niku731 Reputație: 492 Postat Noiembrie 12, 2024 Oras:Arad Oras:Arad Postat Noiembrie 12, 2024 Numărul nu este valabil. Asa zice daca suni
Misuursulet Reputație: 732 Postat Noiembrie 12, 2024 Oras:Pitesti Oras:Pitesti Postat Noiembrie 12, 2024 Acum 18 minute, niku731 a spus: Numărul nu este valabil. Asa zice daca suni 0767477506 este noul nr de telefon, spor 1 1
muhammet Reputație: 11 Postat Noiembrie 13, 2024 Oras:Pitesti Oras:Pitesti Postat Noiembrie 13, 2024 Merge doar pe whatup.
noanonymus Reputație: 427 Postat Noiembrie 21, 2024 Oras:AC Milan Oras:AC Milan Postat Noiembrie 21, 2024 Și a revenit chiar acum Anais la Pitești. Și nu am putut să ratez un oral de senzație cu CIM de la ea, de nota 10+ și oralul cu CIM și Anais. Te pup dulceață de fată ce ești ♥️ Și vouă, băieți, vă urez spor la actiune! 2
awokeone10 Reputație: 8959 Postat Noiembrie 21, 2024 Oras:Bucuresti Disponibila Oras:Bucuresti Disponibila Postat Noiembrie 21, 2024 Acum 4 ore, noanonymus a spus: Și a revenit chiar acum Anais la Pitești. Și nu am putut să ratez un oral de senzație cu CIM de la ea, de nota 10+ și oralul cu CIM și Anais. Te pup dulceață de fată ce ești ♥️ Și vouă, băieți, vă urez spor la actiune! Baftosule! A promis ca vine si pe la noi dar a uitat,vad! 3
noanonymus Reputație: 427 Postat Decembrie 4, 2024 Oras:AC Milan Oras:AC Milan Postat Decembrie 4, 2024 La 21.11.2024 la 17:50, awokeone10 a spus: Baftosule! A promis ca vine si pe la noi dar a uitat,vad! Chiar acum a revenit! Fug repede la ea! Baftă la întâlniri ! 2
noanonymus Reputație: 427 Postat Decembrie 20, 2024 Oras:AC Milan Oras:AC Milan Postat Decembrie 20, 2024 Văzând că azi a revenit Anais, am revizitat-o pentru un oral neprotejat cu CIM, ca de obicei de senzație, e super pentru mine, data viitoare o să stau o oră, acum am fost cam pe grabă. Mulțumesc Anais, te pup! ❤️
noanonymus Reputație: 427 Postat Decembrie 20, 2024 Oras:AC Milan Oras:AC Milan Postat Decembrie 20, 2024 0767477506 este numărul fetei! Să modifice totuși cineva numărul din titlu! Mulțumesc!
STG92 Reputație: 1 Postat Decembrie 22, 2024 Oras:Pitesti Oras:Pitesti Postat Decembrie 22, 2024 Superba si vorbareata 😂 pare sa fie mereu cu zambetul pe buze ^^ Nu am prea multe de spus - nota 10 - fara graba si ‘implicata’ - poate din cauza ca am fost ultimul 🤷🏻♂️ dar a fost o companie foarte placuta 🍫😘 1
noanonymus Reputație: 427 Postat Decembrie 28, 2024 Oras:AC Milan Oras:AC Milan Postat Decembrie 28, 2024 Acum 2 ore, noanonymus a spus: Salutare! Zic să vă anunț că azi și mâine superba Anais va fi la Pitești! Cine vrea să încheie anul cu un sex de vis și cu o fată minunată, are acum ocazia. Eu azi mă prezint, după ora 13 ajunge. Vreau să beneficiez de un CIM de sfârșit de an, că să trec cu bine în noul an! Te pup Anais! ❤️ La mulți ani și un an nou fericit tuturor! 🥂 Revin cu ultimele știri 😂 Anais nu mai ajunge la Pitești, nu a găsit locație, o să fie la București azi și mâine, acolo nu pot ajunge, aștept să vină la Pitești! Scuze! 1 1
th3_hammer Reputație: 231 Postat Decembrie 28, 2024 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Decembrie 28, 2024 La 08.11.2021 la 17:42, th3_hammer a spus: Vizitata recent. Pe scurt : Locatie - 6- langa Atu,reper Pavone,primarie Igiena - 9 - prima data intr-o recenzie cand notez igiena,am vazut un coleg care mintea ca ar fi de 1 😆 Muie neprotejata - 7 de data asta,nu asa de deep ca alta data,cam mecanic,limbi in anus la greu,finalizarea,din nefericire,doar in gura Sex protejat - 7- prima data cand am testat-o la normal,incercat 2 pozitii,totul ok,nimic spectaculos GFE - 9 cel putin Tragerea - 200 H,2 gloante Concluzie - pt mine e o optiune cand vin la Pitesti.ca alte detalii,sta pana joi aici Au trecut 3 ani de la ultima vizită dar am prins-o de 2x înainte de sărbători.Zicea ca vine la Pitești iar înainte de Rev. Ce s-a schimbat? Locația: 7,vis a vis de tribunal,mai multe detalii le luați de la ea Aspect: 7.5 :deși n-am notat în 2021,acum arată mai bine.In primul rând e mult mai înaltă 🤣 - brunetă,slim,bronzată,dantură mai bună (și-a reparat acea problemă la dinte). Igiena: 9: fără mirosuri,totul ok Muie neprotejată:6.5: mai slab de data asta,nu o ia toată,folosește multă mâna când te suge,dacă încearcă să o ia mai adânc,se îneacă -analingus,la greu - punct forte,finalizarea,doar în gura Sex normal protejat: 8 pt ca doar eu am prestat ( tot nu ii place sa faca sex🤣). În ambele vizite am bifat misionar si capra,destul de strâmtă,nu am fost nevoit sa muncesc prea mult…geme si frumos GFE: 9,5 : foarte sociabilă,veselă,o stare de bine ( din mai multe motive ) 🤣🤣,serioasă la programări dar cam înghesuite ,fără grabă Scor: decartat 250 RON, 2 trageri Concluzie: Dacă ai peste 17–18 cm nu te poate suge adânc.De revizitat pt analingus si sex normal. Sarbatori frumoase! 1
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum