Sari la conținut

Ella Brunetă 0750148864

Postări Recomandate

• Oras:Drobeta-Turnu Severin
  • Oras:Drobeta-Turnu Severin
Postat

Sper și eu într-o vizită reușită în compania domnișoarei.Nu știu cât mai sta pe meleagurile noastre dar cu siguranță cândva o voi vizita, evident vizita va fi recenzată.

Toate frumoase!

• Like 1
  • Oras:Iași
Postat

mulțumesc tuturor ce ma-ți vizitat si mă cunoașteți , vă doresc numai bine si Sărbători fericite tuturor  😘😘😘

INDISPONIBILĂ

• Like 1
  • Oras:Timisoara
  • Oras:Timisoara
Postat

Salut ...

Am trecut si eu pe la doamna ...am uitat sa las recenzie ...

Hai ca o sa fac una repede ...

Locatia ...nu are roat sa o trec fiindca nu a fost la noi in oras . 

Modalitate de contact ...w app nr din titlu...programare respectata de amn2 .

Igiena ...nu am simtit nimic de reprosat   .

Aspect ... destul de inalta si corpolenta pentru gustul meu , bruneta , sani lasati cateva kg in plus ...

Atitudine ...proclient , glumeata , lipicioasa , chiar a incercat sa trazmita un vibe bun ...

Actiune 

Oral nep ...il face slab ...se simt dinti ...

Normal protejat ...nu se implica , nu foloseste lubrifiant ...nu comemteaza la poziti ...

Timp 25 de.min.

Banuti 150 de lei 

Nu revin ...

O experienta nu tocmai placuta ...este adevarat ca nici eu nu am incercat sa ma.implic ...

Note 

Aspect 7 

Atitudine 10 

Igiena 10 

Oral  5 

Normal 6 

Numai bine 

• Mersi 1
  • Minus 1
  • Inimioara 1
Postat

Am citit despre ea si in Banat și in Oltenia.... e o fata de treaba cate am înțeles eu ...dar ce inaltime are si kilograme  plinuta ? ca ador fetele gen sportiva cu forme  ?astept mesaj

Postat

Simpaticilor de astăzi sunt în oraș la voi pentru câteva zile , programari pe WhatsApp la numărul de tel sus afișat , vă  pup și să ne revedem cu bine 😘🤗😘

Postat
Acum 6 ore, BrunetaXXX a spus:

Simpaticilor de astăzi sunt în oraș la voi pentru câteva zile , programari pe WhatsApp la numărul de tel sus afișat , vă  pup și să ne revedem cu bine 😘🤗😘

Pe publi24 nu ai anunț?

Postat

Ce sa intamplat Ella de 2 zile esti cam tăcută pe aici in loc sa ne mai dai detalii ce si cum sa ne fi alături mereu cum ai fost la prima apariție în oras si dulce cu noi...sa intamplat ceva cu tine si numai spui aici nimic si prin alte orase ai dușmani...in fine...numai esti cum ai fost aici cam tăcută....de asta acuma noi nu prea venim la tine ca nu ne dai linkul sau vesti ce ai cum...pacat in fine ce sa intamplat cu tine ? Numai esti cum ai fost ca înainte....astept  sa fi mai happy cu noi cu vesti oferte poze si locatia in fine...succes 

Postat

Ok Ella te-ai schimbat nu vrei sa ne raspunzi aici cu detalii cum erai ca înainte asa de dulce... colegii noștri olteni Scorpionului si papura voda vrem detalii și eu si toti ceilalți...te-ai schimat mult acuma si sincer e alegea ta dar de data asta cu clienții nu o sa ai ...taci dar tarea nu e buna ((( succes 

Postat
Acum 4 minute, mihail99 a spus:

Ok Ella te-ai schimbat nu vrei sa ne raspunzi aici cu detalii cum erai ca înainte asa de dulce... colegii noștri olteni Scorpionului si papura voda vrem detalii și eu si toti ceilalți...te-ai schimat mult acuma si sincer e alegea ta dar de data asta cu clienții nu o sa ai ...taci dar tarea nu e buna ((( succes 

Bună Mihail, cu ce mam schimbat ? Nu îți înțeleg bine aluziile  ? Detaliile despre servicii,  tarife cât și locația sunt aceleași,  dacă schimbam ceva anunțăm eu 😉

• Like 2
  • Oras:turnu severin
  • Oras:turnu severin
Postat

Mihai,cu tot respectul, mai du-te-n plm..in afara de a polua forumul cu postarile tale tampite, nu faci nimic benefic

• Like 1
  • Haha 1
Vizitator NuMadalin
Reputație: 0
Postat
6 hours ago, BrunetaXXX said:

Bună Mihail, cu ce mam schimbat ? Nu îți înțeleg bine aluziile  ? Detaliile despre servicii,  tarife cât și locația sunt aceleași,  dacă schimbam ceva anunțăm eu 😉

Nu il baga in seamă ca e diliu 😅

• Oras:România
  • Oras:România
Postat

Revizitat domnișoara Ella,  100 de RON bine investiți și fără nici o părere de rău,  raport-calitate-preț . Recomand cu drag

• Like 1
  • Mersi 1
Postat

Bună dragilor,  de mâine după ora 12 voi fi disponibilă la voi în oraș pentru câteva zile.

Vă pup 😘😘😘 și aștept să ne revedem cu bine

fa.jpg

• Inimioara 1
Vizitator Tinderboy
Postat

Mare noroc cu tine brunetă simpatică,....

ai spart gheața și ghinionul sper fiindcă de 3 Zile nu s-a mai auzit nici măcar musca, și  .....nici măcar o virgula pe forumul asta minunat !!!

O veche cunoștință ,....

chiar a fost buna cafeaua aia !

😘

Postat
Acum 23 minute, Tinderboy a spus:

Mare noroc cu tine brunetă simpatică,....

ai spart gheața și ghinionul sper fiindcă de 3 Zile nu s-a mai auzit nici măcar musca, și  .....nici măcar o virgula pe forumul asta minunat !!!

O veche cunoștință ,....

chiar a fost buna cafeaua aia !

😘

te pup😘😘😘

Ps: știu cine ești 🤭

Vizitator Tinderboy
Postat
13 minutes ago, BrunetaXXX said:

te pup😘😘😘

Ps: știu cine ești 🤭

Să înțeleg atunci ....

că doar  pe mine m-ai servit cu cafea ?!?! 

🤭😊😅😉

Postat
Acum 17 minute, Tinderboy a spus:

Să înțeleg atunci ....

că doar  pe mine m-ai servit cu cafea ?!?! 

🤭😊😅😉

asta e bună ca doar pe tine te-am servit cu cafea 😂

Caligrafia te dă de gol 🤭🙄🤫

Vizitator Tinderboy
Postat
4 minutes ago, BrunetaXXX said:

asta e bună ca doar pe tine te-am servit cu cafea 😂

Caligrafia te dă de gol 🤭🙄🤫

Bai ...,

tu ai fost profesoara de limbi ?

,...așa ochi fin sa ai ?!?! 

🤔😊🙂

Postat
Acum 3 minute, Tinderboy a spus:

Bai ...,

tu ai fost profesoara de limbi ?

,...așa ochi fin sa ai ?!?! 

🤔😊🙂

Nu mă fă ca te mușc când ne întâlnim 🤭

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...