Vizitator Ramona1502 Reputație: 0 Postat Noiembrie 9, 2021 Postat Noiembrie 9, 2021 Acum 17 minute, robbehh a spus: Si mai intalnesti😏🤭🤭 Cu siguranța ❤️❤️
alfon0000 Reputație: 222 Postat Noiembrie 9, 2021 Oras:Targu Mures Oras:Targu Mures Postat Noiembrie 9, 2021 1 oră în urmă, Ramona1502 a spus: Îți promit ca mă revansez sper sa fiu ok,te rog sa îmi specifici când vii ca ești tu❤️❤️❤️😘😘😘 ok sper sa ne revedem cu bine si sa avem o intalnire reusita pussy ❤❤❤😘😘😘
MacArthur Reputație: 4237 Postat Noiembrie 9, 2021 Oras:Tg-Mures Oras:Tg-Mures Postat Noiembrie 9, 2021 1 hour ago, Ramona1502 said: Îți promit ca mă revansez sper sa fiu ok,te rog sa îmi specifici când vii ca ești tu❤️❤️❤️😘😘😘 Pe alfon n-ai cum sa-l confunzi. O are cat un salam (si nu la cantaretul fac referire). 🐎 2 2 2
alfon0000 Reputație: 222 Postat Noiembrie 9, 2021 Oras:Targu Mures Oras:Targu Mures Postat Noiembrie 9, 2021 Acum 20 minute, MacArthur a spus: Pe alfon n-ai cum sa-l confunzi. O are cat un salam (si nu la cantaretul fac referire). 🐎 Ok tovarase MacArthur mersi dar nu trebuie sa faci reclama 🤫🤫🍻🍻 1
gicu69 Reputație: 80 Postat Noiembrie 10, 2021 Oras:cluj-mures Oras:cluj-mures Postat Noiembrie 10, 2021 E greu de prins,nu raspunde
alfon0000 Reputație: 222 Postat Noiembrie 10, 2021 Oras:Targu Mures Oras:Targu Mures Postat Noiembrie 10, 2021 A avut ceva probleme de sanatate nu a raspuns la telefon si ieram programata nu stiu ce sa zic voare a plecat ?
MacArthur Reputație: 4237 Postat Noiembrie 10, 2021 Oras:Tg-Mures Oras:Tg-Mures Postat Noiembrie 10, 2021 15 minutes ago, alfon0000 said: ieram programata Alfon....😳 3 2
Vizitator fardugol Reputație: 0 Postat Noiembrie 10, 2021 Postat Noiembrie 10, 2021 Aveți răbdare, acum își instalează wtp-ul și bea o bere cu perversu87, că aseară a luat cina singurică. Sper că știe de glumă...
Vizitator Ramona1502 Reputație: 0 Postat Noiembrie 10, 2021 Postat Noiembrie 10, 2021 Buna dragii mei astăzi voi începe programul de la 14 30 pentru ca m am mutat in zona tudor.pupicei și care doriți sa ne cunoaștem va aștept pentru o programare
misteryoboy Reputație: 141 Postat Noiembrie 10, 2021 Telefon: 8989989 Oras:Mures Telefon: 8989989 Oras:Mures Postat Noiembrie 10, 2021 Acum 1 minut, Ramona1502 a spus: Buna dragii mei astăzi voi începe programul de la 14 30 pentru ca m am mutat in zona tudor.pupicei și care doriți sa ne cunoaștem va aștept pentru o programare Dacă ai avea și telefonul deschis ar fi perfect 😅😅
futacios de ocazie Reputație: 196 Postat Noiembrie 10, 2021 Oras:Romania Oras:Romania Postat Noiembrie 10, 2021 Nu are tel deschis...poate e inca indisponibila. Da un semn cand deschizi tel sa stim sa te sunam Ramo draga.
kupidon Reputație: 5778 Postat Noiembrie 10, 2021 Oras:tg mures Oras:tg mures Postat Noiembrie 10, 2021 Acum 2 ore, Ramona1502 a spus: Buna dragii mei astăzi voi începe programul de la 14 30 pentru ca m am mutat in zona tudor.pupicei și care doriți sa ne cunoaștem va aștept pentru o programare Buna sa fie,in meseria aceasta se cere seriozitate si discretie de la clienti,si clienti vor acelas lucru! Daca anulezi o programare,anunta clientul sa nu steie ca fraierul in fata locatiei,numai de pierdut ai cuasemenea comportament. 1
Vizitator Ramona1502 Reputație: 0 Postat Noiembrie 10, 2021 Postat Noiembrie 10, 2021 1 oră în urmă, kupidon a spus: Buna sa fie,in meseria aceasta se cere seriozitate si discretie de la clienti,si clienti vor acelas lucru! Daca anulezi o programare,anunta clientul sa nu steie ca fraierul in fata locatiei,numai de pierdut ai cuasemenea comportament. Eu am anunțat aici ,probabil s a postat puțin mai greu,scuzele de rigoare și pe viitor voi fi mai atenta,pupici la toti
kupidon Reputație: 5778 Postat Noiembrie 10, 2021 Oras:tg mures Oras:tg mures Postat Noiembrie 10, 2021 Aici poti sa postezi,nu asteptam toti aici raspuns la mesajul de confirmare pt programare, toate cele bune !
Vizitator Ramona1502 Reputație: 0 Postat Noiembrie 10, 2021 Postat Noiembrie 10, 2021 1 oră în urmă, futacios de ocazie a spus: Nu are tel deschis...poate e inca indisponibila. Da un semn cand deschizi tel sa stim sa te sunam Ramo draga. Buna! Mereu voi anunța aici când imi voi începe programul
Vizitator fardugol Reputație: 0 Postat Noiembrie 10, 2021 Postat Noiembrie 10, 2021 Am observat, după ce am citit atent de mai multe ori, că există prea multe „coincidențe” între postarea inițială a Ramonei și prima recenzie a lui perversu87. Expresia „Mall Mureș”, lipsa alineatelor, spațiul dinaintea virgulei, același stil de scris. Pentru cine citește atent, e clar că ea a scris prima recenzie, dar celelalte două sunt de la useri cunoscuți de la noi deci cât se poate de reale. Pentru mine asta nu-i o problemă, eu vreau în continuare s-o cunosc, doar că vreau să primesc din partea ei, exact ce aștept după ce am citit recenzia respectivă: inițiativă și implicare. Ramona, îți aduc ție berea promisă băiatului că inimioara pentru recenzie am dat-o deja.
perversu87 Reputație: 41 Postat Noiembrie 10, 2021 Postat Noiembrie 10, 2021 Acum 17 minute, fardugol a spus: Am observat, după ce am citit atent de mai multe ori, că există prea multe „coincidențe” între postarea inițială a Ramonei și prima recenzie a lui perversu87. Expresia „Mall Mureș”, lipsa alineatelor, spațiul dinaintea virgulei, același stil de scris. Pentru cine citește atent, e clar că ea a scris prima recenzie, dar celelalte două sunt de la useri cunoscuți de la noi deci cât se poate de reale. Pentru mine asta nu-i o problemă, eu vreau în continuare s-o cunosc, doar că vreau să primesc din partea ei, exact ce aștept după ce am citit recenzia respectivă: inițiativă și implicare. Ramona, îți aduc ție berea promisă băiatului că inimioara pentru recenzie am dat-o deja. Eu zic sa imi trimiti mie berea ca daca o dai ei raman insetat🤣🤣🤣 sau ramonica daca vrei ma chemi si o bem impreuna pe banii lui🤫 2
Vizitator Ramona1502 Reputație: 0 Postat Noiembrie 10, 2021 Postat Noiembrie 10, 2021 Dragilor, ziua a luat sfârșit! Va aștept maine începând cu ora 13,pupici și o seara minunata la toată lumea
Vizitator fardugol Reputație: 0 Postat Noiembrie 10, 2021 Postat Noiembrie 10, 2021 https://imgur.com/a/f8AVp2O
dixit69 Reputație: 32 Postat Noiembrie 10, 2021 Oras:Romania Oras:Romania Postat Noiembrie 10, 2021 Da sta e real
MacArthur Reputație: 4237 Postat Noiembrie 10, 2021 Oras:Tg-Mures Oras:Tg-Mures Postat Noiembrie 10, 2021 3 hours ago, fardugol said: https://imgur.com/a/f8AVp2O Asta e mai bun 😉 https://imgur.com/gallery/con1QUY 4 2
misteryoboy Reputație: 141 Postat Noiembrie 11, 2021 Telefon: 8989989 Oras:Mures Telefon: 8989989 Oras:Mures Postat Noiembrie 11, 2021 Am vizitat-o ieri pe Ramona, pozele/poza sunt reale. Este o domnișoara tinerica, frumușică slim sânii mici spre medii frumușei sfarcuri erectile la atingere. Are o colega mai masiva, nu grasa doar masiva nu am întrebat numele colegei pentru ca nu m-a interesat. M-a așteptat doar în lenjeria intima, am fumat o țigară și după o reîmprospătare rapida am trecut la acțiune. ON soft fără deep (aviz amatorilor, nu cred ca face) plăcut cu atenție la vecini, a lins-o a supt-o fără graba pana i-am spus sa punem un prezervativ sa trecem la normal unde am avut parte și de puțin FK. Este destul de strâmtă și după 2 potitii am trecut la o finalizare oral-faciala. Achitat 150 ron pentru 1 finalizare. Pentru mine a fost o experiență plăcută, și o voi mai revizita dacă va mai rămâne sau va reveni pe la noi. Negativ- colega ei nu lucreaza cu programări, este genul primul venit primul servit, asa ca sunt șanse mari sa se intersecteze colegii între ei. I-am recomandat sa se mute singura, dacă va asculta sfatul va fi mai bine pentru ea. 2
Vizitator Ramona1502 Reputație: 0 Postat Noiembrie 11, 2021 Postat Noiembrie 11, 2021 Acum 21 minute, misteryoboy a spus: Am vizitat-o ieri pe Ramona, pozele/poza sunt reale. Este o domnișoara tinerica, frumușică slim sânii mici spre medii frumușei sfarcuri erectile la atingere. Are o colega mai masiva, nu grasa doar masiva nu am întrebat numele colegei pentru ca nu m-a interesat. M-a așteptat doar în lenjeria intima, am fumat o țigară și după o reîmprospătare rapida am trecut la acțiune. ON soft fără deep (aviz amatorilor, nu cred ca face) plăcut cu atenție la vecini, a lins-o a supt-o fără graba pana i-am spus sa punem un prezervativ sa trecem la normal unde am avut parte și de puțin FK. Este destul de strâmtă și după 2 potitii am trecut la o finalizare oral-faciala. Achitat 150 ron pentru 1 finalizare. Pentru mine a fost o experiență plăcută, și o voi mai revizita dacă va mai rămâne sau va reveni pe la noi. Negativ- colega ei nu lucreaza cu programări, este genul primul venit primul servit, asa ca sunt șanse mari sa se intersecteze colegii între ei. I-am recomandat sa se mute singura, dacă va asculta sfatul va fi mai bine pentru ea. Buna și Multumesc pentru vizita 😘😘😘 orice sfat este benefic și voi încerca sa îndrept micile imperfecțiuni
Vizitator Ramona1502 Reputație: 0 Postat Noiembrie 11, 2021 Postat Noiembrie 11, 2021 Buna dimineața dragii mei ,astăzi programul începe de la ora 15 30 ,va aștept cu mesaje pentru programari la telefon voi putea Răspunde doar in timpul liber pupici
futacios de ocazie Reputație: 196 Postat Noiembrie 11, 2021 Oras:Romania Oras:Romania Postat Noiembrie 11, 2021 Te sun de 2 zile, sms in fiecare zi si nu reusesc sa obtin o programare. Hai cu whatsaap-ul ca e mult mai usor si mai safe pentru noi. Pupici
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum