mister.z Reputație: 478 Postat Februarie 25, 2024 Oras:Arad Oras:Arad Postat Februarie 25, 2024 1 oră în urmă, unsuflet a spus: Noi avem mai multe locuri disponibile, dar se pare că ne-ai uitat😌😌😌. Aia ca aia..eu numa ce am ajuns în oraș că am cam 40 minute până în Timișoara și îmi trimite că anulează.. Deci am bani.. Cine se bagă la un biliard ?! 😅 3
Membru Premium altmarz Reputație: 6649 Postat Februarie 25, 2024 Membru Premium Postat Februarie 25, 2024 1 hour ago, mister.z said: Aia ca aia..eu numa ce am ajuns în oraș că am cam 40 minute până în Timișoara și îmi trimite că anulează.. Deci am bani.. Cine se bagă la un biliard ?! 😅 Dacă te face sa te simți mai bine, și eu am pățit același lucru recent cu ea. Nu e serioasă...asta e. 2 1
Membru Premium unsuflet Reputație: 2234 Postat Februarie 25, 2024 Oras:Ar Oras:Ar Membru Premium Postat Februarie 25, 2024 Acum 42 minute, altmarz a spus: Dacă te face sa te simți mai bine, și eu am pățit același lucru recent cu ea. Nu e serioasă...asta e. Tu ai pătit-o și la Arad și la Tm😔 cu fete diferite. Spune-ne unde mai mergi, să știm unde ni se poate anula programarea😅. 2
Membru Premium altmarz Reputație: 6649 Postat Februarie 25, 2024 Membru Premium Postat Februarie 25, 2024 40 minutes ago, unsuflet said: Tu ai pătit-o și la Arad și la Tm😔 cu fete diferite. Spune-ne unde mai mergi, să știm unde ni se poate anula programarea😅. E ea la TM...dar tot "arădeancă" e la origini 🤣 Eu zic că mai bine nu continuăm să ne înțepăm...dar daca o sa continui tu, continui și eu 1
22leon Reputație: 34624 Postat Februarie 25, 2024 Oras:Banat Oras:Banat Postat Februarie 25, 2024 Acum 25 minute, altmarz a spus: Eu zic că mai bine nu continuăm să ne înțepăm...dar daca o sa continui tu, continui și eu Pai asa ușor renunțați? Nu se face ! 🤣🤣 Ps. avem și bere și popcorn 🤣🤣 2
Membru Premium unsuflet Reputație: 2234 Postat Februarie 25, 2024 Oras:Ar Oras:Ar Membru Premium Postat Februarie 25, 2024 1 oră în urmă, altmarz a spus: E ea la TM...dar tot "arădeancă" e la origini 🤣 Eu zic că mai bine nu continuăm să ne înțepăm...dar daca o sa continui tu, continui și eu Nu am dorit să fie o ințepătură spre tine. 1 1
Vizitator Reputație: 0 Postat Februarie 26, 2024 Postat Februarie 26, 2024 Bună dimineața!, Începând cu ora 14 voi fi disponibila 🤗 Îmi cer iertare pentru celor care le-am anulat programarea. Promit să mă revanșez🥰
Vizitator Reputație: 0 Postat Februarie 26, 2024 Postat Februarie 26, 2024 Acum 17 ore, unsuflet a spus: Noi avem mai multe locuri disponibile, dar se pare că ne-ai uitat😌😌😌. O sa îmi revanșa♥️
Membru Premium unsuflet Reputație: 2234 Postat Februarie 26, 2024 Oras:Ar Oras:Ar Membru Premium Postat Februarie 26, 2024 Acum 5 minute, Krisstal69 a spus: Bună dimineața!, Începând cu ora 14 voi fi disponibila 🤗 Îmi cer iertare pentru celor care le-am anulat programarea. Promit să mă revanșez🥰 Vezi câ ai un client cu direcția dereglată, nu o nimerit găurica care trebuie și ti-o mai facut una lateral, în ciorap 😅😅😅.
Vizitator Reputație: 0 Postat Februarie 26, 2024 Postat Februarie 26, 2024 Acum 6 ore, unsuflet a spus: Vezi câ ai un client cu direcția dereglată, nu o nimerit găurica care trebuie și ti-o mai facut una lateral, în ciorap 😅😅😅. Eu i-am explicat, dar nu a vrut să înțeleagă 😂😂
Vizitator Reputație: 0 Postat Februarie 26, 2024 Postat Februarie 26, 2024 Mai am un loc disponibil la 17:30 Pupici 😘
mister.z Reputație: 478 Postat Februarie 26, 2024 Oras:Arad Oras:Arad Postat Februarie 26, 2024 No am prins-o de data asta.. Mi-a scris ieri, și-a cerut scuze și am stabilit să ne întâlnim pe azi.. Ajuns la ușă îmi deschide domnișoara care mă poftește înăuntru in living unde mă servește cu un pahar cu apă și ne punem la povești..nu știu cum de am ajuns așa dar aveam idei comune.. Pană la urmă am ajuns și în camera de tortură,nu înainte de ai lăsa din proprie inițiativă 350 pentru o finalizare cu squirt ,ea zicând că nu ar vrea din cauză că nu știe dacă mai poate face squirt.. Am trecut la duș și după în dormitor unde ea mă aștepta. A început cu ON bunicel, dar câteva secunde că eu voiam 69 poziția mea preferată unde am avut parte de o piersicuță curată și foarte zemoasă, am lins de nu mă mai săturat,și câteodată mai băgăm limba și în funduleț ea gemând frumos.. Am schimbat pe urmă și gagica voia doghii și după anveloparea juniorului am trecut la fapte..a zis să o las pe ea să conducă.. Și ce priveliște aveam....că mai să mă termin ,dar juniorul a rezistat eroic și am primit imediat și bonusul..reprize faine de squirt, imediat lăsăndu-mă la piersiciță și gustând..era peste așteptări.. Nu știu dacă chiar a avut și orgasm dar așa mi sa părut, așa că am întors-o invers cu fața spre mine și i-am mai dat niște limbi până a zis că vrea să mă simtă.. Cum sunt eu ascultător, imediat m-am conformat și dă-i contre câteva minute ,încercăm să rezist căt mai mult dar ce ma amețit de tot a fost când ne-am împreunat limbile într-un FK demențial zicând că și-a gustat și ea nectarul.. A fost cireașa de pe tort timp în care am explodat.. Am.mai stat preț de câteva secunde așa peste ea și m-am retras cu gumița de pe junior tremurând satisfăcut.. Am trecut la duș ,m-am îmbrăcat și ne-am întors la povestit ea zicând că sunt ultimul și nu e grabă.. Per total sex vreo 35 minute și stat la taclale încă 20.. Pentru mine o seară super reușită.. 8 1
Vizitator Reputație: 0 Postat Februarie 28, 2024 Postat Februarie 28, 2024 Bună dimineața lumeee ♥️ Astăzi începând cu ora 12 voi fi disponibila 🥰 Pupici cu sclipici 😘😘
Vizitator Reputație: 0 Postat Martie 2, 2024 Postat Martie 2, 2024 La 28.02.2024 la 9:55, Krisstal69 a spus: Bună dimineața lumeee ♥️ Astăzi începând cu ora 12 voi fi disponibila 🥰 Pupici cu sclipici 😘😘 Hello! Mâine începând cu ora 15 voi fi disponibila🥰 Pupici cu sclipici 😘
Vizitator Reputație: 0 Postat Martie 3, 2024 Postat Martie 3, 2024 Bună seara ! Astăzi începând cu ora 10 voi fi disponibila 🤗 Va aștept cu drag ♥️
Vizitator Reputație: 0 Postat Martie 4, 2024 Postat Martie 4, 2024 Acum 8 ore, Krisstal69 a spus: Bună seara ! Astăzi începând cu ora 10 voi fi disponibila 🤗 Va aștept cu drag ♥️ Mai am locuri disponibile 17:00 18:30 19:45 21:30 Va aștept cu drag ♥️
Vizitator Reputație: 0 Postat Martie 4, 2024 Postat Martie 4, 2024 Acum 4 ore, Krisstal69 a spus: Mai am locuri disponibile 17:00 18:30 19:45 21:30 Va aștept cu drag ♥️
Vizitator Reputație: 0 Postat Martie 4, 2024 Postat Martie 4, 2024 Acum 9 ore, Krisstal69 a spus: Bună seara ! Marți voi fi disponibila de dimineață până la ora 16🤗 Pupici cu sclipici 😘😘
Vizitator Reputație: 0 Postat Martie 5, 2024 Postat Martie 5, 2024 La 28.02.2024 la 9:55, Krisstal69 a spus: Bună dimineața lumeee ♥️ Astăzi începând cu ora 12 voi fi disponibila 🥰 Pupici cu sclipici 😘😘 Bună dimineața! Astăzi incăpând cu ora 11 voi fi disponibila ♥️
Vizitator Reputație: 0 Postat Martie 6, 2024 Postat Martie 6, 2024 Bună dimineața! Astăzi începând cu ora 13 până seara mai târziu voi fi disponibila!😈 Va aștept cu drag ♥️
Vizitator Reputație: 0 Postat Martie 6, 2024 Postat Martie 6, 2024 Hello Astăzi mai am locuri libere de la ora 19:45 până la 22♥️
Sebastian454 Reputație: 5 Postat Martie 6, 2024 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Postat Martie 6, 2024 Cati ani are fata, si care sunt tarifele?
Vizitator Reputație: 0 Postat Martie 6, 2024 Postat Martie 6, 2024 Acum 8 ore, Krisstal69 a spus: Hello Astăzi mai am locuri libere de la ora 19:45 până la 22♥️ Mâine dimineața începând cu ora 10:30 voi fi disponibila 🤗
Vizitator Reputație: 0 Postat Martie 6, 2024 Postat Martie 6, 2024 Acum 3 ore, Sebastian454 a spus: Cati ani are fata, si care sunt tarifele? Mâine dimineața voi pune lista cu tarife dragule și nu ști că nu e frumos sa întrebi vârsta unei fete ?😈♥️
Membru Premium unsuflet Reputație: 2234 Postat Martie 7, 2024 Oras:Ar Oras:Ar Membru Premium Postat Martie 7, 2024 Acum 10 ore, Sebastian454 a spus: Cati ani are fata, si care sunt tarifele? E tânără.
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum