MacArthur Reputație: 4237 Postat Octombrie 23, 2021 Oras:Tg-Mures Oras:Tg-Mures Postat Octombrie 23, 2021 Text preluat si completat. Sunt vaccinat pt ca nu stiu alte solutii deocamdata... sunt vaccinat desi nu stiu ce contine vaccinul, am incredere in oamenii din domeniul sanatatii, minim cat am si in cei care fac si servesc (si livreaza) mancarea in restaurante cat si in cei care pregatesc hrana pe care o cumpar din magazine. Nu stiu ce contine cerneala de tatuaj sau care sunt cu cdevarat (si in ce conditii se prepara) indgrdientele sapunului, samponului cremelor de corp, etc. Nu stiu efectele pe termen lung al folosirii telefonului mobil precum si a retelei de internet 5G. Nu stiu daca acel pod pe care urmeaza sa-l traversez, sa va prabusi sau nu in momentul in care ma voi afla pe el, nu stiu daca avionul pe care urmeaza sa ma imbarc se va prabusi in timpul calatoriei, si nici daca o masina va intra sau nu in mine atunci cand sunt ori intr-o masina, ori mergand pe trotuar ori traversand strada. Pe scurt sunt nenumarate lucruri nu care nu le stiu si nu le voi sti niciodata, stiu doar un lucru sigur: viata este scurta, si vreau sa calatoresc, sa imbratisez oameni fara teama, si sa revin la viata de dinainte (da, la viata de care ma plangeam). Sunt vaccinat, nu pt ca vreau sa multumesc guvernul, ci pt a avea mult mai putine sanse de a ma infecta cu Covid, punand in pericol atat viata proprie cat si a celor din jur, si sa nu ocup un pat de spital (sau pe holul spitalului - unde se mai gaseste loc in ziua de azi). Vreau ca acest cosmar in care traim sa devina cat mai repede doar o amintire. Multumesc daca ai citit! 16 3 1
Vizitator dyerseve Reputație: 0 Postat Octombrie 23, 2021 Postat Octombrie 23, 2021 Am spus și pe alt topic o sa spun și aici mult mai scurt, vaccinarea este o datorie morala..atât nu obligativitate..deoarece după cum ar trebui sa știi din covid se moare..dar se și scăpa.. din vaccin apar reacții adverse uneori moarte..sau se obțin anticorpi..deci..fiecare trebuie sa aleagă pentru el..
anonna Reputație: 1930 Postat Octombrie 23, 2021 Telefon: [email protected] Oras:everywhere Telefon: [email protected] Oras:everywhere Postat Octombrie 23, 2021 Acum 4 ore, MacArthur a spus: Text preluat si completat. Sunt vaccinat pt ca nu stiu alte solutii deocamdata... sunt vaccinat desi nu stiu ce contine vaccinul, am incredere in oamenii din domeniul sanatatii, minim cat am si in cei care fac si servesc (si livreaza) mancarea in restaurante cat si in cei care pregatesc hrana pe care o cumpar din magazine. Nu stiu ce contine cerneala de tatuaj sau care sunt cu cdevarat (si in ce conditii se prepara) indgrdientele sapunului, samponului cremelor de corp, etc. Nu stiu efectele pe termen lung al folosirii telefonului mobil precum si a retelei de internet 5G. Nu stiu daca acel pod pe care urmeaza sa-l traversez, sa va prabusi sau nu in momentul in care ma voi afla pe el, nu stiu daca avionul pe care urmeaza sa ma imbarc se va prabusi in timpul calatoriei, si nici daca o masina va intra sau nu in mine atunci cand sunt ori intr-o masina, ori mergand pe trotuar ori traversand strada. Pe scurt sunt nenumarate lucruri nu care nu le stiu si nu le voi sti niciodata, stiu doar un lucru sigur: viata este scurta, si vreau sa calatoresc, sa imbratisez oameni fara teama, si sa revin la viata de dinainte (da, la viata de care ma plangeam). Sunt vaccinat, nu pt ca vreau sa multumesc guvernul, ci pt a avea mult mai putine sanse de a ma infecta cu Covid, punand in pericol atat viata proprie cat si a celor din jur, si sa nu ocup un pat de spital (sau pe holul spitalului - unde se mai gaseste loc in ziua de azi). Vreau ca acest cosmar in care traim sa devina cat mai repede doar o amintire. Multumesc daca ai citit! Frumos spus... este alegerea ta ... exact asa gandesc si cei ce nu doresc sa se vaccineze si ... si aici nu ma refer la cei care cred ca vaccinul contine cip-uri sau alte bazaconii 4 1
biliape Reputație: 5928 Postat Octombrie 23, 2021 Oras:Ploiesti Oras:Ploiesti Postat Octombrie 23, 2021 "Vreau ca acest cosmar in care traim sa devina cat mai repede doar o amintire." Una e să vrei, alta e să fie plauzibil. Acceptând să fii injectat cu produse "experimentale" (deja încep să cred teoriile că ar avea alte scopuri înafară de cele declarate, având în vedere tertipurile folosite pentru coercitie), contribui la profitabilitatea isteriei covid deci să nu se termine niciodată. Lasă povestea că și "înainte" mureai de gripă și tot așa căcăcioși erați. Apelurile la sentiment păstrează - le pentru cei aflați sub influența băuturilor alcoolice. Pe baza unei asemenea încrederi patologice, de degenerat, în "autorități", s-au clădit toate ororile Istoriei. Am încredere doar în cei cu care sunt legat de o luptă comun și de cunoaștere personală. 2 1
horny_gooner Reputație: 3817 Postat Octombrie 23, 2021 Postat Octombrie 23, 2021 127 000 vaccinari astazi in Romania, 92 000 fiind cu prima doza ! Bravo, incepem sa ne revenim ! 😇 2 1
Giolgau777 Reputație: 106 Postat Octombrie 23, 2021 Oras:Trevisi Oras:Trevisi Postat Octombrie 23, 2021 Sunt vaccinat dar trebuie sa intelegeti si punctul de vedere al nevaccinatilor tineri si sanatosi, este o pandemie care afecteaza oamenii de peste 60 de ani cu comorbiditati si nevaccinati, intrebarea este de ce acestia refuza vaccinarea, un tanar sanatos are libertatea sa aleaga si sa nu fie sacrificat 3 1 1 1
horny_gooner Reputație: 3817 Postat Octombrie 23, 2021 Postat Octombrie 23, 2021 8 minutes ago, Giolgau777 said: Sunt vaccinat dar trebuie sa intelegeti si punctul de vedere al nevaccinatilor tineri si sanatosi, este o pandemie care afecteaza oamenii de peste 60 de ani cu comorbiditati si nevaccinati, intrebarea este de ce acestia refuza vaccinarea, un tanar sanatos are libertatea sa aleaga si sa nu fie sacrificat Sunt foarte multi si dintre cei din categoria <40 ani, nevaccinati, care au murit (intr-adevar multi cu diverse comorbiditati, dar destui si fara nicio afectiune, perfect sanatosi). In acelasi timp, exista si tineri care au murit dupa vaccinare. Nici vaccinurile nu sunt 100% perfecte, dar oricum, sunt mai sigure decat sa ajungi la ATI cu un furtun de udat gradina varat pana in plamani si sa nici nu poti tipa de durere... 4 1
