tzepis Reputație: 328 Postat Iunie 4 Oras:Anywhere Oras:Anywhere Postat Iunie 4 8 hours ago, tomhardy69 said: Nu stiu cum reusiti voi sa ajungeti la astfel de experiente. Eu am fost de 5 ori pana acum si am beneficiat doar de masaj cu finalizare prin laba. Masajul foarte profi executat, nu am obiectii, urmat de o laba la final pentru un final glorios. Desi am oferit tot timpul respectul cuvenit doamnei, i-am zis ca ma excita, am mai incercat sa o pipai pe coapse sau sani in timp ce imi facea masaj si eram cu fata in sus, dar s-a ferit. Nu inteleg ce fac gresit. Am intrebat la a 3-a vizita daca ofera si alte servicii, dar a zis ca daca am citit pe forum sa nu cred ce se scrie acolo. Nu stiu sincer ce sa mai cred. pana la urma si extra serviciile le ofera la alegerea ei, adica isi alege ea clientela pentru cand doreste sa ofere extra sau nu. poate sa fie ceva la tine care sa nu ii placa in mod special, cum ai abordat-o sau cum te-a simtit ea. asta e, nu poate fi o lume perfecta unde toate se potrivesc
dorian3 Reputație: 177 Postat Iunie 4 Oras:CLUJ Oras:CLUJ Postat Iunie 4 Acum 2 ore, tzepis a spus: pana la urma si extra serviciile le ofera la alegerea ei, adica isi alege ea clientela pentru cand doreste sa ofere extra sau nu. poate sa fie ceva la tine care sa nu ii placa in mod special, cum ai abordat-o sau cum te-a simtit ea. asta e, nu poate fi o lume perfecta unde toate se potrivesc Curva cu principii👍👍👍 1
tzepis Reputație: 328 Postat Iunie 4 Oras:Anywhere Oras:Anywhere Postat Iunie 4 33 minutes ago, dorian3 said: Curva cu principii👍👍👍 nu cred ca e musai vorba de principii cat poate selectia clientilor :)). nu e nimic nou in piata asta.
Vizitator Reputație: 0 Postat Iunie 4 Postat Iunie 4 Acum 42 minute, dorian3 a spus: Curva cu principii👍👍👍 O intervenție tipică pentru "glumele de autobază" ... 👎
dorinel18' Reputație: 1254 Postat Iunie 6 Telefon: 0264587218 Oras:Langa voi Telefon: 0264587218 Oras:Langa voi Postat Iunie 6 La 04.06.2025 la 20:50, berkeley a spus: Ella este o doamna! Este o doamna cand vrea si sau daca ai abonament... altfel este o maseoza care te rezolva si la partea intima. 1
komojomvb Reputație: 60 Postat Iulie 14 Postat Iulie 14 Eu nu inteleg voi cum ajungeti la femeia asta. Eu de mult timp tot incerc, nu raspunde nici la telefon, nici pe whatsapp. Nu inteleg de ce, nu am fost la ea niciodata deci nu am avut cu ce sa gresesc. M-ar putea ajuta cineva cumva, sa ajung si eu la ea? :))
Vizitator Reputație: 0 Postat Iulie 14 Postat Iulie 14 Acum 6 ore, komojomvb a spus: Eu nu inteleg voi cum ajungeti la femeia asta. Eu de mult timp tot incerc, nu raspunde nici la telefon, nici pe whatsapp. Nu inteleg de ce, nu am fost la ea niciodata deci nu am avut cu ce sa gresesc. M-ar putea ajuta cineva cumva, sa ajung si eu la ea? :)) Cum o știu eu pe Ella ... și chiar o știu după atâtea vizite înfăptuite (cred că numărul lor se scrie cu trei cifre!) ... deci, după cum o știu mă îndoiesc să te ignore dacă mesajele trimise au fost civilizate. Vezi că poate aici ai păcătuit ... Ella fiind o persoană foarte selectivă și care are o "nară" dezvoltată dar și bine antrenată în a accepta doar acei clienți care se încadrează în cerințele ei privind zona de confort și de siguranță a ei. Este o doamnă, o adevărată doamnă ... cu picioarele pe pământ 100% ... și cu servicii de excepție care te vor face pe tine ca vizitator al ei ... să îți pierzi controlul ... și să pleci după o ședință cu ea, având impresia că levitezi ... 🤣🤣🤣 Spor!
komojomvb Reputație: 60 Postat Iulie 25 Postat Iulie 25 Oare are inca un numar de telefon? Pentru ca am contactat numarul acesta 0757268123 si e aceeasi poza pe whatsapp si numele Ella. Acolo am reusit sa stabilesc o programare cu ea, sper sa nu fie fake si cineva sa se foloseasca de numele ei si sa ma trezesc cine stie pe unde :)) zice ca are locatia pe Teodor Mihali.
Vizitator Reputație: 0 Postat Iulie 25 Postat Iulie 25 Acum 3 minute, komojomvb a spus: Oare are inca un numar de telefon? Pentru ca am contactat numarul acesta 0757268123 si e aceeasi poza pe whatsapp si numele Ella. Acolo am reusit sa stabilesc o programare cu ea, sper sa nu fie fake si cineva sa se foloseasca de numele ei si sa ma trezesc cine stie pe unde :)) zice ca are locatia pe Teodor Mihali. Du-te liniștit!
komojomvb Reputație: 60 Postat Iulie 25 Postat Iulie 25 27 minutes ago, Mocureloaded said: Du-te liniștit! Sper ca vorbesti serios si nu ma trimiti la misto 😂
Vizitator Reputație: 0 Postat Iulie 25 Postat Iulie 25 Acum 6 minute, komojomvb a spus: Sper ca vorbesti serios si nu ma trimiti la misto 😂 De ce te-aș trimite la mișto?
komojomvb Reputație: 60 Postat Iulie 27 Postat Iulie 27 On 7/25/2025 at 1:09 PM, Mocureloaded said: De ce te-aș trimite la mișto? Am ajuns si eu in sfarsit la ea, a fost o experienta unica fata de ce am avut parte pana acum la saloane. E total altceva. E o femeie foarte prietenoasa, m-a prins si pe mine intr-o stare in care eram mai vorbaret si chiar am discutat foarte mult 😀 iar in ceea ce face, chiar se implica si merita fiecare banut. 1
Vizitator Reputație: 0 Postat Iulie 27 Postat Iulie 27 Acum 13 minute, komojomvb a spus: ... ... a fost o experienta unica fata de ce am avut parte pana acum la saloane. E total altceva. ... Întru totul de acord. În doar trei cuvinte ai sintetizat experiența unei ședințe cu Ella!
MihaiNistor Reputație: 0 Postat August 1 Postat August 1 Salut, Încerc să iau legătura cu Ella de ceva vreme pe ambele numere, de pe două nr. de telefon diferite, și nu reușesc. Îi scriu pe WhatsApp și nu primesc niciun răspuns, dar observ că poza de profil se tot schimbă, deci numerele sunt valabile. Voi cum procedați? Mulțumesc.
Vizitator Reputație: 0 Postat August 1 Postat August 1 1 oră în urmă, MihaiNistor a spus: Salut, Încerc să iau legătura cu Ella de ceva vreme pe ambele numere, de pe două nr. de telefon diferite, și nu reușesc. Îi scriu pe WhatsApp și nu primesc niciun răspuns, dar observ că poza de profil se tot schimbă, deci numerele sunt valabile. Voi cum procedați? Mulțumesc. Da, numerele sunt valabile (în special cel la care chiar se schimbă, aproape zilnic, poza de profil). Acuma, legat de treaba aia cu răspunsul ... mda, este o explicație, chiar una simplă: datorită serviciilor bune ale Ellei, tot aici considerând și atitudinea, precum și raportul calitate/preț (supraunitar bine de tot), da, Ella are o listă lungă (poate chiar foarte lungă) de clienți fideli. A nu se înțelege că lucră în circuit închis/semiînchis, dar atâta timp cât clienții fideli îi cam ocupă agenda de lucru a unei zile, e normal să nu mai răspundă restului de solicitări. P.S.: încearcă dimineața pe la ora 9:00 când lista pentru ziua în curs, posibil, să nu fie complet închisă.
MihaiNistor Reputație: 0 Postat August 1 Postat August 1 Mersi de răspuns Mocureloaded. Revin cu feedback. În weekend lucrează?
Vizitator Reputație: 0 Postat August 1 Postat August 1 Acum 5 minute, MihaiNistor a spus: Mersi de răspuns Mocureloaded. Revin cu feedback. În weekend lucrează? În principiu, da, dar (eventual) doar sâmbătă ... dacă nu și-o fi schimbat tabieturile!
user624 Reputație: 5 Postat August 5 Postat August 5 Stiti cumva de la ce ora pana la ce ora lucreaza de obicei? Am contactat-o si eu pe numarul din topic dar nu mi-a raspuns inca 🙃
Vizitator Reputație: 0 Postat August 7 Postat August 7 Chiar dacă a trecut o lună de la anterioara vizită făcută Ellei, reîntâlnindu-mă cu ea, am descoperit că în cazul întâlnirilor avute cu ea, nu e cazul să scotocești adânc în memorie. De ce zic asta? Pentru că la fiecare întâlnire descoperi aceeași persoană deschisă, cu zâmbetul pe buze, amabilă și o profesionistă desăvârșită. Acuma ce am greșit când am spus că Ella e aceeași la fiecare întâlnire e faptul că da, te primește constant în ținute sexy, provocatoare ... dar de fiecare dată altele . Da, ceea ce am mai omis a spune e faptul că Ella, da, de fiecare dată te surprinde cu ceva în "tratamentul" ce ți-l aplică. Până acuma m-a surprins cu acțiunile "înainte de" și desigur, "în timp ce". La superlativ! La ultima vizită a depășit toate așteptările ... m-a surprins și cu "după ce". E ... și pe această latură, inepuizabilă!
Vizitator Reputație: 0 Postat Noiembrie 14 Postat Noiembrie 14 Da, Ella ... vizitată și răzvizitată ... atâta doar că la ultima vizită nu a reușit să mă surprindă cu nimic. Adică la masajul de relaxare, pe lângă tehnicile manuale (impecabile) a folosit doar cele 4 (patru) aparate pe care deja le știam (măi ăștia cu aparatele de masaj ieșiți cu ceva nou pe piață că Ella abia așteaptă să le achiziționeze 🤣). La ceea ce s-a întâmplat pe patul aflat în stânga/dreapta (depinde cum și de unde privești) ... iarăși nimica important. Același scenariu cu gheață, cu frișcă ... cu dracu mai știe ce o fost că deja eram năuc. Păi tot așa, ăstia cu frișca veniți mă naibii cu ceva invenții ... că Ella cert vă termină stocurile. P.S.: acuma, revenind la tonul serios ... da, atâta imaginație erotică cât are Ella, cert nu poate fi acoperită de producătorii de accesorii destinate acestei industrii. 🤣🤣🤣
berkeley Reputație: 459 Postat Noiembrie 15 Postat Noiembrie 15 14 hours ago, nenumittu said: Da, Ella ... vizitată și răzvizitată ... atâta doar că la ultima vizită nu a reușit să mă surprindă cu nimic. Adică la masajul de relaxare, pe lângă tehnicile manuale (impecabile) a folosit doar cele 4 (patru) aparate pe care deja le știam (măi ăștia cu aparatele de masaj ieșiți cu ceva nou pe piață că Ella abia așteaptă să le achiziționeze 🤣). La ceea ce s-a întâmplat pe patul aflat în stânga/dreapta (depinde cum și de unde privești) ... iarăși nimica important. Același scenariu cu gheață, cu frișcă ... cu dracu mai știe ce o fost că deja eram năuc. Păi tot așa, ăstia cu frișca veniți mă naibii cu ceva invenții ... că Ella cert vă termină stocurile. P.S.: acuma, revenind la tonul serios ... da, atâta imaginație erotică cât are Ella, cert nu poate fi acoperită de producătorii de accesorii destinate acestei industrii. 🤣🤣🤣 Judecand dupa stil, cred ca stiu cine a revenit pe forum. 🙂
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum