cincistele Reputație: -3877 Postat Decembrie 4, 2021 Oras:Everest Oras:Everest Autor Partajează Postat Decembrie 4, 2021 Acum 6 ore, biliape a spus: Oamenii s-au organizat în forme tot mai elaborate întrucât, inițial, era în interesul indivizilor. Acum indivizilor li se impune să existe în forme tot mai nefirești ca să dospească Statul. Sistemul nu trebuie "resetat" sau "reconstruit mai durabil". Sistemul trebuie DISTRUS. Și să nu îmi spuneți că proprietarii Sistemului îl mențin "pentru binele nostru", al celor pe seama căruia se propaseste Sistemul. Suntem în România, deci îl corupem... că tot am făcut dîn corupție brandul de țară 🤪 1 Link spre comentariu
biliape Reputație: 5928 Postat Decembrie 4, 2021 Oras:Ploiesti Oras:Ploiesti Partajează Postat Decembrie 4, 2021 Acum 7 minute, cincistele a spus: Suntem în România, deci îl corupem... că tot am făcut dîn corupție brandul de țară 🤪 Din păcate, brandul de țară este de sclavi docili, noi ne masturbam cu ideea că am fi "mari corupți" când s'tem doar în cur rupți 😭 1 2 Link spre comentariu
Vizitator CharonIV Reputație: 0 Postat Decembrie 4, 2021 Partajează Postat Decembrie 4, 2021 1 minute ago, biliape said: Din păcate, brandul de țară este de sclavi docili, noi ne masturbam cu ideea că am fi "mari corupți" când s'tem doar în cur rupți 😭 Ca sa existe 1% corupti ,restul de 99 trebuie sa fie rupti in cur :)) Link spre comentariu
cincistele Reputație: -3877 Postat Decembrie 4, 2021 Oras:Everest Oras:Everest Autor Partajează Postat Decembrie 4, 2021 Acum 2 minute, biliape a spus: Din păcate, brandul de țară este de sclavi docili, noi ne masturbam cu ideea că am fi "mari corupți" când s'tem doar în cur rupți 😭 Docili, docili...da' li s-a împotmolit campania 🤷🏻🙆🏻 1 1 Link spre comentariu
eturit Reputație: 3301 Postat Decembrie 4, 2021 Oras:București Oras:București Partajează Postat Decembrie 4, 2021 https://www.smithsonianmag.com/smart-news/could-this-chewing-gum-reduce-the-spread-of-covid-19-180979141/ Quote Preliminary results show the viral load in infected saliva was reduced by 95 percent, but the research has a long way to go 2 Link spre comentariu
biliape Reputație: 5928 Postat Decembrie 4, 2021 Oras:Ploiesti Oras:Ploiesti Partajează Postat Decembrie 4, 2021 1 oră în urmă, cincistele a spus: Docili, docili...da' li s-a împotmolit campania 🤷🏻🙆🏻 Și pentru al III-lea Reich, întoarcerea armelor din România a fost de 10 ori mai tragică față de înfrângerea de la Stalingrad. Totuși poporul român a plătit groaznic și asta, mai rău chiar ca ocupația nazistă în sine ( Goebbells scria clar în Jurnal despre ce forțe de ocupație mențineu în România. Nu gândești în termeni de forțe de ocupație despre o țară aliată). Acum plătim și mascarada covid, și rezistența inconsecventă la vaxcinare. Dacă refuzam total mascarada aveam un avantaj clar... 1 Link spre comentariu
Daumoda Reputație: 282 Postat Decembrie 5, 2021 Partajează Postat Decembrie 5, 2021 Mai aveți putina răbdare, vom fute chelnerițe pe 20 da Lei 😂😂😂 https://www.nytimes.com/2021/12/04/us/politics/russia-ukraine-biden.html Link spre comentariu
Daumoda Reputație: 282 Postat Decembrie 5, 2021 Partajează Postat Decembrie 5, 2021 4 minutes ago, Daumoda said: Mai aveți putina răbdare, vom fute chelnerițe pe 20 da Lei 😂😂😂 https://www.nytimes.com/2021/12/04/us/politics/russia-ukraine-biden.html Posibil chiar ucrainience, eu deja ma pregătesc ma duc la vama cu prezervativul pus pe pula și cum văd ca vrea una sa treacă sa nu moara ucisă da ruși o pun sa plătească taxa de azil in natura 😂😂😂 Link spre comentariu
biliape Reputație: 5928 Postat Decembrie 5, 2021 Oras:Ploiesti Oras:Ploiesti Partajează Postat Decembrie 5, 2021 Dacă în '89 au executat oamenii și în spital, mă întreb dacă se va afla vreodată ce s-a comis în "pandemie" în toată lumea, sub pretextul covid... https://evenimentulistoric.ro/numele-trandafirul-ultima-crima-oribila-a-securitatii.html?utm_source=push&utm_medium=push "... au existat execuţii şi în spital. Prof. dr Nicolcioiu susţinea că în spital au avut loc cel puţin zece crime, doar două fiind dovedite. „Este adevărat, aşa cum am stabilit noi, că unii au dat ajutor. Fiindcă în Spitalul Judeţean s-au făcut crime." Link spre comentariu
