Vizitator RenataR Reputație: 0 Postat Noiembrie 20, 2021 Postat Noiembrie 20, 2021 Buna dragilor ...Numele meu este Renata . Am 26 de ani , sunt la voi in oras pentru cateva zile Aici va las serviciile mele si 2 3 poze . Va pup🥰🥰 va astept cu drag ... Serviciile mele sunt: * oral protejat/ neprotejat (in funcție de igienă) * normal protejat * mici fantezii ( anilingus pasiv, cunnilingus, footfetish, 69, diferite pozitii ,sarutarii) * finalizarea este corporală și finalizare orală CIM sau facială COF - 🎁Cadoul meu este de 200 - finalizarea (30minute) sau-300 ora .🎁 Este varianta 150 totul protejat !!!🎁
Vizitator RenataR Reputație: 0 Postat Noiembrie 20, 2021 Postat Noiembrie 20, 2021 0743695167 numar de contact !! preferabil what's up! 😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘
raduhot Reputație: 223 Postat Noiembrie 20, 2021 Oras:Satu mare Oras:Satu mare Postat Noiembrie 20, 2021 Acum 26 minute, RenataR a spus: 0743695167 numar de contact !! preferabil what's up! 😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘 Bine ai venit la noi Renata😘🌹
Vizitator RenataR Reputație: 0 Postat Noiembrie 20, 2021 Postat Noiembrie 20, 2021 1 oră în urmă, raduhot a spus: Bine ai venit la noi Renata😘🌹 Mulțumesc frumos ❤
ManuelM Reputație: 46 Postat Noiembrie 20, 2021 Oras:SM Oras:SM Postat Noiembrie 20, 2021 Bine ai venit, sper sa ai o ședere cat mai plăcută în compania noastră!😘
mccristi Reputație: -55 Postat Noiembrie 20, 2021 Oras:SATU MARE Oras:SATU MARE Postat Noiembrie 20, 2021 Acum 2 ore, RenataR a spus: Buna dragilor ...Numele meu este Renata . Am 26 de ani , sunt la voi in oras pentru cateva zile Aici va las serviciile mele si 2 3 poze . Va pup🥰🥰 va astept cu drag ... Serviciile mele sunt: * oral protejat/ neprotejat (in funcție de igienă) * normal protejat * mici fantezii ( anilingus pasiv, cunnilingus, footfetish, 69, diferite pozitii ,sarutarii) * finalizarea este corporală și finalizare orală CIM sau facială COF - 🎁Cadoul meu este de 200 - finalizarea (30minute) sau-300 ora .🎁 Este varianta 150 totul protejat !!!🎁 LOCATIA
non-stop Reputație: 934 Postat Noiembrie 20, 2021 Oras:Satu Mare Oras:Satu Mare Postat Noiembrie 20, 2021 Bine ai venit si sedere placuta !!! 🌹😘 1
Vizitator RenataR Reputație: 0 Postat Noiembrie 20, 2021 Postat Noiembrie 20, 2021 Acum 2 ore, ManuelM a spus: Bine ai venit, sper sa ai o ședere cat mai plăcută în compania noastră!😘 Mulțumesc frumos ❤❤❤
Vizitator RenataR Reputație: 0 Postat Noiembrie 20, 2021 Postat Noiembrie 20, 2021 O mini concluzie in 3 h ? - Oamenii care nu au nici o treaba sa isi respecte programarile . - Controale de la pesti sa vada ce marfa noua mai e pe piata ! 😒 - negocieri la preturi ca la bradu de Christmas. Nu ma Intreb de ce nu sunt femei ok aici . 🤔
Vizitator Toro_Pequeno Reputație: 0 Postat Noiembrie 20, 2021 Postat Noiembrie 20, 2021 36 minutes ago, RenataR said: O mini concluzie in 3 h ? - Oamenii care nu au nici o treaba sa isi respecte programarile . - Controale de la pesti sa vada ce marfa noua mai e pe piata ! 😒 - negocieri la preturi ca la bradu de Christmas. Nu ma Intreb de ce nu sunt femei ok aici . 🤔 Buna seara, 1) Business as usual. Padurea e plina de idioti cu patalama, nesimtiti, sau pur si simplu sunt peshtii care o fac intentionat ca sa te determine sa parasesti orasul muy pronto, perturbandu-ti fluxul financiar prin programarile nerespectate. Unele au picat in plasa si au plecat dupa 2-3 zile, altele au ramas pe pozitii si au reusit sa-si formeze o baza de clienti stabili si fideli care a anulat aceastra "strategie" a peshtilor. 2) Vezi mai sus, exact asta e strategia lor ... 3) Pe astia trimite-i rapid la piata Somes, ca-i aproape, sa negocieze kilu' de zarzavaturi 😁 ... no fuss ... 4) Sunt cateva colege OK in urbe, sau care ne viziteaza regulat, nu-s multe asta-i drept, dar au rezistat pe pozitii si au ajuns sa fie apreciate de clientii cu bun simt din oras. Daca nu te lasi intimidata si treci peste mizeriile astea, poate o sa intri si tu in clubul lor select si o sa ramai o perioada mai lunga printre satmareni si / sau vei reveni regulat 😀 ... Stay strong ✌️ ! O seara faina ! ETG
Vizitator RenataR Reputație: 0 Postat Noiembrie 20, 2021 Postat Noiembrie 20, 2021 Aveam nevoie de asta !!!! Iti multumesc!!!
play_me Reputație: 154 Postat Noiembrie 20, 2021 Oras:Satu Mare Oras:Satu Mare Postat Noiembrie 20, 2021 14 minutes ago, RenataR said: Aveam nevoie de asta !!!! Iti multumesc!!! stai linistita, cand vad ca nu tine cu amenintarile si programarile false o sa renunte vorba lui toro, daca citesti topicele celor care viziteaza orasul, au trecut si ele prin asta, si revin regulat pentru ca majoritatea celor care le calca pragul sunt oameni faini, citez din spusele lor
vladi_vlad Reputație: 12 Postat Noiembrie 21, 2021 Oras:cluj Oras:cluj Postat Noiembrie 21, 2021 Mersi RenataR pentru clipele petrecute împreună; pentru mine ești de top, de nota 10 pe linie. Weekend fain!
Vizitator RenataR Reputație: 0 Postat Noiembrie 21, 2021 Postat Noiembrie 21, 2021 Acum 5 ore, vladi_vlad a spus: Mersi RenataR pentru clipele petrecute împreună; pentru mine ești de top, de nota 10 pe linie. Weekend fain! Cu mare drag ! Te pup
Vizitator RenataR Reputație: 0 Postat Noiembrie 21, 2021 Postat Noiembrie 21, 2021 Multumesc pentru interesul accordat si pentru primirea frumoasa a unor membrii. Mi am incheiat activitatea la Satu Mare . Va pup
non-stop Reputație: 934 Postat Noiembrie 21, 2021 Oras:Satu Mare Oras:Satu Mare Postat Noiembrie 21, 2021 Acum 4 ore, RenataR a spus: Multumesc pentru interesul accordat si pentru primirea frumoasa a unor membrii. Mi am incheiat activitatea la Satu Mare . Va pup Multumim de vizita si te mai asteptam cu drag !!! 🌹😘
raduhot Reputație: 223 Postat Noiembrie 22, 2021 Oras:Satu mare Oras:Satu mare Postat Noiembrie 22, 2021 La 21.11.2021 la 19:26, RenataR a spus: Multumesc pentru interesul accordat si pentru primirea frumoasa a unor membrii. Mi am incheiat activitatea la Satu Mare . Va pup Pff ce repede ai plecat..😪 😘🌹
pitiku Reputație: 369 Postat Noiembrie 23, 2021 Oras:Allover Oras:Allover Postat Noiembrie 23, 2021 Pe domnișoară Renata am întâlnit-o în weekend (ultima ei zi în Satu Mare) cred ca a deschis ziua cu mine. Programare pe whatsupp cu o zi înainte pt a doua zi dimineața fără probleme. Dimineața (duminica) confirmat cu cca 30 min înainte și primit adresa exacta urcat și domnișoara aștepta după ușa într-un outfit negru dantela. Locația: cred ca 2 camere str. Careiului vis a vis de Gemely foarte ok. Baie ok cu tot ce trebuie , patul cam scârțâie da nah... Poftit în dormitor incalzit puțin ca era rece afara și mâinile reci. Povestit puțin asa vreo 10 min lăsat discret cadoul pe măsuță dezbrăcat (veneam direct din dus) în pat și ....action. Fata : ok , corpolenta nu e slim sau skiny , carne tare, tatze măricele sfârcuri erectile , pussy epilata și surprinzător de strâmtă, Acțiune: am servit ON după care am întors favoarea, se umezește natural, pus preze cu gura si 2 poziții după care CIM. E ok da contre geme ușor e acolo cu tine pare ca ii place. Halat: 200 leusteni achitați în avans pt cca 35- 40 min DTD fără graba sau probleme. De recomandat: pt SM da considerând ca nu prea sunt fete da însă nu cred ca se va întoarce am înțeles ca a avut o experienta traumatizanta în oraș. Succes pe viitor Renata și poate ma sincronizez data viitoare și cu colega ta Ada90. 2 1
Vizitator RenataR Reputație: 0 Postat Decembrie 10, 2021 Postat Decembrie 10, 2021 Heii dragilor , din 11.12.2021 sunt la voi in oras pentru 2 zile impreuna xu @Ada90 . Prrogramul meu va fi de la 12:00 - 22:00. Serviciile mele sunt urmatoarele: ♥️Sex normal doar protejat ♥️Sex oral protejat (neprotejat in functie de igiena) ♥️GFE ♥️FK (in functie de igiena) ♥️Sex in diferite pozitii ♥️ SQUIRT ( EXTRA) ♥️Finalizare orala sau corporala ♥️Hand job ♥️Masaj de relaxare ♥️Footjob ♥️ DILDO SHOW ( EXTRA) Pentru aceste servicii preturile vor fi urmatoarele: ⭐O finalizare sau 30 de minute 200de lei ⭐2 finalizari sau 60 de minute 300 de lei NU SE ACCEPTA SUB NICI O FORMA ⛔Sex normal neprotejat ⛔Persoane sub influenta alcoolului! Programarile se vor face strict prin WHATSAPP SAU TELEFONIC Programarile se vor confirma cu JUMATATE DE ORA inainte ❌❌❌ In caz de neconfirmare numarul de telefon va fi direct blocat Imi rezerv dreptul de a selecta persoanele care imi calca pragul. Va astept cu drag Pupici cu sclipici !
Vizitator Reputație: 0 Postat Decembrie 11, 2021 Postat Decembrie 11, 2021 credeai ca nu vad?😈 LA MULTI ANI !!! 🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🥂🥳🍷🎉
Vizitator RenataR Reputație: 0 Postat Decembrie 11, 2021 Postat Decembrie 11, 2021 Acum 42 minute, _sahy_ a spus: credeai ca nu vad?😈 LA MULTI ANI !!! 🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🥂🥳🍷🎉 Mulțumesc frumos 😍🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰
reemy79 Reputație: 571 Postat Decembrie 11, 2021 Oras:La femei Oras:La femei Postat Decembrie 11, 2021 La mulți ani fată superbă! 😘🤗 1 1 1
nerohardy Reputație: 31 Postat Decembrie 11, 2021 Oras:spermezeu Oras:spermezeu Postat Decembrie 11, 2021 asta da. cine a fost astazi la domnisoara a baut sampanie. la multi ani.
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum