Sari la conținut

Postări Recomandate

• Oras:Satu' cu ministri
  • Oras:Satu' cu ministri

Auziți mă, dar de ce nu vorbiți voi doi în privat? Nu e mai eficient? Aici, în afară de miștouri de le noi ăștia proști, nu veți avea parte, deștepților și luminaților! 

Ananda, ne cunoaștem personal și nu îmi e ușor să te înțep pe aici, dar nu crezi că exagerezi? Continui cu o încăpățânare demnă de o cauză mai bună să propovăduiești o practicăcel puțin discutabilă, dacă nu chiar nesănătoasă, provenită dintr-o filosofie incomplet înțeleasă și interpretată după ureche, încerci să faci prozeliți, toate astea expuse într-un mod ce denotă paupertate intelectuală( fie și doar dacă luăm în calcul repetitivitatea, sărăcia vocabularului și  lipsa de umor).  Lasă o adresă de mail pentru cei ce nu pot avea încă acces la P.M. și lasă-ne cu bazaconiile astea. Altminteri, nu te mai ofusca atunci când ești luat la mișto, sau asumă-ți riscul. 

Baftă!

Link spre comentariu

Auziți mă, dar de ce nu vorbiți voi doi în privat? Nu e mai eficient? Aici, în afară de miștouri de le noi ăștia proști, nu veți avea parte, deștepților și luminaților!

Ananda, ne cunoaștem personal și nu îmi e ușor să te înțep pe aici, dar nu crezi că exagerezi? Continui cu o încăpățânare demnă de o cauză mai bună să propovăduiești o practicăcel puțin discutabilă, dacă nu chiar nesănătoasă, provenită dintr-o filosofie incomplet înțeleasă și interpretată după ureche, încerci să faci prozeliți, toate astea expuse într-un mod ce denotă paupertate intelectuală( fie și doar dacă luăm în calcul repetitivitatea, sărăcia vocabularului și lipsa de umor). Lasă o adresă de mail pentru cei ce nu pot avea încă acces la P.M. și lasă-ne cu bazaconiile astea. Altminteri, nu te mai ofusca atunci când ești luat la mișto, sau asumă-ți riscul.

Baftă!

E forumul lui ma-ta?

Treci in piata publica.

:)

Auzi la el.Paupertate intelectuala.El vorbeste, freaca in prostie la fasolea aia de ani de zile.

Link spre comentariu
  • Oras:Bucharest

:)

Este o tehnica mai avansata planuiam sa o prezint mai tarziu, imi cer scuze daca deocamdata nu o poate face nimeni datorita complexitatii si dificultatii de a o realiza de catre oamenii care nu au practicat mult lucrul cu mentalul ... totusi daca reusiti sa o realizati corect, sa obtineti rezultatele dorite este exceptional ...

deci

1.Aducem aport de energie(sexuala) o fuziune amoroasa cu fiinta iubita e cea mai indicata, daca asta nu avem la dispozitie putem realiza masajul organului viril(numai in sensul de la baza catre varf de minim 7 serii de cate 49 de miscari) putem lua si afrodisiace moderat inainte de masaj.

2.Realizam exercitii de redistribuire catre centrii de forta 5(vishudha chakra - proiectie pe corp in zona mijlocului gatului), 6(ajna chakra - proiectie pe corp in mijlocul fruntii) si 7(centrul suprem sahasrara chakra - se afla in plan subtil aproximativ la 10 cm deasupra crestetului capului)

- vom distribui prin puterea de concentrare si exercitiile alese doar catre acesti 3 centrii si in mod egal

Retractia abdominala pt 6 si 7, lumanarea pt 5

3.Ne asezam in postura de meditatie si ne concentram foarte puternic in cei 3 centrii de forta simultan pana ii simtim extrem de dinamizati ... pentru aceasta etapa trebuie o putere de concentrare foarte mare pentru ca tehnica e perfect realizata atunci cand nu apare nici un alt gand,

in continuare mentinem starea de concentrare intensa si focalizare simultana in cei 3 centrii de forta pana cand devenim constienti de mentalul propriu(putem supraveghea absolut orice activitate mentala) - am atins nivelul supramental de aici introducem orice program dorim si scoatem orice program dorim(in aceasta stare surprindem cu usurinta modele de actiune sau gandire si astfel ne constientizam tendintele sau altfel spus programele care ruleaza in subconstient) pentru ca in aceasta stare de atentie supramentala nu ne poate surprinde nimic ... daca vreti prin similaritate starea este cea a samurailor si pe care o avea si Bruce Lee precum si alti luptatori - e o stare de atentie in care nimic nu te poate surprinde, starea vom reusi sa o mentinem in functie de cata energie avem intre 1 minut si ore intregi sau chiar zile ... veti vedea atunci ce importanta este energia sexuala pentru ca numai ea ne ajuta sa mentinem mult timp aceasta stare - de asemenea starea este deosebit de regeneranta - in timpul cat si dupa ne simtim ca dupa un somn foarte odihnitor de ore intregi

Cheile sunt aici puterea de concentrare si aceasta formula de dinamizare supramentala.Apropo absolut orice stare traiti vreodata are o formula - ii corespunde o stare de dinamizare a anumitor centrii de forta exacti sau dimpotriva oprirea din functionare a unuia sau a mai multora, majoritatea oamenilor care nu fac niciodata astfel de exercitii folosesc anumite dinamizari pe 1 si 2 si de la 4 in sus toti sunt aproape inactivi sau total inactivi de asemenea e bine sa stiti ca starea de betie cu alcool distruge 3,5 si 6, fumatul tigarilor clasice distruge centrii 3,4,5,6 si 7 iar ejaculatul distruge gradat in timp 1,2,3,4,5,6 si 7 adica pe toti prin distrugere inteleg - un clarvazator care percepe centrii de forta ii vede ca nemiscandu-se deloc ca niste roti care stau pe loc - evident stationarea macar a unui centru de forta se traduce prin boli deosebit de grave(cancer,leucemie,scleroza in plagi,paralizie,diabet, etc) starea de inactivitate a 3 sau 4 centrii de forta in acelasi timp duce la stari de agonie, dureri cumplite cu imposibilitate de miscare sau coma ...

Daca va intereseaza notati-o acum pentru ca iar o sa inceapa copiii mici ai acestui forum sa se injure si traga de urechi virtual pe zeci de pagini si o sa va fie greu sa o gasiti mai tarziu.

Link spre comentariu

Observatii: ajuta mult postura vajrasana(diamantul) sau padmasana(lotusul) sa fie aleasa ca postura de meditatie.

- evident tehnica va ajuta sa va depasiti un anumit blocaj sau sa vindecati o anumita boala datorata unui mod tipic de gandire si actiune(programare gresita a subconstientului)

- aceasta practica nu are nici un fel de efecte secundare ... poate cu exceptia amortelii picioarelor daca o realizati un timp mai mare de 20 de minute si nu sunteti obisnuiti sa stati in aceste posturi atat de mult ... atentie padmasana nu se realizeaza daca simtim jena la genunchi.

-efecte benefice - o multime precizez acum doar regenerarea supramentala(asemanatoare cu somnul fara vise de noapte), capacitate de constientizare a starii de inconstienta specifica starii de veghe, capacitatea de a ne da seama cat de programati(robotei inconstienti) suntem in realitate, vindecare prin eliminarea radacinii afectiunii(problema de la nivel mental), capacitatea de a opera cu propriul mental, evolutie in intelegere a diferitelor mecanisme ale fiintei umane

Mult succes si stari supramentale exceptionale !

PS: va astept cu relatari sau cu sincronizari(daca doriti sa realizam simultan tehnica pt a ne sustine unii pe altii)

Link spre comentariu
  • Oras:ARK OF THE COVENANT
  • Oras:ARK OF THE COVENANT

Observatii: ajuta mult postura vajrasana(diamantul) sau padmasana(lotusul) sa fie aleasa ca postura de meditatie.

Mult succes si stari supramentale exceptionale !

PS: va astept cu relatari sau cu sincronizari(daca doriti sa realizam simultan tehnica pt a ne sustine unii pe altii)

ananda daca ti-as infinge pula-n cur ce s-ar reincarna?

• Like 3
Link spre comentariu

Dar sa revenim mai la nivelul la care suntem cei mai multi deocamdata(din punct de vedere mai realist) precizez cateva actiuni de evitat si cateva moduri de actiune specifice atunci cand dorim sa dobandim cat mai repede starea de continenta amoroasa perfecta:

- vom evita fuziunile amoroase cu femei care vorbesc urat in timpul actului amoros sau despre actul amoros

- vom evita oamenii care din cauza prostiei, slabiciunii sau lenei colosale de care dau dovada inca mai pierd energia sexuala prin ejaculare

- vom evita sa vedem imagini sau filme cu barbati care pierd energia sexuala prin ejaculare

- vom evita sa vorbim cu astfel de fiinte inca perverse care vorbesc despre a ejacula

- vom realiza zilnic, atunci cand suntem odihniti si cu maxim de concentrare si atentie exercitiile pentru continenta amoroasa perfecta

- vom vorbi cat mai mult cu fiinte care sunt ca noi in stadii de invatare sau care sunt avansati in continenta amoroasa

- vom folosi ajutoare(sugestii mentale, autosugestia sau sugestii subliminale pe sunet sau imagine) pentru a reusi sa devenim continenti cat mai repede

- vom discuta cu rabdare si iubire cu partenerele noastre si le vom explica aceasta decizie ferma si definitiva de a face dragoste intotdeauna numai cu continenta sexuala perfecta si le vom cere cu umilinta si rabdare ajutorul pentru a reusi mai repede, totodata le vom explica si avantajele amorului cu continenta

Link spre comentariu
  • Oras:worldwide

@rozkendra - da ne-am vazut azi

Sa fim iubiti si sa iubim fara masura !

f bine

roz, iti daruiesc un martisor virtual (sau mai bine zis ma gandesc la tine azi) dar te rog eu, mai taci naibii din gura! :laugh2 :)

eu acu am vazut ca esti  obraznic. eu am observat ca mi-e imposibil sa tac :)) continuu imi vine sa dau din gura 

• Like 1
Link spre comentariu
Vizitator sarlatanu
Reputație: 0

- vom evita fuziunile amoroase cu femei care vorbesc urat in timpul actului amoros sau despre actul amoros

- vom evita oamenii care din cauza prostiei, slabiciunii sau lenei colosale de care dau dovada inca mai pierd energia sexuala prin ejaculare

- vom evita sa vedem imagini sau filme cu barbati care pierd energia sexuala prin ejaculare

- vom evita sa vorbim cu astfel de fiinte inca perverse care vorbesc despre a ejacula

--- pula, vom evita...vom evita...vom evita...asta inseamna sa ne futem intre noi  :no2  :no2  :no2   io nu ma mai bag, pa. :laugh2

• Like 3
  • Minus 1
Link spre comentariu

--- pula, vom evita...vom evita...vom evita...asta inseamna sa ne futem intre noi  :no2  :no2  :no2   io nu ma mai bag, pa. :laugh2

tu nu auzi ca nu ai voie sa faci dirty talk? baga-ti mintile in cap  :laugh2

ce-mi vine sa ii trimit lu pisi un pm din ala spurcat rau, dar ma abtin. de data asta....

Link spre comentariu

Asa cum cuvintele frumoase, transfiguratoare(reamintesc transfigurarea este capacitatea de a recunoaste ce este bun intr-un om si de a amplifica acele calitati reale printr-un mod de gandire optimist si incurajator) ne pun in legatura cu lumile de ingeri care exista in paradisurile astrale la fel(pe baza aceluiasi principiu cuvintele urate,vadit rautacioase, injuraturile ne pun in legatura cu lumile de demoni sau chiar de diavoli care exista in astralurile inferioare(iaduri cum sunt ele numite in crestinism).

