Sari la conținut

Picon 10 ani de forum !!!

Postări Recomandate

• Oras:Darasti
Postat

Astăzi se împlinesc 10 ani de când Picon și-a făcut cont pe acest forum, 10 ani s-au scurs din viața lui de când scrie aici zilnic. Cum te simți Picon ? Cum au fost acești 10 ani pe forum?

• Like 1
  • Haha 2
  • Oras:Cu vant din pupa
Postat

De grija lui numai poate Piconu 😅

• Haha 2
  • Oras:Bucale
Postat
Acum 2 ore, claudiupalan a spus:

Astăzi se împlinesc 10 ani de când Picon și-a făcut cont pe acest forum, 10 ani s-au scurs din viața lui de când scrie aici zilnic. Cum te simți Picon ? Cum au fost acești 10 ani pe forum?

Ce treaba ai cu el, varu? 

• Haha 1
  • Minus 1
Postat

@picon coaie ai grija de dos ca uite de unde sare followerul . 🤣

• Haha 2
Postat

Da, ai grija mare, am auzit ca nu lasa nici un floc la cur :)

• Minus 1
  • Oras:Satu' cu ministri
Postat
Acum 16 ore, claudiupalan a spus:

Nu scriu zilnic, de exemplu, iată, sunt câteva zile de când nu am intrat și postat.

Acum 13 ore, claudiupalan a spus:

Nimic, voiam să i urez "La multi ani!"

Mulțmesc, la fel!

• Like 3
  • Minus 5
Postat

Baaa... poze cu chelia lui ati pus ? Ati pus ! De faptul ca e mos ati facut misto ? Ati facut ! L-ati aplaudat pe Miskin ca l-a luat la bani marunti (ca sa nu ma exprim altfel) pe Picon timp de 3-4 ani ? L-ati aplaudat ! L-ati balacarit pe unde ati putut ? L-ati balacarit ! Nu credeti totusi ca e destul ??? Chiar el sa fie Inamicul Public Nr. 1 pe Nimfomane ??? Judecati si singuri !...

Nu ca zic, dar mna', spun si eu ! .... 🙄

• Like 2
  • Mersi 2
  • Haha 1
Postat
Acum 3 ore, horny_gooner a spus:

Baaa... poze cu chelia lui ati pus ? Ati pus ! De faptul ca e mos ati facut misto ? Ati facut ! L-ati aplaudat pe Miskin ca l-a luat la bani marunti (ca sa nu ma exprim altfel) pe Picon timp de 3-4 ani ? L-ati aplaudat ! L-ati balacarit pe unde ati putut ? L-ati balacarit ! Nu credeti totusi ca e destul ??? Chiar el sa fie Inamicul Public Nr. 1 pe Nimfomane ??? Judecati si singuri !...

Nu ca zic, dar mna', spun si eu ! .... 🙄

Sa ii sugi pula.

• Haha 1
  • Minus 1
  • Oras:Militari Residence
Postat
22 hours ago, claudiupalan said:

Nimic, voiam să i urez "La multi ani!"

Ce frumos e sa ai suficient timp liber sa cauti cine e vechi pe forum si sa faci o postare despre el, sa urmaresti lumea incontinuu pe forumuri si sa fii aici 24/7, bonusurile in a trai cu parintii la varsta 20+

• Mersi 1
Postat
Acum 24 minute, turculetz a spus:

Ce frumos e sa ai suficient timp liber sa cauti cine e vechi pe forum si sa faci o postare despre el, sa urmaresti lumea incontinuu pe forumuri si sa fii aici 24/7, bonusurile in a trai cu parintii la varsta 20+

Eu zic 40+ 🤣

• Haha 1
Vizitator Indecisu
Reputație: 0
Postat

Il felicit pe @pisicuts ca a tinut sus forumul atata amar de vreme 😀

Postat

Eu îl felicit pe @picon ,  pentru ; 

1) caracterul lui puternic și frumos.  

2)  pentru toate recenziile  și comentariile  din care mulți dintre noi  avem ce invața. 

3)  cu toate că a fost denigrat și hartuit de zeci de clone , Picon,  a dat dovadă  de multă,  multă înțelepciune și  rafinament.  

Eu unul îl respec foarte mult  și este   singurul user  pe care  , cu drag la și invita să bem o sticlă,  două  cu vin .   

• Like 5
  • Mersi 1
  • Confuz 1
  • Minus 5
Postat
2 hours ago, kapene said:

Eu zic 40+ 🤣

"maama, n-am timp acum sa imi caut de munca, trebuie sa ma razbun pe inamicul meu de internet" 😂

Postat

Picon=cea mai mizerabila persoana de pe forum, cel mai nociv ,  cel mai infect caracter, în special perioada ,,joistilor,, când ataca toți useri care făceau recenzii proaste protejatelor care mergeau la întâlniri și a loverboy-ilor care le manageriau, el și futacios man.

Mizeria umana a acestui forum a fost, este și va rămâne Picon!

• Like 2
  • Haha 1
  • Minus 1
Postat

Poate matá!

P.S. Frumos și autocritic username ți-ai ales! 😂😂😂 Felicitări! 

• Like 3
  • Minus 6
Postat

Username ul meu nu  conteaza, doar faptul ca ai fost, esti și vei rămâne o mizerie!

Noroc ca ai fost pus cu botul pe labe și nu mai ai susținători ca altfel era plin forumul de comentariile tale, asa cum era în trecut!

• Oras:Provence
Postat
La 08.11.2021 la 11:12, Tandem3 a spus:

Eu îl felicit pe @picon ,  pentru ; 

1) caracterul lui puternic și frumos.  

2)  pentru toate recenziile  și comentariile  din care mulți dintre noi  avem ce invața. 

3)  cu toate că a fost denigrat și hartuit de zeci de clone , Picon,  a dat dovadă  de multă,  multă înțelepciune și  rafinament.  

Eu unul îl respec foarte mult  și este   singurul user  pe care  , cu drag la și invita să bem o sticlă,  două  cu vin .   

Corect!

• Like 1
  • Minus 4
  • Inimioara 1
Postat
Acum 8 minute, Tandem3 a spus:

Ești clona mea 😂🤣🤣

🤣🤣🤣 O sa aflam in curand, stai sa intre in functiune clubul ... labagiilor! Ai sa vezi rezultatul postarii mele!

• Like 1
  • Minus 4

Postat
La 08.11.2021 la 11:20, turculetz a spus:

"maama, n-am timp acum sa imi caut de munca, trebuie sa ma razbun pe inamicul meu de internet" 😂

Am râs de m-am căcat pe voi 😅

• Like 1

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...