Melissaa1 Reputație: 433 Postat Iunie 17, 2022 Telefon: (0748) 678 893 Oras:Newton Iasi Telefon: (0748) 678 893 Oras:Newton Iasi Autor Postat Iunie 17, 2022 Disponibila pana la ora 22:30 😘😘 2
METHADONO Reputație: 5 Postat Iunie 17, 2022 Oras:VASLUI Oras:VASLUI Postat Iunie 17, 2022 2 hours ago, Melissaa1 said: Am incercat sa dau subiectul asta in amuzament si in ironie prin a multumi frumos, nu se poate, ok, haide sa o gandim serios totusi, chit ca nu mai voiam sa dau amploare discutiei 1. Eu consider ca inainte sa fie data o recenzie negativa uneia dintre fete, mergeti cel putin de 2 ori, ca sa aveti o parere concreta, pentru ca suntem si noi oameni si mai avem alte stari 2. Nu ma poti acuza ca sunt mai putin curata, incearca sa nu mai bagi limbuta/nasul in fundulet si nu vei mai simti nici un miros la nimeni, pentru ca din fundulet ies si gazele naturale si da, si noi femeile avem gaze, ABSOLUT ORICINE ARE Prin urmare, nu poti spune ca sunt murdara sau ca put sau ce ai mai zis tu, pentru ca nu am vrut sa iau de seama deloc, anunt ca ma spal mereu dupa fiecare persoana, dar nu mai baga nasul/limbuta pe viitor in fundulet pt ca nu stii daca fata a avut gaze fix cand urcai tu, suntem femei si ne balonam cam din orice(nu vreau sa generalizez, sa nu se inteleaga din nou pe dos, ma refer din discutiile mele cu cunostinte/prietene femei) (nu stiu cum ai putut ejacula daca tot esti atat de “traumatizat” de experieta 🙄) 3. Suntem oameni, nimeni nu este perfect, in caz de nu ti ai dat seama in experienta ta de viata, incearca sa nu dai cu hate de la o prima vedere sau impresie despre o persoana P.S. Ganditi in toate modurile o recenzie negativa si apoi stati pe ganduri Sper sa se inteleaga ce am vrut sa spun, nu am putut fi mai deschisa de atat, este un subiect super penibil si sa explic eu la un barbat despre gaze si prefer sa inchei subiectul Nu am avut de gând sa te jignesc in vreun fel dar când am văzut ca tie ți s a parut amuzant, normal ca am luat foc. Nu mi a plăcut cum ai reacționat, ai luat totul in gluma deși eu ți am adus acuzații grave. Inteleg, poate mi s a intamplat numai mie, dar asta nu te scuza in nici un fel. In fine, sa zicem ca te am prins balonata in ziua aia, eu prost.😅 N am vrut sa fiu răutăcios dar altfel nu se putea. Numai bine și ai grija de tine! Over. 1 1 1
alexshenk31 Reputație: 674 Postat Iunie 17, 2022 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iunie 17, 2022 Mai fac si eu putin offtopic: Eu consider ca probabil e undeva la mijloc discutia/fapta legata de miros si nespalare etc., (poate putin penibil momentul, dar de ambele parti oricum), dar unii dintre voi sunteti dobitoci rau. La un moment dat, nu mai e nici amuzant. Voi uitati ca toti suntem oameni, si nu ai cum sa te futi de 5 - 10 - 15 ori pe zi si sa fii fresh/impecabila fizic, psihic etc. Apreciez ca totusi au fost 5-6 schimburi de replici cu maxim o jignire directa. Mare plus si pt fată, in mod clar este civilizata! Spor intre buci la toti si roate! 💪
Raducucu Reputație: 32 Postat Iunie 18, 2022 Oras:România Oras:România Postat Iunie 18, 2022 7 hours ago, alexshenk31 said: Mai fac si eu putin offtopic: Eu consider ca probabil e undeva la mijloc discutia/fapta legata de miros si nespalare etc., (poate putin penibil momentul, dar de ambele parti oricum), dar unii dintre voi sunteti dobitoci rau. La un moment dat, nu mai e nici amuzant. Voi uitati ca toti suntem oameni, si nu ai cum sa te futi de 5 - 10 - 15 ori pe zi si sa fii fresh/impecabila fizic, psihic etc. Apreciez ca totusi au fost 5-6 schimburi de replici cu maxim o jignire directa. Mare plus si pt fată, in mod clar este civilizata! Spor intre buci la toti si roate! 💪 Vizitată ieri: Am refuzat total sa prestam ceva... Ii mirosea pizda a peste mort ... Posibil vreo infecție ceva 1 3
Melissaa1 Reputație: 433 Postat Iunie 18, 2022 Telefon: (0748) 678 893 Oras:Newton Iasi Telefon: (0748) 678 893 Oras:Newton Iasi Autor Postat Iunie 18, 2022 2 hours ago, Raducucu said: Vizitată ieri: Am refuzat total sa prestam ceva... Ii mirosea pizda a peste mort ... Posibil vreo infecție ceva Tu de unde ai mai aparut? Voi chiar va plictisiti? Ieri am avut 4 clienti mari si lati si mi am incheiat programul. Cand ai fost tu si mi ai refuzat serviciile? Ca nu mi s a intamplat niciodata Va plictisiti prea mult, “oamenilor” 1 1
Melissaa1 Reputație: 433 Postat Iunie 18, 2022 Telefon: (0748) 678 893 Oras:Newton Iasi Telefon: (0748) 678 893 Oras:Newton Iasi Autor Postat Iunie 18, 2022 2 hours ago, Raducucu said: Vizitată ieri: Am refuzat total sa prestam ceva... Ii mirosea pizda a peste mort ... Posibil vreo infecție ceva Eu zic sa deschideti voi un topic si sa vorbiti deranjurile voastre fata de mine, ca nici nu voi intra sa ma uit si vorbiti voi ce vreti Veziti de sanatatea ta, ca daca voi avea o infectie candva prestand servicii, cu siguranta as anunta fara rusine Da’ incetati sa incercati sa mi scadeti topicul si sa comentati intr una, efectiv cred ca vreti sa ma enervati, sa facem un mare circ pe topicul asta Prea carcotasi sunteti si majoritatea aveti o varsta, ma scuzati dar chiar imi pierd rabdarea Eu am terminat cu reply urile, daca scrieti, e degeaba, efectiv nu pot zilnic sa primesc jigniri si sa raspund la ele, hai poate Methadono ii dadeam un gram de adevar la ce spune, pentru ca eu nu mi pot mirosi fundul si nici nu bag degetul sa il verific, dar sa mi spui ca miroase zona intima, esti efectiv dezgustator si te bagi aiurea in seama PA! 1 1
filipcozma Reputație: 726 Postat Iunie 18, 2022 Telefon: 0711111111 Oras:Iasi Telefon: 0711111111 Oras:Iasi Postat Iunie 18, 2022 6 minutes ago, Melissaa1 said: Tu de unde ai mai aparut? Voi chiar va plictisiti? Ieri am avut 4 clienti mari si lati si mi am incheiat programul. Cand ai fost tu si mi ai refuzat serviciile? Ca nu mi s a intamplat niciodata Va plictisiti prea mult, “oamenilor” S-ar putea ca cineva vrea sa te faca sa pleci. Probabil ai mai experimentat si altele. Mai sunt influenceri care considera ca ai cate 25 de clienti pe zi si deviezi fluviul de pe campul lor pe ogorul tau. Ma da si tu cu ignore. Pe la altele am auzit de belele mai mari. 1
Melissaa1 Reputație: 433 Postat Iunie 18, 2022 Telefon: (0748) 678 893 Oras:Newton Iasi Telefon: (0748) 678 893 Oras:Newton Iasi Autor Postat Iunie 18, 2022 2 minutes ago, filipcozma said: S-ar putea ca cineva vrea sa te faca sa pleci. Probabil ai mai experimentat si altele. Mai sunt influenceri care considera ca ai cate 25 de clienti pe zi si deviezi fluviul de pe campul lor pe ogorul tau. Ma da si tu cu ignore. Pe la altele am auzit de belele mai mari. Multumesc. Da, am avut saptamana asta si un alt incident neplacut, despre care totusi am decis sa nu l deschid pe forum, dar si cu jignirile astea, oricum nu mai raspund la ele, sa se scrie ce o vrea. In ritmul asta imi voi incheia si eu experienta in Iasi. 1
Melissaa1 Reputație: 433 Postat Iunie 18, 2022 Telefon: (0748) 678 893 Oras:Newton Iasi Telefon: (0748) 678 893 Oras:Newton Iasi Autor Postat Iunie 18, 2022 Disponibila pentru programari 😘😘 P.S. Sponsorizata de pepsi pentru reclame 😂😂😂😂 2
Melissaa1 Reputație: 433 Postat Iunie 19, 2022 Telefon: (0748) 678 893 Oras:Newton Iasi Telefon: (0748) 678 893 Oras:Newton Iasi Autor Postat Iunie 19, 2022 Buna buna Disponibila pana la ora 22 😘😘 1
radu-alex Reputație: 216 Postat Iunie 19, 2022 Oras:Iasi Oras:Iasi Postat Iunie 19, 2022 La 18.06.2022 la 10:50, Melissaa1 a spus: Multumesc. Da, am avut saptamana asta si un alt incident neplacut, despre care totusi am decis sa nu l deschid pe forum, dar si cu jignirile astea, oricum nu mai raspund la ele, sa se scrie ce o vrea. In ritmul asta imi voi incheia si eu experienta in Iasi. Tu chiar ai de gând sa bagi în seama toți retardații și toate sardinele oligofrene? Vezi-ti de viata ta liniștită, lasa-i sa latre,ca oricum latră a prost. Nu mai produc baragladinele lor nimic și de asta se intetesc atacurile. Lasa-i sa mănânce kkt,ca atât știu, tu vezi-ti de liniștea ta. Si acum aștept încă o ploaie de minusuri. Hai,PokerFace13, futeke,Babyboy20, shutup,și cine știe câte conturi mai apar. Ma pis pe voi cu boltă și va bag pula în neam, sardine proaste și obosite.🥳🥳🥳🥳🥳 1
Melissaa1 Reputație: 433 Postat Iunie 20, 2022 Telefon: (0748) 678 893 Oras:Newton Iasi Telefon: (0748) 678 893 Oras:Newton Iasi Autor Postat Iunie 20, 2022 Buna, dragilor 😘😘 Disponibila pana la 22:30 ❤️
Raducucu Reputație: 32 Postat Iunie 20, 2022 Oras:România Oras:România Postat Iunie 20, 2022 11 hours ago, Melissaa1 said: Buna, dragilor 😘😘 Disponibila pana la 22:30 ❤️ Vizitată și ieri am cerut sa facem 69 si cand am obsercat ca-i miroase pizda oribil i-am zis ca vreau balon si am pus-o capra daca tot am platit-o OP : 5 mai mult labă NP : 4 stă ca vaca De revenit niciodată P.S. Cu tricou alb 4
Melissaa1 Reputație: 433 Postat Iunie 20, 2022 Telefon: (0748) 678 893 Oras:Newton Iasi Telefon: (0748) 678 893 Oras:Newton Iasi Autor Postat Iunie 20, 2022 24 minutes ago, Raducucu said: Vizitată și ieri am cerut sa facem 69 si cand am obsercat ca-i miroase pizda oribil i-am zis ca vreau balon si am pus-o capra daca tot am platit-o OP : 5 mai mult labă NP : 4 stă ca vaca De revenit niciodată P.S. Cu tricou alb Esti incredibil, nu mi vine sa cred ce oameni sunt pe forumul asta 🤦🏼♀️🤦🏼♀️ 2
Melissaa1 Reputație: 433 Postat Iunie 20, 2022 Telefon: (0748) 678 893 Oras:Newton Iasi Telefon: (0748) 678 893 Oras:Newton Iasi Autor Postat Iunie 20, 2022 26 minutes ago, Raducucu said: Vizitată și ieri am cerut sa facem 69 si cand am obsercat ca-i miroase pizda oribil i-am zis ca vreau balon si am pus-o capra daca tot am platit-o OP : 5 mai mult labă NP : 4 stă ca vaca De a reveni niciodată PS Cu tricou alb P.S. Ieri am avut 2 clienti, vrei sa ma faci sa dau explicatii cum imi petrec fiecare zi, pe bune Un client de 3 ore si 1 client de o ora 2
Melissaa1 Reputație: 433 Postat Iunie 20, 2022 Telefon: (0748) 678 893 Oras:Newton Iasi Telefon: (0748) 678 893 Oras:Newton Iasi Autor Postat Iunie 20, 2022 Acum 1 minut, Melissaa1 a spus: PS Ieri am avut 2 clienti, vrei sa ma faci sa dau explicatii cum imi petrec fiecare zi, pe bune Un client de 3 ore si 1 client de o ora P.S.2 : Daca ai insinuat si zilele trecute ca m ai vizitat si cu acelasi “miros”, cum naiba sa mai ai curajul sa minti din nou ca m ai revizitat E clar ca daca era real, o data ce observi acuzatia ta grava pe care o faci, cu siguranta nu mai reveneai la fata respectiva Nu reusesti sa mi scazi topicul, observ ca depui ceva efort ca sa o faci si chiar nu iti voi mai raspunde la aberatiile taleee!!!! 4
Xenobia Reputație: 43 Postat Iunie 20, 2022 Postat Iunie 20, 2022 @pisicuts un mute la troll'i ar fi de ajutor :) 2 1
Melissaa1 Reputație: 433 Postat Iunie 20, 2022 Telefon: (0748) 678 893 Oras:Newton Iasi Telefon: (0748) 678 893 Oras:Newton Iasi Autor Postat Iunie 20, 2022 7 minutes ago, Xenobia said: @pisicuts un mute la troll'i ar fi de ajutor Multumesc mult, chiar am mai avut pareri sa cer stergerea comm urilor sau mute. Poate se rezolva 😘 3
radu-alex Reputație: 216 Postat Iunie 20, 2022 Oras:Iasi Oras:Iasi Postat Iunie 20, 2022 1 oră în urmă, Melissaa1 a spus: P.S.2 : Daca ai insinuat si zilele trecute ca m ai vizitat si cu acelasi “miros”, cum naiba sa mai ai curajul sa minti din nou ca m ai revizitat E clar ca daca era real, o data ce observi acuzatia ta grava pe care o faci, cu siguranta nu mai reveneai la fata respectiva Nu reusesti sa mi scazi topicul, observ ca depui ceva efort ca sa o faci si chiar nu iti voi mai raspunde la aberatiile taleee!!!! Nu baga în seama gunoaiele obosite. Atât ii duce mintea aia lipsa. Paraziții societății. 2 1
radu-alex Reputație: 216 Postat Iunie 20, 2022 Oras:Iasi Oras:Iasi Postat Iunie 20, 2022 Acum 1 oră, Melissaa1 a spus: Esti incredibil, nu mi vine sa cred ce oameni sunt pe forumul asta 🤦🏼♀️🤦🏼♀️ Ba,sa crezi. O adunatura de sardine opărite, asistati social cu o gramada de conturi, băutori de spirt, sărăcii si doar câțiva oameni de calitate,dar sunt prea putini,intr-o adunatura asa mare de epave fără capatai care nu-si permit decât supa la plic și semințe. Nu te agita deloc pentru niște gunoaie 2 1
Membru Premium baron58 Reputație: 26653 Postat Iunie 20, 2022 Oras:Iasi Oras:Iasi Membru Premium Postat Iunie 20, 2022 Acum 2 ore, Raducucu a spus: Te rog să te oprești, cred că sunt în asentimentul multor colegi. Ai mers prea departe, .... ai depășit orice limită! PS: Să fii convins că prin reclama negativă, contrar așteptărilor tale, Melissaa1 a urcat în preferințele multora dintre noi. Nu era pe lista cu următoarele vizitate de mine. Cel puțin pe mine m-ai convins. Dacă vom reuși să ne sincronizăm și bineînțeles dacă va accepta o voi vizita cu mare plăcere, fiind convins că nu vor fi niciun fel de probleme în ceea ce privește igiena. Să aveți spor în toate și la toate! 2 1 Chiar și atunci când vorbim despre alții, cuvintele vorbesc mereu despre noi. Ele ne spun cine suntem. Ne definesc. Astăzi nu avem timp... Mâine nu vom avea puteri... Iar poimâine nu vom mai fi... Nu amânați, trăiți acum!
Melissaa1 Reputație: 433 Postat Iunie 21, 2022 Telefon: (0748) 678 893 Oras:Newton Iasi Telefon: (0748) 678 893 Oras:Newton Iasi Autor Postat Iunie 21, 2022 Multumesc mult, tuturor 😘😘❤️ 1
Melissaa1 Reputație: 433 Postat Iunie 21, 2022 Telefon: (0748) 678 893 Oras:Newton Iasi Telefon: (0748) 678 893 Oras:Newton Iasi Autor Postat Iunie 21, 2022 Disponibila pentru programari pana la ora 22:30 😘😘❤️ 1
radu-alex Reputație: 216 Postat Iunie 21, 2022 Oras:Iasi Oras:Iasi Postat Iunie 21, 2022 Acum 10 ore, baron58 a spus: Te rog să te oprești, cred că sunt în asentimentul multor colegi. Ai mers prea departe, .... ai depășit orice limită! PS: Să fii convins că prin reclama negativă, contrar așteptărilor tale, Melissaa1 a urcat în preferințele multora dintre noi. Nu era pe lista cu următoarele vizitate de mine. Cel puțin pe mine m-ai convins. Dacă vom reuși să ne sincronizăm și bineînțeles dacă va accepta o voi vizita cu mare plăcere, fiind convins că nu vor fi niciun fel de probleme în ceea ce privește igiena. Să aveți spor în toate și la toate! Nu cred, colegule baron. Astia nu au limita, nu se opresc. Asa sunt crescuți,"educati", sa se poarte ca niște ghertoi și sa aibă un comportament de sălbatici. Nu te stresa deloc, fată, lasa-i sa vorbească, oricum capul lor e vid. 1 1
druid hill Reputație: 1 Postat Iunie 21, 2022 Oras:iasi Oras:iasi Postat Iunie 21, 2022 ba hoasca obosita...esti un hodorod obosit care ai impresia ca faci tu reguli pe forum..bai zbarcitule lasa lumea sa se exprime cum vrea si cand vrea..nu te mai da exemplu de moderator aici..du te la fete..fa ti treaba ..si scrie recenzii normale....chiar dupa atata timp nu ti ai dat seama cat de penibil esti...esti un mos de 70 ani cu scleroza in placi..un retardat care ai descoperit pizda la 70 ani...care o sugi pe aici pe site..ba hoasco nu ai alta ocupatie..? . 1 2
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum