Sari la conținut

Randunica in "turneu"

Postări Recomandate

• Oras:RO ... wenta
Postat

Colegule nu locul l-ai gresit ci modul cum ai intrebat. Intreaba fata daca vine la Tecuci sau in orice alt oras unde crezi tu ca te poti vedea cu ea.

Am inteles colegule g2br13l, credeam ca am facut o greseala de postare ca nu vreau sa iau ban inca din prima zi.

Orasul nu am sa-l mentionez aici din diverse motive, prefer sa iau legatura cu titulara acestui minunat thread si sa o intreb personal. Daca domnisoara Randunica va fi disponibila si va dori, ii pot achita contravaloarea transportului fara nicio problema, indiferent de mijlocul de transport solicitat de dansa.

Postat

Atunci incearca modalitatile de contact pe care le ai in semnatura ei. Prin postari pe topice nu o sa ai succes.

Multumesc colegule, esti intr-adevar un mare domn asa cum vad (probabil de la culoare). Am citit blogul personal al domnisoarei Randunica dar nu am incercat sa iau inca legatura cu dansa. Eu de regula nu ma dau batut asa usor, asa ca voi persevera.

• Oras:Constanta
  • Oras:Constanta
Postat

Welcome to the la la land colegu! :)

Apropo, daca vrei sa ai acces mai rapid la PM poti sa-ti faci upgrade, asta si v.a.v. de problema ta cu Randunica. ;)

Postat

Welcome to the la la land colegu! :)

Apropo, daca vrei sa ai acces mai rapid la PM poti sa-ti faci upgrade, asta si v.a.v. de problema ta cu Randunica. ;)

Colegule patrick82 iti multumesc pentru sfat, dar prefer sa mai citesc, sa ma pun la punct cu regulamentul si sa ajung sa am acces la acest PM pe propriile forte si prin ceea ce scriu. Nu este vorba despre cativa euro, daca ma intelegi.

• Oras:Bucuresti
Postat

hmm...lord andrew ai cumva cazier la politie?

si ca sa fiu ontopic: caracal fratree, sa vezi acolo ce fain e.

• Telefon: 0758609361
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat

Conform indicatorului de orientare rutiera pus de oly, se poate trage concluzia ca Vrabiuta, pardon, Randunica, Rupe, Pula! :laugh2 :laugh2 :laugh2

:laugh2 :laugh2 :laugh2 :laugh2

• Disponibila
  • Disponibila
Postat

As putea face o harta, sa ajung intr-o oarecare ordine, sa nu "zbor" fara oprire in vreun oras important.

• Disponibila
  • Disponibila
Postat

Acolo astept si eu cu nerabdare sa ajung. Inca nu am fost niciodata pe acolo, nici macar in treacat :laugh2

• Oras:EARTH
  • Oras:EARTH
Postat

arad, oradea, timisoara, craiova, cluj, alba, sibiu, deva, severin, caransebes, sebes, orsova, severin, filiasi si de ce nu caracal :))))

• Oras:de peste tot si de nicaieri
  • Oras:de peste tot si de nicaieri
Postat

Randunico, te astept la bazinul cu apa termala, in Strandului Apollo, din Baile Felix. :) Garantez distractia si voia buna! ;)

• Like 1

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...