extraterestru78 Reputație: 108863 Postat Octombrie 23, 2021 Oras:Brasov Oras:Brasov Postat Octombrie 23, 2021 Acum 8 ore, MacArthur a spus: Text preluat si completat. Sunt vaccinat pt ca nu stiu alte solutii deocamdata... sunt vaccinat desi nu stiu ce contine vaccinul, am incredere in oamenii din domeniul sanatatii, minim cat am si in cei care fac si servesc (si livreaza) mancarea in restaurante cat si in cei care pregatesc hrana pe care o cumpar din magazine. Nu stiu ce contine cerneala de tatuaj sau care sunt cu cdevarat (si in ce conditii se prepara) indgrdientele sapunului, samponului cremelor de corp, etc. Nu stiu efectele pe termen lung al folosirii telefonului mobil precum si a retelei de internet 5G. Nu stiu daca acel pod pe care urmeaza sa-l traversez, sa va prabusi sau nu in momentul in care ma voi afla pe el, nu stiu daca avionul pe care urmeaza sa ma imbarc se va prabusi in timpul calatoriei, si nici daca o masina va intra sau nu in mine atunci cand sunt ori intr-o masina, ori mergand pe trotuar ori traversand strada. Pe scurt sunt nenumarate lucruri nu care nu le stiu si nu le voi sti niciodata, stiu doar un lucru sigur: viata este scurta, si vreau sa calatoresc, sa imbratisez oameni fara teama, si sa revin la viata de dinainte (da, la viata de care ma plangeam). Sunt vaccinat, nu pt ca vreau sa multumesc guvernul, ci pt a avea mult mai putine sanse de a ma infecta cu Covid, punand in pericol atat viata proprie cat si a celor din jur, si sa nu ocup un pat de spital (sau pe holul spitalului - unde se mai gaseste loc in ziua de azi). Vreau ca acest cosmar in care traim sa devina cat mai repede doar o amintire. Multumesc daca ai citit! Sunt Nevaccinat , și asa voi rămâne mereu. Atâta timp cât sunt sănătos tun, nu sufăr de nici o boala, nu sunt purtător de covid, nu știu de ce ar trebui sa îmi injectez un vaccin.... Punct 1
Vizitator _amarok_ Reputație: 0 Postat Octombrie 23, 2021 Postat Octombrie 23, 2021 Acum 4 minute, extraterestru78 a spus: Sunt Nevaccinat , și asa voi rămâne mereu. Atâta timp cât sunt sănătos tun, nu sufăr de nici o boala, nu sunt purtător de covid, nu știu de ce ar trebui sa îmi injectez un vaccin.... Punct Cred ca nu ai iesit inca in Europa sau nu ai iesit din orasul tau . Slovenia nu te lasa sa intri nici in statiile de peco . Italia !Nu te dai jos din masina nici pe strada , ungurii vor ca la granita sa nu mai lase pe absolut nimeni sa intre in tara lor desi nu au obligatia de a purta masca sau poate au dar nu ii vad cu masca si tot asa . Asta e de saptamana asta .
extraterestru78 Reputație: 108863 Postat Octombrie 23, 2021 Oras:Brasov Oras:Brasov Postat Octombrie 23, 2021 Acum 2 minute, _amarok_ a spus: Cred ca nu ai iesit inca in Europa sau nu ai iesit din orasul tau . Slovenia nu te lasa sa intri nici in statiile de peco . Italia !Nu te dai jos din masina nici pe strada , ungurii vor ca la granita sa nu mai lase pe absolut nimeni sa intre in tara lor desi nu au obligatia de a purta masca sau poate au dar nu ii vad cu masca si tot asa . Asta e de saptamana asta . Cine a spus ca vreau sa ies în Europa, eu sunt bine mersi aici la mine în țară!
Vizitator _amarok_ Reputație: 0 Postat Octombrie 23, 2021 Postat Octombrie 23, 2021 Chiar acum, extraterestru78 a spus: Cine a spus ca vreau sa ies în Europa, eu sunt bine mersi aici la mine în țară! Atunci ce sa iti urez decat BAFTA . Tot in tara sunt si eu doar ca mai fac cate o iesire prin afara din cand in cand . Tiam explicat situatia din europa de saptamana asta .
MacArthur Reputație: 4237 Postat Octombrie 23, 2021 Oras:Tg-Mures Oras:Tg-Mures Autor Postat Octombrie 23, 2021 Oare Ceausescu ne-ar fi vaccinat pe toti? 4 1 2 2
extraterestru78 Reputație: 108863 Postat Octombrie 23, 2021 Oras:Brasov Oras:Brasov Postat Octombrie 23, 2021 Acum 10 minute, _amarok_ a spus: Atunci ce sa iti urez decat BAFTA . Tot in tara sunt si eu doar ca mai fac cate o iesire prin afara din cand in cand . Tiam explicat situatia din europa de saptamana asta . Mersi, dar chiar nu ma interesează situațiile din alte tari de foarte mulți ani...
eturit Reputație: 3381 Postat Octombrie 23, 2021 Oras:București Oras:București Postat Octombrie 23, 2021 32 minutes ago, extraterestru78 said: Sunt Nevaccinat , și asa voi rămâne mereu. Atâta timp cât sunt sănătos tun, nu sufăr de nici o boala, nu sunt purtător de covid, nu știu de ce ar trebui sa îmi injectez un vaccin.... Punct Chiar așa... la câte cazuri de polio/rujeolă/varicelă au fost în ultimii ani, ce rost mai are să ne vaccinăm copiii (care-s la fel: sănătoși tun, nu suferă și nu poartă nicio boală)? P.S.: https://www.npr.org/sections/health-shots/2021/02/18/967462483/how-herd-immunity-works-and-what-stands-in-its-way 1 1
extraterestru78 Reputație: 108863 Postat Octombrie 23, 2021 Oras:Brasov Oras:Brasov Postat Octombrie 23, 2021 Acum 3 minute, MacArthur a spus: Oare Ceausescu ne-ar fi vaccinat pe toti? Întreabă politicienii de azi, toți sunt descendenți de-ai lui Ceașcă?!!!
horny_gooner Reputație: 3817 Postat Octombrie 23, 2021 Postat Octombrie 23, 2021 Am tot amanat o iesire in Irlanda, de anul trecut tot vreau sa ajung sa fotografiez pe Isle of Skye, Belfast si alte locuri, in Thailanda nu pot sa ajung (se redeschide din 15 noiembrie), in Grecia nu am avut curaj, cu ce dilaila a fost vara asta (incendii, covid, seceta), ma scuzati dar eu vreau sa umblu, sa colind lumea, asa ca de-abia astept sa se faca 6 luni pentru a putea face doza a 3-a (in decembrie). 8
kapene Reputație: 244 Postat Octombrie 23, 2021 Oras:Cu vant din pupa Oras:Cu vant din pupa Postat Octombrie 23, 2021 Acum 37 minute, MacArthur a spus: Oare Ceausescu ne-ar fi vaccinat pe toti? Nici nu apucai sa stii ce ti s-a intamplat . Iti dai seama cum afecta economia si productia si cincinalul pandemia asta ? Acum 32 minute, horny_gooner a spus: Am tot amanat o iesire in Irlanda, de anul trecut tot vreau sa ajung sa fotografiez pe Isle of Skye, Belfast si alte locuri, in Thailanda nu pot sa ajung (se redeschide din 15 noiembrie), in Grecia nu am avut curaj, cu ce dilaila a fost vara asta (incendii, covid, seceta), ma scuzati dar eu vreau sa umblu, sa colind lumea, asa ca de-abia astept sa se faca 6 luni pentru a putea face doza a 3-a (in decembrie). In Thailanda poti intra pe mare 😎 1
Vizitator _amarok_ Reputație: 0 Postat Octombrie 23, 2021 Postat Octombrie 23, 2021 Acum 34 minute, horny_gooner a spus: Am tot amanat o iesire in Irlanda, de anul trecut tot vreau sa ajung sa fotografiez pe Isle of Skye, Belfast si alte locuri, in Thailanda nu pot sa ajung (se redeschide din 15 noiembrie), in Grecia nu am avut curaj, cu ce dilaila a fost vara asta (incendii, covid, seceta), ma scuzati dar eu vreau sa umblu, sa colind lumea, asa ca de-abia astept sa se faca 6 luni pentru a putea face doza a 3-a (in decembrie). In irlanda de Nord probabil vrei sa ajungi . Ai vapor din cherburg Franta spre Roslaire Irlanda , Faci vreo 16 ore cu el . Irish ferry foloseau vase luxoase pe acea ruta . Erau doua vapoare a doua companii aici . Pleaca cate unul in fiecare zi . Apoi de la dublin spre Holyhead faci vreo 4 ore . Nu mai stiu ce e in ziua de azi , dar poti incerca un telefon in porturi.
alexazerty Reputație: 241 Postat Octombrie 24, 2021 Postat Octombrie 24, 2021 Ieri la centrul de vaccinare de la Prisma era plin de oameni care stateau la coada, din pacate majoritatea isi fac pentru a "fenta" restrictiile, nu pentru ca le pasa de sanatatea lor si a celor dragi, dar tot este bine, macar atata se poate si o sa ajungem si noi la 50% in 6 luni pe timpul asta, numai bine pentru valul 6 dupa "relaxarea de sarbatori" 1 1
Vizitator Daumoda22 Reputație: 0 Postat Octombrie 24, 2021 Postat Octombrie 24, 2021 14 hours ago, eturit said: Chiar așa... la câte cazuri de polio/rujeolă/varicelă au fost în ultimii ani, ce rost mai are să ne vaccinăm copiii (care-s la fel: sănătoși tun, nu suferă și nu poartă nicio boală)? P.S.: https://www.npr.org/sections/health-shots/2021/02/18/967462483/how-herd-immunity-works-and-what-stands-in-its-way Si dacă ne doare an pwla da kopii voștri la ăștia kare ați găsit fete da kasa sau iati fakut ku kurve?
eturit Reputație: 3381 Postat Octombrie 24, 2021 Oras:București Oras:București Postat Octombrie 24, 2021 2 minutes ago, Daumoda22 said: Si dacă ne doare an pwla da kopii voștri la ăștia kare ați găsit fete da kasa sau iati fakut ku kurve? Ai grijă la gunoieri... 1
Vizitator Daumoda22 Reputație: 0 Postat Octombrie 24, 2021 Postat Octombrie 24, 2021 4 minutes ago, eturit said: Ai grijă la gunoieri... Eu zic sa le dam un premiu ka au nimerit gaura boss 😂😂😂
MacArthur Reputație: 4237 Postat Octombrie 24, 2021 Oras:Tg-Mures Oras:Tg-Mures Autor Postat Octombrie 24, 2021 6 hours ago, alexazerty said: Ieri la centrul de vaccinare de la Prisma era plin de oameni care stateau la coada, din pacate majoritatea isi fac pentru a "fenta" restrictiile, nu pentru ca le pasa de sanatatea lor si a celor dragi, dar tot este bine, macar atata se poate si o sa ajungem si noi la 50% in 6 luni pe timpul asta, numai bine pentru valul 6 dupa "relaxarea de sarbatori" Sa se vaccineze, asta e important. 4 2
kapene Reputație: 244 Postat Octombrie 24, 2021 Oras:Cu vant din pupa Oras:Cu vant din pupa Postat Octombrie 24, 2021 Acum 35 minute, Daumoda22 a spus: Si dacă ne doare an pwla da kopii voștri la ăștia kare ați găsit fete da kasa sau iati fakut ku kurve? Tac-tu mai bine isi facea o laba decat sa o calareasca pe măta. Hai sictir.
Vizitator Daumoda22 Reputație: 0 Postat Octombrie 24, 2021 Postat Octombrie 24, 2021 1 hour ago, kapene said: Tac-tu mai bine isi facea o laba decat sa o calareasca pe măta. Hai sictir. Te oftici ka ma doaren pwla da puradeii tai? Oftikate tot an pwla ma doare de ei și de tot neamu lor, aștept sa faka 18 ani dk ie fete sa le fwt aiki 😂😂😂
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum