Sari la conținut

Yasmin 0737427208

Inuna

Postări Recomandate

• Oras:România

Salutare futaciosi mici. 

Revenii la fatuca asta, e ceva ce ma atrage. M-a supt de mi a întrat în cur  cearceaful. Am dat drumul la soldatei pe ea pe mine și plecai.

Venit,vazui,futui,plecai.

ON- 9 nu face CIM

Restul nu făcui. 

Banii obișnuiți pentru o muie

Cei care frecventati des, știți. 

• Like 2
  • Inimioara 1
Link spre comentariu

Salutare futaciosi!

Cu chef de futut și dorința de a nu lua țeapă o revizitai  pe Yasmin  iar. Eu am făcut click cu ea asa ca sunt client când pot fidel. Ideea este ca mie când îmi.vine de futut trebuie sa fut atunci nu cu programare,cumva și pentru ca sunt destul.de ocupat.

Sunat ,mi-a zis ca e libera, am.ajuns in 10 minute si gol pușcă la baie făcut dus spălat la putza și sateliți și hai în camera de joaca, doar ca donsoara a zis stop, sa facă și ea un duș, de parca nu știam ca asa face, după care sa trecem la treaba, o mana pe tatźte, o buca în palma, asa de control, ea mângâia coaiel cum știe ca imi place mie, l-a tras pe ciocan la.muls asa un pic ,și când l-a văzut apt,a coborât și la luat la supt asa cum știe ca imi place.

Bai băieți era mișto priveliștea eu de sus vedeam cum o suge, doar ca am o problemă, mi se înmoaie picioarele la.supt ,asa ca i-am cerut sa trecem în pat unde l-a luat pe gogu la trântă de mai sa capitulez.  Am zis stop stai sa ne și futem ,ca vreau sa bag pula în pizda. Pus caciulita și eu deasupra și apoi am schimbat ea in forfecuta, senzația aia când pula e în pizda ,coatele se freacă de piciorul ei,și o mana pe buca una pe tate,e de vis pentru mine. Apoi am rabatat-o caprita și când am văzut curul ala, direct în el m-am înfipt cu pula. Dat de 2 ori din buci si gataa. 

Notele mele reflecta strict plăcerea mea

ON 8,5 lipsa CIM

NP 8,5

AP 9( nu prea am futut în cur )

Halatul 150 lei

Eu ma mai duc,  voi faceți ce doriți.

Spor la futut. 

• Like 1
  • Mersi 2
Link spre comentariu

Acum 2 minute, bobo112 a spus:

Cum arata tipa ?

Este de etnie,  corp.clepsidra, sânii mari lăsați ,probabil de la sarcini, 40-45 ani,nu e vreo frumusețe, dar plăcută, e subtirica, gaozul mai mare gen JLO. La.oral iti masează pula și coatele. U un ulei de masaj și apoi te suge

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...