pepino02 Reputație: 136 Postat August 7, 2023 Partajează Postat August 7, 2023 Acum 13 ore, Mocureloaded a spus: Înțeleg ca nu ai accesat "oferta extinsa", oferta ce se desfășoară în doua reprize. Prima reprinza pe masa de masaj și a doua repriza pe canapeaua din colt ... repriza care are în meniu o finalizare "umeda". Desigur prețul difera, dar e acceptabil (200). Am înțeles bine ... ca te-ai rezumat doar la prima repriza? A fost o intrebare despre ce face la masaj cu handjob si am raspuns. Am luat si a 2-a repriza si a fost asa cum ai scris mai sus - o experienta unica pe piata Clujului. Un umed cu atentie mare la oute si o finalizare cu gatul de "zile mari". Merita sa o vizitezi mai ales ca in Cluj la 200 nu exista un masaj erotic cu ON. 2 Link spre comentariu
qwertyromania Reputație: -1 Postat August 7, 2023 Partajează Postat August 7, 2023 1 hour ago, pepino02 said: A fost o intrebare despre ce face la masaj cu handjob si am raspuns. Am luat si a 2-a repriza si a fost asa cum ai scris mai sus - o experienta unica pe piata Clujului. Un umed cu atentie mare la oute si o finalizare cu gatul de "zile mari". Merita sa o vizitezi mai ales ca in Cluj la 200 nu exista un masaj erotic cu ON. Dar cum arată? Ca aspect, și vârstă? Link spre comentariu
unico Reputație: 4 Postat August 7, 2023 Partajează Postat August 7, 2023 14 hours ago, Mocureloaded said: Îți răspund ... chit ca nu meriți. Și nu meriți ca pui aceasta întrebare pe topicul dedicat altei maseuze. În fine, îmi asum, asa încât iată ceea ce-ti doreai: numarul Cristianei este 0745665056. P.S.: nu mai repeta greșeala cu întrebarea pusa intr-un loc total nepotrivit. P.P.S.: ai primit ceea ce-ai solicitat asa încât profita ... dar da și ceva înapoi. Adică, fa-ti programare, deschide-i topic nou în secțiunea masaje, fa-i recenzia cuvenita. Simplu nu? Ai perfecta dreptate mulțumesc frumos, voi fi mai atent. Link spre comentariu
pepino02 Reputație: 136 Postat August 7, 2023 Partajează Postat August 7, 2023 Acum 19 ore, aisberg75 a spus: Cătălina din Bună ziua,cum prestează acum masajul,stă topless sau nud?Ce tarif are acum la masajul de relaxare cu happy-end?De anul trecut din primăvară nu am mai fost pe la ea la masaj și sunt tentat să o vizitez cu prima ocazie când am drum prin Cluj! Am postat la maseuza veche: 0745665956 Catalina Presteaza si in weekend cateodata. Face masaj de relaxare profi. Poti face dus si stai gol acoperit cu prosop pe masa. In tariful standard nu face inghinal si nici finalizare. Mi-a cerut in weekend 95 de lei pentru masaj de relaxare gol, acoperit cu prosop dar fara inghinal si finalizare. Nu sta topless si nu te lasa sa pui mana daca nu platesti. Intrebi la fata locului despre alte servicii: inghinal si finalizare, masaj erotic. S-ar putea sa nu faca la oricine, sau cine stie? A cerut 200 pentru inghinal si 300 pentru erotic. Are/avea un abonament de 10 sedinte, dar cel mai bine intrebi la fata locului. M-a intrebat daca am mai fost la ea si apoi mi-a confirmat ca stia - deci salveaza nr. de telefon. Este " capitanoasa" la telefon si nu numai.. 3 Link spre comentariu
aisberg75 Reputație: 251 Postat August 7, 2023 Oras:Monaco Disponibila Oras:Monaco Disponibila Partajează Postat August 7, 2023 Acum 30 minute, pepino02 a spus: Am postat la maseuza veche: 0745665956 Catalina Presteaza si in weekend cateodata. Face masaj de relaxare profi. Poti face dus si stai gol acoperit cu prosop pe masa. In tariful standard nu face inghinal si nici finalizare. Mi-a cerut in weekend 95 de lei pentru masaj de relaxare gol, acoperit cu prosop dar fara inghinal si finalizare. Nu sta topless si nu te lasa sa pui mana daca nu platesti. Intrebi la fata locului despre alte servicii: inghinal si finalizare, masaj erotic. S-ar putea sa nu faca la oricine, sau cine stie? A cerut 200 pentru inghinal si 300 pentru erotic. Are/avea un abonament de 10 sedinte, dar cel mai bine intrebi la fata locului. M-a intrebat daca am mai fost la ea si apoi mi-a confirmat ca stia - deci salveaza nr. de telefon. Este " capitanoasa" la telefon si nu numai.. Mulțumesc pentru detalii...! Link spre comentariu
xenopol89 Reputație: -1 Postat August 9, 2023 Partajează Postat August 9, 2023 Pepino02 - Salut ! Poti sa detaliezi daca ai avut parte de masaj inghinal si/sau masaj erotic cu Catalina si cum a fost mai excat, ce ofera, etc. preturile sunt relativ mari pentru asta, dat poate merita.. 1 Link spre comentariu
pepino02 Reputație: 136 Postat August 9, 2023 Partajează Postat August 9, 2023 1 oră în urmă, xenopol89 a spus: Pepino02 - Salut ! Poti sa detaliezi daca ai avut parte de masaj inghinal si/sau masaj erotic cu Catalina si cum a fost mai excat, ce ofera, etc. preturile sunt relativ mari pentru asta, dat poate merita. Vezi topicul maseuza veche 1 Link spre comentariu
Membru Premium Mocureloaded Reputație: 2660 Postat August 19, 2023 Telefon: 0700000000 Oras:Cluj Telefon: 0700000000 Oras:Cluj Membru Premium Partajează Postat August 19, 2023 Astăzi de dimineata am avut o incertitudine ... nu știam la care dintre fetele de pe Inau @cleo masaj sa merg (având în vedere ca Vivi era lipsa la "apel") ... asa încât am rezolvat foarte ușor problema, facandu-mi programare la Ella. Și bună ... nu bună, foarte bună ... nu foarte bună ci excepțională decizie. Pe scurt, la aceasta ora e cea mai buna oferta din domeniu pe piața Clujului. Masaj de relaxare bun înspre foarte bun, masaj erotic excepțional care include "în pachet" un oral neprotejat demențial. Unul dintre cele mai profi sesiuni de oral neprotejat ... din păcate fără DT și fără CIM. Din păcate! DTD 70 minute taxate cu 200 lei. The best quality money can buy! 2 1 Link spre comentariu
varujo Reputație: 85 Postat August 21, 2023 Oras:Toronto Oras:Toronto Partajează Postat August 21, 2023 incerc si eu o programare de o vreme....dar nu prea am noroc ... Link spre comentariu
pepino02 Reputație: 136 Postat August 21, 2023 Partajează Postat August 21, 2023 Acum 36 minute, varujo a spus: incerc si eu o programare de o vreme....dar nu prea am noroc ... Incearca intre 9 si 10 pe WA 1 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat August 21, 2023 Partajează Postat August 21, 2023 La 19.08.2023 la 14:29, Mocureloaded a spus: Astăzi de dimineata am avut o incertitudine ... nu știam la care dintre fetele de pe Inau @cleo masaj sa merg (având în vedere ca Vivi era lipsa la "apel") ... asa încât am rezolvat foarte ușor problema, facandu-mi programare la Ella. Și bună ... nu bună, foarte bună ... nu foarte bună ci excepțională decizie. Pe scurt, la aceasta ora e cea mai buna oferta din domeniu pe piața Clujului. Masaj de relaxare bun înspre foarte bun, masaj erotic excepțional care include "în pachet" un oral neprotejat demențial. Unul dintre cele mai profi sesiuni de oral neprotejat ... din păcate fără DT și fără CIM. Din păcate! DTD 70 minute taxate cu 200 lei. The best quality money can buy! Intreb si eu ca prostu ...FK are in meniu ? In functie de chimie, normal ...si multumesc pt timpul acordat sa ne scoti din ceata ! Eu personal, apreciez mult ! Link spre comentariu
Membru Premium Mocureloaded Reputație: 2660 Postat August 21, 2023 Telefon: 0700000000 Oras:Cluj Telefon: 0700000000 Oras:Cluj Membru Premium Partajează Postat August 21, 2023 1 oră în urmă, schone78 a spus: Intreb si eu ca prostu ...FK are in meniu ? In functie de chimie, normal ...si multumesc pt timpul acordat sa ne scoti din ceata ! Eu personal, apreciez mult ! FK din păcate nu. Dacă exista chimie accepta pupici ... nevinovați. Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat August 22, 2023 Partajează Postat August 22, 2023 Vizitat, lamurit are dreptate colegu Mocu ...poate o sa-l contrazic cu timpul vizavi de PFA/SRL momentan nu ma pot pronunta, depinde si de fiecare cum vede lucrurile, daca vrei masaj sau mai mult decat atat Locatie bine cunoscuta cu multe variante de parcare inainte sa se intoarca lumea de la serviciu, garsoniera micuta dar ok pt ce ne intereseaza poate lipsa aerului conditionat ar fi o mica problema Dupa usa nu am gasit o printesa nici nu ma asteptam la asta, ceva tipic 40+ cu ochelari sexy, voce mai groasa de la tigari sau nu, sociabila insa si implicata in tot ceea ce face chiar daca esti mai timid nu te lasa de capu tau, ai vrut sa te joci trebuie sa te joci cu ea Optat din start pt varianta 200 cam impartit la 2 programul fara sa am notiunea timpului, masaj relaxare bine executat cu atentie la toate zonele apoi inceput "joaca" pe masa de masaj cu criticile adecvate ca nu contribui cu nimic la "joaca"... ... "treci in pat ca ai belit pula" (glumesc) dar e mai pe militarie in sensul bun ... In pat ai parte cam de toate in afara de CIM care compenseaza cu finalizare cu si pe gat si chiar pe fata Despre sex normal ca nu veni vorba insa mimeaza foarte bine 2-3 pozitii frecandu-se incitant de viermisor, incercat si 69 pozitie in care am finalizat dupa cateva intercalatii gat-gurita-gat Achitat discret 200 la inceput fara sa strige dupa mine, eu revin cand o sa am fantezii cu ea, recomand pt un alt tip de masaj unic probabil pe Cluj Sa futem sanatosi ! Link spre comentariu
Membru Premium Mocureloaded Reputație: 2660 Postat August 23, 2023 Telefon: 0700000000 Oras:Cluj Telefon: 0700000000 Oras:Cluj Membru Premium Partajează Postat August 23, 2023 La 22.08.2023 la 12:59, schone78 a spus: ... recomand pt un alt tip de masaj unic probabil pe Cluj Nu-i chiar unic, mai sunt doua (cel putin), tot PFA-uri, care au aceleași servicii (ba chiar ... si mai "complexe") dar la preturi mai mari. Asa incat, precum am spus și anterior, în cazul Ellei se aplica în totalitate vorba aia: "The best quality money can buy!" Link spre comentariu
berkeley Reputație: 420 Postat August 23, 2023 Partajează Postat August 23, 2023 1 hour ago, Mocureloaded said: Nu-i chiar unic, mai sunt doua (cel putin), tot PFA-uri, care au aceleași servicii (ba chiar ... si mai "complexe") dar la preturi mai mari. Asa incat, precum am spus și anterior, în cazul Ellei se aplica în totalitate vorba aia: "The best quality money can buy!" Maestre, oare la cine ai facut referire? Presupun ca nu la Alexandra Terapi(st)a, ca la dansa pretul e mai mic si serviciile de masaj mai putin complexe. Una eventual e domnita care activa pe str Prof. Ciortea. A doua oare cine poate fi? Dar a treia (zici ca-s cel putin doua). Link spre comentariu
Membru Premium Mocureloaded Reputație: 2660 Postat August 23, 2023 Telefon: 0700000000 Oras:Cluj Telefon: 0700000000 Oras:Cluj Membru Premium Partajează Postat August 23, 2023 Acum 23 minute, berkeley a spus: Maestre, oare la cine ai facut referire? Presupun ca nu la Alexandra Terapi(st)a, ca la dansa pretul e mai mic si serviciile de masaj mai putin complexe. Una eventual e domnita care activa pe str Prof. Ciortea. A doua oare cine poate fi? Dar a treia (zici ca-s cel putin doua). Pe topicul Ellei nu cred ca e corect a pune link înspre locurile unde sunt dezbătute alte maseuze (+/-) cu servicii "complexe" (nu doar frecusul uleios al pulii). Asa încât am sa fac doar menționarea numelui de scena cu care activeaza: Raluca și matura Chantal (la a doua, Chantal, asa la o succcinta căutare, poate greșesc, nu i-am mai regăsit topicul aici!?!). Ar mai fi și altele, inca (cvasi)active, dar nesemnificative din punctul meu de vedere în ceea ce privește masajul și nici în ceea ce prestează ca servicii "auxiliare" (ON, NP, FK). P.S.: Au mai fost și multe altele, retrase actualmente. P.P.S.: Nu, nici vorba de Alexandra. Later edit: sunt și altele pe acest segment cu servicii de "masaj complex" ... dar Ella e în top! ... nu doar raportul calitate/preț bine de tot supraunitar. Link spre comentariu
Membru Premium Mocureloaded Reputație: 2660 Postat August 24, 2023 Telefon: 0700000000 Oras:Cluj Telefon: 0700000000 Oras:Cluj Membru Premium Partajează Postat August 24, 2023 Acum 21 ore, Mocureloaded a spus: ... matura Chantal (la a doua, Chantal, asa la o succcinta căutare, poate greșesc, nu i-am mai regăsit topicul aici!?!). ... Am fost superficial în căutare ... topicul exista, sub denumirea Milf ... și urmează o inșiruire de 10 cifre ... ultimele trei fiind ... 417. P.S.: topicul, la fel ca al Ralucăi, e în secțiunea de masaj ... pe considerentul ca ele, teoretic, oferă în primul și în primul rand masaj de relaxare și erotic ... iar treaba cu serviciile conexe, vezi doamne e auxiliara (evident extra taxe, care cel puțin în cazul mature Chantal, în ultima vreme sunt cam mari ... nejustificat de mari). 1 Link spre comentariu
casual13 Reputație: 2 Postat August 26, 2023 Oras:cluj Oras:cluj Partajează Postat August 26, 2023 Știe cineva după ce program sau între ce ore lucrează? I-am tot scris săptămâna asta pe Waap și nu am primit nici un răspuns (deși mai schimba poza de pe Waap) Momentan are poza cu indisponibilă. Link spre comentariu
Membru Premium Mocureloaded Reputație: 2660 Postat August 26, 2023 Telefon: 0700000000 Oras:Cluj Telefon: 0700000000 Oras:Cluj Membru Premium Partajează Postat August 26, 2023 Acum 15 minute, casual13 a spus: Știe cineva după ce program sau între ce ore lucrează? I-am tot scris săptămâna asta pe Waap și nu am primit nici un răspuns (deși mai schimba poza de pe Waap) Momentan are poza cu indisponibilă. Cum am mai spus de cateva ori ... și precum și alți colegi au mai spus și ei, încearcă în timpul săptămânii sa-i trimiți mesaj pe WA în intervalul orar 9 - 10. Mie întotdeauna asa mi-a ieșit. În weekend nu lucrează regulat. Spor! P.S.: evident, când la poza de profil apare textul cu "indisponibila" ... nu are rost sa te mai ostenești a-i trimite mesaje. Link spre comentariu
