evaforyou Reputație: 22137 Postat Noiembrie 26, 2021 Telefon: 0748405863 Oras:Bucuresti Indisponibila Telefon: 0748405863 Oras:Bucuresti Indisponibila Postat Noiembrie 26, 2021 Acum 27 minute, Muzicutza a spus: Nu ma asteptam sa fie asa🙊 E doar cearta si mie nu imi place😉 Pai si la ce te asteptai? Sa se deconspire sus-pomenitul in liniste? Nu cred ca e vreun topic pe aici fara certuri stupide, cu binecuvantarea jupanului suprem pisicuts😁😁 5 2
Muzicutza Reputație: 6960 Postat Noiembrie 26, 2021 Oras:Forum Oras:Forum Autor Postat Noiembrie 26, 2021 Acum 15 minute, evaforyou a spus: Pai si la ce te asteptai? Sa se deconspire sus-pomenitul in liniste? Nu cred ca e vreun topic pe aici fara certuri stupide, cu binecuvantarea jupanului suprem pisicuts😁😁 Nu pot sa ii trimit mesaj privat si ma gandeam ca poate imi raspunde aici, ceea ce inca nu a facut😉 4
Tandem3 Reputație: -2363 Postat Noiembrie 26, 2021 Postat Noiembrie 26, 2021 Acum 19 ore, Muzicutza a spus: Cum imi pot inchide topicul asta? Ca e plictisitor😪😴 @pisicuts 🤣😂 Frate @Muzicutza, cu tot respectul dar concluzia ta referitor la topic că este cam plictisitor e puțin ipocrita. Când erai minusat pas cu pas era binevenit ? Acum vrei să pui batista pe țambal ? Alt var pierdut 😔🥺 3 5
Muzicutza Reputație: 6960 Postat Noiembrie 26, 2021 Oras:Forum Oras:Forum Autor Postat Noiembrie 26, 2021 Acum 1 minut, Tandem3 a spus: 🤣😂 Frate @Muzicutza, cu tot respectul dar concluzia ta referitor la topic că este cam plictisitor e puțin ipocrita. Când erai minusat pas cu pas era binevenită? Acum că vrei să pui batista pe țambal ? Alt var pierdut 😔🥺 Inca sunt minusat dar nu ma plang😝 4
Tandem3 Reputație: -2363 Postat Noiembrie 26, 2021 Postat Noiembrie 26, 2021 Acum 28 minute, Muzicutza a spus: Inca sunt minusat dar nu ma plang😝 S au uscat lacrimile? Stai să fii iar pe minus . Parcă te văd că deschizi alt topic. Clar te am pierdut 🥺 2 2 5
Muzicutza Reputație: 6960 Postat Noiembrie 26, 2021 Oras:Forum Oras:Forum Autor Postat Noiembrie 26, 2021 Acum 1 minut, Tandem3 a spus: Sau uscat lacrimile? Stai să fii iar pe minus . Parcă te văd că deschizi alt topic. Clar te am pierdut 🥺 Pot sa am minus un miliard ca tot asa nu imi pasa, eu eram doar curios cu ce l-am deranjat asa tare, doar atat. 4
Tandem3 Reputație: -2363 Postat Noiembrie 26, 2021 Postat Noiembrie 26, 2021 Acum 19 ore, siana a spus: Oricum, cred ca am mesageria blocata... In decursul timpului au fost mai multi useri care nu ma cunosteau personal si care mi-au luat aparatrea in fata clonelor lui pipilica... Mizeria asta este de multi ani pe forum. Clonele hartuitoare m-au facut sa renunt a mai posta in rubrica anunturi, fiindca eu scriam un anunt iar clonele scriau zece pagini de denigrari si injurii la adresa mea, in urma mea, pe topicul platit de mine. Pipilica a santajat chiar si pe unii useri de pe forum. Da, unii sunt capabili de orice. Fel si fel de caractere si de boli mintale... Sincer chiar îmi pare rău 😣. Și cred că simți , adică sper. ❤ 2 5
Tandem3 Reputație: -2363 Postat Noiembrie 26, 2021 Postat Noiembrie 26, 2021 Acum 8 minute, Muzicutza a spus: Pot sa am minus un miliard ca tot asa nu imi pasa, eu eram doar curios cu ce l-am deranjat asa tare, doar atat. Bai fraților, încetați cu ipocrizia!! Nici măcar clonele nu suferă sa fie pe minus , dapăi noi. Nu numai că te am pierdut " varule" , te ai și vândut 🥺 3 5
gallo Reputație: -1313 Postat Noiembrie 26, 2021 Oras:Provence Oras:Provence Postat Noiembrie 26, 2021 Acum 13 minute, Muzicutza a spus: Pot sa am minus un miliard ca tot asa nu imi pasa, eu eram doar curios cu ce l-am deranjat asa tare, doar atat. De ce vrei sa incerci sa intelegi niste idioti? Cretinii astia ori sunt pesti, ori sunt niste handicapati! Iti garantez ca daca esti un om ok, nicio fata de aici nu te ba refuza. Pe prosti ii deranjeaza prostia lor, pe tine nu trebuie sa te deranjeze prostia idioților! 2 3
evaforyou Reputație: 22137 Postat Noiembrie 26, 2021 Telefon: 0748405863 Oras:Bucuresti Indisponibila Telefon: 0748405863 Oras:Bucuresti Indisponibila Postat Noiembrie 26, 2021 Mai baieti (poate unii sunteti maturi, dar tot de 15 ani pareti), voi realizati cat de ridicola e chestia asta?? Nu v-ati prins ca asta e "veatza" unora, sa bage batzul in gard si sa vada cati caini latra? 😁😁😁 Inteleg sa va intereseze daca cineva iti da un minus sau dislike sau cum dreaq ii zice, daca ar fi o persoana a carei parere conteaza cat de putin, dar asa?? Cu cat va plangeti pe-aici, cu atat mai mult le dati apa la moara, pnm, daca ma intereseaza minusurile cuiva, ma uit din ce motiv le-a primit si de la cine, restul e apa de ploaie... Daca ati consuma tot atata energie facand ceva folositor, ar creste PIB-ul cu 5% trimestrial😁😁 Si o intrebare adresata celor care platesc conturi ca sa dea minusuri... Donati ma si voi macar 2 euro pe luna in scop caritabil? 2 1 2 2
Muzicutza Reputație: 6960 Postat Noiembrie 26, 2021 Oras:Forum Oras:Forum Autor Postat Noiembrie 26, 2021 Acum 2 minute, evaforyou a spus: Mai baieti (poate unii sunteti maturi, dar tot de 15 ani pareti), voi realizati cat de ridicola e chestia asta?? Nu v-ati prins ca asta e "veatza" unora, sa bage batzul in gard si sa vada cati caini latra? 😁😁😁 Inteleg sa va intereseze daca cineva iti da un minus sau dislike sau cum dreaq ii zice, daca ar fi o persoana a carei parere conteaza cat de putin, dar asa?? Cu cat va plangeti pe-aici, cu atat mai mult le dati apa la moara, pnm, daca ma intereseaza minusurile cuiva, ma uit din ce motiv le-a primit si de la cine, restul e apa de ploaie... Daca ati consuma tot atata energie facand ceva folositor, ar creste PIB-ul cu 5% trimestrial😁😁 Si o intrebare adresata celor care platesc conturi ca sa dea minusuri... Donati ma si voi macar 2 euro pe luna in scop caritabil? 5
Tandem3 Reputație: -2363 Postat Noiembrie 26, 2021 Postat Noiembrie 26, 2021 Acum 17 minute, evaforyou a spus: Mai baieti (poate unii sunteti maturi, dar tot de 15 ani pareti), voi realizati cat de ridicola e chestia asta?? Nu v-ati prins ca asta e "veatza" unora, sa bage batzul in gard si sa vada cati caini latra? 😁😁😁 Inteleg sa va intereseze daca cineva iti da un minus sau dislike sau cum dreaq ii zice, daca ar fi o persoana a carei parere conteaza cat de putin, dar asa?? Cu cat va plangeti pe-aici, cu atat mai mult le dati apa la moara, pnm, daca ma intereseaza minusurile cuiva, ma uit din ce motiv le-a primit si de la cine, restul e apa de ploaie... Daca ati consuma tot atata energie facand ceva folositor, ar creste PIB-ul cu 5% trimestrial😁😁 Si o intrebare adresata celor care platesc conturi ca sa dea minusuri... Donati ma si voi macar 2 euro pe luna in scop caritabil? Dragă Eva, dacă nu ai avut pe urmele tale vreo 15 deregalti hormonal nu ai cum să îți dai seama cum este și ce simți. Spui că te uiți ce postează acel user , practic îl citești. Nu toți fac același lucru, " haina face pe om" . Cam așa este și aici. Da probabil că vaicareala noastră pare una de copii. Da oamenii ăștia nu se opresc doar prin a minusa, fac și alte murdari. În fine , e părerea ta și eu unul o respect.😌 4 5
Vizitator scorpion1970 Reputație: 0 Postat Noiembrie 26, 2021 Postat Noiembrie 26, 2021 Acum 20 minute, evaforyou a spus: Mai baieti (poate unii sunteti maturi, dar tot de 15 ani pareti), voi realizati cat de ridicola e chestia asta?? Nu v-ati prins ca asta e "veatza" unora, sa bage batzul in gard si sa vada cati caini latra? 😁😁😁 Inteleg sa va intereseze daca cineva iti da un minus sau dislike sau cum dreaq ii zice, daca ar fi o persoana a carei parere conteaza cat de putin, dar asa?? Cu cat va plangeti pe-aici, cu atat mai mult le dati apa la moara, pnm, daca ma intereseaza minusurile cuiva, ma uit din ce motiv le-a primit si de la cine, restul e apa de ploaie... Daca ati consuma tot atata energie facand ceva folositor, ar creste PIB-ul cu 5% trimestrial😁😁 Si o intrebare adresata celor care platesc conturi ca sa dea minusuri... Donati ma si voi macar 2 euro pe luna in scop caritabil? Sărut mana! Mancati-as pulpa matale!!! 🥂🌹
evaforyou Reputație: 22137 Postat Noiembrie 26, 2021 Telefon: 0748405863 Oras:Bucuresti Indisponibila Telefon: 0748405863 Oras:Bucuresti Indisponibila Postat Noiembrie 26, 2021 Acum 2 minute, Tandem3 a spus: Dragă Eva, dacă nu ai avut pe urmele tale vreo 15 deregalti hormonal nu ai cum să îți dai seama cum este și ce simți. Spui că te uiți ce postează acel user , practic îl citești. Nu toți fac același lucru. " haina face pe om" Cam așa este și aici. Da probabil că vaicareala noastră pare una de copii. Da oamenii ăștia nu se opresc doar prin a minusa, fac și alte murdari. În fine e părerea ta și eu unul o respect.😌 M-am referit strict la partea cu minusatul. Cat despre murdarii, da, se fac, dar nu te intrebi cum se ajunge acolo? Cine si pe unde isi da drumul la gura, ca a ajuns site-ul asta mai ceva ca wikileaks? Periodic am si eu parte de "fani", stiu cum e, dar nu ma agit, ii las sa dea din falci😁😁 1 3 1
Tandem3 Reputație: -2363 Postat Noiembrie 26, 2021 Postat Noiembrie 26, 2021 Acum 18 minute, evaforyou a spus: M-am referit strict la partea cu minusatul. Cat despre murdarii, da, se fac, dar nu te intrebi cum se ajunge acolo? Cine si pe unde isi da drumul la gura, ca a ajuns site-ul asta mai ceva ca wikileaks? Periodic am si eu parte de "fani", stiu cum e, dar nu ma agit, ii las sa dea din falci😁😁 E, nu toți suportăm cu stoicism obsedați. Felicitări! Sunt empatic, dacă mâine vin și te jignesc javrele, să fii sigură că voi fii primul care îi pocnește, virtual. Nu că nu ai putea să te aperi singură, dar nu pot sta eu să văd cum te jignesc. Mă refer la general. Închideți ochii și visați că unii dintre voi, sunteți de ne atins. Minusatul. și denigrarea sunt surori . Dacă oamenii ăștia și au făcut clone să facă treaba asta, oricând își pot face o clonă doar pentru tine, sau pentru oricare altul. Seară bună și mersi de răspuns. 3 5
