ananda Reputație: -414 Postat Ianuarie 28, 2016 Oras:Bucharest Oras:Bucharest Autor Postat Ianuarie 28, 2016 Vom ajunge si acolo dar pe rand ... dupa invatarea continentei amoroase am de gand sa vorbesc cu aceia dintre voi care doresc asta ... unde ducem energia si cum si apoi ce tehnici aplicam pentru proiectii astrale la vointa ziua sau pentru a fi cat mai constienti in calatoriile astrale de noapte(folosind ca support somnul cu vise de noapte) ... atunci va voi spune ce tehnici cunosc care au dat roade in cazul meu si la ce nivel ma aflu acum dar pt asta haideti intai sa avem niste rezultate cu continenta amoroasa caci altfel ne trezim ca suntem ca niste copii care vor sa citeasca Kant dar ei nu stiu inca alfabetul ... si vor esua in mod lamentabil. Daca veti dori sa experimentati evident la un anumit nivel ne vom putea intalni in lumi astrale si vom putea face si acolo antrenamente specifice care se pot face in respectivele lumi ... dar eu ce va spun acum se poate realiza practice dupa cel putin 1-2 ani de antrenamente depinzand de puterea voastra realizatoare si de cat de serios tratati domeniul acesta(autocunoasterea - cunoasterea trupului fizic si a trupului astral) Pana atunci va pot spune doar ca se poate ... si ca undeva in viitor(eu sper chiar in aceasta viata) aceste lucruri vor fi accesibile si unora dintre voi.
ananda Reputație: -414 Postat Ianuarie 28, 2016 Oras:Bucharest Oras:Bucharest Autor Postat Ianuarie 28, 2016 Dealtfel in timpul fuziunilor amoroase cu continenta se poate experimenta spontan o dedublare astrala in anumite lumi paradisiace ... am trait si eu de mai multe ori astfel de experiente ... totusi pana nu veti trai direct experienta nu veti gasi subiectul decat interesant, cand il veti trai prima oara atunci veti constientiza ca e ceva real ... la fel de real cum este si corpul vostru fizic ...
trollescoviciulos Reputație: 260 Postat Ianuarie 28, 2016 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Postat Ianuarie 28, 2016 Vom ajunge si acolo dar pe rand ... dupa invatarea continentei amoroase am de gand sa vorbesc cu aceia dintre voi care doresc asta ... unde ducem energia si cum si apoi ce tehnici aplicam pentru proiectii astrale la vointa ziua sau pentru a fi cat mai constienti in calatoriile astrale de noapte(folosind ca support somnul cu vise de noapte) ... atunci va voi spune ce tehnici cunosc care au dat roade in cazul meu si la ce nivel ma aflu acum dar pt asta haideti intai sa avem niste rezultate cu continenta amoroasa caci altfel ne trezim ca suntem ca niste copii care vor sa citeasca Kant dar ei nu stiu inca alfabetul ... si vor esua in mod lamentabil. Daca veti dori sa experimentati evident la un anumit nivel ne vom putea intalni in lumi astrale si vom putea face si acolo antrenamente specifice care se pot face in respectivele lumi ... dar eu ce va spun acum se poate realiza practice dupa cel putin 1-2 ani de antrenamente depinzand de puterea voastra realizatoare si de cat de serios tratati domeniul acesta(autocunoasterea - cunoasterea trupului fizic si a trupului astral) Pana atunci va pot spune doar ca se poate ... si ca undeva in viitor(eu sper chiar in aceasta viata) aceste lucruri vor fi accesibile si unora dintre voi.Hai noroc! Ce face fratili meu? 1
cassy Reputație: 16361 Postat Ianuarie 28, 2016 Oras:Sfantu Gheorghe (CV) Oras:Sfantu Gheorghe (CV) Postat Ianuarie 28, 2016 Iar daca nu doriti aceste informatii va rog sa nu mai intrati pe aceste forumuri si astfel nu va veti mai chinui eu exact asa fac: nu intru decat unde ma intereseaza ALOOOOOO !! Alandala , esti cam varza ! Pe acest forum 99.99 % din membri sunt dintre cei care fut , isi imprastie cu darnicie samanta , mai fac si laba , deci .. nu sunt in zona ta de interes !! De ce nu-ti faci matale un forum pentru cei care sunt zgarciti cu slobozeala ? Cred ca voia sa zica topic, nu forum
picon Reputație: 1046 Postat Ianuarie 28, 2016 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Ianuarie 28, 2016 Mai bine și-ar face sepukku! Așa, va vedea cum e cu lumile alea ...
n-am.ce.face.acum Reputație: 1662 Postat Ianuarie 28, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Ianuarie 28, 2016 Vad ca e inca luat in seama. Vise si calatorii astrale... Saracu' Ananda de la atata continenta zboara frenetic prin cosmos in vise!
trollescoviciulos Reputație: 260 Postat Ianuarie 28, 2016 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Postat Ianuarie 28, 2016 Mai bine și-ar face sepukku! Așa, va vedea cum e cu lumile alea ... Mai dăgrabă își fac lumile alea sepukku și vor vedea cum e treaba cu el )
picon Reputație: 1046 Postat Ianuarie 28, 2016 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Ianuarie 28, 2016 Nu-l primește bre, lumile ălea! Zice că e prea dăștept pentru el. 3 2
klm112 Reputație: 5026 Postat Ianuarie 28, 2016 Oras:sud Oras:sud Postat Ianuarie 28, 2016 A pus garduri dă sârmă ghimpată ca la frontiera maghiaro-sârbească
raffaello Reputație: -6838 Postat Ianuarie 28, 2016 Telefon: raffaello1709 Oras:Terra Telefon: raffaello1709 Oras:Terra Postat Ianuarie 28, 2016 Cred ca voia sa zica topic, nu forum Chiar crezi ca el stie ce vrea sa zica ?Orice ii spui ii da inainte cu poezia lui ! Astre , stari euforice , pula ca paru' coispe ore ...
ananda Reputație: -414 Postat Ianuarie 28, 2016 Oras:Bucharest Oras:Bucharest Autor Postat Ianuarie 28, 2016 da, am vrut sa zic topic ... nu forum ... Fratili tau face bine ... e fericit ... va povesteste si voua despre asta insa majoritatea dintre voi sunteti grav atasati de obiceiuri teribil de proaste, de idei ingrozitor de stupide, sau altfel spus sunteti prostiti de anumite fiinite astrale care se hranesc cu energia voastra ... destul de ciudat as zice ... avand in vedere cate posibilitati aveti, cate directii de dezvoltare, cate directii de cercetare ... lumi astrale paradisiace, stari de fericire, beatitudine, stari de genialitate, inspiratii artistice, iubire cosmica, cunoastere de Dumnezeu, puteri paranormale, sanatate perfecta, vitalitate stenica debordanta ... le ratati pe toate pt a hrani niste demoni din infern ... asta este o insulta chiar si pentru un om cu o inteligenta medie. Se reconfirma ... pentru a nu stiu cata oara: cei care pierd energia sexuala devin prin pierderea si a energiei mentale ceva mai mult decat animalele din nefericire nu cu mult ... Totusi va astept cu rabdare pe oricare dintre voi se hotaraste sa nu mai fie mediocru ... deci daca aveti vreo sclipire de curiozitate, o sclipire de inteligenta sau o vointa puternica si fara directie ... indrazniti! Sa fim iubiti si sa iubim fara masura !
dolores update 4 Reputație: -610 Postat Ianuarie 28, 2016 Oras:duc cu sorcova Oras:duc cu sorcova Postat Ianuarie 28, 2016 nu am citit un rand din kkt-ul asta, dar e vorba de grup de barbati care isi baga pula in cur si apoi o sug?
