Sari la conținut

Miss mistress Eveline 0721385030

Postări Recomandate

• Telefon: 0757 391 443
  • Oras:București
Postat

Salutare sclavul și bine ai venit pe pagina mea! Stăpâna Eveline independenta și profesionista., poți să-mi spui MISS, MISTRESS, Eveline. Folosesc o gama larga de activități BDSM pe carele împărtășesc cu supușii mei, printre care umilire fizică, verbala, disciplină... Îmi plac multe aspecte ale BDSM /Fantezie/ Fetiș. Fiecare dintre sesiunile mele oferă o provocare unică pentru creativitatea, pasiunea și sofisticare mea. Venerează-mi corpul, picioarele și supune-mi-te atunci când intri în lumea mea dominata și dacă accepți sa ma vezi atunci îmi accepți regulile!!

Postat
La 11.11.2021 la 11:21, Evelline a spus:

Salutare sclavul și bine ai venit pe pagina mea! Stăpâna Eveline ,25 de ani, independenta și profesionista., poți să-mi spui MISS, MISTRESS, Eveline. Folosesc o gama larga de activități BDSM pe carele împărtășesc cu supușii mei, printre care umilire fizică, verbala, disciplină... Îmi plac multe aspecte ale BDSM /Fantezie/ Fetiș. Fiecare dintre sesiunile mele oferă o provocare unică pentru creativitatea, pasiunea și sofisticare mea. Venerează-mi corpul, picioarele și supune-mi-te atunci când intri în lumea mea dominata și dacă accepți sa ma vezi atunci îmi accepți regulile!! 

Locația este în sector 3 , Dristor .

Prețul unei ședințe de o ora este 500 lei

Pentru mai multe poze contactați-mă pe whatsapp 

La 11.11.2021 la 12:04, daulimbi a spus:

1. poze

2. unde ai biroul?

3. vârsta?

4. prețuri?

Postat
La 11.11.2021 la 11:21, Evelline a spus:

Salutare sclavul și bine ai venit pe pagina mea! Stăpâna Eveline independenta și profesionista., poți să-mi spui MISS, MISTRESS, Eveline. Folosesc o gama larga de activități BDSM pe carele împărtășesc cu supușii mei, printre care umilire fizică, verbala, disciplină... Îmi plac multe aspecte ale BDSM /Fantezie/ Fetiș. Fiecare dintre sesiunile mele oferă o provocare unică pentru creativitatea, pasiunea și sofisticare mea. Venerează-mi corpul, picioarele și supune-mi-te atunci când intri în lumea mea dominata și dacă accepți sa ma vezi atunci îmi accepți regulile!!

Salutare făi Miss Evelline. Gingașo, sofisticato, neprețuito.  

Ce inseamna fantezie si ce inseamna fetis? Ce plm oferi?

Si la cati bani, si in ce zona?

Si ne onorezi si cu o poza, trai-ti-ar familia ta?

• Haha 2
Postat
Acum 3 minute, mustaine a spus:

Salutare făi Miss Evelline. Gingașo, sofisticato, neprețuito.  

Ce inseamna fantezie si ce inseamna fetis? Ce plm oferi?

Si la cati bani, si in ce zona?

Si ne onorezi si cu o poza, trai-ti-ar familia ta?

A scris mai sus in topic:

"

"

• Minus 1
Postat
Acum 7 minute, schweppes123 a spus:

A scris mai sus in topic:

"

"

corect, my bad. nu exista insa servicii detaliate, nu exista nicio poza - ar putea fi Moby Dick, care ne lasa sa ii mirosim sosetele.

Postat

20211111_165906.jpg.4ceeeb1bf00f0a51d6a306c3ebf79284.jpg

Bună supusul meu !  Te aștept între orele 14 :00 și 23-00 , programările se pot face telefonic sau pe whatsapp.  Îmi plac mai multe aspecte BDSM ,cum ar fi
-FACESTTING
-BONDAGE
-WHIPING
-BALBASTING
-SLAPPING
-HUMMILATION
-DRESS FETIS
-PONYPLAY
-PENETEARE ANALA DILDO
-FEMINIZARE
-URO
-WAX
-SPIT
-CBT
Contactul intim este exclus!

Locatie Sector 3, Dristor 

• Minus 1
  • Inimioara 1
  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti
Postat

WhatsApp are cont de inteprindere, daca sunteti curiosi sa... 😉
Asadar, nu e o "micuta afacere individuala".

Postat

Am revenit în București!

Disponibilă pentru programări pe whatsapp.😵

Postat
Acum 5 minute, Evelline a spus:

Am revenit în București!

Disponibilă pentru programări pe whatsapp.😵

Sfat de la un curvar batran:

1. Mai lasa din pret/tribut fata de cei 500 lei / ora.

2. Intra pe google si corecteaza toti termenii pe care i-ai scris:

-FACESTTING
-BONDAGE
-WHIPING
-BALBASTING
-SLAPPING
-HUMMILATION
-DRESS FETIS
-PONYPLAY
-PENETEARE ANALA DILDO
-FEMINIZARE
-URO
-WAX
-SPIT
-CBT

,,,mai toti sunt scris gresit

Este de ajuns sa dai cu copy paste termenul scris de tine pe google si google iti da rezultat cum este corectat.

Pentru ca altfel noi intelegem ca daca nu ai habar sa scrii termenii inseamna ca nu ai habar nici de dominarea in sine intre 4 ochi cu un sclav.

• Like 1
  • Minus 1
Postat

Sunt disponibilă pana la ora 20 .

Detalii pe whatsapp.

• Inimioara 1
Postat

Azi sunt disponibilă pana la ora 23:00 .

Detalii pe whatsapp.

• Inimioara 1
Postat

Am fost eu la Eveline. Nu stiam la ce sa ma astept, insa atitudinea ei de pe whatsapp m-a convins si nu regret deloc aceasta alegere.

Nu stiu cat de hard poate fi Evelline, insa pentru sensual domination este cea mai buna mistress, din cate am vizitat eu pana acum. 

Locatia este in zona Dristor. Am gasit mereu parcare, spre capatul strazii. Au fost mici probleme cu interfonul, insa Evelline a coborat si m-a preluat de la usa blocului. 

Evelline are in jur de 1,60 si este foarte frumoasa. Un par saten inchis si ochi verzi, un corp foarte frumos cu un fund bine proportionat si niste sani mici dar  frumosi. De asemenea, mie mi-a lasat impresia unei tipe cu foarte mult bun simt.

Dupa ce mi-a oferit ceva de baut, ne-am cunoscut putin si am discutat despre ceea ce imi place. In scurt timp, am trecut la actiune. Nu voi intra in detalii, insa pot spune ca ii place enorm de mult sa foloseasca un strap-on si o face foarte bine.

Nu m-am simtit grabit, iar atentia lui Evelline a fost exclusiv asupra mea.

Locatia 8 - nu foarte centrala si destul de micuta, dar foarte curata.

Evelline 10 - foarte frumoasa, ingrijita, cu bun simt, dar si cu atitudine, exact atunci cand trebuie.

Actiunea 10 - acest aspect poate fi foarte subiectiv, insa, in cazul meu, totul a decurs perfect si am fost pe aceeasi lungime de unda.

Cadoul a fost cel din anunt si a meritat pe deplin. 

• Inimioara 1
Postat
Acum 11 minute, vladimirx a spus:

Am fost eu la Eveline. Nu stiam la ce sa ma astept, insa atitudinea ei de pe whatsapp m-a convins si nu regret deloc aceasta alegere.

Nu stiu cat de hard poate fi Evelline, insa pentru sensual domination este cea mai buna mistress, din cate am vizitat eu pana acum. 

Locatia este in zona Dristor. Am gasit mereu parcare, spre capatul strazii. Au fost mici probleme cu interfonul, insa Evelline a coborat si m-a preluat de la usa blocului. 

Evelline are in jur de 1,60 si este foarte frumoasa. Un par saten inchis si ochi verzi, un corp foarte frumos cu un fund bine proportionat si niste sani mici dar  frumosi. De asemenea, mie mi-a lasat impresia unei tipe cu foarte mult bun simt.

Dupa ce mi-a oferit ceva de baut, ne-am cunoscut putin si am discutat despre ceea ce imi place. In scurt timp, am trecut la actiune. Nu voi intra in detalii, insa pot spune ca ii place enorm de mult sa foloseasca un strap-on si o face foarte bine.

Evelline 10 - foarte frumoasa, ingrijita, cu bun simt, dar si cu atitudine, exact atunci cand trebuie.

Actiunea 10 - acest aspect poate fi foarte subiectiv, insa, in cazul meu, totul a decurs perfect si am fost pe aceeasi lungime de unda.

500 lei si te-a futut in cur cu strap-onul

ori ai o conditie foarte buna materiala ori este trasa de par recenzia ta... 

...in conditiile in care ea nu a avut habar sa scrie termenii BDSM corect. Strict parerea mea!

• Haha 1
  • Minus 1
  • Oras:undeva
  • Oras:undeva
Postat
La 10.12.2021 la 17:10, schweppes123 a spus:

Sfat de la un curvar batran:

1. Mai lasa din pret/tribut fata de cei 500 lei / ora.

2. Intra pe google si corecteaza toti termenii pe care i-ai scris:

-FACESTTING
-BONDAGE
-WHIPING
-BALBASTING
-SLAPPING
-HUMMILATION
-DRESS FETIS
-PONYPLAY
-PENETEARE ANALA DILDO
-FEMINIZARE
-URO
-WAX
-SPIT
-CBT

,,,mai toti sunt scris gresit

Este de ajuns sa dai cu copy paste termenul scris de tine pe google si google iti da rezultat cum este corectat.

Pentru ca altfel noi intelegem ca daca nu ai habar sa scrii termenii inseamna ca nu ai habar nici de dominarea in sine intre 4 ochi cu un sclav.

Sunt de acord cu colegul.. 

Dacă nu ești în stare sa scrii corect termenii mai mult ca sigur habar nu ai de BDSM.. 

Sfat/Sfaturi:

1)Pretul mai 👇 jos. La 500 se găsesc stapane cu experienta de N ani în domeniu. Dacă te bazezi doar pe fizic cerand 500 mai bine treci la oral normal dar și acolo te-as sfătui un 200-250 ora. 

2) Marketing lipsa. Poze? Jucării? Ceva? Nu ai pus nimic! 

Faptul ca ai pus o singura poza nu înseamnă nimic după parerea mea. 

La 500 lei pe ora nu faci un minim de efort sa ti pui poze si sa scrii corect termenii... Penibil.. 

• Like 1
Postat
Acum 15 ore, vladimirx a spus:

Ai un punct de observație bun …Da! Pun pasiune în ceea ce fac, îmi place la nebunie pegging și...apropo...ADOR cadoul tău 😁 este preferatul meu !

Ești un bărbat foarte curat, minunat și extrem de drăguț Îți mulțumesc pentru note, ma simt flatată…Și în legătură cu locația, în viitorul apropiat cu siguranță o să o schimb cu o altă locuință  mai mare.❤

Postat
Acum 15 ore, vladimirx a spus:

Ai un punct de observație bun …Da! Pun pasiune în ceea ce fac, îmi place la nebunie pegging și...apropo...ADOR cadoul tău 😁 este preferatul meu !

Ești un bărbat foarte curat, minunat și extrem de drăguț Îți mulțumesc pentru note, ma simt flatată…Și în legătură cu locația, în viitorul apropiat cu siguranță o să o schimb cu o altă locuință  mai mare.❤

Postat

Azi sunt disponibilă de la ora 15:00 la ora 21:00 

Servicii pe care le ofer:

Face-Sitting 
bondage 
whipping 
ball-busting 
SLAPPING
humiliation 
DRESS FETISH
PONY PLAY
Pegging 
-FEMINIZARE
-URO
-WAX
-SPIT
-CBT

Contactul intim este exclus! 

Pentru programări ,mesaj pe whatsapp!💋

20211218_153407.jpg

20211218_153637.jpg

• Like 1
Postat
1 oră în urmă, mustaine a spus:

@Evelline Prin "contact intim exclus" intelegi ca nu se pot face cunni si anni din partea clientilor?

Cunilingus și anilingus din partea supușilor este permis și îl ADOR!...mai ales atunci când limbuțele îmi sunt date atât de bine încât ajung la orgasm.😊

• Mersi 1
  • Inimioara 1

Postat

Vrei să fi dominat cum  nu ai visat din partea a două superbe domnișoare în locația noastră ? Dacă  da ...te așteptăm la noi. 

Serviciile noastre sunt :

bondage 
whipping 
ball-busting 
SLAPPING
humiliation 
DRESS FETISH
PONY PLAY
Pegging 
strap-on play
-FEMINIZARE
-URO
-WAX
-SPIT
-CBT

• Like 1
  • Mersi 1

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...