Sari la conținut

Doamna, masaj terapeutic si de relaxare foarte bun 0746246556/0734714391

diaconescum

Postări Recomandate

• Oras:none
Postat

Anunt din AT.

DOAMNA, tehnician maseur ofer serivii de masaj terapeutic (relaxare, tonifiere, intretinere) feflexoterapeutic (tapli picioare),

anticelulitic (eliminare tesut adipos). Pgr. 10-20. Nu sunati pentru alte servicii.

0746.246.556/ 0734.714.391

Am vizitat-o pe dna recent in cautarea unui masaj de relaxare bun.

Activeaza in zona Titan, locatie curata, baie dus si toate cele necesare, totul curat. .

Doamna are aproximativ 50 ani, inalta, zic eu peste 1.80, corp atletic, curata si ingrijita.

Pozele din anuntul AT sunt reale dar o dezavantajose, zic eu ca arata mult mai bine in realitate, poza 2 e mai aproape de realitate.

Masajul de relaxare si terapeutic este cel mai bun masaj facut de mine pana acum, este foarte puternica, maseaza toate zonele corpului cu mare atentie si migala,

si pe fata si pe spate, fara graba. Este executat pe masa de masaj.

La sfarsit ofera, optional, iti ofera posibilitatea unei finalizari manuale, dar e ceva deosebit ce trebuie incercat.

In orice caz, daca sunati nu intrebati de finalizare, s-ar putea sa nu ajungeti deloc. E ceva care se discuta la fata locului.

(cred totusi ca aceasta finalizare este doar pentru a raspunde cerintelor clientilor din ziua de azi, punctul forte ramane masajul terapeutic si de relaxare).

Sedinta dureaza 1.5 - 2 h si costa 100ron, la pretul asta nu cred sa existe ceva mai bun.

Recomand mai ales pentru masaj-ul terapeutic si de relaxare, cel mai bun intalnit de mine pana acum.

post-41285-0-42369600-1389986701_thumb.jpg

post-41285-0-23773700-1389986706_thumb.jpg

post-41285-0-42846000-1389986713_thumb.jpg

post-41285-0-98214100-1389986720_thumb.jpg

• Like 6
Postat

se  ca s-a mentinut prin ceva sport/miscare pana la varsta ei :P

Clar, persoana arata excelent la varsta ei, nu vezi pic de grasime e numai fibra si stamina.

• Oras:Bucharest
Postat

dan diaconescu, o sa merg si eu pe mana ta ....aaa, pe a doamnei din poza , daca zici ca maseaza bine .Am si eu o haimana de pe site de aici care imi face masaj  , dar mereu gaseste cate un motiv sa nu-mi faca masaj la mine la domiciliu de zici ca platesc in capace de bere, ba ca o doare capu , ba ca vrea sa o frece pe net aiurea, etc .

Poate vede haimanaua ce scriu eu aici si o fac  geloasa :)))

Postat

dan diaconescu, o sa merg si eu pe mana ta ....aaa, pe a doamnei din poza , daca zici ca maseaza bine .Am si eu o haimana de pe site de aici care imi face masaj  , dar mereu gaseste cate un motiv sa nu-mi faca masaj la mine la domiciliu de zici ca platesc in capace de bere, ba ca o doare capu , ba ca vrea sa o frece pe net aiurea, etc .

Poate vede haimanaua ce scriu eu aici si o fac  geloasa :)))

Deci, masaj mai bun, nicaieri nu am primit.... finalizare desi deosebita si placuta palesti in fata lui... are o forta extraodrindara in brate.... drenajul limfatic e pe bune nu e doar o gluma proasta.

Doar daca te duci, incearca sa fi discret... chiar si fata de locatie... de finalizare nu mai zic.

Oricuma ar fi cei mai bine cheltuiti bani... la 100ron nu exista asa ceva.

Sa imi fie cu ieratre, unele randunici fac un blog si cer de 4 (patru, quatre, four.....) mai mult.... si ce primesti... masaj cu tata si limbi pe bani si alea.....

CIne a mai auzit de drenaj limfatic cu tata... :) glumesc desigur....

Statulul meu imi perminte.... nu... doar cica e forum de mistocareala.... toti isi bat joc nu ?

De ce nu si eu?

Prea mult timp am luat prea in serios cele scrise....

• Like 1
  • Oras:Bucuresti
Postat

Diaconescum felicitari pt. descoperire.Poate insa ar trebui gasita o solutie ca pozele si modul de contactare ale doamnei sa nu fie publice fix din cauza ca ea nu doreste sa se stie ca face si finalizarea.Eventual cine este interesat sa iti ceara numarul de telefon prin PM.Mai ales ca are poze si  cu fata ,daca doamna afla despre forum aproape sigur nu va mai face oricui masajul total iar in acest fel se pierde un serviciu rar si nu ai ajutat comunitatea pentru ca ar disparea aproape sigur acest iar masaj simplu este oferit de mai multe maseuze si mult mai ieftin(am maseuza pe la 50 de ani care face un masaj excelent dar fara altceva cu 40 ora).S-a mai intamplat si la alta doamna cam la fel,i-a oferit servicii suplimentare si secrete unui coleg apoi a descoperit recenzia.A fost mare scandal si doamna a disparut.Pisicuts,sterge te rog daca vrei pozele si numarul acestea urmand a fi  aflate de la tine sau colegul diaconescum.

• Oras:Acolo
Postat

Eu credeam ca va bateti pwla de noi cu pozele alea...In fine, nu judec sau ma straduiesc sa n-o fac.

Sanatate si ani multi doamnei.

Postat

Eu credeam ca va bateti pwla de noi 

Sa dea dracu daca inteleg ce vrei sa zici

Postat

Diaconescum felicitari pt. descoperire.Poate insa ar trebui gasita o solutie ca pozele si modul de contactare ale doamnei sa nu fie publice fix din cauza ca ea nu doreste sa se stie ca face si finalizarea.Eventual cine este interesat sa iti ceara numarul de telefon prin PM.Mai ales ca are poze si  cu fata ,daca doamna afla despre forum aproape sigur nu va mai face oricui masajul total iar in acest fel se pierde un serviciu rar si nu ai ajutat comunitatea pentru ca ar disparea aproape sigur acest iar masaj simplu este oferit de mai multe maseuze si mult mai ieftin(am maseuza pe la 50 de ani care face un masaj excelent dar fara altceva cu 40 ora).S-a mai intamplat si la alta doamna cam la fel,i-a oferit servicii suplimentare si secrete unui coleg apoi a descoperit recenzia.A fost mare scandal si doamna a disparut.Pisicuts,sterge te rog daca vrei pozele si numarul acestea urmand a fi  aflate de la tine sau colegul diaconescum.

Daca fac un calcul tot in jur de 40 iese ora si aici.

Da, cel mai bine e sa ramana doar prima parte, fara nr de telefon.

Oricum dupa descriere apare imediat anuntul pe AT.

Deci cat... modifica titlul si la inceput in:

Anunt din AT.

DOAMNA, tehnician maseur ofer serivii de masaj terapeutic (relaxare, tonifiere, intretinere) feflexoterapeutic (tapli picioare),

anticelulitic (eliminare tesut adipos). Pgr. 10-20. Nu sunati pentru alte servicii.

Postat

Sa dea dracu daca inteleg ce vrei sa zici

Uimitor nu? Doi oameni diferiti care s-au uitat la aceleasi poze si au vazut lucruri diferite...

Am zis ca nu judec si incerc sa ma abtin dar tie chiar ti se pare apetisanta doamna? Sincer am crezut ca e o gluma si ca diaconu' e inca mahmur si-i arde de s(h)otii

Postat

Uimitor nu? Doi oameni diferiti care s-au uitat la aceleasi poze si au vazut lucruri diferite...

Am zis ca nu judec si incerc sa ma abtin dar tie chiar ti se pare apetisanta doamna? Sincer am crezut ca e o gluma si ca diaconu' e inca mahmur si-i arde de s(h)otii

Doamna ce face face bine... acum la masaj de relaxare si terapeutic partea apetisanta zic eu ca nu prea conteaza... nici macar daca e cu finalizare.

Mai rau, de atat, daca te ghidezi dupa partea apetisanta, de obicei pula masaj... nu prea le iese alora apetisante.

Poate ar fi buna o rubrica pentru masaj de relaxare.

Postat

Da,gata ,am inteles.Nu mi se pare apetisanta doamna,ma incanta ideea de masaj de relaxare de 2 ore la care sa nu se streseze cucoana ca sint in curu` gol sau  daca mi se scoala si la care exista posibilitatea si de o laba.Am fost la maseuze care nici pe cur nu puneau mana.

Cat despre modul cum vad oameni diferiti aceleasi poze,exact asta este motivul pt.care notele nu-si au rostul.Pentru tine doamna e de nota 4 pt. Diaconescum o fi de 8.Corigenta la unul premianta la altul.

Postat

Si nici pozele sa nu i le ascundem . asta doar daca nu i le-ati furat cineva din calculator. Totusi va rog sa cenzurati prima poza . Pe mine ma sperie ranjetul ala de pe fatza ei .

• Telefon: olybucuresti
  • Oras:b
  • Telefon: olybucuresti
  • Oras:b
Postat

Decat sa ma maseze doamna asta care are 50 de ani , mai bine sa ma maseze doua de 25 de ani !!!

Sunteti nebuni,cum sa stai sa te maseze asa ceva?( Si culmea, sa tzi se si scoale pwla !) Poate doar daca esti sportiv si este angajata la club.

Eu cred totusi ca este o gluma si cineva a furat pozele doamnei si le-a pus in anunt.

• Oras:Satul cu ministri
  • Oras:Satul cu ministri
Postat

Repun anuntul din AT pentru ca in titlul topicului cat si in corpul textului numerele de telefon nu sunt scrise corect, fiind scrise legat, ceea ce duce la nefunctionarea functiei cautare dupa numarul de telefon.

DOAMNA, tehnician maseur ofer serivii de masaj terapeutic (relaxare, tonifiere, intretinere) feflexoterapeutic (tapli picioare), anticelulitic (eliminare tesut adipos). Pgr. 10-20. Nu sunati pentru alte servicii; 0746.246.556  /  0734.714.391

Si celelalte poze din anunt.

post-18823-0-73537200-1390072611_thumb.jpgpost-18823-0-82415100-1390072614_thumb.jpgpost-18823-0-48000700-1390072622_thumb.jpgpost-18823-0-61905300-1390072625_thumb.jpgpost-18823-0-12607000-1390072628_thumb.jpgpost-18823-0-47187200-1390072632_thumb.jpg

Se pare ca doamna este si putin filozoafa.

Si cat sunt eu de fan babe, dar pe mana asteia nu m-as lasa nici macar atins, daramite sa mi se mai scoale si pula :laugh2 , nici macar la aburi de nari nu mi-s-ar scula, s-ar trage inauntru ca melcu in cochilie :laugh2 .
Postat

Oricum doamna are anunt in biblie asa ca nu are rost sa-i ascundem numerele.

Pai mai tantalaule,doamna are anunut in biblie dar acolo nu zice ca face si laba,nu vrea sa afle nepotica sau mai stiu eu cine.Laba era secreta.Si atunci ori nu spui ca o face ori nu spui cine o face ,logic

Decat sa ma maseze doamna asta care are 50 de ani , mai bine sa ma maseze doua de 25 de ani !!!

Sunteti nebuni,cum sa stai sa te maseze asa ceva?( Si culmea, sa tzi se si scoale pwla !) Poate doar daca esti sportiv si este angajata la club.

Eu cred totusi ca este o gluma si cineva a furat pozele doamnei si le-a pus in anunt.

Daca imi gasesti tu mie una de 25 de ani care sa ma maseze 2 ore cu 100 de lei si bonus o laba esti tare,iti fac cinste cu o sedinta(dar cum nu prea mai am bani iti platesc doar masajul,laba ti-o faci singur :laugh2 ) Plus ca habar nu are una de 25 de ani sa faca masaj de relaxare,ii este gandul la laba (alea sint bune de altceva) fata de una una cu experienta 25 de ani.Iar pula mi se scoala si daca ma atinge pe picior o ursoaica :laugh2 .

Dragilor,la masaj merg ca la medic.Nu ma intereseaza cum arata acesta.Aici este ca o consultatie la pielea goala cu ejaculare.Simplu.NU MA DUC S-O FUT nebunilor :laugh2 .Poate afla cucoana de forum ca nu mai "pup" eu laba :laugh2

• Like 2
Postat

Daca imi gasesti tu mie una de 25 de ani care sa ma maseze 2 ore cu 100 de lei si bonus o laba esti tare,iti fac cinste cu o sedinta

Sa zicem ca partea cu masajul e de inteles. Dar laba?....

Chiar nu conteaza cine ti-o face? Nu ai nevoie de nici un stimul vizual? Daca e ok o un masaj bun cu laba la 100 lei de la o doamna de 50+, inseamna ca acelasi masaj bun cu o laba la 50 de lei de la un octogenar e oferta ideala?

post-65979-0-18357900-1390081332_thumb.jpg

• Like 2
Postat

Va recomand sa nu comentati pana nu incercati.

De fapt nu stiu de ce comentati, daca nu stiti efectiv despre ce e vorba, daca nu va place ideea samd.

Nu iti place acest gen de masaj nu te duci, in fond dna. de aici ofera un masaj de relaxare si terapeutic la pret mai mult decat decent.

Consider ca suta aia de lei se face de 10 ori mai greu decat din futut...

Normal ca as vrea sa imi faca masajul o bunaciune si sa coste si la fel, dar nu se intempla acest lucru,

ba mai mult, alea bune habar nu au ce e ala masaj si te trezesti cu ele calare pe tine sa te futa dupa 5 minute.

Masajul e una, fututul e alta, cateodata vin si impreuna dar de multe ori una in ele masajul e de slaba calitate... asta e.

Singura care face si masaj si oral ok, poate si mai mult decat oral ar fi cea de aici:

http://nimfomane.com/forum/topic/6105-laura-0721683537-burebista/

• Like 2
Postat

Un masaj somatic bun, e 40 de lei 50 minute, facut de absolventă la ANEFS, 20-35 ani. Mesteca la tine de zici ca pleci cu 20 Kg mai usor. 

De la 40 de lei pana la 100 lei e evident ca cine se duce la "doamna" aia o face pentru labă. Să dai 60 de lei pe o labă de la "doamna" aia...  :wacko:  

Macar mai pui naibii 20 de lei, iei somatic de la o sportiva, si apoi laba de la un salon low-cost la 80 lei manivela. Dar macar nu ramai cu imagini de cosmar... 

post-41285-0-42369600-1389986701.jpg

Postat

Un masaj somatic bun, e 40 de lei 50 minute, facut de absolventă la ANEFS, 20-35 ani. Mesteca la tine de zici ca pleci cu 20 Kg mai usor. 

De la 40 de lei pana la 100 lei e evident ca cine se duce la "doamna" aia o face pentru labă. Să dai 60 de lei pe o labă de la "doamna" aia...  :wacko:  

Macar mai pui naibii 20 de lei, iei somatic de la o sportiva, si apoi laba de la un salon low-cost la 80 lei manivela. Dar macar nu ramai cu imagini de cosmar... 

Se vede ca nici macar nu ai citit recenzia, cu toate astea comentezi.

Am scris ca masajul e bun, chiar bun, dureaza 1.5 - 2 ore, am mai scris si ca arata mult mai bine decat in poze...

Asa ca in final, ce ai scris tu are fix valoare 0 in topicul asta, si daca mai existau punctele negative probabil luai cateva de la cei care nu aprecieaza comentarile pe langa topic.

• Like 1

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...