Vizitator Reputație: 0 Postat Ianuarie 28, 2016 Postat Ianuarie 28, 2016 Ananda, NU LE MAI AMESTECA ! Oooofffff.... Din meere + pere niciodata nu poti face salata de morcovi. (Poate) (unii) dintre userii de pe site stiu mai multe lucruri si MULT MAI APROFUNDATE ! Insa asta nu ne impulsioneaza de nebuni sa dam navala pe un site de genul pentru a povesti (si eventual a convinge pe ceilalti) "moama ce masa e dulceata de napi, incercati si voi !" daca lor (noua) nu ne place si nu simtim nevoia sa gustam din respectiva dulceata ! Efectiv nu poti explica aici teoria chibritului astral. Sau daca tot vrei sa o faci, mai studiaza, mai aprofundeaza, iti spun rpieteneste...NU e locul aici pentru asemenea discutii. Chit ca, repet (poate) unii useri stiu la fel de mult (poate mai mult) ca si tine in ceea ce priveste chestiunile in cauza.... nu am citit un rand din kkt-ul asta, dar e vorba de grup de barbati care isi baga pula in cur si apoi o sug?E un talmes-balmes de la care te ia durerea de cap. Nu-ti bate capul, ca e greu de inteles ! 3
liberace Reputație: 92 Postat Ianuarie 28, 2016 Oras:California Oras:California Postat Ianuarie 28, 2016 Ananda, NU LE MAI AMESTECA ! Oooofffff.... Din meere + pere niciodata nu poti face salata de morcovi. (Poate) (unii) dintre userii de pe site stiu mai multe lucruri si MULT MAI APROFUNDATE ! Insa asta nu ne impulsioneaza de nebuni sa dam navala pe un site de genul pentru a povesti (si eventual a convinge pe ceilalti) "moama ce masa e dulceata de napi, incercati si voi !" daca lor (noua) nu ne place si nu simtim nevoia sa gustam din respectiva dulceata ! Efectiv nu poti explica aici teoria chibritului astral. Sau daca tot vrei sa o faci, mai studiaza, mai aprofundeaza, iti spun rpieteneste...NU e locul aici pentru asemenea discutii. Chit ca, repet (poate) unii useri stiu la fel de mult (poate mai mult) ca si tine in ceea ce priveste chestiunile in cauza.... E un talmes-balmes de la care te ia durerea de cap. Nu-ti bate capul, ca e greu de inteles ! coeziunea dintre penis si morcov e metempsihoza vegetalului in animal sublimata prin sex in transcendenta imanentului catre absolut
liberace Reputație: 92 Postat Ianuarie 28, 2016 Oras:California Oras:California Postat Ianuarie 28, 2016
ananda Reputație: -414 Postat Ianuarie 29, 2016 Oras:Bucharest Oras:Bucharest Autor Postat Ianuarie 29, 2016 Talmes balmes pare din 2 motive pentru unii dintre voi : 1.Anumite structuri supramentale nu sunt trezite la voi adica vedeti lucrurile rupt aici o bucata acolo o bucata ... si deocamdata nu le puteti lega in intelegerea voastra ... gradat si pe masura ce evoluati structura supramentala se dezvolta ...2.Tirania mentalului inferior: noi oamenii avem cateva instrumente de cunoastere: mentalul, simtirea, intuitia si credinta ... dintre acestea domina puternic mai ales la barbati mentalul ... acesta are 3 forme de manifestare: mentalul inferior, intelectul si structura supramentalaDoar cand le aveti pe toate 3 si le puteti activa la vointa le puteti constientiza ca atare ... majoritatea oamenilor au activat mentalul inferior si cateodata rareori se activeaza aproape independent de vointa lor intelectul iar supramentalul e complet necunoscut(netrezit)Mentalul inferior vede lururile rupt pentru ca asa e structura lui ... chiar si capitolele din matematica sau alte materii prezinta lucrurile pe lectii(pe mici segmente apparent indepentente si rupte de celelalte) pentru ca mai apoi sa le uneasca cu altele intregind cunoasterea.Cand privesti prin mentalul inferior vezi lucrurile rudimentar rupte intre ele(independente) apparent fara legatura unele cu altele, abia la trezirea intelectului incepi sa intelegi mai bine si sa faci legaturi, insa vezi lucrurile complet si intelegi in profunzime odata cu trezirea invelisului supramental ...Cu structurile supramentale este exact la fel cum este si cu muschii pubococcigieni ... omul obisnuit nici nu stie ca sunt 3 simte doar 1 il activeaza la vointa doar pe acela ... la fel si cu structurile mentale ba chiar mai rau ... mentalul functioneaza aproape non-stop devine obositor si ideile intra si ies din minte necontrolat de vointa proprie ... acesta este aspectul de a fi gandit(adica in loc de a gandi cu capul tau gandeste altcineva pt tine si tu esti sugestionat) asta se face acum la nivel mondial prin televiziune, radio ziare etc ... se intentioneaza o manipulare a fiinte umane ... si daca va uitati atent aproape toti oamenii fac aceleasi lucruri ... cum apare unul care descopera ceva, care se misca altfel, care revolutioneaza vreun domeniu e privit ca ciudat ... Meditati la aceste lucruri ... va va ajuta enorm dezvoltarea finite umane catre supramental este o directive evolutiva foarte buna ... si sa stiti ca o veti lua cu voi ... odata dezvoltata aceasta structura ea este un bun pe care il veti avea mereun in fiinta voastra Si ca sa fac legatura intre dezvoltarea structurii supramentale si titlul topicului nostru ... evident energia sexuala poate fi transformata si distribuita catre anumiti centrii care dinamizeaza supramentalul puteti incerca oricand ... si verifica practic tot ce scriu aici ... chiar ar ajuta si pe altii un feed-back si prin asta inteleg ca si altcineva decat mine sa faca aceste experiente intr-un mod corect si tenace si sa relateze cum s-au produs in cazul lui aceste transformari in constiinta ... Sa fim fericiti si sa ii facem si pe altii fericiti !
raffaello Reputație: -6838 Postat Ianuarie 29, 2016 Telefon: raffaello1709 Oras:Terra Telefon: raffaello1709 Oras:Terra Postat Ianuarie 29, 2016 https://www.youtube.com/watch?v=Ll8Q7genocM 1 1
picon Reputație: 1046 Postat Ianuarie 29, 2016 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Ianuarie 29, 2016 Ananda,ai dreptate! Suntem prosti! ...că dialogam cu tine... 4 2
ananda Reputație: -414 Postat Ianuarie 29, 2016 Oras:Bucharest Oras:Bucharest Autor Postat Ianuarie 29, 2016 Unii dintre voi mi-ati spus altii imi puteti spune ca nu aveti timp ... asta este din cauza ca sunteti prea implicati in planul material: va voi da un plan pe care eu insumi l-am conceput pentru a ma integra in aceasta lume: reduceti-va nevoile la un minim daca sunteti singuri, daca aveti familie reduceti-va nevoile familiei la minimul care nu ii deranjeaza pe ceilalti membrii ai familiei, apoi optimizati o metoda de a face rost de bani rapid si efficient prin asta inteleg sa munciti 1-2 ore pe zi si sa castigati 800-1000 Ron pe luna ... sunt multe metode, daca situatia materiala e prospera inseamna ca nu v trebuie decat o intretinere a situatiei ... ceea ce e excellent ... exemplul meu este doar un exemplu voi va cunoasteti mai bine nevoile ale voastre si ale iubitei/familiei etcApoi cu timpul de care dispuneti investiti-l in cercetarea propriului trup a propriei minti ... realizati antrenamentul in vederea continentei perefecte cu tenacitate si perseverenta ... neuitand nimic neignorand nici un aspect, fara sa va dezamagiti, fara sa abandonati ... este o investitie care merita ... daca aveti membrii ai familiei devotati sau inteligenti implicati-i si pe ei ... veti reusi mai rapid ...Veti reusi !
ananda Reputație: -414 Postat Ianuarie 29, 2016 Oras:Bucharest Oras:Bucharest Autor Postat Ianuarie 29, 2016 Nu discutati decat minim, discutiile sunt aproape mereu pierdere de vreme ... luati ce e bun si ce puteti folosi din informatiile care vi se ofera ... Mie nu imi plac discutiile nici nu prea stau de vorba mult cu oamenii ... e important sa actionam ... aceste cuvinte sunt necesare pt evolutie ... ele descriu schimbul de informatii in urma anumitor forme de actiune ... atat ... de asemenea contrazicerile sunt stupide si cheltuie energie ... intelligent se actioneaza asa: ii explici unui om ceva daca nu intelege ii spui si a doua oara si apoi il lasi in pace daca el se incapataneaza ... nu contrazici ... mereu actionezi si nu reactionezi ... eu aici ma adresez doar celor interesati, unii dintre ei sa stiti ca nici nu posteaza decat rareori ... de-asta va si invit pe cei care nu prea intelegeti nimic si vreti doar sa va bagati in vorba sa mergeti pe alte topicuri ca aici sincer nu aveti ce cauta ... Aici sunt prezentate informatii care va depasesc si deocamdata nu aveti nivelul vibrational pt a le intelege ... sau daca vreti accesul la aceste informatii si folosirea lor va sunt deocamdata interzise pentru ca sunteti deocamdata cam impuri, doar o schimbare foaret mare a feleului cum ttraiti acum va poate da sansa sa constientizati ce se prezinta acum aici prin aceste informatii ...
picon Reputație: 1046 Postat Ianuarie 29, 2016 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Ianuarie 29, 2016 Tu prea ai ce căuta pe forumul ăsta în general, așa că. ..
raffaello Reputație: -6838 Postat Ianuarie 29, 2016 Telefon: raffaello1709 Oras:Terra Telefon: raffaello1709 Oras:Terra Postat Ianuarie 29, 2016
ananda Reputație: -414 Postat Ianuarie 29, 2016 Oras:Bucharest Oras:Bucharest Autor Postat Ianuarie 29, 2016 Sa va spun sincer ca sa citesc replicile voastre ma uit intai cine scrie pt ca nu prea am timp mult ... astfel daca un user care de obbicei injura sau scrie tot felul de prostii nici nu citesc ce scrie el ... astfel de multe ori m-am gasit in situatia de a nu citi vreo intrebare sau vreo replica mai rasarita a unui astfel de user ... aici scriu pentru 3-4 oameni activi si pt cativa care doar citesc din lipsa de timp ... si selectie Pentru a va raspunde trebuie sa fiti cu bun simt, cu o curiozitate vie, cu dorinta de a ajuta, cu iubire, cu dorinta sincera de a cunoaste, sau sa cereti ceva ce aveti nevoie ... sau cu macar una din aceste atitudini Ce va ofer eu pe acest topic sunt cadouri ca florile de nufar ... ele vor pluti deasupra noroiului si mlastinii pana cand o fiinta care are nevoie de acesti nuferi ii va culege ... Sa fiti cat mai fericiti ! Si bineinteles sa ii faceti cat mai fericiti pe cei pe care ii iubiti !
raffaello Reputație: -6838 Postat Ianuarie 29, 2016 Telefon: raffaello1709 Oras:Terra Telefon: raffaello1709 Oras:Terra Postat Ianuarie 29, 2016
picon Reputație: 1046 Postat Ianuarie 29, 2016 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Ianuarie 29, 2016 Sa va spun sincer ca sa citesc replicile voastre ma uit intai cine scrie pt ca nu prea am timp mult ... astfel daca un user care de obbicei injura sau scrie tot felul de prostii nici nu citesc ce scrie el ... astfel de multe ori m-am gasit in situatia de a nu citi vreo intrebare sau vreo replica mai rasarita a unui astfel de user ... aici scriu pentru 3-4 oameni activi si pt cativa care doar citesc din lipsa de timp ... si selectie Pentru a va raspunde trebuie sa fiti cu bun simt, cu o curiozitate vie, cu dorinta de a ajuta, cu iubire, cu dorinta sincera de a cunoaste, sau sa cereti ceva ce aveti nevoie ... sau cu macar una din aceste atitudini Ce va ofer eu pe acest topic sunt cadouri ca florile de nufar ... ele vor pluti deasupra noroiului si mlastinii pana cand o fiinta care are nevoie de acesti nuferi ii va culege ... Sa fiti cat mai fericiti ! Si bineinteles sa ii faceti cat mai fericiti pe cei pe care ii iubiti !Pentru cei 3-4 membri interesați, folosește cu încredere P.M.-ul, sau alte căi private.,Să fii iubit!
Postări Recomandate