Bianca-love Reputație: 1 Postat Decembrie 7, 2021 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Autor Postat Decembrie 7, 2021 Disponibila 😘😘😘
barroso Reputație: 1377 Postat Decembrie 8, 2021 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Decembrie 8, 2021 Fara poze, fara recenzii?400 lei?Never in a million years!
Bianca-love Reputație: 1 Postat Decembrie 8, 2021 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Autor Postat Decembrie 8, 2021 Disponibila!
Bianca-love Reputație: 1 Postat Decembrie 8, 2021 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Autor Postat Decembrie 8, 2021 Acum 5 ore, barroso a spus: Fara poze, fara recenzii?400 lei?Never in a million years! Sunt discretă , recenzii nu am pt ca nu vreau reclama .Daca mai cunoste personal nu ai mai zice asa!😘 1
Bianca-love Reputație: 1 Postat Decembrie 10, 2021 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Autor Postat Decembrie 10, 2021 Disponibila!
AlejandroRO Reputație: 233 Postat Decembrie 11, 2021 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Decembrie 11, 2021 On 12/8/2021 at 1:09 PM, Bianca-love said: Sunt discretă , recenzii nu am pt ca nu vreau reclama .Daca mai cunoste personal nu ai mai zice asa!😘 You lost me at "mai". La urmă totuși pentru ce ești disponibilă?
Bianca-love Reputație: 1 Postat Decembrie 13, 2021 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Autor Postat Decembrie 13, 2021 Disponibila!
Bianca-love Reputație: 1 Postat Decembrie 13, 2021 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Autor Postat Decembrie 13, 2021 Disponibila!
Bianca-love Reputație: 1 Postat Decembrie 14, 2021 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Autor Postat Decembrie 14, 2021 Disponibila!
milionarul excentric Reputație: -36 Postat Decembrie 14, 2021 Oras:PENTHOUSE Oras:PENTHOUSE Postat Decembrie 14, 2021 am auzit ca este o grasuta care trimite poze false...
chrys17x Reputație: 10 Postat Decembrie 14, 2021 Postat Decembrie 14, 2021 Îți dai seama ca asa e probabil ...
Bianca-love Reputație: 1 Postat Decembrie 15, 2021 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Autor Postat Decembrie 15, 2021 La 18.10.2021 la 12:36, Bianca-love a spus: Nu stiu ce e sexul pt tine,Dar stiu ca te face sa te simti bine ,E micuta ,zapacita dar te face intr-o clipa.Sa nu faci din timp risipa,ca ea se umezeste toata si te pune imediat la treaba !!! Te invit sa iti hranesti inima si sa iti mangai sufletul cu cele mai frumoase momente. Locatia este de lux se afla in centru usor de ajuns (locuri de parcare). pentru mai multe detalii ma gasesti la telefon sau whatupp!!! Servicii ; 400 lei 1h -oral,normal diferite pozitii,Fk, fin corporal ,faciala. Va astept cu drag !😘 Disponibila!😘🤗
Bianca-love Reputație: 1 Postat Decembrie 15, 2021 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Autor Postat Decembrie 15, 2021 1 oră în urmă, Delfinu92 a spus: Deplasari faci? Nu fac deplasări!
Bianca-love Reputație: 1 Postat Decembrie 16, 2021 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Autor Postat Decembrie 16, 2021 La 18.10.2021 la 12:36, Bianca-love a spus: Nu stiu ce e sexul pt tine,Dar stiu ca te face sa te simti bine ,E micuta ,zapacita dar te face intr-o clipa.Sa nu faci din timp risipa,ca ea se umezeste toata si te pune imediat la treaba !!! Te invit sa iti hranesti inima si sa iti mangai sufletul cu cele mai frumoase momente. Locatia este de lux se afla in centru usor de ajuns (locuri de parcare). pentru mai multe detalii ma gasesti la telefon sau whatupp!!! Servicii ; 400 lei 1h -oral,normal diferite pozitii,Fk, fin corporal ,faciala. Va astept cu drag !😘 Disponibila!
Bianca-love Reputație: 1 Postat Decembrie 17, 2021 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Autor Postat Decembrie 17, 2021 La 18.10.2021 la 12:36, Bianca-love a spus: Nu stiu ce e sexul pt tine,Dar stiu ca te face sa te simti bine ,E micuta ,zapacita dar te face intr-o clipa.Sa nu faci din timp risipa,ca ea se umezeste toata si te pune imediat la treaba !!! Te invit sa iti hranesti inima si sa iti mangai sufletul cu cele mai frumoase momente. Locatia este de lux se afla in centru usor de ajuns (locuri de parcare). pentru mai multe detalii ma gasesti la telefon sau whatupp!!! Servicii ; 400 lei 1h -oral,normal diferite pozitii,Fk, fin corporal ,faciala. Va astept cu drag !😘 Disponibila dupa ora 14:00!😘🥰
Bianca-love Reputație: 1 Postat Decembrie 20, 2021 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Autor Postat Decembrie 20, 2021 La 18.10.2021 la 12:36, Bianca-love a spus: Nu stiu ce e sexul pt tine,Dar stiu ca te face sa te simti bine ,E micuta ,zapacita dar te face intr-o clipa.Sa nu faci din timp risipa,ca ea se umezeste toata si te pune imediat la treaba !!! Te invit sa iti hranesti inima si sa iti mangai sufletul cu cele mai frumoase momente. Locatia este de lux se afla in centru usor de ajuns (locuri de parcare). pentru mai multe detalii ma gasesti la telefon sau whatupp!!! Servicii ; 400 lei 1h -oral,normal diferite pozitii,Fk, fin corporal ,faciala. Va astept cu drag !😘 Disponibila dupa ora 14!
Bianca-love Reputație: 1 Postat Decembrie 21, 2021 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Autor Postat Decembrie 21, 2021 La 18.10.2021 la 12:36, Bianca-love a spus: Nu stiu ce e sexul pt tine,Dar stiu ca te face sa te simti bine ,E micuta ,zapacita dar te face intr-o clipa.Sa nu faci din timp risipa,ca ea se umezeste toata si te pune imediat la treaba !!! Te invit sa iti hranesti inima si sa iti mangai sufletul cu cele mai frumoase momente. Locatia este de lux se afla in centru usor de ajuns (locuri de parcare). pentru mai multe detalii ma gasesti la telefon sau whatupp!!! Servicii ; 400 lei 1h -oral,normal diferite pozitii,Fk, fin corporal ,faciala. Va astept cu drag !😘 Disponibila!😘🥰 1
Bianca-love Reputație: 1 Postat Decembrie 21, 2021 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Autor Postat Decembrie 21, 2021 La 18.10.2021 la 12:36, Bianca-love a spus: Nu stiu ce e sexul pt tine,Dar stiu ca te face sa te simti bine ,E micuta ,zapacita dar te face intr-o clipa.Sa nu faci din timp risipa,ca ea se umezeste toata si te pune imediat la treaba !!! Te invit sa iti hranesti inima si sa iti mangai sufletul cu cele mai frumoase momente. Locatia este de lux se afla in centru usor de ajuns (locuri de parcare). pentru mai multe detalii ma gasesti la telefon sau whatupp!!! Servicii ; 400 lei 1h -oral,normal diferite pozitii,Fk, fin corporal ,faciala. Va astept cu drag !😘 Disponibila
Bianca-love Reputație: 1 Postat Decembrie 22, 2021 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Autor Postat Decembrie 22, 2021 La 18.10.2021 la 12:36, Bianca-love a spus: Nu stiu ce e sexul pt tine,Dar stiu ca te face sa te simti bine ,E micuta ,zapacita dar te face intr-o clipa.Sa nu faci din timp risipa,ca ea se umezeste toata si te pune imediat la treaba !!! Te invit sa iti hranesti inima si sa iti mangai sufletul cu cele mai frumoase momente. Locatia este de lux se afla in centru usor de ajuns (locuri de parcare). pentru mai multe detalii ma gasesti la telefon sau whatupp!!! Servicii ; 400 lei 1h -oral,normal diferite pozitii,Fk, fin corporal ,faciala. Va astept cu drag !😘 Disponibila!