gallo Reputație: -1313 Postat Noiembrie 26, 2021 Oras:Provence Oras:Provence Postat Noiembrie 26, 2021 1 oră în urmă, Tandem3 a spus: E, nu toți suportăm cu stoicism obsedați. Felicitări! Sunt empatic, dacă mâine vin și te jignesc javrele, să fii sigură că voi fii primul care îi pocnește, virtual. Nu că nu ai putea să te aperi singură, dar nu pot sta eu să văd cum te jignesc. Mă refer la general. Închideți ochii și visați că unii dintre voi, sunteți de ne atins. Minusatul. și denigrarea sunt surori . Dacă oamenii ăștia și au făcut clone să facă treaba asta, oricând își pot face o clonă doar pentru tine, sau pentru oricare altul. Seară bună și mersi de răspuns. Trebuie sa ii suportam. Pentru mine, fiecare minus de la ei, este un plus in viata reala, fiecare minciuna a lor despre mine, este o palma pentru ei daca m-ar cunoaste cu adevarat. In trecut, nu de putine ori eva, pe cate de 3 4
gallo Reputație: -1313 Postat Noiembrie 26, 2021 Oras:Provence Oras:Provence Postat Noiembrie 26, 2021 Acum 5 minute, gallo a spus: Trebuie sa ii suportam. Pentru mine, fiecare minus de la ei, este un plus in viata reala, fiecare minciuna a lor despre mine, este o palma pentru ei daca m-ar cunoaste cu adevarat. In trecut, nu de putine ori eva, pe cate de Scuze, revin, Eva, pe care dealtfel o admir, nu de putine ori a luat partea unor astfel de specimene. Cum spuneam, fiecare minus din partea lor este un plus pentru mine, realitatea le da palme la greu, asta este motivul pentru care sunt frustrati! 1 1 4
Tandem3 Reputație: -2363 Postat Noiembrie 26, 2021 Postat Noiembrie 26, 2021 Eva, în esență are dreptate, ele sunt linia întâi si cam duc greul. 😔 A creat ăsta o platformă bună la prima vedere, am cunoscut datorită lui fete fix pe placul meu. Și probabil și pentru ele cam același lucru, plus cașcaval. Da a creat și un loc pentru toți distruși și obsedați pământului. Problema e că marele compozitor , a luat toate apucăturile ăstora. 😂🤣🤣 . 5 5
evaforyou Reputație: 22137 Postat Noiembrie 26, 2021 Telefon: 0748405863 Oras:Bucuresti Indisponibila Telefon: 0748405863 Oras:Bucuresti Indisponibila Postat Noiembrie 26, 2021 1 oră în urmă, gallo a spus: Scuze, revin, Eva, pe care dealtfel o admir, nu de putine ori a luat partea unor astfel de specimene. Cum spuneam, fiecare minus din partea lor este un plus pentru mine, realitatea le da palme la greu, asta este motivul pentru care sunt frustrati! Multumesc pentru apreciere, si da, uneori (nu stiu cat de multe sau putine), "am luat partea" cuiva intr-un anumit context, iar in alt context m-am contrat tot cu acel cineva😁 nu sunt afiliata pe la vreo "bisericuta" de pe-aici, imi place independenta si ma straduiesc sa mi-o mentin! Unii cred ca sunt aroganta, altii ca am gura mare, unii imi apreciaza postarile, altii nu, dar prefer sa spun clar ce gandesc sau sa ignor atunci cand este cazul🙂 macar asa stiu oamenii la ce sa se astepte cand ma cunosc in persoana! 2 1 1
Vizitator scorpion1970 Reputație: 0 Postat Noiembrie 26, 2021 Postat Noiembrie 26, 2021 Acum 4 minute, evaforyou a spus: Multumesc pentru apreciere, si da, uneori (nu stiu cat de multe sau putine), "am luat partea" cuiva intr-un anumit context, iar in alt context m-am contrat tot cu acel cineva😁 nu sunt afiliata pe la vreo "bisericuta" de pe-aici, imi place independenta si ma straduiesc sa mi-o mentin! Unii cred ca sunt aroganta, altii ca am gura mare, unii imi apreciaza postarile, altii nu, dar prefer sa spun clar ce gandesc sau sa ignor atunci cand este cazul🙂 macar asa stiu oamenii la ce sa se astepte cand ma cunosc in persoana! Offf, Eva!!!am rămas fără inimioare, dar....iar ma repet: Sărut mana! Mancati-as 🤔, aaaa, gura lu'matale, ca frumos le zici. 🥂🌹
evaforyou Reputație: 22137 Postat Noiembrie 26, 2021 Telefon: 0748405863 Oras:Bucuresti Indisponibila Telefon: 0748405863 Oras:Bucuresti Indisponibila Postat Noiembrie 26, 2021 Chiar acum, scorpion1970 a spus: Offf, Eva!!!am rămas fără inimioare, dar....iar ma repet: Sărut mana! Mancati-as 🤔, aaaa, gura lu'matale, ca frumos le zici. 🥂🌹 Hahaaa... Vezi ca-ti pun piedica, stii tu despre ce e vorba😁
Vizitator scorpion1970 Reputație: 0 Postat Noiembrie 26, 2021 Postat Noiembrie 26, 2021 Acum 3 minute, evaforyou a spus: Hahaaa... Vezi ca-ti pun piedica, stii tu despre ce e vorba😁 Daaa.. La dansuri....populare!🤫Sau cumva ne aflam în...columbia😁
extraterestru78 Reputație: 108853 Postat Noiembrie 26, 2021 Oras:Brasov Oras:Brasov Postat Noiembrie 26, 2021 Acum 21 minute, scorpion1970 a spus: Offf, Eva!!!am rămas fără inimioare, dar....iar ma repet: Sărut mana! Mancati-as 🤔, aaaa, gura lu'matale, ca frumos le zici. 🥂🌹 Lasa ca i-am dat eu… @evaforyou, considera ca este si de la scorpionul, inima dublă😃
Vizitator scorpion1970 Reputație: 0 Postat Noiembrie 26, 2021 Postat Noiembrie 26, 2021 Acum 4 minute, extraterestru78 a spus: Lasa ca i-am dat eu… @evaforyou, considera ca este si de la scorpionul, inima dublă😃 Multumesc "Martianule"🥂! Între timp am găsit o inimioara(bine... la suprapret) și am putut-o darui😉 Ps. Rămân dator. 🍾
Tandem3 Reputație: -2363 Postat Noiembrie 27, 2021 Postat Noiembrie 27, 2021 La 21.11.2021 la 15:38, Muzicutza a spus: Nu stiu cu ce l-am deranjat, cred ca e gelos pe succesul meu😂😂 @orlando muistul , Domnule Orlando, zis si muistul, va rog sa continuati cu frustrarea dumneavoastra asupra mea😘 Scuze pentru răspunsul întârziat , îi cunosc bine și îți voi da informații utile. Orlando cap dă cretă , face parte din echipa de clone a unui frustrat invidios pe succesul tău . Bine , nu că ai avea. Da na, părțari te au confundat cu mine.🫂 Clonele căpitanului Nemo, sunt lipsite total de afecțiune și trebuie să umple golul cu ceva , nu trebuie să fii supărat pe ei. Atât îi duce capul. Stiu că nu te afectează minusurile lor , tu doar erai curios de ce le dau. De Kiki 🤣😝🤣 2 2 5
Postări Recomandate