Vizitator Charlie_h Reputație: 0 Postat Octombrie 15, 2021 Postat Octombrie 15, 2021 Având un vedere creșterea, arat cea naționala a infectării cu noul virus, cât și mai ales a susceptibitatii ca mulți dintre noi sa fi trecut prin zone cu BTS, cum facem?! Cine își asuma faptul ca nu are bts și/sau ca este vaccinat?! Rămânem la nivel de Vietnam, sau ev mediu timpuriu, Sau facem ceva sa avem viața noastră?
Membru Premium carpe_diem Reputație: 3071 Postat Octombrie 15, 2021 Oras:Constanta Oras:Constanta Membru Premium Postat Octombrie 15, 2021 Acum 1 minut, Charlie_h a spus: Având un vedere creșterea, arat cea naționala a infectării cu noul virus, cât și mai ales a susceptibitatii ca mulți dintre noi sa fi trecut prin zone cu BTS, cum facem?! Cine își asuma faptul ca nu are bts și/sau ca este vaccinat?! Rămânem la nivel de Vietnam, sau ev mediu timpuriu, Sau facem ceva sa avem viața noastră? Adica? Nu prea inteleg sensul intrebarii! Vrei sa ne vaccinam sau sa iti prezentam analizele BTS? Riscuri ne asumam in fiecare zi! Din titlu reiese ca eu nu prea sunt de incredere! 1 1 Trăiește clipa! Fă-o să conteze!
Membru Premium scarlxxrd Reputație: 4347 Postat Octombrie 16, 2021 Telefon: 1234567890 Oras:constanta Telefon: 1234567890 Oras:constanta Membru Premium Postat Octombrie 16, 2021 colegul are perfecta dreptate, atata timp cat tu ca curva sau curvar nu te vaccinezi pentru a te proteja de covid poti direct sa te futi fara condom in congo este acelas cacat, in ultima saptamana au crapat doua persoane pe care le cunosteam indirect prin prieteni, va sperie un sculament dar covidul luati in calcul sa il carati cu voi acasa la sotie, nu stiu dece dar presimt ca romania o sa ramana in stare de pandemie inca 10 ani dupa ce sa declara absolvata de restul tariilor ue just for info este fake news pe facebook am din aprilie a doua doza pfizer in mine si inca tind sa bat cu ciocanul la usa fetelor parca si mai rau decat inainte! 1
g2br13l Reputație: 8171 Postat Octombrie 16, 2021 Telefon: [email protected] Oras:Constanta Telefon: [email protected] Oras:Constanta Postat Octombrie 16, 2021 6 hours ago, scarlxxrd said: colegul are perfecta dreptate, atata timp cat tu ca curva sau curvar nu te vaccinezi pentru a te proteja de covid poti direct sa te futi fara condom in congo este acelas cacat, in ultima saptamana au crapat doua persoane pe care le cunosteam indirect prin prieteni, va sperie un sculament dar covidul luati in calcul sa il carati cu voi acasa la sotie, nu stiu dece dar presimt ca romania o sa ramana in stare de pandemie inca 10 ani dupa ce sa declara absolvata de restul tariilor ue just for info este fake news pe facebook am din aprilie a doua doza pfizer in mine si inca tind sa bat cu ciocanul la usa fetelor parca si mai rau decat inainte! Vezi ca trebuie sa o faci pe a treia deja. P. S. Și eu sint vaccinat cu doza completa, dar este strict opțiunea mea, nu vreau sa întru în discuții referitoare la oportunitatea vaccinării. 1
Membru Premium scarlxxrd Reputație: 4347 Postat Octombrie 16, 2021 Telefon: 1234567890 Oras:constanta Telefon: 1234567890 Oras:constanta Membru Premium Postat Octombrie 16, 2021 Acum 11 ore, g2br13l a spus: Vezi ca trebuie sa o faci pe a treia deja. P. S. Și eu sint vaccinat cu doza completa, dar este strict opțiunea mea, nu vreau sa întru în discuții referitoare la oportunitatea vaccinării. merg merg, nici eu nu mai scriu de asta ca suntem pe un forum de futai
benzema09 Reputație: 4086 Postat Octombrie 17, 2021 Oras:CONSTANȚA Oras:CONSTANȚA Postat Octombrie 17, 2021 Și eu sunt vaccinat, chiar nu am încercat sa influentez pe nimeni. Dar nu pot sa nu observ ca și în statisticile acestea talpa U.E., noi și bulgarii ne credem cei mai destepti. 1 1
Vizitator nicieu Reputație: 0 Postat Octombrie 17, 2021 Postat Octombrie 17, 2021 Vaccinati-va ca in curand nici la magazin nu va mai fi voie! Si eu chiar vreau sa va influentez in acest scop!
Membru Premium scarlxxrd Reputație: 4347 Postat Octombrie 19, 2021 Telefon: 1234567890 Oras:constanta Telefon: 1234567890 Oras:constanta Membru Premium Postat Octombrie 19, 2021 La 17.10.2021 la 6:46, benzema09 a spus: Și eu sunt vaccinat, chiar nu am încercat sa influentez pe nimeni. Dar nu pot sa nu observ ca și în statisticile acestea talpa U.E., noi și bulgarii ne credem cei mai destepti. hai ca nu chiar, letonia are o incidenta de 86 la mie si intra in shutdown pentru 2 saptamani cam asta o sa ne astepte si pe noi, este greu acum 2 saptamani eram in benzinarie si au intrat 3 baietas (toti 3 cam 25-30 ani, aprox 155cm 39,5kg creoli cu barba, armura cr7 si putin haur dar fara masca) si strigau ca ei nu au corona, ca nu exista corona. sper sa bage ceva lege ca daca te impiedici si cazi asa din greseala de ii lovesti pe astia fara masca, nu te va pedepsi. atunci incep si eu sa ii motivez sa se vaccineze sau sa poarte masca ca prea greu mi a fost sa plec fara conflict din peco ala. este deja destul de rau ca inca nu au realizat ca exista virusul (pana nu le crapa un apropiat sau mai multi) dar fara masca este un comportament supra asocial 1 1
Membru Premium vitceibo Reputație: 4071 Postat August 6, 2022 Oras:constanta Oras:constanta Membru Premium Postat August 6, 2022 La 16.10.2021 la 0:32, Charlie_h a spus: Având un vedere creșterea, arat cea naționala a infectării cu noul virus, cât și mai ales a susceptibitatii ca mulți dintre noi sa fi trecut prin zone cu BTS, cum facem?! Cine își asuma faptul ca nu are bts și/sau ca este vaccinat?! Rămânem la nivel de Vietnam, sau ev mediu timpuriu, Sau facem ceva sa avem viața noastră? indiferent de situatie , tu nici macar la nivel de ev mediu nu ai ajuns , esti in preistoric , cu indulgenta . dovada faptul ca deschizi topice fara nici un rost care sint citite de 2 alti utilzatori ai forumului din lipsa de ocupatie . 1
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum