claudiupalan Reputație: 201 Postat Noiembrie 7, 2021 Oras:Darasti Oras:Darasti Postat Noiembrie 7, 2021 Astăzi se împlinesc 10 ani de când Picon și-a făcut cont pe acest forum, 10 ani s-au scurs din viața lui de când scrie aici zilnic. Cum te simți Picon ? Cum au fost acești 10 ani pe forum? 1 2
tendoi Reputație: 298 Postat Noiembrie 7, 2021 Telefon: [email protected] Oras:S 3 Telefon: [email protected] Oras:S 3 Postat Noiembrie 7, 2021 😀😀 Picon e bine. Vorbeste-ne deapre tine. 😀 1 2
kapene Reputație: 244 Postat Noiembrie 7, 2021 Oras:Cu vant din pupa Oras:Cu vant din pupa Postat Noiembrie 7, 2021 De grija lui numai poate Piconu 😅 2
Noway Reputație: 1 Postat Noiembrie 7, 2021 Oras:Bucale Oras:Bucale Postat Noiembrie 7, 2021 Acum 2 ore, claudiupalan a spus: Astăzi se împlinesc 10 ani de când Picon și-a făcut cont pe acest forum, 10 ani s-au scurs din viața lui de când scrie aici zilnic. Cum te simți Picon ? Cum au fost acești 10 ani pe forum? Ce treaba ai cu el, varu? 1 1
claudiupalan Reputație: 201 Postat Noiembrie 7, 2021 Oras:Darasti Oras:Darasti Autor Postat Noiembrie 7, 2021 Acum 11 minute, Noway a spus: Ce treaba ai cu el, varu? Nimic, voiam să i urez "La multi ani!" 2
kapene Reputație: 244 Postat Noiembrie 7, 2021 Oras:Cu vant din pupa Oras:Cu vant din pupa Postat Noiembrie 7, 2021 @picon coaie ai grija de dos ca uite de unde sare followerul . 🤣 2
Noway Reputație: 1 Postat Noiembrie 7, 2021 Oras:Bucale Oras:Bucale Postat Noiembrie 7, 2021 Da, ai grija mare, am auzit ca nu lasa nici un floc la cur 1
picon Reputație: 1046 Postat Noiembrie 7, 2021 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Noiembrie 7, 2021 Acum 16 ore, claudiupalan a spus: Astăzi se împlinesc 10 ani de când Picon și-a făcut cont pe acest forum, 10 ani s-au scurs din viața lui de când scrie aici zilnic. Cum te simți Picon ? Cum au fost acești 10 ani pe forum? Nu scriu zilnic, de exemplu, iată, sunt câteva zile de când nu am intrat și postat. Acum 13 ore, claudiupalan a spus: Nimic, voiam să i urez "La multi ani!" Mulțmesc, la fel! 3 5
horny_gooner Reputație: 3817 Postat Noiembrie 7, 2021 Postat Noiembrie 7, 2021 Baaa... poze cu chelia lui ati pus ? Ati pus ! De faptul ca e mos ati facut misto ? Ati facut ! L-ati aplaudat pe Miskin ca l-a luat la bani marunti (ca sa nu ma exprim altfel) pe Picon timp de 3-4 ani ? L-ati aplaudat ! L-ati balacarit pe unde ati putut ? L-ati balacarit ! Nu credeti totusi ca e destul ??? Chiar el sa fie Inamicul Public Nr. 1 pe Nimfomane ??? Judecati si singuri !... Nu ca zic, dar mna', spun si eu ! .... 🙄 2 2 1
Noway Reputație: 1 Postat Noiembrie 8, 2021 Oras:Bucale Oras:Bucale Postat Noiembrie 8, 2021 Acum 3 ore, horny_gooner a spus: Baaa... poze cu chelia lui ati pus ? Ati pus ! De faptul ca e mos ati facut misto ? Ati facut ! L-ati aplaudat pe Miskin ca l-a luat la bani marunti (ca sa nu ma exprim altfel) pe Picon timp de 3-4 ani ? L-ati aplaudat ! L-ati balacarit pe unde ati putut ? L-ati balacarit ! Nu credeti totusi ca e destul ??? Chiar el sa fie Inamicul Public Nr. 1 pe Nimfomane ??? Judecati si singuri !... Nu ca zic, dar mna', spun si eu ! .... 🙄 Sa ii sugi pula. 1 1
turculetz Reputație: 16 Postat Noiembrie 8, 2021 Oras:Militari Residence Oras:Militari Residence Postat Noiembrie 8, 2021 22 hours ago, claudiupalan said: Nimic, voiam să i urez "La multi ani!" Ce frumos e sa ai suficient timp liber sa cauti cine e vechi pe forum si sa faci o postare despre el, sa urmaresti lumea incontinuu pe forumuri si sa fii aici 24/7, bonusurile in a trai cu parintii la varsta 20+ 1
kapene Reputație: 244 Postat Noiembrie 8, 2021 Oras:Cu vant din pupa Oras:Cu vant din pupa Postat Noiembrie 8, 2021 Acum 24 minute, turculetz a spus: Ce frumos e sa ai suficient timp liber sa cauti cine e vechi pe forum si sa faci o postare despre el, sa urmaresti lumea incontinuu pe forumuri si sa fii aici 24/7, bonusurile in a trai cu parintii la varsta 20+ Eu zic 40+ 🤣 1
Vizitator Indecisu Reputație: 0 Postat Noiembrie 8, 2021 Postat Noiembrie 8, 2021 Il felicit pe @pisicuts ca a tinut sus forumul atata amar de vreme 😀
Tandem3 Reputație: -2363 Postat Noiembrie 8, 2021 Postat Noiembrie 8, 2021 Eu îl felicit pe @picon , pentru ; 1) caracterul lui puternic și frumos. 2) pentru toate recenziile și comentariile din care mulți dintre noi avem ce invața. 3) cu toate că a fost denigrat și hartuit de zeci de clone , Picon, a dat dovadă de multă, multă înțelepciune și rafinament. Eu unul îl respec foarte mult și este singurul user pe care , cu drag la și invita să bem o sticlă, două cu vin . ❤ 5 1 1 5
turculetz Reputație: 16 Postat Noiembrie 8, 2021 Oras:Militari Residence Oras:Militari Residence Postat Noiembrie 8, 2021 2 hours ago, kapene said: Eu zic 40+ 🤣 "maama, n-am timp acum sa imi caut de munca, trebuie sa ma razbun pe inamicul meu de internet" 😂
nataru1 Reputație: 22 Postat Noiembrie 8, 2021 Postat Noiembrie 8, 2021 Picon=cea mai mizerabila persoana de pe forum, cel mai nociv , cel mai infect caracter, în special perioada ,,joistilor,, când ataca toți useri care făceau recenzii proaste protejatelor care mergeau la întâlniri și a loverboy-ilor care le manageriau, el și futacios man. Mizeria umana a acestui forum a fost, este și va rămâne Picon! 2 1 1
picon Reputație: 1046 Postat Noiembrie 8, 2021 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Noiembrie 8, 2021 Poate matá! P.S. Frumos și autocritic username ți-ai ales! 😂😂😂 Felicitări! 3 6
nataru1 Reputație: 22 Postat Noiembrie 9, 2021 Postat Noiembrie 9, 2021 Username ul meu nu conteaza, doar faptul ca ai fost, esti și vei rămâne o mizerie! Noroc ca ai fost pus cu botul pe labe și nu mai ai susținători ca altfel era plin forumul de comentariile tale, asa cum era în trecut!
gallo Reputație: -1313 Postat Noiembrie 9, 2021 Oras:Provence Oras:Provence Postat Noiembrie 9, 2021 La 08.11.2021 la 11:12, Tandem3 a spus: Eu îl felicit pe @picon , pentru ; 1) caracterul lui puternic și frumos. 2) pentru toate recenziile și comentariile din care mulți dintre noi avem ce invața. 3) cu toate că a fost denigrat și hartuit de zeci de clone , Picon, a dat dovadă de multă, multă înțelepciune și rafinament. Eu unul îl respec foarte mult și este singurul user pe care , cu drag la și invita să bem o sticlă, două cu vin . ❤ Corect! 1 4 1
Tandem3 Reputație: -2363 Postat Noiembrie 9, 2021 Postat Noiembrie 9, 2021 Chiar acum, gallo a spus: Corect! Ești clona mea 😂🤣🤣 2 5
gallo Reputație: -1313 Postat Noiembrie 9, 2021 Oras:Provence Oras:Provence Postat Noiembrie 9, 2021 Acum 8 minute, Tandem3 a spus: Ești clona mea 😂🤣🤣 🤣🤣🤣 O sa aflam in curand, stai sa intre in functiune clubul ... labagiilor! Ai sa vezi rezultatul postarii mele! 1 4
claudiupalan Reputație: 201 Postat Noiembrie 10, 2021 Oras:Darasti Oras:Darasti Autor Postat Noiembrie 10, 2021 La 08.11.2021 la 11:20, turculetz a spus: "maama, n-am timp acum sa imi caut de munca, trebuie sa ma razbun pe inamicul meu de internet" 😂 Am râs de m-am căcat pe voi 😅 1
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum