Sari la conținut

Dialog, discutii nonsens, nimicuri (sau oricum vreti sa le spuneti) cu nicieu

Vizitator nicieu

Cum s-o dau sa fie bine?  

37 membri au votat

1. 1. Ce sa fac ca voi userii sa fiti multumiti de userul nicieu?

• Sa nu mai postez deloc
    • Sa continui la fel ca inainte
    • Sa postez doar recenzii cand este cazul lor
    • Sa imi sterg contul
    • Alta optiune (mentionati in conment)

Postări Recomandate

• Telefon: 0746 490 437
  • Disponibila
  • Disponibila
5 minutes ago, nicieu said:

Draga mea! Apreciez enorm de mult sprijinul tau... talibanu ma stie de pe forum de 3 ani de cand aveam celalalt cont... practic el este membru fondator ca sa zicem asa... el a ridicat sectiunea Cta impreuna cu cativa prin 2011, am avut si eu scaparile mele, poluam topice, dar m-am linistit... am deschis topicul asta ca sa nu mai scriu aberatii pe topicele cu recenzii, mai intervin uneori si acolo atunci cand cred ca e cazul... nimeni nu este perfct! Dar in fiecare zi incerc sa fiu o versiune mai buna a mea. 😘

Bravo lui dacă a făcut asta pentru CT , e lasă că și eu mai fur curent când ma enervez mai ales pe topicul meu de Târgu Jiu nici nu ma mai interesează ca e oricum făcut praf,mereu câte un deștept are câte ceva cu mine și fără sa ma cunoască doar ai citit. La câte s-au întâmplat anul ăsta (cel mai urat an ever) nici nu mai pun la suflet toate aberațiile.

Link spre comentariu
Vizitator nicieu
Reputație: 0
Acum 4 minute, Sofia91 a spus:

Bravo lui dacă a făcut asta pentru CT , e lasă că și eu mai fur curent când ma enervez mai ales pe topicul meu de Târgu Jiu nici nu ma mai interesează ca e oricum făcut praf,mereu câte un deștept are câte ceva cu mine și fără sa ma cunoască doar ai citit. La câte s-au întâmplat anul ăsta (cel mai urat an ever) nici nu mai pun la suflet toate aberațiile.

A facut candva, acum ma mai inteapa ineori, dar el stie ca e "ma frend" si nu ma supar pe el... e el mai pretentios la citit ca de asta ma tot inteapa, ca scriu mult... el e cu rezumate 🤣

Link spre comentariu
Vizitator TheKing15
Chiar acum, extraterestru78 a spus:

Cine-i TheKing? 😜 (glumesc) … nu tata, o stiu pe asta de cand eram mic copil…😂

Tu esti de pe alta lume, nu ai cum sa ma cunosti😂😂😂

Link spre comentariu
Vizitator nicieu
Acum 6 minute, extraterestru78 a spus:

Cine-i TheKing? 😜 (glumesc) … nu tata, o stiu pe asta de cand eram mic copil…😂

Pai si eu am glumit! 🤣 asta e vorba veche din popor, chiar din Biblie.

Link spre comentariu
  • Super Premium
  • Oras:Brasov
Acum 1 oră, nicieu a spus:

Pai nu? Acum nu mai sunt constrans de situatie 🤣 s-au calmat spiritele la Tg.Jiu?

Mai, am citit tot topicul ala de pe tg jiu al domnisoarei @Sofia91.. 🤦‍♂️ telenovela frate… adevarul e ca multi nebuni umbla liberi pe strada..

Link spre comentariu
Vizitator nicieu

Mai, am citit tot topicul ala de pe tg jiu al domnisoarei @Sofia91.. 🤦‍♂️ telenovela frate… adevarul e ca multi nebuni umbla liberi pe strada..

Nu am avut rabdare sa-l citesc pe tot, dar ce mi-a ramas in minte este un comentariu al unui user...

Sofia a postat ca daca nu ati trecut la dus inainte de vizita, sa ceara la ea la locatie, iar unul a zis ca ce figuri are 🤣🤣🤣 daca sa te speli e figura, inseamna ca e clara treaba 🤣

Link spre comentariu
  • Super Premium
Acum 1 minut, TheKing15 a spus:

Tu esti de pe alta lume, nu ai cum sa ma cunosti😂😂😂

Poi tocmai de aia, acuma incerc sa ma acomodez cu noua mea destinatie, dar cred ca imi iau farfuria zburatoare si o tai de pe planeta asta, prea multi dilăi😂😂😂 la mine pe planeta, totul e ZEN 👽😎

Link spre comentariu
  • Disponibila
  • Disponibila
Just now, extraterestru78 said:

Am avut și un obsedat în Târgu Jiu care dormea în fata blocului unde stăteam și la ora 8 când mergeam la cumpărături la lidl el era după mine. Am avut numai peripeții în Târgu Jiu, mai sunt și oameni mișto dar mereu am câte o problema când apar în orașul ala 🤣.

Link spre comentariu
  • Disponibila
  • Disponibila
1 minute ago, nicieu said:

Nu am avut rabdare sa-l citesc pe tot, dar ce mi-a ramas in minte este un comentariu al unui user...

