hours ago, toxiq said: Acum cere 300 fin, a acceptat insa 250 (probabil foamea), pentru ca atat luasem din masina conform informatiilor de aici, dar nimeni n-a precizat pana acum ca e larga ca o cizma. Ma gandesc ca toti au pulile atat de mari, incat n-au sezizat si aspectul asta, care, nu e deloc de neglijat. Nu stiu cum era in realitate in 2021, dar acum s-a aliniat la smecherie si limbaj cu altele, gen mai ai mult, ce pula mea, ca e 15 min finalizarea. In rest , tinerica frumusica, sani draguti, piele fina, dantura ok, dar atitudinea este doar profi, rece ca gheata, isi face treaba si atat. Fast fuck, high score nejustificat, eu am sters-o din agenda, am adaugat-o doar ca pe un numar la palmares, nu e de revenit, pentru mine, voi faceti ce vreti. Mulțumim de info , dar ceva nu se leagă , dacă îmi permiți 1. la început ai spus , citez “ Prețuri exorbitante MAI ALES CA A SCĂZUT CALITATEA SERVICIILOR “ De aici mie personal îmi reiese ca tu ai mai fost …Dar… 2. Mai jos spui ca ai adăugat o ca pe un nr se palmares :)) 3. Cred ca sunt cel puțin 10 persoane dacă nu mai multe pe care le-as ruga sa confirme DACĂ FATA ASTA LUCIA A ROSTIT VREODATA EXPRESIA “ CE PULA MEA “ in fata vre’unui client ( spun asta pt ca tocmai am discutat cu ea și neavând cont aici a dorit sa Menționez asta pt i-am spus Despre recenzie ) deci recenzia asta … Pare inutila și venită probabil din niște neînțelegeri la preț cu Lucia … de aici și prețul scăzut cu 50 de lei ! Pararea mea din ce am observat și din ce am discutat cu lucia ca , client ! P.s probabil toți avem pula mare și tu foarte mică , pt mine nu e larga , ca idee … Zi frumoasa 1
toxiq Reputație: 1135 Postat Octombrie 28, 2022 Postat Octombrie 28, 2022 2 hours ago, AlexAl33xxx said: Mulțumim de info , dar ceva nu se leagă , dacă îmi permiți 1. la început ai spus , citez “ Prețuri exorbitante MAI ALES CA A SCĂZUT CALITATEA SERVICIILOR “ De aici mie personal îmi reiese ca tu ai mai fost …Dar… 2. Mai jos spui ca ai adăugat o ca pe un nr se palmares :)) 3. Cred ca sunt cel puțin 10 persoane dacă nu mai multe pe care le-as ruga sa confirme DACĂ FATA ASTA LUCIA A ROSTIT VREODATA EXPRESIA “ CE PULA MEA “ in fata vre’unui client ( spun asta pt ca tocmai am discutat cu ea și neavând cont aici a dorit sa Menționez asta pt i-am spus Despre recenzie ) deci recenzia asta … Pare inutila și venită probabil din niște neînțelegeri la preț cu Lucia … de aici și prețul scăzut cu 50 de lei ! Pararea mea din ce am observat și din ce am discutat cu lucia ca , client ! P.s probabil toți avem pula mare și tu foarte mică , pt mine nu e larga , ca idee … Zi frumoasa esti un peste prost si analfabet functional, mai citeste inca o data ce-am scris eu si du-te si da-ti doua palme.
AlexAl33xxx Reputație: -9 Postat Octombrie 28, 2022 Oras:Cluj Oras:Cluj Postat Octombrie 28, 2022 41 minutes ago, toxiq said: Pai citește tu bagă-mi-as pula-n zdreanța de ma-ta ! Ce răniții matii înjuri boschetar ce ești ! Ești tare pe pizda aia de gura doar prin mesaje ! Cine morții ma-tii te a înjurat sau jignit sau ești peste tu ! Ciobane … ia lasă nr de tel sa te sun sa îmi explici in fata ce mormântul matii ai ! Sa Moara familia ta și copii tai dacă nu lași nr sa te sun ! 1
Vizitator Reputație: 0 Postat Noiembrie 12, 2022 Postat Noiembrie 12, 2022 poze?! not for big guns as I understand ;-)
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum