niku731 Reputație: 492 Postat Noiembrie 12, 2024 Oras:Arad Oras:Arad Postat Noiembrie 12, 2024 Numărul nu este valabil. Asa zice daca suni
Misuursulet Reputație: 741 Postat Noiembrie 12, 2024 Oras:Pitesti Oras:Pitesti Postat Noiembrie 12, 2024 Acum 18 minute, niku731 a spus: Numărul nu este valabil. Asa zice daca suni 0767477506 este noul nr de telefon, spor 1 1
muhammet Reputație: 11 Postat Noiembrie 13, 2024 Oras:Pitesti Oras:Pitesti Postat Noiembrie 13, 2024 Merge doar pe whatup.
noanonymus Reputație: 431 Postat Noiembrie 21, 2024 Oras:AC Milan Oras:AC Milan Postat Noiembrie 21, 2024 Și a revenit chiar acum Anais la Pitești. Și nu am putut să ratez un oral de senzație cu CIM de la ea, de nota 10+ și oralul cu CIM și Anais. Te pup dulceață de fată ce ești ♥️ Și vouă, băieți, vă urez spor la actiune! 2
awokeone10 Reputație: 9026 Postat Noiembrie 21, 2024 Oras:Bucuresti Disponibila Oras:Bucuresti Disponibila Postat Noiembrie 21, 2024 Acum 4 ore, noanonymus a spus: Și a revenit chiar acum Anais la Pitești. Și nu am putut să ratez un oral de senzație cu CIM de la ea, de nota 10+ și oralul cu CIM și Anais. Te pup dulceață de fată ce ești ♥️ Și vouă, băieți, vă urez spor la actiune! Baftosule! A promis ca vine si pe la noi dar a uitat,vad! 3
noanonymus Reputație: 431 Postat Decembrie 4, 2024 Oras:AC Milan Oras:AC Milan Postat Decembrie 4, 2024 La 21.11.2024 la 17:50, awokeone10 a spus: Baftosule! A promis ca vine si pe la noi dar a uitat,vad! Chiar acum a revenit! Fug repede la ea! Baftă la întâlniri ! 2
noanonymus Reputație: 431 Postat Decembrie 20, 2024 Oras:AC Milan Oras:AC Milan Postat Decembrie 20, 2024 Văzând că azi a revenit Anais, am revizitat-o pentru un oral neprotejat cu CIM, ca de obicei de senzație, e super pentru mine, data viitoare o să stau o oră, acum am fost cam pe grabă. Mulțumesc Anais, te pup! ❤️
noanonymus Reputație: 431 Postat Decembrie 20, 2024 Oras:AC Milan Oras:AC Milan Postat Decembrie 20, 2024 0767477506 este numărul fetei! Să modifice totuși cineva numărul din titlu! Mulțumesc!
STG92 Reputație: 1 Postat Decembrie 22, 2024 Oras:Pitesti Oras:Pitesti Postat Decembrie 22, 2024 Superba si vorbareata 😂 pare sa fie mereu cu zambetul pe buze ^^ Nu am prea multe de spus - nota 10 - fara graba si ‘implicata’ - poate din cauza ca am fost ultimul 🤷🏻♂️ dar a fost o companie foarte placuta 🍫😘 1
th3_hammer Reputație: 231 Postat Decembrie 28, 2024 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Decembrie 28, 2024 La 08.11.2021 la 17:42, th3_hammer a spus: Vizitata recent. Pe scurt : Locatie - 6- langa Atu,reper Pavone,primarie Igiena - 9 - prima data intr-o recenzie cand notez igiena,am vazut un coleg care mintea ca ar fi de 1 😆 Muie neprotejata - 7 de data asta,nu asa de deep ca alta data,cam mecanic,limbi in anus la greu,finalizarea,din nefericire,doar in gura Sex protejat - 7- prima data cand am testat-o la normal,incercat 2 pozitii,totul ok,nimic spectaculos GFE - 9 cel putin Tragerea - 200 H,2 gloante Concluzie - pt mine e o optiune cand vin la Pitesti.ca alte detalii,sta pana joi aici Au trecut 3 ani de la ultima vizită dar am prins-o de 2x înainte de sărbători.Zicea ca vine la Pitești iar înainte de Rev. Ce s-a schimbat? Locația: 7,vis a vis de tribunal,mai multe detalii le luați de la ea Aspect: 7.5 :deși n-am notat în 2021,acum arată mai bine.In primul rând e mult mai înaltă 🤣 - brunetă,slim,bronzată,dantură mai bună (și-a reparat acea problemă la dinte). Igiena: 9: fără mirosuri,totul ok Muie neprotejată:6.5: mai slab de data asta,nu o ia toată,folosește multă mâna când te suge,dacă încearcă să o ia mai adânc,se îneacă -analingus,la greu - punct forte,finalizarea,doar în gura Sex normal protejat: 8 pt ca doar eu am prestat ( tot nu ii place sa faca sex🤣). În ambele vizite am bifat misionar si capra,destul de strâmtă,nu am fost nevoit sa muncesc prea mult…geme si frumos GFE: 9,5 : foarte sociabilă,veselă,o stare de bine ( din mai multe motive ) 🤣🤣,serioasă la programări dar cam înghesuite ,fără grabă Scor: decartat 250 RON, 2 trageri Concluzie: Dacă ai peste 17–18 cm nu te poate suge adânc.De revizitat pt analingus si sex normal. Sarbatori frumoase! 1
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum