Sari la conținut

🎀🎀 Karina 🎀🎀 0748371015

Kariina

Postări Recomandate

• Oras:Arad
1 oră în urmă, Rafaelooo a spus:

"Cadoul" este afișat, dar atitudinea face parte din joc, și este foarte importantă, prestația fetei este în "oglindă" cu altitudinea și felul cum te prezinți. 😁🤔😏

Eu la atitudine stau cam prost🤣 in oglindă dacă mă văd se sparge😔 îți dai seama ce prezentabil sunt 🤣 

PS să-mi dai un likes 😜

• Like 1
  • Minus 1
Link spre comentariu
Acum 11 minute, anthonio a spus:

Eu la atitudine stau cam prost🤣 in oglindă dacă mă văd se sparge😔 îți dai seama ce prezentabil sunt 🤣 

PS să-mi dai un likes 😜

😂🤣🤣👍👍👍👍👍+ o pălincă, da numa dă prună am.😜

• Mersi 1
Link spre comentariu

Salut la toata lumea. Revizitat ieri Strengarita asta de fata cu programarea facuta o seara inainte. Ajuns la locatie am povestit un pic de concedii apoi dat un refres si trecut in dormitor unde nu puteam sa nu ii gust labiile acelea mari si frumoase, tercut ea la ON unde a ascultat indicatiile mele de a fi mai soft apoi echipat si trecut la NP in misionar. Pana ieri, cu toate ca am vizitato de multe ori nu am incercat cu ea deasupra si rau am facut deoarce se simte foarte bine drept, dovada am finalizat rapid ca si in tinerete. Revizitat baia pt igienizarea de dupa care este dotata cu tot ce trebuie. Am fost nevoit sa raspund la tel timp in care si strengarita a mers la baie. Cand am inchis apelul am vazut ca eram pe punctul de a depasii timpul alocat, (fara sa imi spuna Karina nimic) imbracat,incaltat rapid pana ea era inca la baie cand a iesit ne-am luat ramas bun si dus am fost. Pentru mine nu e de ratat cand vine la Arad si cu toate ca la caprita e super tare azi mi-am dat seama ca trebuie musai sa incerc cu ea mai multe pozitii. Sper sa revina curand deaoarece azi pleaca. Multumesc Strengarito!

• Like 4
  • Inimioara 1
Link spre comentariu
Acum 7 ore, cyf_28 a spus:

Salut la toata lumea. Revizitat ieri Strengarita asta de fata cu programarea facuta o seara inainte. Ajuns la locatie am povestit un pic de concedii apoi dat un refres si trecut in dormitor unde nu puteam sa nu ii gust labiile acelea mari si frumoase, tercut ea la ON unde a ascultat indicatiile mele de a fi mai soft apoi echipat si trecut la NP in misionar. Pana ieri, cu toate ca am vizitato de multe ori nu am incercat cu ea deasupra si rau am facut deoarce se simte foarte bine drept, dovada am finalizat rapid ca si in tinerete. Revizitat baia pt igienizarea de dupa care este dotata cu tot ce trebuie. Am fost nevoit sa raspund la tel timp in care si strengarita a mers la baie. Cand am inchis apelul am vazut ca eram pe punctul de a depasii timpul alocat, (fara sa imi spuna Karina nimic) imbracat,incaltat rapid pana ea era inca la baie cand a iesit ne-am luat ramas bun si dus am fost. Pentru mine nu e de ratat cand vine la Arad si cu toate ca la caprita e super tare azi mi-am dat seama ca trebuie musai sa incerc cu ea mai multe pozitii. Sper sa revina curand deaoarece azi pleaca. Multumesc Strengarito!

Faina experienta traita cu fata..Din pacate eu nu am reusit sa ajung la ea cu toate ca imi doream foarte mult..si eu ador fetele slim si in special ca are labii mari...Dar cum zici tu sper si eu sa revina la Arad ca atunci o sa am norocul sa ajung si eu la ea....zi buna..!

• Inimioara 1
Link spre comentariu
  • Oras:Romania
La 24.08.2023 la 23:51, Rafaelooo a spus:

În primul rând țin să-i mulțumesc Kariinei pentru că ne-a ales pe noi arădenii să ne viziteze după ce a revenit din vacanță. 

Programare instant de cum și-a anunțat vizita (am prins loc în față 😜) iar a doua zi la ora stabilită eram la ușa ei. Ușa mi-a deschis-o o fată superbă, o prietenă dragă care chiar s-a bucurat de revedere (bucuria a fost reciprocă) după care ne-am așezat la povești (socializare). Trecut la duș, baia cu de toate, locație de 10, după în dormitor. Acțiunea nu o detaliez, a fost super, de 10 la toate punctele (oral, normal, pe față, pe dos...). 

Kariina este o fată deosebită, drăguță (tot timpul a fost cu zâmbetul pe buze), frumoasă, slim, inteligentă, e o plăcere să socializezi cu ea. Atitudinea ei față de client este extraordinara, te simți excelent în compania ei, întotdeauna, o vizită la ea este ca la o prietenă dragă.

Ori de câte ori vine la noi, o vizitez cu drag, sper să vină mai des pe la noi. 

Kariina dragă, mulțumesc pentru tot și ne revedem curând. ♥️🤗🥰😘😘😘

Te pup dragule mulțumesc frumos pentru recenzie și pentru cuvintele frumos sa ai o zi faina🤪💙🤗

• Inimioara 1
Link spre comentariu
La 26.08.2023 la 17:09, Kariina a spus:

Buna ziua dragilor m am gândit sa mai rămân la voi câteva zile , va pup și va astept ne vedem luni , mâine
Nu sunt disponibilă va pup zi faina sa aveți 😘😘😘🥰💙

Mă bucur că ai prelungit șederea la noi, ne vedem!!! ♥️🤗🥰😘😘😘

• Inimioara 1
Link spre comentariu
Acum 4 ore, Kariina a spus:

Buna dimineata dragilor 🩷🩷🤪 sunt disponibilă pana la ora 14:30 💙😗 este ultima Zi la voi in oras 🤪🤪💦 sa aveți O zi frumaosa🫶🏽🩷

IMG_3138.jpeg

Frumusete sper sa te reintorci peste ceva vreme sa am si eu norocul sa te vizitez...din pacate nu mi- a permis imprejurarea fiind perioada de concediu...Cand o sa vi cu siguranta o sa am timp....Zi faina...😘

• Inimioara 1
Link spre comentariu

Revizitat feblețea mea, ieri, n-am vrut să las pe ultima zi în care mai este la noi, și bine am făcut, azi fiind foarte ocupat. Kariina este o fată frumoasă, deosebită, cu foarte mult bun simț, foarte atentă, la nevoile clientului,cu comunicarea și programările. O vizită la ea este întotdeauna o plăcere, un timp de calitate petrecut în compania ei, și da, sper să ne reviziteze cât de curând. 

Kariina dragă, îți doresc baftă și tot binele din lume!!! ♥️🤗🥰😘😘😘

• Like 2
  • Inimioara 2
Link spre comentariu

Buna ziua dragilor 💟💟 de luni  voi fi disponibilă la voi in oraș începând cu ora 13:00, așa ca putem sa stabilim o programare chiar de astăzi  . Va pup și abea aștept ca sa ne revedem ,pupiciii și sa aveți o zi minunata ca voi 💋💋💕💕💕💕

IMG_4290.jpeg

IMG_4191.jpeg

• Inimioara 6
Link spre comentariu
Acum 2 ore, Kariina a spus:

Buna ziua dragilor 💟💟 de luni  voi fi disponibilă la voi in oraș începând cu ora 13:00, așa ca putem sa stabilim o programare chiar de astăzi  . Va pup și abea aștept ca sa ne revedem ,pupiciii și sa aveți o zi minunata ca voi 💋💋💕💕💕💕

IMG_4290.jpeg

IMG_4191.jpeg

Wow, revine feblețea mea, cu nerăbdare și drag te așteptăm, fată drăguță!!!♥️🤗🥰😘😘😘

• Inimioara 1
Link spre comentariu

Vizitat domnișoara..

Locație ușor de găsit,apartament curat în care te întâmpină o prăjiturică dulce numa bună de înfruptat..

Un pic de socializare,mers la duș și trecut la treabă, oral acceptabil mă deranja un pic că simțeam un pic dinții ,trecurăm la 69 poziția mea favorită..ador să simt soldătelul alintat în timp ce eu mă delectez cu piersicuța..frumoasă, curată,dar nu puteam să mă infrupt din ea că o înțepam cu barba,"pe cuvânt Karinuța tura viitoare vin ras ca in palmă..".

69 era deja prea mult ßi ăla micu dădea semne că vrea să își dea drumul, am trecut la misionar ,apoi căpriță..într-un final am dat jos guma și am trecut la CIM unde sa dat bătut..

Amenda 200 și rămas cu amintirea unei prajiturele din care m-am înfruptat și eu..

Revin după publicitate😀

• Like 3
  • Inimioara 1
Link spre comentariu
Acum 18 ore, mister.z a spus:

Vizitat domnișoara..

Locație ușor de găsit,apartament curat în care te întâmpină o prăjiturică dulce numa bună de înfruptat..

Un pic de socializare,mers la duș și trecut la treabă, oral acceptabil mă deranja un pic că simțeam un pic dinții ,trecurăm la 69 poziția mea favorită..ador să simt soldătelul alintat în timp ce eu mă delectez cu piersicuța..frumoasă, curată,dar nu puteam să mă infrupt din ea că o înțepam cu barba,"pe cuvânt Karinuța tura viitoare vin ras ca in palmă..".

69 era deja prea mult ßi ăla micu dădea semne că vrea să își dea drumul, am trecut la misionar ,apoi căpriță..într-un final am dat jos guma și am trecut la CIM unde sa dat bătut..

Amenda 200 și rămas cu amintirea unei prajiturele din care m-am înfruptat și eu..

Revin după publicitate😀

Mulțumesc mult pentru recenzie și pentru cuvintele frumoase te pup și sper sa ne mai revedem 🤪🤗❤️❤️

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...