Sari la conținut

Postări Recomandate

Vizitator
Reputație: 0
Postat

️Hei dragilor.. din pacate nu o sa mai fiu disponibila cateva zile 

o sa revin in oras undeva la sfarsitul saptamanii 

pupiciiii😋❤️

• Oras:x
Postat
Acum 7 minute, Rebecca_20_ a spus:

️Hei dragilor.. din pacate nu o sa mai fiu disponibila cateva zile 

o sa revin in oras undeva la sfarsitul saptamanii 

pupiciiii😋❤️

Bravo , bravo 👏, multe felicitări , ai reușit să o copiezi perfect pe respectiva !,

sunt tare mândru de tine ! ,

sa ai cat mai mult spor , sa faci câți mai mulți ca să ai ce să dai la dedicații și să le faci in ciudă la toți 👏👏👏

Vizitator
Postat
Acum 10 minute, MsNobody3 a spus:

Bravo , bravo 👏, multe felicitări , ai reușit să o copiezi perfect pe respectiva !,

sunt tare mândru de tine ! ,

sa ai cat mai mult spor , sa faci câți mai mulți ca să ai ce să dai la dedicații și să le faci in ciudă la toți 👏👏👏

Bine Madalin , promit sa dau una si pentru tine .. poate asa te mai calmezi zic si eu  😂😂😂

• Telefon: bossu_mare20
  • Oras:Regiunea de VEST
  • Telefon: bossu_mare20
  • Oras:Regiunea de VEST
Postat
Acum 38 minute, Rebecca_20_ a spus:

Multumesc frumos 😋

Cu drag 😍😍😘😘🤗🤗🤗

Postat
Acum 50 minute, Rebecca_20_ a spus:

Bine Madalin , promit sa dau una si pentru tine .. poate asa te mai calmezi zic si eu  😂😂😂

Te-a deranjat că am vrut sa știu dacă ești mai bine și te mai doare burtica ?!?,...😒

sau poate că nu am rămas atunci când mă certai întruna  ? că am plecat și ti-am rănit orgoliul ?

Ai chemat pe tractorist sa te ia cu caleașca albastra ?

Vizitator
Postat
1 oră în urmă, MsNobody3 a spus:

Te-a deranjat că am vrut sa știu dacă ești mai bine și te mai doare burtica ?!?,...😒

sau poate că nu am rămas atunci când mă certai întruna  ? că am plecat și ti-am rănit orgoliul ?

Ai chemat pe tractorist sa te ia cu caleașca albastra ?

tie cred ca e nevoie sa ti se inchida conturile ca sa ma lasi in pace .. nu mai abera atat ca deja plictisisi pe toata lumea .. ramai tu acolo unde esti si nu imi mai face bataie de joc aici

cu parere de rau .. da esti dea dreptul penibil cu ce facusi tu in seara asta 

Postat

Se pare că amândoi suntem niste pietre tari și nu ajungem nicăieri în acest fel , fiecare are dreptatea lui mai mult sau mai puțin .

Îmi cer scuze că toate astea au ajuns publice deși discutia este strict intre  mine și Rebe ,  promit că nu o sa mai fac offtopic pe aici și doar daca este cazul o să intervin cu informatii utile forumului.

Multumesc .

• Oras:Deva
Postat
Acum 2 ore, MsNobody3 a spus:

Se pare că amândoi suntem niste pietre tari și nu ajungem nicăieri în acest fel , fiecare are dreptatea lui mai mult sau mai puțin .

Îmi cer scuze că toate astea au ajuns publice deși discutia este strict intre  mine și Rebe ,  promit că nu o sa mai fac offtopic pe aici și doar daca este cazul o să intervin cu informatii utile forumului.

Multumesc .

Înțelege și lasa fata in pace, toată lumea îți spune sa nu mai tot insiști atât

Postat
Acum 17 ore, Rebecca_20_ a spus:

Hei dragilor o sa fiu disponibila din seara asta 

programari pe wapp 

06F8DE74-13C6-4046-928E-D06E04533AE7.jpeg

Rebecuțoo ti am scris pe oațapp poate intri si raspunzi

Vizitator
Postat
1 oră în urmă, orto2022 a spus:

Colegu somnul de frumusete

Chiar asa 😂😂

Vizitator
Postat

Disponibila pana la 23:00

Postat

Mult mai facilă programarea pe wapp pentru noi fiindcă nu mai aștepți prin fața blocului până se eliberează și vii elegant cu 10-15 minute inainte la ora stabilită (felicitari !)  însă este mai multă bătaie de cap pentru voi datorită celor care nu onorează programările sau întârzie și atunci în anumite orașe nu ai decât varianta primul venit .

Numai bine !

Postat

Vizitat azi pe la amiaz pe Rebeca , pentru prima dată,  după o prog. făcută de aseară și pot sa zic că e o fată foarte ok micuță, suplă numa bună, sâni micuți dar mișto și o pasarica și mai mișto cu care m-am jucat puțin și ce-i mai important atitudinea , că nu te grăbește deloc. O să o vizitez de câte ori am ocazia.

Vizitator
Postat
Acum 15 minute, ciuc.ciuc a spus:

Vizitat azi pe la amiaz pe Rebeca , pentru prima dată,  după o prog. făcută de aseară și pot sa zic că e o fată foarte ok micuță, suplă numa bună, sâni micuți dar mișto și o pasarica și mai mișto cu care m-am jucat puțin și ce-i mai important atitudinea , că nu te grăbește deloc. O să o vizitez de câte ori am ocazia.

Multumesc pentru recenzie si ma bucur ca ti-a placut 

te mai astept cu drag 💋

Postat
Acum 17 minute, Rebecca_20_ a spus:

Multumesc pentru recenzie si ma bucur ca ti-a placut 

te mai astept cu drag 💋

Da , mișto și jucăria , foarte utilă !!

Vizitator
Postat
Acum 6 ore, NormalSize a spus:

@Rebecca_20_ Timisoara ai in plan ? mersi

Din pacate la Timisoara nu o sa ajung 

Vizitator
Postat
Acum 9 minute, orto2022 a spus:

Buna nu vreau sa te contrazic colegu siinu nu sunt micuti sunt superbi

Sunt exact ce trebuie 😂😂

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Confirm ca am 18+ ani si sunt de acord cu Termeni de Utilizare