Sofia a postat ca daca nu ati trecut la dus inainte de vizita, sa ceara la ea la locatie, iar unul a zis ca ce figuri are 🤣🤣🤣 daca sa te speli e figura, inseamna ca e clara treaba 🤣

Nu ma frend, mi-am luat figuri ca am schimbat prețurile, de parca îl luam de pe strada sau din pat și îl obligam sa vina la mine 🤣

Link spre comentariu
Vizitator nicieu
Chiar acum, Sofia91 a spus:

Am avut și un obsedat în Târgu Jiu care dormea în fata blocului unde stăteam și la ora 8 când mergeam la cumpărături la lidl el era după mine. Am avut numai peripeții în Târgu Jiu, mai sunt și oameni mișto dar mereu am câte o problema când apar în orașul ala 🤣.

Ti-am zis sa treci si pe la Cta, dar ai motive personale! Regret... 

Link spre comentariu
  • Disponibila
  • Disponibila
2 minutes ago, extraterestru78 said:

Poi tocmai de aia, acuma incerc sa ma acomodez cu noua mea destinatie, dar cred ca imi iau farfuria zburatoare si o tai de pe planeta asta, prea multi dilăi😂😂😂 la mine pe planeta, totul e ZEN 👽😎

Sa ne spui și noua planeta sa venim și noi🤣 ca aici e grava treaba 

• Inimioara 1
Link spre comentariu
  • Super Premium
Acum 1 minut, nicieu a spus:

😅😅😅😅 da, oricum e rea de gura si Sofia, nu  as m-as lua in gura cu ea… eu fiind mai timid, daca striga mai tare, mie imi dau lacrimile🥲🥲, asa ca doar laude la ea🤭

Link spre comentariu
Vizitator nicieu

Nu ma frend, mi-am luat figuri ca am schimbat prețurile, de parca îl luam de pe strada sau din pat și îl obligam sa vina la mine 🤣

Ah de asta? 🤣🤣🤣 am crezut ca era de la faptul ca ii puneai sa se spele, ca era comentariu fix dupa cel cu dusul... preturile nu le comentez, daca imi convin merg, daca nu, nu... very simple 😁

Link spre comentariu
  • Disponibila
  • Disponibila
Just now, nicieu said:

Ti-am zis sa treci si pe la Cta, dar ai motive personale! Regret... 

Hai ca îți spun sa nu se înțeleagă ca poate am avut treaba pe acolo cu cineva.

Am avut o prietena ce sta cu un turc țigan din cta, i-am deschis capul la femeie ca ala defapt era însurat și ea era pe post de bancă și de acolo a inceput deranjul 🤣.

Link spre comentariu
Vizitator nicieu

😅😅😅😅 da, oricum e rea de gura si Sofia, nu  as m-as lua in gura cu ea… eu fiind mai timid, daca striga mai tare, mie imi dau lacrimile🥲🥲, asa ca doar laude la ea🤭

Sofia da tare cu prazul... mi-a promis un masaj cu praz... 🤣 abia astept... la primire o sa fie placinta de praz.

Link spre comentariu
Vizitator nicieu

Hai ca îți spun sa nu se înțeleagă ca poate am avut treaba pe acolo cu cineva.

Am avut o prietena ce sta cu un turc țigan din cta, i-am deschis capul la femeie ca ala defapt era însurat și ea era pe post de bancă și de acolo a inceput deranjul 🤣.

Tu erai aia care m-a lasat fara amanta?! 🤣🤣🤣

Link spre comentariu
  • Super Premium
Acum 1 minut, Sofia91 a spus:

Sa ne spui și noua planeta sa venim și noi🤣 ca aici e grava treaba 

Eeeee, acolo eu fac regulile… fetele pot sa vina lejer, la mine pe planeta preturile sunt 250 ora plimbare normala, daca vreti plimbare cu oral np, sare de 300… daca vrei ceva mai serios, astept msg in PM😂😂😂

Link spre comentariu
  • Disponibila
  • Disponibila
3 minutes ago, extraterestru78 said:

Nu ma cert eu asa ca îmi vine mie, dacă ma ataci atunci e nasol 🤣

• Trist 1
Link spre comentariu
  • Disponibila
  • Disponibila
2 minutes ago, nicieu said:

Sofia da tare cu prazul... mi-a promis un masaj cu praz... 🤣 abia astept... la primire o sa fie placinta de praz.

Și ce dau 🤣

1 minute ago, extraterestru78 said:

Eeeee, acolo eu fac regulile… fetele pot sa vina lejer, la mine pe planeta preturile sunt 250 ora plimbare normala, daca vreti plimbare cu oral np, sare de 300… daca vrei ceva mai serios, astept msg in PM😂😂😂

Nu se poate ti-ai luat figuri 🤣

1 minute ago, nicieu said:

Tu erai aia care m-a lasat fara amanta?! 🤣🤣🤣

Da da ,eu te-am lăsat fără soție chiar 🤣

Link spre comentariu
Vizitator nicieu

Și ce dau 🤣

Nu se poate ti-ai luat figuri 🤣

Da da ,eu te-am lăsat fără soție chiar 🤣

Pentru asta trebuie sa te pedepsesc 🤣

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members and 7 guests

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...