Bianca-love Reputație: 1 Postat Octombrie 29, 2021 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Autor Postat Octombrie 29, 2021 La 18.10.2021 la 12:36, Bianca-love a spus: Nu stiu ce e sexul pt tine,Dar stiu ca te face sa te simti bine ,E micuta ,zapacita dar te face intr-o clipa.Sa nu faci din timp risipa,ca ea se umezeste toata si te pune imediat la treaba !!! Te invit sa iti hranesti inima si sa iti mangai sufletul cu cele mai frumoase momente. Locatia este de lux se afla in centru usor de ajuns (locuri de parcare). pentru mai multe detalii ma gasesti la telefon sau whatupp!!! Servicii ; 400 lei 1h -oral,normal diferite pozitii,Fk, fin corporal ,faciala. Va astept cu drag !😘 Disponibila!
Bianca-love Reputație: 1 Postat Octombrie 29, 2021 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Autor Postat Octombrie 29, 2021 Disponibila!
Bianca-love Reputație: 1 Postat Octombrie 29, 2021 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Autor Postat Octombrie 29, 2021 Disponibila!
Bianca-love Reputație: 1 Postat Noiembrie 1, 2021 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Autor Postat Noiembrie 1, 2021 Disponibila!
Bianca-love Reputație: 1 Postat Noiembrie 2, 2021 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Autor Postat Noiembrie 2, 2021 La 18.10.2021 la 12:36, Bianca-love a spus: Nu stiu ce e sexul pt tine,Dar stiu ca te face sa te simti bine ,E micuta ,zapacita dar te face intr-o clipa.Sa nu faci din timp risipa,ca ea se umezeste toata si te pune imediat la treaba !!! Te invit sa iti hranesti inima si sa iti mangai sufletul cu cele mai frumoase momente. Locatia este de lux se afla in centru usor de ajuns (locuri de parcare). pentru mai multe detalii ma gasesti la telefon sau whatupp!!! Servicii ; 400 lei 1h -oral,normal diferite pozitii,Fk, fin corporal ,faciala. Va astept cu drag !😘 Disponibila!
Bianca-love Reputație: 1 Postat Noiembrie 2, 2021 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Autor Postat Noiembrie 2, 2021 Disponibila!
Bianca-love Reputație: 1 Postat Noiembrie 3, 2021 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Autor Postat Noiembrie 3, 2021 Disponibila!
Bianca-love Reputație: 1 Postat Noiembrie 8, 2021 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Autor Postat Noiembrie 8, 2021 Disponibila!
Bianca-love Reputație: 1 Postat Noiembrie 8, 2021 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Autor Postat Noiembrie 8, 2021 La 18.10.2021 la 12:36, Bianca-love a spus: Nu stiu ce e sexul pt tine,Dar stiu ca te face sa te simti bine ,E micuta ,zapacita dar te face intr-o clipa.Sa nu faci din timp risipa,ca ea se umezeste toata si te pune imediat la treaba !!! Te invit sa iti hranesti inima si sa iti mangai sufletul cu cele mai frumoase momente. Locatia este de lux se afla in centru usor de ajuns (locuri de parcare). pentru mai multe detalii ma gasesti la telefon sau whatupp!!! Servicii ; 400 lei 1h -oral,normal diferite pozitii,Fk, fin corporal ,faciala. Va astept cu drag !😘 Disponibila!
Bianca-love Reputație: 1 Postat Noiembrie 12, 2021 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Autor Postat Noiembrie 12, 2021 Disponibila!
i_like_pussy Reputație: 29 Postat Noiembrie 13, 2021 Postat Noiembrie 13, 2021 Cat de discreta sa fi ca sa nu soui nimic despre tine.....Sa nu mai vorbim de poze! Cam ciudat!