Exemplu de transfigurare: o fata foarte frumoasa este vazuta de un baiat care o place, el ii spune:

Frumusetea ta angelica ma face sa plutesc de fericire ! - si aceasta poate fi insotita nu numai de aceste cuvinte ci si de un mod de gandire si de actiune

exemplu: o femeie deosebit de frumoasa si plina de calitati pe care o iubim o putem considera ca fiind in mod real intruparea principiului feminin Dumnezeiesc daruita noua de catre Dumnezeu pentru a o iubi, pentru a o pretui, pentru a o curta, pentru a o ocroti si pentru a fi deosebit de fericit alaturi de ea in aceasta existenta terestra.

Deci opusul cuvintelor rele, perverse, vadit rautacioase, este modul de a vorbi, gandi si actiona profund transfigurator.

Observatie: transfigurarea nu este o imaginare pozitiva bazata pe un vis de-al nostru relativ la acea fiinta ci este amplificarea unei calitati reale precum si capacitatea de a privi in mod preponderent calitatile unei fiinte umane.

Va doresc sa intelegeti cat mai profund aceasta taina a transfigurarii si sa fiti transfiguratori mereu cu fiintele pe care le iubiti.

Iar daca exista fiinte pe care nu le puteti transfigura, decat sa le vorbiti de rau mai bine taceti(abtineti-va cu toata puterea de control pe care o aveti si veti vedea ce bine va fi pentru voi si pentru fiinta pe care nu ati vorbit-o de rau)

Mult succes si realizari exceptionale folosind arta transfigurarii !

• Like 2
  • Minus 6
Link spre comentariu

Arta transfigurarii este deosebit de importanta pentru ca este absolut necesara unei relatii unde exista iubire reciproca si continenta sexuala perfecta pentru a face acea relatie sa fie divina(altfel ea este doar benefica dar nu este divina - adica in perfect acord cu Dumnezeu)

Astfel prin iubire reciproca, transfigurare reciproca si continenta amoroasa perfecta se poate ajunge in cuplu pana la obiectivul spiritual final: eliberarea spirituala suprema sau altfel spus unirea extatica permanenta cu Dumnezeu Tatal. - acesta este cel mai mare secret din calea tantrica

Link spre comentariu

estrogen - tu cum stai cu continenta sexuala ?

aceeasi intrebare o adresez si celorlalti cu care am stat de vorba si care mi-au spus ca sunt interesati de practica continentei amoroase.

pe baza antrenamentelor pe cere le-ai facut in aceasta directie care iti sunt performantele in momentul de fata si care este cea mai inalta performanta ?

ma astept la un raspuns foarte concret gen:

exemplu: dupa ultimele date am avut 54 de zile, 32 de zile si 41 de zile de cand am pierdut energia sexuala iar acum sunt la 18 zile de cand am pierdut ultima oara. Cea mai buna performanta a fost in 2014 cand am reusit 94 de zile

sau gen: in 23 ianuarie - polutie in somn si de atunci nu am mai pierdut nimic iar cea mai buna performanta a fost 2 luni si 9 zile

daca aceste date le consideri personale imi poti raspunde pe privat

Link spre comentariu

Da mă, e lui mama! Probleme?  :laugh2

Ma, stai asa!

Atunci inseamna ca ma-ta a fost curva si ea, altfel cum sa detina forumul asta(si Radio Free Europe)?

Intreb, nu dau cu parul.

Pe Hurezeanu il stii?

:laugh2

Hai, nu te supara pe mine, fir-ai tu sa fii de crampal frantuzesc. :laugh2

Fasten your seat belts...si sa speram ca nu ne prabusim, cand vom survola Bukarest.

:laugh2  :138x

Link spre comentariu

Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...