Daumoda Reputație: 282 Postat Decembrie 5, 2021 Partajează Postat Decembrie 5, 2021 17 minutes ago, biliape said: Dacă în '89 au executat oamenii și în spital, mă întreb dacă se va afla vreodată ce s-a comis în "pandemie" în toată lumea, sub pretextul covid... https://evenimentulistoric.ro/numele-trandafirul-ultima-crima-oribila-a-securitatii.html?utm_source=push&utm_medium=push "... au existat execuţii şi în spital. Prof. dr Nicolcioiu susţinea că în spital au avut loc cel puţin zece crime, doar două fiind dovedite. „Este adevărat, aşa cum am stabilit noi, că unii au dat ajutor. Fiindcă în Spitalul Judeţean s-au făcut crime." Io zik sa mai aștepți pana marți kand vorbește Biden cu Putin, părerea mea ie ka vorbesk degeaba, Biden poate doar sai sugă oole lu Putin kare are robinetu la kondukta cu gaz a Europei. Și după aia putem vorbi despre krime și adevarul despre de ke a apărut korona și tot ke se antampla an kel mai mare bâlci pt prostii kare nu antelege ke anseamna război biologic precursor la războiul konventional. Apropo, ie vreo kasa da pariuri ka vreau sa pun și eu trei bilete: Ucraina - Rusia - 2 Polonia - Rusia - 2 Romania - Rusia - 2 1 Link spre comentariu
biliape Reputație: 5928 Postat Decembrie 5, 2021 Oras:Ploiesti Oras:Ploiesti Partajează Postat Decembrie 5, 2021 Biden e la fel de terminat ca Reagan. Nu are ce să vorbească, nu știe unde e, nu știe cine e. 🤣 1 Link spre comentariu
biliape Reputație: 5928 Postat Decembrie 5, 2021 Oras:Ploiesti Oras:Ploiesti Partajează Postat Decembrie 5, 2021 https://evenimentulistoric.ro/inceputurile-razboiul-biologic-modern-planul-diabolic-destinat-sa-distruga-sua-prin-ciuma.html?utm_source=push&utm_medium=push Link spre comentariu
biliape Reputație: 5928 Postat Decembrie 5, 2021 Oras:Ploiesti Oras:Ploiesti Partajează Postat Decembrie 5, 2021 Deți, orițe problemă se rezolvă cu un formular! Dacă scrim cu creonu' pă ârtie s'tem în siguranță... https://www.monden.ro/reguli-noi-pentru-romanii-care-intra-in-tara-un-formular-devine-obligatoriu.html 1 Link spre comentariu
cincistele Reputație: -3877 Postat Decembrie 5, 2021 Oras:Everest Oras:Everest Autor Partajează Postat Decembrie 5, 2021 Acum 4 ore, Daumoda a spus: Io zik sa mai aștepți pana marți kand vorbește Biden cu Putin, părerea mea ie ka vorbesk degeaba, Biden poate doar sai sugă oole lu Putin kare are robinetu la kondukta cu gaz a Europei. Și după aia putem vorbi despre krime și adevarul despre de ke a apărut korona și tot ke se antampla an kel mai mare bâlci pt prostii kare nu antelege ke anseamna război biologic precursor la războiul konventional. Apropo, ie vreo kasa da pariuri ka vreau sa pun și eu trei bilete: Ucraina - Rusia - 2 Polonia - Rusia - 2 Romania - Rusia - 2 Nu cred că va fi război, poate că vestul va abandona Ucraina, dar dacă se înțeleg cu rușii să le-o dea nu mai e nevoie de război, ajung ei cumva la putere. Occidentalii sunt conștienți că Ucraina poate fi un cal troian. Cel puțin în momentul ăsta. 1 1 Link spre comentariu
Daumoda Reputație: 282 Postat Decembrie 5, 2021 Partajează Postat Decembrie 5, 2021 23 minutes ago, cincistele said: Nu cred că va fi război, poate că vestul va abandona Ucraina, dar dacă se înțeleg cu rușii să le-o dea nu mai e nevoie de război, ajung ei cumva la putere. Occidentalii sunt conștienți că Ucraina poate fi un cal troian. Cel puțin în momentul ăsta. Daca NATO nu se opune militar invaziei Ucrainei, rușii nu se opresc pana la Berlin boss. A-și ia și ei țara anapoi 😂😂😂 1 1 Link spre comentariu
Daumoda Reputație: 282 Postat Decembrie 5, 2021 Partajează Postat Decembrie 5, 2021 29 minutes ago, cincistele said: Nu cred că va fi război, poate că vestul va abandona Ucraina, dar dacă se înțeleg cu rușii să le-o dea nu mai e nevoie de război, ajung ei cumva la putere. Occidentalii sunt conștienți că Ucraina poate fi un cal troian. Cel puțin în momentul ăsta. Nu uita ca Putin considera căderea URSS un eșec și reînființarea lui o datorie patriotica. Ce o sa rad, bah baiatule in cazul cel cel mai bun ajungem iar pe partea cealaltă a pulii la muie 😂😂😂 1 Link spre comentariu
Daumoda Reputație: 282 Postat Decembrie 5, 2021 Partajează Postat Decembrie 5, 2021 https://www.bbc.com/news/magazine-26769481.amp Link spre comentariu
cincistele Reputație: -3877 Postat Decembrie 5, 2021 Oras:Everest Oras:Everest Autor Partajează Postat Decembrie 5, 2021 Acum 7 minute, Daumoda a spus: Nu uita ca Putin considera căderea URSS un eșec și reînființarea lui o datorie patriotica. Ce o sa rad, bah baiatule in cazul cel cel mai bun ajungem iar pe partea cealaltă a pulii la muie 😂😂😂 Nu se aruncă rușii peste Europa, stai calm... Franța, Marea Britanie sunt puteri atomice. Nici americanii n-or să stea cu mâinile în sîn. Nu riscă nimeni un război atomic. Nu mai zic dă ceainizi, care ar fi adevărații câștigători fără să tragă un foc. Dar repet, nu riscă nimeni un război atomic. 1 Link spre comentariu
Daumoda Reputație: 282 Postat Decembrie 5, 2021 Partajează Postat Decembrie 5, 2021 1 minute ago, cincistele said: Nu se aruncă rușii peste Europa, stai calm... Franța, Marea Britanie sunt puteri atomice. Nici americanii n-or să stea cu mâinile în sîn. Nu riscă nimeni un război atomic. Nu mai zic dă ceainizi, care ar fi adevărații câștigători fără să tragă un foc. Dar repet, nu riscă nimeni un război atomic. Iar ankepi cu Franța Marea Britanie și restul ? Ce legătura are România cu ele? S-au cacat in tot timpul istoriei pe noi. Ce te face sa crezi ca va fi diferit acuma? 😂😂😂😂 Link spre comentariu
Daumoda Reputație: 282 Postat Decembrie 5, 2021 Partajează Postat Decembrie 5, 2021 2 minutes ago, Daumoda said: Iar ankepi cu Franța Marea Britanie și restul ? Ce legătura are România cu ele? S-au cacat in tot timpul istoriei pe noi. Ce te face sa crezi ca va fi diferit acuma? 😂😂😂😂 Or sa facă cu articolul 5 NATO fix cum au făcut cu Schengen: nu respectați statul de drept 😂😂😂😂 1 Link spre comentariu
Vizitator TheKing15 Reputație: 0 Postat Decembrie 5, 2021 Partajează Postat Decembrie 5, 2021 La 19.11.2021 la 20:56, CharonIV a spus: Eu inca astept sa zica teodosie ca nu poti sa faci covid daca pupi crucea sfanta Ca si regula curcea de la enorias la enorias cand e pupata ar trebui desinfectata😅🤣 Link spre comentariu
Vizitator CharonIV Reputație: 0 Postat Decembrie 5, 2021 Partajează Postat Decembrie 5, 2021 5 minutes ago, TheKing15 said: Ca si regula curcea de la enorias la enorias cand e pupata ar trebui desinfectata😅🤣 Le-ar lua 2 luni pastele Link spre comentariu
Vizitator TheKing15 Reputație: 0 Postat Decembrie 5, 2021 Partajează Postat Decembrie 5, 2021 Oricum dupa revelion intram inca odata cu multe cazuri, morti, restricti etc… Link spre comentariu
cincistele Reputație: -3877 Postat Decembrie 5, 2021 Oras:Everest Oras:Everest Autor Partajează Postat Decembrie 5, 2021 Acum 7 minute, Daumoda a spus: Iar ankepi cu Franța Marea Britanie și restul ? Ce legătura are România cu ele? S-au cacat in tot timpul istoriei pe noi. Ce te face sa crezi ca va fi diferit acuma? 😂😂😂😂 Nu încep bre cu nimic, da' tu ai zis că mujicii nu se vor opri pînă la Berlin 🤷🏻 Nu ne-au băgat în NATO că ne-am dorit noi 🤭😁...au oareșce interese p-aicișea, stai liniștit, nu ne atacă rușii. Nu știu dă Ucraina, s-ar putea să-i lase să-și facă de cap, deși cred că le surîdea la vestici o țară no man's land 🙆🏻... urmează să vedem, numa' mâine nu-i poimâine. 😎 1 1 Link spre comentariu
-yorick- Reputație: 1356 Postat Decembrie 7, 2021 Oras:Synagogue of Satan Oras:Synagogue of Satan Partajează Postat Decembrie 7, 2021 de ce peste 60% nu cred in covid? pentru că nu dă simptome prea vizibile, aș vrea să vină o tulpina / cu n mutații care să dea puroaie, gangrene, amputații, care să se lase cu scânduri bătutue în cuie la geamurile si ferestrele infectaților, ca în vremea frumoasei ciume bubonice, și primii care să crape în acest fel să fie oligofrenii care nu s-au vaccinat (și ce dacă au copii care rămân orfani? dați-l în judecată pe Dumnezeu pentru asta, daca e vina Lui, e vina lui Darwin cu selecția naturală, cine e mai deștept scapă) Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum