Sari la conținut

Sa facem statistica noua

cassy

67 membri au votat

1. 1. Daca ati masurat-o unde va incadrati?

• Sub 12 cm
      1
    • Intre 12 si 14 cm
      7
    • Intre 14 si 16 cm
      21
    • Intre 16 si 18 cm
      16
    • Intre 18 si 20 cm
      10
    • Peste 20 cm
      5
    • Nu stiu, nu am masurat-o
      7

Postări Recomandate

• Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti

Da Cassy, ai mare dreptate!

Ce ne facem insa cu fetele care inca nu au descoperit punctul G?

Lor le trebuie punctul D (adica DEEP) si asta e mai greut un pic! :laugh2

Plus ca punctul G nu elimina punctul D.

Fetelor, am dreptate? Putin suport aici? :laugh2

Sigur! Asta cam asa este...nu e chiar atat de greu de gasit acel renumit punct G. Parerea mea este ca exista cel putin o pozitie pentru fiecare dimensiune de pwla prin care este posibila atingerea acestuia.

Eu reusesc in proportie de 90% sa-l gasesc de fiecare data, ma imping, ma trag, ma rotesc, ma invartesc pana cand treaba devine "on"...

Mai raman insa cei 10% ... :D

Este adevarat insa ca nu pot reusi singura. Nici chiar cu vibratorul :(

Soooo....i need help guys :D

• Like 1
Link spre comentariu
  • Oras:de peste tot si de nicaieri

@Deep Waters: Nu cred ca e relevand calculul tau, mai ales ca initiatorea topicului nu mi-a spus EXACT cum sa votez asa ca inca n-am votat. :D Eu ma gandeam sa votez "Intre 12 si 14 cm" pentru a nu-i dezamagi pe majoritatea, inclusiv pe mine. :blushing2 Poate cei 14 care au votat "Intre 14 si 16 cm" au "doar" 14 cm si le-a fost jena sa recunoasca sau poate au tras un pic de ea ca sa para mai mare. :rax2

Deci, fetelor cum e mai bine sa votez? :laugh2

Link spre comentariu

Sorina, nu cred ca vom ajunge la un rezultat real in aceasta problema indiferent de cine face statistica; pe internet, in umbra anonimatului toti sunt mari si tari. Singurul mod de a afla, cat de cat exact, e sa se adune cel putin 1000 de barbati de pe intreg teritoriul tarii si sa fie doar o singura comisie de masurare. Ce spui te bagi sa fii masuratoarea-sefa? :blushing2

Zicea cineva ca asta cu masuratul e ca si cu laba: "Barbatii se impart in doua categorii, cei care o fac si cei care nu recunosc." :D Eu am fost sincer si-am pus o intrebare pentru ca sunt nedumerit si nu stiu unde sa votez... inca sunt in stand-by. :laugh2

Link spre comentariu
  • Oras:near Elm Street
  • Oras:near Elm Street

......................................................

Zicea cineva ca asta cu masuratul e ca si cu laba: "Barbatii se impart in doua categorii, cei care o fac si cei care nu recunosc." :D .................................................

De fapt era: barbatii se impart in doua categorii - cei care dau limbi si cei care nu recunosc!  :laugh2

• Like 1
Link spre comentariu

Trollescoviciulos, am o filmare cu tine pe vremea cand lucrai intr-o corporatie si erai la inceput de cariera! :rax2

Sper sa nu te superi pe mine ca l-am facut public! :laugh2

Link spre comentariu
  • Oras:pretutindeni
  • Oras:pretutindeni

Cu mine, bineinteles!  :laugh2

Ca dai limbi, multe virtuale, asta o stiam si se putea deduce din "+" date de tine. Faptul ca esti "manupulator" inveterat chiar este o surpriza. Stii ca esti pe un forum de unde poti lua (inca) informatii despre fete "deschise" ? Sai mergi pe principiul ca "orice femeie fututa este o laba pierduta" ? :no2

Ancuta, sustineti adulatorul, cheama-l la Baia Mare sau Cluj ca te inseala cu Manuela..

http://www.tvspots.tv/video/9127/

Link spre comentariu
  • Oras:Milky Way Galaxy-Solar System-Earth-Europe
  • Oras:Milky Way Galaxy-Solar System-Earth-Europe

As fi votat dar n-am gasit optiunea pentru cazul meu. Eu am 4 cm

P.S. Masurati de la podea in sus ;)

http://latestlol.de/wp-content/uploads/Cool-Story-Bro.gif

Link spre comentariu

Care este, în realitate, MĂRIMEA MEDIE A PENISULUI. Ultimul studiu spulberă toate miturile

Mărimea penisului nu ar trebui să conteze într-o relaţie. Dar întrebarea „Contează mărimea?” este pe buzele tuturor femeilor şi bărbaţilor. Un sondaj realizat de Institutului Kinsey şi citat de slate.comarată că cei mai mulţi bărbaţi spun că erecţia lor medie este de 10 cm, în ciuda faptului că accesează foarte des filme pronografice de pe internet.

Un ultim studiu arată că unul din 100 de oameni ajunge la o lungime a penisului între 12,5 şi 17,5 cm. În schimb 7 din 1.000 de oameni ajunge la o lungime a penisului în erecţie de 20 de cm. Doar unul din 1.000 de bărbaţi ajune la o erecţie de 22,5 cm a penisului. Între 10 şi 30 de bărbaţi dintr-o mie depăşesc 22,5 cm la penis.

Cercetătorii spun că datele au fost culese de la participanţii la studiu, care şi-au măsurat singuri organele genitale.

Uitându-ne la media lungimii penisului făcută de acelaşi institut în ultimii 25 de ani şi comparând cu un studiu realizat de Durex în ultimul anii 90 ajungem la o medie a lungimii penisului erect de 15 cm.

Link spre comentariu
  • Oras:none
  • Oras:none

O blonda merge la munte iarna.

Citeste cotele zapezii: Busteni: 15cm, moale; Clabucet: 20cm, medie; Postavarul: 25cm ,dura.

Se duce la rceptioner si-l intreaba:
- Nu va suparati, care e camera lui Postavarul ?

http://www.timeslive.co.za/incoming/2012/03/06/tape_measure_colourful.jpg/ALTERNATES/crop_630x400/Tape_measure_colourful.jpg

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...