Bianca-love Reputație: 1 Postat Decembrie 28, 2021 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Autor Postat Decembrie 28, 2021 La 18.10.2021 la 12:36, Bianca-love a spus: Nu stiu ce e sexul pt tine,Dar stiu ca te face sa te simti bine ,E micuta ,zapacita dar te face intr-o clipa.Sa nu faci din timp risipa,ca ea se umezeste toata si te pune imediat la treaba !!! Te invit sa iti hranesti inima si sa iti mangai sufletul cu cele mai frumoase momente. Locatia este de lux se afla in centru usor de ajuns (locuri de parcare). pentru mai multe detalii ma gasesti la telefon sau whatupp!!! Servicii ; 400 lei 1h -oral,normal diferite pozitii,Fk, fin corporal ,faciala. Va astept cu drag !😘 Disponibila!🥰🤗
Bianca-love Reputație: 1 Postat Decembrie 28, 2021 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Autor Postat Decembrie 28, 2021 La 18.10.2021 la 12:36, Bianca-love a spus: Nu stiu ce e sexul pt tine,Dar stiu ca te face sa te simti bine ,E micuta ,zapacita dar te face intr-o clipa.Sa nu faci din timp risipa,ca ea se umezeste toata si te pune imediat la treaba !!! Te invit sa iti hranesti inima si sa iti mangai sufletul cu cele mai frumoase momente. Locatia este de lux se afla in centru usor de ajuns (locuri de parcare). pentru mai multe detalii ma gasesti la telefon sau whatupp!!! Servicii ; 400 lei 1h -oral,normal diferite pozitii,Fk, fin corporal ,faciala. Va astept cu drag !😘 Disponibila!
Bianca-love Reputație: 1 Postat Decembrie 29, 2021 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Autor Postat Decembrie 29, 2021 La 18.10.2021 la 12:36, Bianca-love a spus: Nu stiu ce e sexul pt tine,Dar stiu ca te face sa te simti bine ,E micuta ,zapacita dar te face intr-o clipa.Sa nu faci din timp risipa,ca ea se umezeste toata si te pune imediat la treaba !!! Te invit sa iti hranesti inima si sa iti mangai sufletul cu cele mai frumoase momente. Locatia este de lux se afla in centru usor de ajuns (locuri de parcare). pentru mai multe detalii ma gasesti la telefon sau whatupp!!! Servicii ; 400 lei 1h -oral,normal diferite pozitii,Fk, fin corporal ,faciala. Va astept cu drag !😘 Disponibila 😘🥰
Bianca-love Reputație: 1 Postat Decembrie 30, 2021 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Autor Postat Decembrie 30, 2021 La 18.10.2021 la 12:36, Bianca-love a spus: Nu stiu ce e sexul pt tine,Dar stiu ca te face sa te simti bine ,E micuta ,zapacita dar te face intr-o clipa.Sa nu faci din timp risipa,ca ea se umezeste toata si te pune imediat la treaba !!! Te invit sa iti hranesti inima si sa iti mangai sufletul cu cele mai frumoase momente. Locatia este de lux se afla in centru usor de ajuns (locuri de parcare). pentru mai multe detalii ma gasesti la telefon sau whatupp!!! Servicii ; 400 lei 1h -oral,normal diferite pozitii,Fk, fin corporal ,faciala. Va astept cu drag !😘 Disponibila!
Bianca-love Reputație: 1 Postat Ianuarie 3, 2022 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Autor Postat Ianuarie 3, 2022 La 18.10.2021 la 12:36, Bianca-love a spus: Nu stiu ce e sexul pt tine,Dar stiu ca te face sa te simti bine ,E micuta ,zapacita dar te face intr-o clipa.Sa nu faci din timp risipa,ca ea se umezeste toata si te pune imediat la treaba !!! Te invit sa iti hranesti inima si sa iti mangai sufletul cu cele mai frumoase momente. Locatia este de lux se afla in centru usor de ajuns (locuri de parcare). pentru mai multe detalii ma gasesti la telefon sau whatupp!!! Servicii ; 400 lei 1h -oral,normal diferite pozitii,Fk, fin corporal ,faciala. Va astept cu drag !😘 Disponibila!
Postări Recomandate