Sari la conținut

Cine va castiga titlul? Hamilton sau Verstappen?

Postări Recomandate

• Oras:Tg-Mures
Postat

Ani la rand mi-a fost tare antipatic, si pt ca e german si pt ca a dominat sportul 4 ani la rand, dar mereu am zis ca adevaratul caracter iese la suprafata in momentele cu adevarat grele, si in ultimii ani mi-am dat seama ca am avut o impresie total gresita despre el.

Se pare ca numai el si Hamilton au inteles ca fiind o celebritate de nivel global ai posibilitatea de-ati folosi vocea pt cei neauziti cu ajutorul careia poti dezvolta si implementa sisteme de schimbare care sunt benefice pt toate fiintele si pt mediul inconjurator.

E printre putinii piloti care oricate masini ar avea, deseori a venit la curse cu bicicleta si anul trecut  dupa Marele Premiu al Ungariei a ramas sa curete gunoiul lasat de oamenii din tribune.

Mult succes in continuare, Seb, sper ca la sfarsitul anului viitor sa-ti urmeze exemplul si Hamilton (preferabil cu al 8-lea titlu, furat de el anul trecut) pt ca "sportul" asta nu mai e ce a fost candva,

• Like 4
  • Minus 2
Vizitator domndraperie
Reputație: 0
Postat

O sa se plece hamilton inaintea lui alonso, alonso se va pensiona direct la o echipa din asta no-name si va tine plutonul in spatele lui, plutonul adica pe ala cu nr 1 ca o sa fie asa de senil incat nu isi va da seama ca a fost lapped dupa 10 minute de la inceperea cursei, probabil ca va prinde era benzinei artificiale in 2030 alonso

Vizitator domndraperie
Postat

also, am aflat master planul strategic pentru ferrari, o zic in experianta proprie vasta in a lua decizii proaste si pentru care regret dupa multi ani si ma intreb cu ce am gresit de am facut asta:

mick schumacher este momentan pilot de teste la ferrari, acuma clovnu italian a vazut ca nu se poate scoate cu gafele echipei din anul asta, adica o sa ajunga echipa cu cele mai multe pole positions in startul cursei si cu cele mai putine pole positions la terminarea din istoria de 60 de ani a F1, asa ca o sa dea vina le l'eclair pentru performanta de cacat si strategia facuta de un copil retardat mental, asa ca o sa se asigure sa il sepe si mai tare decat o fac deja inca de la monaco, asa ca din 2023 o sa il dea afara le l'eclair si il va baga pe fisu lu schumacher ca locul 2, iar pe sainz ca pilotul de baza, dupa cum stim, exista un nepotism puternic intre familia schumacher si scuderia ferrari, datorita lui jean todd. vedem in 2023 daca am avut dreptate sau nu

Postat

Imi pare rau ca Leclerc n-a putut castiga anul asta titlul (daca Hamilton n-a avut sansa). Macar fratele meu @scorpion1970 ar fi fost fericit. 🤪  Bine ca nu m-am trezit. Putin curse am vazut (from start to finish) anul asta.

Sincer nu cred ca la anul se vor schimba multe. Mercedes nu va putea sa constuieasca o masina de top in doar cateva luni. Vor castiga la anul cateva curse, dar sa-i ajunga in urma pe cei de la Red Bull va fi nevoie de vreo 2-3 ani, dar sper sa ma insel.

Ferrari n-ar fi in stare sa castige titlul nici daca ar concura de unul singur. Nici piloti nu mi se par de top, dar ce magarii strategice face echipa aia aproape in fiecare cursa 🙈

• Like 2
Vizitator scorpion1970
Postat
Acum 11 minute, MacArthur a spus:

Imi pare rau ca Leclerc n-a putut castiga anul asta titlul (daca Hamilton n-a avut sansa). Macar fratele meu @scorpion1970 ar fi fost fericit. 🤪  Bine ca nu m-am trezit. Putin curse am vazut (from start to finish) anul asta.

Sincer nu cred ca la anul se vor schimba multe. Mercedes nu va putea sa constuieasca o masina de top in doar cateva luni. Vor castiga la anul cateva curse, dar sa-i ajunga in urma pe cei de la Red Bull va fi nevoie de vreo 2-3 ani, dar sper sa ma insel.

Ferrari n-ar fi in stare sa castige titlul nici daca ar concura de unul singur. Nici piloti nu mi se par de top, dar ce magarii strategice face echipa aia aproape in fiecare cursa 🙈

Într-un final.....! 🤔SUNT DE ACORD! 

Postat

Azi se fac 15 ani de cand a castigat echipa tovarasului scorpion1970 ultima oara titlul si la piloti.

Imi amintesc ca mi-am spart mouse-ul cand s-a oprit masina lui Hamilton, pe cand anul trecut n-am spart nimic in acel ultim tur foarte controversat. Anger Management.🙄

Eu zic ca in 2007 Kimi a iesit castigator numai datorita spygate-ului. Oficial numai echipa McLaren a fost ecxlusa din campionat, pe cand neoficial nici pilotii (Hamilton si Alonso) n-au putut castiga titlul. Poate intr-o zi vom afla adevarul.