Membru Premium Mocureloaded Reputație: 2660 Postat Septembrie 14, 2023 Telefon: 0700000000 Oras:Cluj Telefon: 0700000000 Oras:Cluj Membru Premium Partajează Postat Septembrie 14, 2023 La 22.08.2023 la 12:59, schone78 a spus: ... Despre sex normal ca nu veni vorba ... Face și sex normal, zilele astea cand am revizitat-o, ea însăși mi-a propus un "3 în 1" ... dar nefiind pregătit (eu merg intotdeauna cu suma fixa) pentru prețul cerut (300) a trebuit sa dau un pas în spate și sa ne rezumam la programul obișnuit, adică un "2 în 1". Oricum mi-a atras atenția ca la următoarea vizita nu apuc sa o fut eu ca ma va fute ea de o sa-mi sara fulgii. Revin la cele spuse anterior, una peste alta, clar, pe actuala piața a "acestei industrii", clar e cea mai buna opțiune, cel puțin pe criteriul calitate/preț ... care în cazul ei e bine de tot supraunitar. 1 1 Link spre comentariu
Rbrt14 Reputație: 69 Postat Septembrie 14, 2023 Oras:Cluj-Napoca Oras:Cluj-Napoca Partajează Postat Septembrie 14, 2023 Pacat de programul ei, am incercat din nou sa ajung la ea dar nu se lasa convinsa pentru a lucra si dupa ora 17. Link spre comentariu
Membru Premium Mocureloaded Reputație: 2660 Postat Septembrie 14, 2023 Telefon: 0700000000 Oras:Cluj Telefon: 0700000000 Oras:Cluj Membru Premium Partajează Postat Septembrie 14, 2023 Acum 2 minute, Rbrt14 a spus: Pacat de programul ei, am incercat din nou sa ajung la ea dar nu se lasa convinsa pentru a lucra si dupa ora 17. Joaca tu după regulile ei ... și cert nu vei regreta! Link spre comentariu
borealis Reputație: 24 Postat Septembrie 21, 2023 Oras:romania Oras:romania Partajează Postat Septembrie 21, 2023 Am vizitat si eu posesoarea topicului acum cateva saptamani. Pot spune ca am ramas placut surprins de atitudine si de servicii. Insa ce pot sa va spun foarte clar, este ca o sa se comporte cu clientul exact asa cum se comporta si el cu ea. Si daca te comporti frumos cu ea, cu siguranta o sa fi rasplatit cu cele mai bune tratamente. Eu o recoman si cu siguranta am sa revin. Multumesc Ella! Spor in toate! 2 Link spre comentariu
Ediseu Reputație: 6 Postat Octombrie 10, 2023 Oras:Cluj / Londra Oras:Cluj / Londra Partajează Postat Octombrie 10, 2023 Salutare, Este primul review al meu,nu sariti f tare dacă mai fac greșeli ..Nu voi intra prea mult in amănunte,acestea depinde de persoana fiecăruia ,Dar…vreau sa Menționez ca mi-a oferit ceva ce nu am întâlnit pana acum!!! Curata,ar trebuii puțin mai atenta la baie și accesori, dar una peste alta , merita toți banii! Cu siguranța o sa mai revin! spor la treaba băieți Link spre comentariu
Membru Premium Mocureloaded Reputație: 2660 Postat Octombrie 10, 2023 Telefon: 0700000000 Oras:Cluj Telefon: 0700000000 Oras:Cluj Membru Premium Partajează Postat Octombrie 10, 2023 Acum 7 minute, Ediseu a spus: ... Menționez ca mi-a oferit ceva ce nu am întâlnit pana acum!!! ... Am înțeles ca e prima ta recenzie ... dar totuși ... ce ti-a oferit ... si cat ai plătit? Măcar atât! 1 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum