Sari la conținut

Malina 💜💜💜NOUA ÎN DOMENIU💋💋💋 0767447178

Postări Recomandate

• Oras:DA
Postat
Acum 2 ore, schweppes123 a spus:

Probabil se referea la pozitia misionarului... dar unde nu este creier... nici Dumnezeu nu cere :)) )

:138x

• Like 1
Postat
La 16.11.2021 la 14:27, Malinalove a spus:

20211104_112316.jpg

Acum 20 ore, schweppes123 a spus:

Probabil se referea la pozitia misionarului... dar unde nu este creier... nici Dumnezeu nu cere :)) )

Azi am fost la Malinalove.Nu am timp acum sa fac recenzia,dar a fost wooooow.Mergeti si futeti-o fratilor ca merita :felatie:tittyfuck

• Mersi 1
  • Oras:Bucuresti
Postat
Acum 1 oră, h1den2 a spus:

In ce zona activezi ?

Bulevardul Dimitrie Cantemir langa Horoscop 

Postat

Azi am fost la Malinalove,am fost dimineata pentru ca merg pe principiul ca sexul este mai bun pe ne pisate. Programarea am facut-o ieri pe WApp.Cand mi-a deschis usa am ramas cu ochii holbati pe tatele ei care tineau prosopul la distanta de corp.Deja creierul meu facea scenarii cum ii framant si ii pup.Poftit in dormitor m-am asezat pe un  fotoliu,Malina pe celalalt ne-am aprins cate o tigare ca sa socializam un pic si sa ne obisnuim unu cu altu.Actiunea a inceput cu noi doi in picioare pe carpeta din mijlocul camerei.Am luat-o in brate si am sarutat-o pe buzele-i carnoase,i-am bagat o mana in tate iar cu cealalta am luat-o de cur si am tras-o pana mi s-a lipit soldatelul de ea.Gura ii mirosea frumos,corpul meu tremura de placere la FK ul ei.Dupa ce a pus mana pe ala micu a inceput sa ma sarute tacticos pe gat,pe piet pe unde apuca coborand cu viteza melcului din ce in ce mai jos.Cand a ajuns cu pupaturile la pula s-a asezat in genunchi si a luat-o in gura uitandu-se in sus in ochii mei,m-am speriat  pentru ca l-a ascuns pe tot in gura😃

Fratilor face un deep de nota 10 ,este atenta si la margele,nimic nu scapa de gurita ei.Am ridicat-o elegant de jos si i-am spus sa trecem pe canapea.Am continuat cu FK cu o mana la pizda frecand-o usor,am simtit ca s-a udat asa ca am cerut balonasul si dupa ce m-a primit in ea am luat-o la un ''umeri craci'' .Icnea usor,gemea, dar nu teatral cum fac altele.Am dat in ea cat am putut,nu comentat sa dau mai incet,s-a uitat tot timpul in ochii mei,cand am simtit ca termin i-am luat limba in gura si am mai stat inca vreo doua minute sarutandu-ne patimas

locatie 10 usor de gasit pentru ca este stradal iar locuri de parcare sunt cate vrei in spatele blocului

GFE 10 cu felicitari ,m-am simtit cu ea ca si cum as fi fost la o amanta

oral 9,[nu stiu de ce nu dau zece] dar face deep real daca  stai linistit si o lasi sa-si faca treaba,nu sa o iei de cap si o tragi fortat cu gura in pula cum fac cate unii

normal protejat 9 mi-a placut pentru ca se uita in ochii mei cand o futeam[majoritatea inchid ochii]

De revenit? Da, eu unu voi reveni la ea pentru ca m-am simtit dupa cum am spus ; ca la o amanta,cine cauta o fata skinny mai bine merge in alta parte,nu este grasa este cum se spune cu un corp atletic,ai pe cee pune mana.Cei carora le plac fetele ca ea,mergeti fratilor si futeti-o ca asa merita !!!

• Like 1
  • Mersi 1
  • Inimioara 1
Postat
Acum 21 minute, Malinalove a spus:

Buna dimi !!!disponibila pentru programari!!!

Buna , o actualizare pret / servicii / timp se poate ? Multumesc

• Minus 1
Postat
Acum 2 ore, nxxd a spus:

Buna , o actualizare pret / servicii / timp se poate ? Multumesc

• sex oral protejat/ nep în funcție de igienă
  • sex normal protejat!!!!
  • EXCLUS anal
  • COF (finalizare faciala) extra 50
  • COB ( finalizare corporala)
  • CIM (FINALIZARE ORALA) extra 50
  • DEEP GARANTAT
  • sex in duș
  • FK in funcție de compatibilitate
  • discreție și igienă garantată
           🎁   Cadou:
  • 💸*100lei/ 30 min incall
  • 💸*200ei / 60 min incall
Postat
Acum 7 ore, Malinalove a spus:
  • sex oral protejat/ nep în funcție de igienă
  • sex normal protejat!!!!
  • EXCLUS anal
  • COF (finalizare faciala) extra 50
  • COB ( finalizare corporala)
  • CIM (FINALIZARE ORALA) extra 50
  • DEEP GARANTAT
  • sex in duș
  • FK in funcție de compatibilitate
  • discreție și igienă garantată
           🎁   Cadou:
  • 💸*100lei/ 30 min incall
  • 💸*200ei / 60 min incall

Buna, sa inteleg ca acum Cim este extra 50? 

• Like 2
Postat
Acum 11 ore, Subterana a spus:

Buna, sa inteleg ca acum Cim este extra 

De la inceput este si va fii ...🙃🙃

Postat
Acum 1 oră, Malinalove a spus:

De la inceput este si va fii ...🙃🙃

Citisem pe prima pagina unde nu este specificat ca este extra si am rămas cu impresia ca e inclus. Ms

• Like 2
Postat
Acum 1 oră, Subterana a spus:

Citisem pe prima pagina unde nu este specificat ca este extra si am rămas cu impresia ca e inclus. Ms

Au fost teme pe discutia asta eu din greseala nu am scris acolo si nu am stiut cum sa modific deaia am scris din nou ..npc si sa ai o zi superba ...❤❤🤗🤗

Postat
La 22.11.2021 la 18:05, lilisor95 a spus:

Azi am fost la Malinalove,am fost dimineata pentru ca merg pe principiul ca sexul este mai bun pe ne pisate. Programarea am facut-o ieri pe WApp.Cand mi-a deschis usa am ramas cu ochii holbati pe tatele ei care tineau prosopul la distanta de corp.Deja creierul meu facea scenarii cum ii framant si ii pup.Poftit in dormitor m-am asezat pe un  fotoliu,Malina pe celalalt ne-am aprins cate o tigare ca sa socializam un pic si sa ne obisnuim unu cu altu.Actiunea a inceput cu noi doi in picioare pe carpeta din mijlocul camerei.Am luat-o in brate si am sarutat-o pe buzele-i carnoase,i-am bagat o mana in tate iar cu cealalta am luat-o de cur si am tras-o pana mi s-a lipit soldatelul de ea.Gura ii mirosea frumos,corpul meu tremura de placere la FK ul ei.Dupa ce a pus mana pe ala micu a inceput sa ma sarute tacticos pe gat,pe piet pe unde apuca coborand cu viteza melcului din ce in ce mai jos.Cand a ajuns cu pupaturile la pula s-a asezat in genunchi si a luat-o in gura uitandu-se in sus in ochii mei,m-am speriat  pentru ca l-a ascuns pe tot in gura😃

Fratilor face un deep de nota 10 ,este atenta si la margele,nimic nu scapa de gurita ei.Am ridicat-o elegant de jos si i-am spus sa trecem pe canapea.Am continuat cu FK cu o mana la pizda frecand-o usor,am simtit ca s-a udat asa ca am cerut balonasul si dupa ce m-a primit in ea am luat-o la un ''umeri craci'' .Icnea usor,gemea, dar nu teatral cum fac altele.Am dat in ea cat am putut,nu comentat sa dau mai incet,s-a uitat tot timpul in ochii mei,cand am simtit ca termin i-am luat limba in gura si am mai stat inca vreo doua minute sarutandu-ne patimas

locatie 10 usor de gasit pentru ca este stradal iar locuri de parcare sunt cate vrei in spatele blocului

GFE 10 cu felicitari ,m-am simtit cu ea ca si cum as fi fost la o amanta

oral 9,[nu stiu de ce nu dau zece] dar face deep real daca  stai linistit si o lasi sa-si faca treaba,nu sa o iei de cap si o tragi fortat cu gura in pula cum fac cate unii

normal protejat 9 mi-a placut pentru ca se uita in ochii mei cand o futeam[majoritatea inchid ochii]

De revenit? Da, eu unu voi reveni la ea pentru ca m-am simtit dupa cum am spus ; ca la o amanta,cine cauta o fata skinny mai bine merge in alta parte,nu este grasa este cum se spune cu un corp atletic,ai pe cee pune mana.Cei carora le plac fetele ca ea,mergeti fratilor si futeti-o ca asa merita !!!

Multumesc ..te astept cu drag 💋💋💋💋

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...