Sari la conținut

Ce studii aveti ?

Studii  

93 membri au votat

1. 1. Ce studii aveti ?

• Gimnaziu
    • Scoala profesionala
    • Liceu
    • Scoala postliceala
      0
    • Facutate / Colegiu
    • Masterat
    • Doctorat
    • In curs de finalizare (un comentariu in topic se poate face in acest caz)
    • Altele (un comentariu in topic se poate face in acest caz)

Postări Recomandate

• Oras:Sfantu Gheorghe (CV)
Postat

Opa, trebuia invers, asa e interpretabil

Clitoris=penis miniatur :)

Scuzati ca am lasat loc de interpretari :) nu a fost intentionat :)

• Oras:pretutindeni
  • Oras:pretutindeni
Postat

Ma frate,stransi la un loc useri gen diaconescum,tracekira,supermario,bosssu,danezudan si alti suzetisti,nu calca nici de-acum in 1000 de ani in urmele Londonezului si ca si potential de exprimare in teren,le acord cu indulgenta un maximum de 25%. AMIN!

• Telefon: olybucuresti
  • Oras:b
  • Telefon: olybucuresti
  • Oras:b
Postat

Am votat.

Nu stiu cat de relevant este sau cu ce ne ajuta .

Si nu stiu inca cu ce ma ajuta pe mine in viata faptul ca  aveam o facultate terminata la ora asta ( 2014).

Pentru mine este clar ca puteam avea doua facultati lejer dar nu cred ca ma ajuta.

Asa cum vad zeci de absolventi de faculatate care sunt vanzatori la diferite magazine ( bine,toti se angajeaza doar temporar-pana gasesc un job mai bun).

Nu mai vorbesc de mii de fete cu cate doua facultati care ( cum sa ma exprim aici sa nu supar pe nimeni- O sa ma exprim exact cum simt) nu stiu altceva decat sa suga pula.

Ca sa nu vorbesc doar de fete,dau exemplu pe diaconescum ,care, masterand fiind,se comporta ca un absolvent de patru clase.(Vezi disputa cu amada ).

Sunt multe de spus pe acest subiect.Fiecare are dreptatea lui.Inchei cu un vers din sisu si puya :

Scoala multa insa creaza neadaptati

• Like 2
  • Oras:Satul cu ministri
Postat

Scoala multa insa creaza neadaptati

Un unchi de-al meu, RIP, care nu avea prea multa carte, era croitor de meserie, cand ziceam sau faceam cate o prostie imi spune asa:

Nepoate, unde-i multa carte-i si prostie!.

Asa ca "facultatili", "masteratili", "doctotoratili", nu refelecta si bunul simt si educatia.

• Like 1
  • Telefon: 0758609361
  • Oras:Bucuresti
  • Disponibila
  • Telefon: 0758609361
  • Disponibila
Postat

Dino, te rog frumos, pune si tu poza de la semnatura un pic mai mica. Trebuie sa dau in jos pana ma plictisesc ca sa trec la posturile de dupa tine. :bow

Postat

Parca asteia i s-a dat o parcela de forum sa isi satisfaca exchibitionismul intelectual. De ce mai scrie si pe aici?

Eu dupa ce am citit prima pagina si ceva din a doua am sarit la final pentru ca era plin de elucubratiile psiholoagei.Si pe mine ma deranjeaza sa dau scroll ca sa trec peste postarile ei si asta de multa vreme.

Postat

Dino, te rog frumos, pune si tu poza de la semnatura un pic mai mica. Trebuie sa dau in jos pana ma plictisesc ca sa trec la posturile de dupa tine. :bow

Da bre, am vazut ca numai de mine nu ai loc, pe altii nu ii vezi, altii nu te derajeaza, stiu ca nu poti sa ma inghiti, cu toate ca pasarica mica casca gura mare.

Stiu ca iti sunt asa de drag ca m-ai baga in san, dar nu incap de urechi (semnatura). :laugh2

Ce mult te iubeste Pisicuts, ti-a facut si forum si s-a si conformat imediat dorintei tale si mi-a sters fotografia din semnatura.

• Administrator
  • Oras:La butoane
  • Oras:La butoane
Postat

Da bre, am vazut ca numai de mine nu ai loc, pe altii nu ii vezi, altii nu te derajeaza, stiu ca nu poti sa ma inghiti, cu toate ca pasarica mica casca gura mare.

Stiu ca iti sunt asa de drag ca m-ai baga in san, dar nu incap de urechi (semnatura). :laugh2

Ce mult te iubeste Pisicuts, ti-a facut si forum si s-a si conformat imediat dorintei tale si mi-a sters fotografia din semnatura.

s-au adunat cel putin 10 mailuri in ultima saptamana din cauza semnaturii mari :beex2

post-2-0-10864400-1390214042_thumb.jpg

large.xxxxx.gif.e9e57a37567b71fee318ced754364ca4.gif

Postat

Nu am avut rabdare sa citesc 6 pagini...dar am votat. Sincer!

La fel de sincer, ceva imi spune ca procentajul rezultat este (ne)adevarat...

Eu personal multumesc parintilor mei ca au insistat, au tras efectiv de mine in clipa in care am decis sa renunt la scoala...Si bine au facut!

Tati, mami you are the best parents in the world ;)

PS. Bineee, eu sper sa nu citeasca vreodata aceste multumiri virtuale ale mele...nu cred ca i-as ferici prea tare ;)

• Like 3
  • Oras:n/a
  • Oras:n/a
Postat

Salut,

Doresc să atrag atenția că există și studii Post-Doctorale .. poate sunt și astfel de utilizatori (ca mine :rax2 ) care au terminat, din punctul de vedere al cercetării, tot ce se putea, într-un anumit domeniu.

Mulțumesc !

• Like 3
Postat

Am votat altele, deoarece:

Am termint Scoala Superioara de Smardoiala si Cafteala Drumul Taberei 34 (relocata in Nerva Traian 69).

Printre probele si aptitudinile dobandite se numara:

- 1000 metri garguri, escaladare;

- cum sa lovesti o femeie din dragoste;

- cum sa smulgi cat mai eficient si rapid unghii;

- cum sa farmi telefoane, proba contra cronometru.

PS: Au si specializarea "Imobiliare" pe care colegu' Krang a absolvit-o cu calificativul magna cum laude.

• Like 2
  • Oras:Constanta
  • Oras:Constanta
Postat

Un pic cam devreme pentru glumele astea Ventrino, trebuia sa mai lasi timp sa treaca. Doar spuneam.

:)

• Oras:Satu' cu ministri
  • Oras:Satu' cu ministri
Postat

Topicul deschis de distinul @diaconescum, este in opinia mea, pe cat de irelevant, pe atat de inutil.

Irelevant, pentru ca nivelul de instructiie nu este necesarmente in raport direct cu nivelul de inteligenta. Unii, cei inteligenti, fara sa faca eforturi deosebite au rezultate foarte bune la scoala, altii, cei mai putin dotati, muncesc de-I ia dracu'. A plecat colegul nostru, din start, de la o premiza falsa. E drept, ca scoala cizeleaza, creeaza o baza, cat de cat si depinde de fiecare cum evolueaza.   La fel de adevarat e ca,bunul simt se dobandeste prin nastere si prin cei 7 ani + ...de acasa. Dar, evident, nu e lege!

Sunt multi oameni cu putina scoala, dar deosebit de inteligenti. Sunt multi oameni cu putina scoala, dar autodidacti, cu o solida culrura. Sunt oameni, deasemeni, cu facultati inalte, dar prosti de bubuie, sau de o inmarmuritoare incultura.

Intre cultura, nivelul  scolarizare si bun simt, nu este intotdeauna, asa cum am spus un raport direct, desi, in principiu, cu cat omul e mai scolit, sansele ca el sa fie civilizat si " asa cum trebuie" , cresc.

Si nu pot fi nici de acord cu "msxima" aia tipic romaneasca : "unde e multa scoala e si multa prostie", care merge mana in mana cu" ... si la nunta mea a cazut o stea..." , "capul plecat, sabia nu-l taie" , "merge si asa" etc.

Inutil este topicul, deoarece ...nu-si are rostul. Simplu!

• Like 5
  • Minus 4
Postat

"La inceputul inceputurilor, impartea Sf.Petru creier pentru toti dintr-un lighean.
La un moment dat insa , vazand ca se termina, Sf.Petru se duce la Dumnezeu si-l intreaba ce sa faca cu restul oamenilor.
- Du-te si pune apa si imparte asa mai departe!
Se duce Sf.Petru dar la un moment dat iar vede ca se imputineaza apa cu creier si se duce iar la Dumnezeu .
-Du-te pune apa si imparte mai departe!
Sf.Petru se conformeaza si de data asta.
Dar intr-un tarziu se termina : si creierele si apa si amestecul si tot.
- Acu' ce fac Doamne?
- Mai sunt multi?
- Da Doamne, multi....
- Da-le diplome!"

Asa a facut!

• Like 2
Postat

Eu stiam ca popoarele au stat la rand, si romanii s-au dus la bere ca era prea lunga coada, si au stat cam mult la bere, si asa le-a ramas lor diploma... nu dati cu piatra am auzit-o la radio varianta asta, probabil nascuta din moda asta exagerata de dimplome obtinute fara a avea si cunostintele in domeniul pentru care au fost emise

Postat

Topicul deschis de distinul @diaconescum, este in opinia mea, pe cat de irelevant, pe atat de inutil.

Irelevant, pentru ca nivelul de instructiie nu este necesarmente in raport direct cu nivelul de inteligenta. Unii, cei inteligenti, fara sa faca eforturi deosebite au rezultate foarte bune la scoala, altii, cei mai putin dotati, muncesc de-I ia dracu'. A plecat colegul nostru, din start, de la o premiza falsa. E drept, ca scoala cizeleaza, creeaza o baza, cat de cat si depinde de fiecare cum evolueaza.   La fel de adevarat e ca,bunul simt se dobandeste prin nastere si prin cei 7 ani + ...de acasa. Dar, evident, nu e lege!

Sunt multi oameni cu putina scoala, dar deosebit de inteligenti. Sunt multi oameni cu putina scoala, dar autodidacti, cu o solida culrura. Sunt oameni, deasemeni, cu facultati inalte, dar prosti de bubuie, sau de o inmarmuritoare incultura.

Intre cultura, nivelul  scolarizare si bun simt, nu este intotdeauna, asa cum am spus un raport direct, desi, in principiu, cu cat omul e mai scolit, sansele ca el sa fie civilizat si " asa cum trebuie" , cresc.

Si nu pot fi nici de acord cu "msxima" aia tipic romaneasca : "unde e multa scoala e si multa prostie", care merge mana in mana cu" ... si la nunta mea a cazut o stea..." , "capul plecat, sabia nu-l taie" , "merge si asa" etc.

Inutil este topicul, deoarece ...nu-si are rostul. Simplu!

Mos post-18823-0-34237500-1390245103_thumb.jpg toata stima si consideratia. :hihat :hihat :hihat

• Like 1

• Oras:Cluj
  • Oras:Cluj
Postat

"Scoala romaneasca" e inca ok la nivel de universitate... ai oameni de la care sa inveti, sunt proiecte tari pe cercetare... Intradevar sistemul (0)1-12 e varza...

Doar pentru ca tot natu a si-a cumparat diploma de la Spiru nu inseamna ca e asa peste tot.

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...