Sari la conținut

🎀🎀 Karina 🎀🎀 0748371015

Kariina

Postări Recomandate

• Oras:Romania
Postat

Buna ziua dragilor astăzi sunt disponibilă pana la ora 22:00 va pup și va astept ❤️❤️😘😘😘😘 zi faina și minunata ca voi sa aveți ❤️🤪🤪

IMG_1776.jpeg

• Like 1
  • Inimioara 3
Postat

Buna dimineața dragilor sunt disponibilă pana la ora 22:00 va pup și va astept 🤓🥰 sa aveți o zi faina 🥰😘🥰💕💕💕💕💕💕ultimile 3 zile la voi in oras 🤓🩷

IMG_1778.jpeg

• Inimioara 8
  • Oras:Arad
Postat

Am vizitat-o pe domnisoara, fata draguta se inplica in cea ce face, servit cu ce doream apa suc, dusulit si la treaba. 

Totul perfect zece cu stelute pe linie, m-am simtit foarte bine.

Multumesc Karina, sper sa ne mai vedem, te pupacesc!!!😘😘😘😘

• Like 1
  • Inimioara 1
Postat

SBuna  seara  tuturor  ,  azi  am  vizitat  o  pe Karina  ,  am  mai  fost  la  ea  in  trecut  de  mai  multe  ori .Actiunea  a  decurs  perfect,  am  inceput  cu  ON  sk  69  ,  apoi  mi  a  facut  finalizare  orala  ( CIM ) Din  partea  mea  are  numai  10  +++++++ la  toate  capitolele,  de  revenit  cu  siguranta  DA  .Sambata  o  vizitez  din  nou,  pt  ca  doar  pana  sambata  mai  sta  in  Arad  

• Like 2
  • Mersi 1
  • Inimioara 2
Postat

Buna dimineața dragii mei 🩷🩷😙 astăzi sunt disponibilă pana la ora 22:00 va pup și va astept 😍🩷😘😘😘 sa aveți o zi minunata ☺️☺️☺️ ultimile 2 zile la voi in oras 🥰 

IMG_1779.jpeg

• Inimioara 6
Vizitator Pamfiliu
Reputație: 0
Postat
1 oră în urmă, Kariina a spus:

Buna dimineața dragii mei 🩷🩷😙 astăzi sunt disponibilă pana la ora 22:00 va pup și va astept 😍🩷😘😘😘 sa aveți o zi minunata ☺️☺️☺️ ultimile 2 zile la voi in oras 🥰 

IMG_1779.jpeg

Frumusețe e voie la anal🙊 

Postat
Acum 23 ore, Skipi a spus:

Am vizitat-o pe domnisoara, fata draguta se inplica in cea ce face, servit cu ce doream apa suc, dusulit si la treaba. 

Totul perfect zece cu stelute pe linie, m-am simtit foarte bine.

Multumesc Karina, sper sa ne mai vedem, te pupacesc!!!😘😘😘😘

Acum 21 ore, marius bora a spus:

SBuna  seara  tuturor  ,  azi  am  vizitat  o  pe Karina  ,  am  mai  fost  la  ea  in  trecut  de  mai  multe  ori .Actiunea  a  decurs  perfect,  am  inceput  cu  ON  sk  69  ,  apoi  mi  a  facut  finalizare  orala  ( CIM ) Din  partea  mea  are  numai  10  +++++++ la  toate  capitolele,  de  revenit  cu  siguranta  DA  .Sambata  o  vizitez  din  nou,  pt  ca  doar  pana  sambata  mai  sta  in  Arad  

Va mulțumesc frumos pentru recenzii și pentru cuvintele frumoase . Pupiciii💝💝💝💝 Va mai aștept cu drag ❤️‍🔥❤️‍🔥

Postat
Acum 5 minute, grigoroiu11 a spus:

Ceau, în ce zona ai locația, programare sms se poate? 

Buna da se poate 😘 zona adora park 

Postat

Buna dimineața dragilor 💙😙 astăzi sunt disponibilă pana la ora 21:00 va pup și va astept 🥰💕 sa aveți o zi minunata 🤓❤️‍🩹 ultima zi la voi in oras 💕😙

IMG_1777.jpeg

• Like 2
  • Inimioara 8
Postat

Buna  ziua  tuturor  ,  azi  am  vizitat  o  din  nou  pe  Karina  ,  aceleasi  servicii  foarte  bune,  arata  exact  ca  o  scolarita  sexy,  Din  partea  mea  are  din  nou  10 ++++++,  pacat  ca  doar  azi  mai  sta  in  Arad  ,  este  foarte  frumoasa  si  sexy  de  tot

• Inimioara 2
Postat

Buna ziua dragilor de mâine voi fi disponibilă la voi in oras . Va pup și abea astept ca sa ne revedem 🩷🩷🩷🩷IMG_1878.jpeg.2d9f5671c8fe2d12567a3015d07ff549.jpegIMG_2606.jpeg.5394624ac1cfda2f9b9186b82e1b8ff0.jpegIMG_2608.jpeg.567f5e6176bedd28341dfe69bf267525.jpeg

• Inimioara 11
Postat
Acum 46 minute, Kariina a spus:

Buna ziua dragilor de mâine voi fi disponibilă la voi in oras . Va pup și abea astept ca sa ne revedem 🩷🩷🩷🩷IMG_1878.jpeg.2d9f5671c8fe2d12567a3015d07ff549.jpegIMG_2606.jpeg.5394624ac1cfda2f9b9186b82e1b8ff0.jpegIMG_2608.jpeg.567f5e6176bedd28341dfe69bf267525.jpeg

Asta da, veste faină!

Bine-ai venit, pupici!!! ♥️🤗🥰😘😘😘

• Inimioara 2
Postat

Buna ziua dragilor sunt disponibilă pana la ora 22:00 va pup și va astept 😘🤗 zi faina sa aveți 🤪 IMG_1868.jpeg.2e17b20c2ee800bebde3365a14bfc6f1.jpeg

• Inimioara 11
Postat
Acum 18 minute, Kariina a spus:

Buna ziua dragilor sunt disponibilă pana la ora 22:00 va pup și va astept 😘🤗 zi faina sa aveți 🤪 IMG_1868.jpeg.2e17b20c2ee800bebde3365a14bfc6f1.jpeg

Iau, iau ce frumusete de fata...Hmmm Karina ce te-as gusta...😋

• Inimioara 1
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat

Mama: poți să mânânci liniștit, nu-i fierbinte mâncarea 

Mâncarea:

1 hour ago, Kariina said:

• Inimioara 1
Postat
Acum 13 minute, marius bora a spus:

Buna  frumoaso ,  pana  cand  stai  in  Arad  ?

Buna dragule pana sâmbătă 😘🤗

Postat

În primul rând țin să-i mulțumesc Kariinei pentru că ne-a ales pe noi arădenii să ne viziteze după ce a revenit din vacanță. 

Programare instant de cum și-a anunțat vizita (am prins loc în față 😜) iar a doua zi la ora stabilită eram la ușa ei. Ușa mi-a deschis-o o fată superbă, o prietenă dragă care chiar s-a bucurat de revedere (bucuria a fost reciprocă) după care ne-am așezat la povești (socializare). Trecut la duș, baia cu de toate, locație de 10, după în dormitor. Acțiunea nu o detaliez, a fost super, de 10 la toate punctele (oral, normal, pe față, pe dos...). 

Kariina este o fată deosebită, drăguță (tot timpul a fost cu zâmbetul pe buze), frumoasă, slim, inteligentă, e o plăcere să socializezi cu ea. Atitudinea ei față de client este extraordinara, te simți excelent în compania ei, întotdeauna, o vizită la ea este ca la o prietenă dragă.

Ori de câte ori vine la noi, o vizitez cu drag, sper să vină mai des pe la noi. 

Kariina dragă, mulțumesc pentru tot și ne revedem curând. ♥️🤗🥰😘😘😘

• Like 4
  • Inimioara 1
Postat
1 oră în urmă, Rafaelooo a spus:

În primul rând țin să-i mulțumesc Kariinei pentru că ne-a ales pe noi arădenii să ne viziteze după ce a revenit din vacanță. 

Programare instant de cum și-a anunțat vizita (am prins loc în față 😜) iar a doua zi la ora stabilită eram la ușa ei. Ușa mi-a deschis-o o fată superbă, o prietenă dragă care chiar s-a bucurat de revedere (bucuria a fost reciprocă) după care ne-am așezat la povești (socializare). Trecut la duș, baia cu de toate, locație de 10, după în dormitor. Acțiunea nu o detaliez, a fost super, de 10 la toate punctele (oral, normal, pe față, pe dos...). 

Kariina este o fată deosebită, drăguță (tot timpul a fost cu zâmbetul pe buze), frumoasă, slim, inteligentă, e o plăcere să socializezi cu ea. Atitudinea ei față de client este extraordinara, te simți excelent în compania ei, întotdeauna, o vizită la ea este ca la o prietenă dragă.

Ori de câte ori vine la noi, o vizitez cu drag, sper să vină mai des pe la noi. 

Kariina dragă, mulțumesc pentru tot și ne revedem curând. ♥️🤗🥰😘😘😘

Cât te-a costat distracția🤣🤣🤣🤣 

• Haha 1

Postat
Acum 7 minute, anthonio a spus:

Cât te-a costat distracția🤣🤣🤣🤣 

"Cadoul" este afișat, dar atitudinea face parte din joc, și este foarte importantă, prestația fetei este în "oglindă" cu altitudinea și felul cum te prezinți. 😁🤔😏

• Like 1

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...