Kariina Reputație: 3071 Postat Iunie 14, 2023 Oras:Romania Oras:Romania Autor Postat Iunie 14, 2023 Buna ziua dragilor astăzi sunt disponibilă pana la ora 22:00 va pup și va astept ❤️❤️😘😘😘😘 zi faina și minunata ca voi sa aveți ❤️🤪🤪 1 3
Kariina Reputație: 3071 Postat Iunie 15, 2023 Oras:Romania Oras:Romania Autor Postat Iunie 15, 2023 Buna dimineața dragilor sunt disponibilă pana la ora 22:00 va pup și va astept 🤓🥰 sa aveți o zi faina 🥰😘🥰💕💕💕💕💕💕ultimile 3 zile la voi in oras 🤓🩷 8
Skipi Reputație: 26 Postat Iunie 15, 2023 Oras:Arad Oras:Arad Postat Iunie 15, 2023 Am vizitat-o pe domnisoara, fata draguta se inplica in cea ce face, servit cu ce doream apa suc, dusulit si la treaba. Totul perfect zece cu stelute pe linie, m-am simtit foarte bine. Multumesc Karina, sper sa ne mai vedem, te pupacesc!!!😘😘😘😘 1 1
marius bora Reputație: 261 Postat Iunie 15, 2023 Oras:Arad Oras:Arad Postat Iunie 15, 2023 SBuna seara tuturor , azi am vizitat o pe Karina , am mai fost la ea in trecut de mai multe ori .Actiunea a decurs perfect, am inceput cu ON sk 69 , apoi mi a facut finalizare orala ( CIM ) Din partea mea are numai 10 +++++++ la toate capitolele, de revenit cu siguranta DA .Sambata o vizitez din nou, pt ca doar pana sambata mai sta in Arad 2 1 2
Kariina Reputație: 3071 Postat Iunie 16, 2023 Oras:Romania Oras:Romania Autor Postat Iunie 16, 2023 Buna dimineața dragii mei 🩷🩷😙 astăzi sunt disponibilă pana la ora 22:00 va pup și va astept 😍🩷😘😘😘 sa aveți o zi minunata ☺️☺️☺️ ultimile 2 zile la voi in oras 🥰 6
Vizitator Pamfiliu Reputație: 0 Postat Iunie 16, 2023 Postat Iunie 16, 2023 1 oră în urmă, Kariina a spus: Buna dimineața dragii mei 🩷🩷😙 astăzi sunt disponibilă pana la ora 22:00 va pup și va astept 😍🩷😘😘😘 sa aveți o zi minunata ☺️☺️☺️ ultimile 2 zile la voi in oras 🥰 Frumusețe e voie la anal🙊
gkdfkgf2 Reputație: 11 Postat Iunie 16, 2023 Postat Iunie 16, 2023 Te asteptam si la pitesti!n-ai mai fost din martie la noi, puup 2
Kariina Reputație: 3071 Postat Iunie 16, 2023 Oras:Romania Oras:Romania Autor Postat Iunie 16, 2023 Acum 23 ore, Skipi a spus: Am vizitat-o pe domnisoara, fata draguta se inplica in cea ce face, servit cu ce doream apa suc, dusulit si la treaba. Totul perfect zece cu stelute pe linie, m-am simtit foarte bine. Multumesc Karina, sper sa ne mai vedem, te pupacesc!!!😘😘😘😘 Acum 21 ore, marius bora a spus: SBuna seara tuturor , azi am vizitat o pe Karina , am mai fost la ea in trecut de mai multe ori .Actiunea a decurs perfect, am inceput cu ON sk 69 , apoi mi a facut finalizare orala ( CIM ) Din partea mea are numai 10 +++++++ la toate capitolele, de revenit cu siguranta DA .Sambata o vizitez din nou, pt ca doar pana sambata mai sta in Arad Va mulțumesc frumos pentru recenzii și pentru cuvintele frumoase . Pupiciii💝💝💝💝 Va mai aștept cu drag ❤️🔥❤️🔥
grigoroiu11 Reputație: 637 Postat Iunie 16, 2023 Oras:Arad Oras:Arad Postat Iunie 16, 2023 Ceau, în ce zona ai locația, programare sms se poate? 1
Kariina Reputație: 3071 Postat Iunie 16, 2023 Oras:Romania Oras:Romania Autor Postat Iunie 16, 2023 Acum 5 minute, grigoroiu11 a spus: Ceau, în ce zona ai locația, programare sms se poate? Buna da se poate 😘 zona adora park
Kariina Reputație: 3071 Postat Iunie 17, 2023 Oras:Romania Oras:Romania Autor Postat Iunie 17, 2023 Buna dimineața dragilor 💙😙 astăzi sunt disponibilă pana la ora 21:00 va pup și va astept 🥰💕 sa aveți o zi minunata 🤓❤️🩹 ultima zi la voi in oras 💕😙 2 8
marius bora Reputație: 261 Postat Iunie 17, 2023 Oras:Arad Oras:Arad Postat Iunie 17, 2023 Buna ziua tuturor , azi am vizitat o din nou pe Karina , aceleasi servicii foarte bune, arata exact ca o scolarita sexy, Din partea mea are din nou 10 ++++++, pacat ca doar azi mai sta in Arad , este foarte frumoasa si sexy de tot 2
Rafaelooo Reputație: 1728 Postat August 20, 2023 Oras:Arad Oras:Arad Postat August 20, 2023 Servus @Kariina dragă, sper că n-ai uitat de noi, te așteptăm cu nerăbdare, pupici!!! 🤗🥰😘😘😘
Kariina Reputație: 3071 Postat August 22, 2023 Oras:Romania Oras:Romania Autor Postat August 22, 2023 Buna ziua dragilor de mâine voi fi disponibilă la voi in oras . Va pup și abea astept ca sa ne revedem 🩷🩷🩷🩷 11
Rafaelooo Reputație: 1728 Postat August 22, 2023 Oras:Arad Oras:Arad Postat August 22, 2023 Acum 46 minute, Kariina a spus: Buna ziua dragilor de mâine voi fi disponibilă la voi in oras . Va pup și abea astept ca sa ne revedem 🩷🩷🩷🩷 Asta da, veste faină! Bine-ai venit, pupici!!! ♥️🤗🥰😘😘😘 2
Kariina Reputație: 3071 Postat August 23, 2023 Oras:Romania Oras:Romania Autor Postat August 23, 2023 Buna ziua dragilor sunt disponibilă pana la ora 22:00 va pup și va astept 😘🤗 zi faina sa aveți 🤪 11
sido Reputație: 227 Postat August 23, 2023 Oras:Arad Oras:Arad Postat August 23, 2023 Acum 18 minute, Kariina a spus: Buna ziua dragilor sunt disponibilă pana la ora 22:00 va pup și va astept 😘🤗 zi faina sa aveți 🤪 Iau, iau ce frumusete de fata...Hmmm Karina ce te-as gusta...😋 1
zippyboy0001 Reputație: 103 Postat August 23, 2023 Oras:Arad Disponibila Oras:Arad Disponibila Postat August 23, 2023 Mama: poți să mânânci liniștit, nu-i fierbinte mâncarea Mâncarea: 1 hour ago, Kariina said: Buna ziua dragilor sunt disponibilă pana la ora 22:00 va pup și va astept 😘🤗 zi faina sa aveți 🤪 1
marius bora Reputație: 261 Postat August 24, 2023 Oras:Arad Oras:Arad Postat August 24, 2023 Buna frumoaso , pana cand stai in Arad ?
Kariina Reputație: 3071 Postat August 24, 2023 Oras:Romania Oras:Romania Autor Postat August 24, 2023 Acum 13 minute, marius bora a spus: Buna frumoaso , pana cand stai in Arad ? Buna dragule pana sâmbătă 😘🤗
marius bora Reputație: 261 Postat August 24, 2023 Oras:Arad Oras:Arad Postat August 24, 2023 Ok , sper sa ajung la tine ❤️ 1
Rafaelooo Reputație: 1728 Postat August 24, 2023 Oras:Arad Oras:Arad Postat August 24, 2023 În primul rând țin să-i mulțumesc Kariinei pentru că ne-a ales pe noi arădenii să ne viziteze după ce a revenit din vacanță. Programare instant de cum și-a anunțat vizita (am prins loc în față 😜) iar a doua zi la ora stabilită eram la ușa ei. Ușa mi-a deschis-o o fată superbă, o prietenă dragă care chiar s-a bucurat de revedere (bucuria a fost reciprocă) după care ne-am așezat la povești (socializare). Trecut la duș, baia cu de toate, locație de 10, după în dormitor. Acțiunea nu o detaliez, a fost super, de 10 la toate punctele (oral, normal, pe față, pe dos...). Kariina este o fată deosebită, drăguță (tot timpul a fost cu zâmbetul pe buze), frumoasă, slim, inteligentă, e o plăcere să socializezi cu ea. Atitudinea ei față de client este extraordinara, te simți excelent în compania ei, întotdeauna, o vizită la ea este ca la o prietenă dragă. Ori de câte ori vine la noi, o vizitez cu drag, sper să vină mai des pe la noi. Kariina dragă, mulțumesc pentru tot și ne revedem curând. ♥️🤗🥰😘😘😘 4 1
anthonio Reputație: 2566 Postat August 24, 2023 Oras:Arad Oras:Arad Postat August 24, 2023 1 oră în urmă, Rafaelooo a spus: În primul rând țin să-i mulțumesc Kariinei pentru că ne-a ales pe noi arădenii să ne viziteze după ce a revenit din vacanță. Programare instant de cum și-a anunțat vizita (am prins loc în față 😜) iar a doua zi la ora stabilită eram la ușa ei. Ușa mi-a deschis-o o fată superbă, o prietenă dragă care chiar s-a bucurat de revedere (bucuria a fost reciprocă) după care ne-am așezat la povești (socializare). Trecut la duș, baia cu de toate, locație de 10, după în dormitor. Acțiunea nu o detaliez, a fost super, de 10 la toate punctele (oral, normal, pe față, pe dos...). Kariina este o fată deosebită, drăguță (tot timpul a fost cu zâmbetul pe buze), frumoasă, slim, inteligentă, e o plăcere să socializezi cu ea. Atitudinea ei față de client este extraordinara, te simți excelent în compania ei, întotdeauna, o vizită la ea este ca la o prietenă dragă. Ori de câte ori vine la noi, o vizitez cu drag, sper să vină mai des pe la noi. Kariina dragă, mulțumesc pentru tot și ne revedem curând. ♥️🤗🥰😘😘😘 Cât te-a costat distracția🤣🤣🤣🤣 1
Rafaelooo Reputație: 1728 Postat August 24, 2023 Oras:Arad Oras:Arad Postat August 24, 2023 Acum 7 minute, anthonio a spus: Cât te-a costat distracția🤣🤣🤣🤣 "Cadoul" este afișat, dar atitudinea face parte din joc, și este foarte importantă, prestația fetei este în "oglindă" cu altitudinea și felul cum te prezinți. 😁🤔😏 1
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum