Sari la conținut

Denissa (scortisoara) 0763182749

Postări Recomandate

• Oras:Constanta
  • Oras:Constanta

Salutare tuturor,

Vineri seara, dupa o incercare esuata de a ajunge la Andreea Ioana, o sun pe Denisa. Imi raspunde, o intreb daca pot trece pe la ea. Primind raspuns afirmativ...ii zic ca o sun cand ajung la bloc sa-mi reaminteasca nr de interfon (stiam locatia in urma unei vizite la ciocolatica)

Ajuns in locatie, urc, ma descalt...ma duc si o pup pe bazdagania mica care era bolnava in pat si ma retrag cu Denisa in sufragerie. O rog sa-mi dea un prosop sa ma duc la baie (veneam de la drum lung).

Revenit in camera, o rog sa dea tv-ul pe un post de muzica. In timp ce ea se chinuia cu telecomanda, m-am lipit de spatele ei si am sarutat-o pe gat...ceea ce pare ca i-a placut. M-am asezat pe canapea...ea peste mine...saruturi...mangaieri...atingeri. 

O mut pe fotoliu si incep s-o sarut la pasarica pret de cateva minute. Dupa care ma ridic in picioare si incepe ea sa-mi faca un sex oral de toata frumusetea...facandu-ma sa termin in gurita ei. Mi-a dat servetele umede sa ma sterg, m-a servit cu un pahar de suc si scrumiera dupa care a plecat la baie. Cand s-a intors m-a intrebat daca vreau sa stau o ora si i-am spus ca da. Am fumat amandoi o tigare dupa care am trecut la nr 2. Problema e ca, cel mai probabil din cauza stresului si a oboselii acumulate in ultimile zile juniorul meu refuza sa revina in pozitia de drepti, drept pentru care am hotarat sa nu ne mai chinuim...mai ales ca mai era cineva care astepta jos si era destul de nerabdator...Denisa m-a intrebat de mai multe ori daca nu ma supar...i-am zis ca nu e absolut nicio problema (si chiar n-a fost). Am intrebat-o cat trebuie sa-i dau...mi-a zis cat vreau eu...i-am lasat 100 RON dupa care m-am retras sa ma imbrac in camera cu Andreea cea bolnavioara :D.

Dupa putin chat m-a condus andreea la usa...m-am incaltat...ne-am pupat si am plecat.

Note:

Locatie - 9

Igiena domnisoarei - 10

Normal - N/A

Oral - 9

GFE - 9

Aspect fizic - 8.5 - depunctata pentru tatuajul nu tocmai estetic de pe brat si pentru papucii care-i avea in picioare :) )

Recomandarea mea: de revenit !

O seara buna va doresc !

G

• Like 9
Link spre comentariu
  • Oras:Romania

Odata ajuns la Colega ei Ciocolatica in momentul cand mia adus cafeaua brusc am intrat intro mare dilema cand am vazuto pe Denisuca ,de incepusem la un moment dat in timp ce fetele vorbeau cu mine sa ramn un pic blocat ,pentru ca nu stiam cu care sa intru intai.In mintea mea se dadeau lupte aprige mai ceva ca la Batalia de Rovine .Cu chiu cu vai ma hotorasc cu care sa intru si in ce ordine.Am lasato pe Denisuca mea draga la urma pe premiza ca ar fi pentru mine cireasa de tort,dar se pare ca in ziua respectiva nu am avut parte numai de o cireasa de pe tort ci de 2.Asa ca trrec direct la notare:

Normal:9

Oral:9

Gfe:10+(nu e timida deloc)

Platit 300 lei pentru 2 ore

PS.:Daca aveti comentarii de facut la adresa mea,obiectii,sfaturi,pareri,etc. va rog sa va abtineti de la ele .Scuze Deni si Pisic pentru micul off topic,dar era necesar sa imi iau niste masuri de precautie.

Imi cer scuze si pentru eventualele erori de tastare.

• Like 6
Link spre comentariu

Am sunato la tel si am stabilit de comun acord sa ne vedem peste 30  min.Ajuns in locatie am stat la o mica socializare despre una alta timp de cateva tigari,apoi am intrat in camera de tortura.Ma intrebat fata daca vreau sa fac dush,dar am refuzato politicos pentru ca facusem acasa.Ea sia luat prosopelul si fugit la dushulet.A revenit super repede in camera ca sasi devoreze prada.Am inceput cu pupicii de rigoare o scurta perioada de timp apoi am trecut la un oral exemplar executat de domnisoara fara deep,dar cu foarte multa atentie la zonele adiacente.Primul numar lam terminat oral.Dupa ce a stors tot sa dus la baie sa verse incarcatura.Al doilea nr lam inceput in aceasi maniera dar presarat si cu un 69,piersicuta avand un gust delicios,pus caciulita si am purces la un mic rodeo in pozitia Cown Girl pana la finalizare in balonas.A fost o experienta super placuta si memorabila.

Aspect:10+

Igiena:10+

Oral:9,5(Dadeam 10 daca era si cu Deep).

Normal:9

Gfe:10+

Timp petrecut 2 ore pentru care am platit:300 lei.

O recomand cu cea mai mare placere.

• Like 7
Link spre comentariu

Am sa las inca o recenzie la Denisa deoarece mi se pare util. Am vizitat-o ieri inca o data, aceleasi servicii ireprosabile. Am ales sa stau un nr/70 ron, raport calitate/pret extrem de convenabil. A raspuns din prima la telefon, m-a primit in 20 minute, deci iarasi are un punct in plus de la mine pe chestia asta. Ostilitatile au constat in o si n protejat , fara sa fiu deloc grabit sau presat, super atitudine si in pat si in afara. Am sa dau si note:

Locatie 8,5

Igiena:10

Fizic: 9,5

Oral: 9

Normal: 9

GFE: 9

In concluzie recomand oricui fara rezerve , eu stiu sigur ca am sa revin!

• Like 9
  • Minus 8
Link spre comentariu
  • Telefon: andre.deea71
  • Oras:constanta
  • Telefon: andre.deea71
  • Oras:constanta

Din nou, recomand pe aceasta domnisoara cat si pe colega ei Andreea, super gagicile, abia astept sa ajung acasa sa le devorez ...

vad bine????? ma bucur foarte mult ca nu ai uitat de noi...te pupacim.si te asteptam :kiss3 :kiss3 :kiss3

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...