Postat

Lasand la o parte simpatia si antipatia, ce sanctiune credeti ca ar merita echipa Red Bull pt. incalcarea regulilor financiare?

Cu acele cateva milioane in plus au putut castiga o zecime-doua, fara care, poate, nu castigau titlul anul trecut. Sa nu mai vorbim de faptul ca depasind limita bugetara impusa, a afectat si monopostul din acest an, precum si cel din 2023.

1. A da titlul din 2021 lui Hamilton

2. Cat a cheltuit echipa in plus, in urmatorii 2-3 ani cu atat sa trebuieasca sa cheltuie in minus

3. 2023 sa fie pe ei un an cum a fost 2020 pt Ferrari (ca sanctiune a trisarii din ultimele curse din 2019) 

4. altceva

Postat

Deci Verstappen refuza sa mai dea interviuri postului de televiziune britanic Sky F1, deoarece unul dintre comentatori e de parere ca anul trecut s-a trisat in ultimul tur din Abu-Dhabi.😂😂😂😂

Primadonna girl:ph34r:

Postat

Deci dupa ce anul trecut in Abu-Dhabi Max a castigat titlul gratie lui Perez care l-a tinut in spate pe Hamilton tururi intregi 

Max l-a "rasplatit" necedandu-i locul anul asta in Brazilia, fapt ce poate il va costa pe mexican locul II in clasament.

Acum lumea intreaga si-a dat seama ce "mare sportiv" a olandezul.:sweeping

• Like 1
Postat

Deci Verstappen e convins ca Perez a trisat la calificarile din Monaco, asigurand-si pole-ul cu un mic carambol (Rosberg 2014. Schumacher 2006), si nu conteaza deloc cum l-a ajutat mexicanul la Abu-Dhabi anul trecut (cate secunde pretioase a pierdut Hamilton in spatele lui Perez l-a costat posibilitatea de-a de opri pt pneuri noi cand a intrat masina de siguranta cu 5 tururi inainte de final - si poate posibilitatea de a castiga al 8-lea titlu), si din cauza asta nu vrea ca coechipierul sau sa obtina locul 2 in clasamentul final. Confuz, confuz, confuz.

Doar ca si-a tradat echipa, care l-a facut campion de 2 ori, pt ce ar fi in beneficiul echipei sa aiba piloti care au obtinut aurul si argintul la final.

Un copil rasfatat, caruia nu-i pasa de absolut nimeni decat de sine, asa va intra in istorie.

Postat

Na asta le intrece pă toate.:sweeping

Mama lui Verstappen, (sa se faca si dansa auzita) a postat pa pagina ei (si ulterior a sters, dar numai dupa ce probabil milioane de oameni au citit, au facut screenshot si au postat in alte locuri) ca dupa cursa de la Monaco, Perez si-a inselat nevasta,😂:ph34r:

https://nypost.com/2022/11/16/max-verstappens-mom-sophie-accuses-sergio-perez-of-cheating-on-wife/

• Like 1
Postat

Ce zici, tovarase scorpion, de noul team-boss al echipei Ferrari?💪:dus2

Cu Monsieur Frédéric Vasseur sigur vor castiga ambele titluri la anul.🙈

L-au dat afara si pe Domenicalli, deoarece el era vinovat ca Alonso n-a castigat cu ei campionat, apoi l-au dat afara si pe Arrivabene deoarece in continuare din cauza lui n-au castigat. Au schimbat sefii de echipa, au schimbat pilotii, dar tot aceleasi greseli le fac an de an.🙈

• Minus 1
  • Membru Premium
  • Oras:Banat
  • Oras:Banat
Postat
Acum 26 minute, MacArthur a spus:

L-au dat afara si pe Domenicalli, deoarece el era vinovat ca Alonso n-a castigat cu ei campionat, apoi l-au dat afara si pe Arrivabene deoarece in continuare din cauza lui n-au castigat. Au schimbat sefii de echipa, au schimbat pilotii, dar tot aceleasi greseli le fac an de an.🙈

Poate învață să schimbe toate cauciucurile odată 😂😂😂

• Like 1
  • Haha 4
Vizitator scorpion1970
Postat
1 oră în urmă, MacArthur a spus:

Nu răspund la provocarii!!! 😁 

Postat

Voi ce ati dedus din testele de iarna? Eu urmatoarele:

- Ferrari are cel mai puternic motor

- Red Bull cea mai buna masina

- Mercedes nu se mai confrunta cu "porpoising" dar e departe de celelalte doua echipe

Predictii:

- Verstappen va castiga campionatul cu vreo 3 curse inainte de finalul sezonului

- desi cei de la Ferrari vor fi la inceput poate cei mai rapizi, vor termina undeva pe locul 3.

- daca cei de la Mercedes fac treaba buna, se vor lupta cu Ferrari pt locul 2, daca nu, cu Aston Martin pt locul 3.

2024, where are you?😌

• Membru Premium
  • Oras:sibiu
  • Oras:sibiu
Postat

azi incepe marele circ. sa castige cel mai bun! daca va fi de la ferrari, cu atat mai bine...🙈

Postat
5 minutes ago, marianblaga said:

azi incepe marele circ. sa castige cel mai bun! daca va fi de la ferrari, cu atat mai bine...🙈

Aston Martin😂

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...