sens Reputație: 462 Postat Noiembrie 13, 2021 Oras:Bucharest Oras:Bucharest Postat Noiembrie 13, 2021 Esti aici sa te futi sau sa faci chat pe whatsapp? Da macar detaliile complete, intelegem partea cu pozele… 1
Bianca-love Reputație: 1 Postat Noiembrie 15, 2021 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Autor Postat Noiembrie 15, 2021 La 18.10.2021 la 12:36, Bianca-love a spus: Nu stiu ce e sexul pt tine,Dar stiu ca te face sa te simti bine ,E micuta ,zapacita dar te face intr-o clipa.Sa nu faci din timp risipa,ca ea se umezeste toata si te pune imediat la treaba !!! Te invit sa iti hranesti inima si sa iti mangai sufletul cu cele mai frumoase momente. Locatia este de lux se afla in centru usor de ajuns (locuri de parcare). pentru mai multe detalii ma gasesti la telefon sau whatupp!!! Servicii ; 400 lei 1h -oral,normal diferite pozitii,Fk, fin corporal ,faciala. Va astept cu drag !😘 Disponibila!
Bianca-love Reputație: 1 Postat Noiembrie 15, 2021 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Autor Postat Noiembrie 15, 2021 La 18.10.2021 la 12:36, Bianca-love a spus: Nu stiu ce e sexul pt tine,Dar stiu ca te face sa te simti bine ,E micuta ,zapacita dar te face intr-o clipa.Sa nu faci din timp risipa,ca ea se umezeste toata si te pune imediat la treaba !!! Te invit sa iti hranesti inima si sa iti mangai sufletul cu cele mai frumoase momente. Locatia este de lux se afla in centru usor de ajuns (locuri de parcare). pentru mai multe detalii ma gasesti la telefon sau whatupp!!! Servicii ; 400 lei 1h -oral,normal diferite pozitii,Fk, fin corporal ,faciala. Va astept cu drag !😘 Disponibila!
Bianca-love Reputație: 1 Postat Noiembrie 16, 2021 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Autor Postat Noiembrie 16, 2021 La 18.10.2021 la 12:36, Bianca-love a spus: Nu stiu ce e sexul pt tine,Dar stiu ca te face sa te simti bine ,E micuta ,zapacita dar te face intr-o clipa.Sa nu faci din timp risipa,ca ea se umezeste toata si te pune imediat la treaba !!! Te invit sa iti hranesti inima si sa iti mangai sufletul cu cele mai frumoase momente. Locatia este de lux se afla in centru usor de ajuns (locuri de parcare). pentru mai multe detalii ma gasesti la telefon sau whatupp!!! Servicii ; 400 lei 1h -oral,normal diferite pozitii,Fk, fin corporal ,faciala. Va astept cu drag !😘 Disponibila!
Bianca-love Reputație: 1 Postat Noiembrie 16, 2021 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Autor Postat Noiembrie 16, 2021 La 18.10.2021 la 12:36, Bianca-love a spus: Nu stiu ce e sexul pt tine,Dar stiu ca te face sa te simti bine ,E micuta ,zapacita dar te face intr-o clipa.Sa nu faci din timp risipa,ca ea se umezeste toata si te pune imediat la treaba !!! Te invit sa iti hranesti inima si sa iti mangai sufletul cu cele mai frumoase momente. Locatia este de lux se afla in centru usor de ajuns (locuri de parcare). pentru mai multe detalii ma gasesti la telefon sau whatupp!!! Servicii ; 400 lei 1h -oral,normal diferite pozitii,Fk, fin corporal ,faciala. Va astept cu drag !😘 Disponibila!
Bianca-love Reputație: 1 Postat Noiembrie 17, 2021 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Autor Postat Noiembrie 17, 2021 La 18.10.2021 la 12:36, Bianca-love a spus: Nu stiu ce e sexul pt tine,Dar stiu ca te face sa te simti bine ,E micuta ,zapacita dar te face intr-o clipa.Sa nu faci din timp risipa,ca ea se umezeste toata si te pune imediat la treaba !!! Te invit sa iti hranesti inima si sa iti mangai sufletul cu cele mai frumoase momente. Locatia este de lux se afla in centru usor de ajuns (locuri de parcare). pentru mai multe detalii ma gasesti la telefon sau whatupp!!! Servicii ; 400 lei 1h -oral,normal diferite pozitii,Fk, fin corporal ,faciala. Va astept cu drag !😘 Disponibila!
Bianca-love Reputație: 1 Postat Noiembrie 17, 2021 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Autor Postat Noiembrie 17, 2021 La 18.10.2021 la 12:36, Bianca-love a spus: Nu stiu ce e sexul pt tine,Dar stiu ca te face sa te simti bine ,E micuta ,zapacita dar te face intr-o clipa.Sa nu faci din timp risipa,ca ea se umezeste toata si te pune imediat la treaba !!! Te invit sa iti hranesti inima si sa iti mangai sufletul cu cele mai frumoase momente. Locatia este de lux se afla in centru usor de ajuns (locuri de parcare). pentru mai multe detalii ma gasesti la telefon sau whatupp!!! Servicii ; 400 lei 1h -oral,normal diferite pozitii,Fk, fin corporal ,faciala. Va astept cu drag !😘 Disponibila!
Bianca-love Reputație: 1 Postat Decembrie 6, 2021 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Autor Postat Decembrie 6, 2021 La 18.10.2021 la 12:36, Bianca-love a spus: Nu stiu ce e sexul pt tine,Dar stiu ca te face sa te simti bine ,E micuta ,zapacita dar te face intr-o clipa.Sa nu faci din timp risipa,ca ea se umezeste toata si te pune imediat la treaba !!! Te invit sa iti hranesti inima si sa iti mangai sufletul cu cele mai frumoase momente. Locatia este de lux se afla in centru usor de ajuns (locuri de parcare). pentru mai multe detalii ma gasesti la telefon sau whatupp!!! Servicii ; 400 lei 1h -oral,normal diferite pozitii,Fk, fin corporal ,faciala. Va astept cu drag !😘 Disponibila!
liviu16cm Reputație: 368 Postat Decembrie 6, 2021 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Decembrie 6, 2021 Asta e bătaie de pla fata de membrii care pun niște întrebări de bun simt. Iarta-ne pe noi ca te deranjam, Bianca! 😌😊
Bianca-love Reputație: 1 Postat Decembrie 6, 2021 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Autor Postat Decembrie 6, 2021 La 18.10.2021 la 12:36, Bianca-love a spus: Nu stiu ce e sexul pt tine,Dar stiu ca te face sa te simti bine ,E micuta ,zapacita dar te face intr-o clipa.Sa nu faci din timp risipa,ca ea se umezeste toata si te pune imediat la treaba !!! Te invit sa iti hranesti inima si sa iti mangai sufletul cu cele mai frumoase momente. Locatia este de lux se afla in centru usor de ajuns (locuri de parcare). pentru mai multe detalii ma gasesti la telefon sau whatupp!!! Servicii ; 400 lei 1h -oral,normal diferite pozitii,Fk, fin corporal ,faciala. Va astept cu drag !😘 Disponibila!😘😘😘
Bianca-love Reputație: 1 Postat Decembrie 7, 2021 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Autor Postat Decembrie 7, 2021 La 29.10.2021 la 10:37, Bianca-love a spus: Disponibila!
robertart Reputație: 46 Postat Decembrie 7, 2021 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Decembrie 7, 2021 Acum 23 ore, liviu16cm a spus: Asta e bătaie de pla fata de membrii care pun niște întrebări de bun simt. Iarta-ne pe noi ca te deranjam, Bianca! 😌😊 👏👏👏
Bianca-love Reputație: 1 Postat Decembrie 7, 2021 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Autor Postat Decembrie 7, 2021 Disponibila!
Vizitator Reputație: 0 Postat Decembrie 7, 2021 Postat Decembrie 7, 2021 1 oră în urmă, Bianca-love a spus: Disponibila! Daca nu ai fi asa discreta poate ca ai fi mai tentanta. Iar daca si cand faci sex vei repeta acelasi ”disponibila” se va supara iubi ca planul financiar de sarbatori a esuat. Pentru 400 ora ar trebui sa te straduiesti mai mult.
Postări Recomandate