Sari la conținut

Postări Recomandate

• Oras:Peste tot si nicaieri
Postat

https://i1.wp.com/wizsdailydose.com/wp-content/uploads/2017/04/judy-law-003-2020-photography.jpg

Uite un exemplu de femeie vitala(exemplificare pt starea de vitalitate feminina) cu care poti face amor cel putin 10 ore(ma refer la ludiu) Evident o astfel de femeie daca este deschisa afectiv si poate privy transfigurator este o provovare pentru un continent amoros …  imi cer scuze pt mesajele desenate alta poza mai buna in putinul timp pe care il am la dispozitie nu am gasit … 

Postat

Chestii tehnice:

am pm deci cine doreste ma poate contacta

5 replici batjocoritoare, denigratoare sau jignitoare sau 2 replici batjocoritoare la rand fara ca a treia sa fie o postare in care userul isi cere scuze - inchei definitiv orice dialog cu userul respectiv 

Aceasta incheiere a dialogului se desfasoara asa: intru pe topic, citesc numele userului si daca este din lista celor cu care am incheiat dialogul nu ii citesc replica si evident nu comunic deloc cu el/ea.

Deocamdata in lista sunt: picon, gbolovan, aristidemsc, Annona etc

Daca totusi este vreo intrebare care merita raspuns rog pe userii cu care dialoghez sa o citeze intr-o postare de a lor pentru a o vedea si a putea raspunde, acestia pana acum sunt: estrogen, xoxo, batranul George, dasxx, amun ra etc

• Like 1
Postat

deci dupa cum ziceam … 

https://img.4plebs.org/boards/pol/image/1498/17/1498178644753.jpg aceasta este si o replica vizuala pe caer o adresez unui user care imi arata o copila slabuta tare considerand-o … foarte sexy … ei bine fata din cele 3 poze de mai sus este capabila sa ma miste pe mine si nicidecum vreo slabuta pe care cand o vad ma apuca compasiunea si ii cumpar repede ceva de mancare … de asemenea o fiinta puternica si continenta sexual evident va fi atrasa de femei foarte puternice si vitale care se pot potrivi cu el.

Pentru cei care stiu sa citeasca semnele corporale si au si cateva elemente ezoterice de reper aceasta femeie are un potential gigantic si armonii spre desavarsire pe centrii 1 2 si 3 care reprezinta centrii energiei(centrii pe care trebuie sa fie foarte puternica si armonioasa o femeie)

• Oras:Văscăuți
Postat

Chestii tehnice:

am pm deci cine doreste ma poate contacta

5 replici batjocoritoare, denigratoare sau jignitoare sau 2 replici batjocoritoare la rand fara ca a treia sa fie o postare in care userul isi cere scuze - inchei definitiv orice dialog cu userul respectiv

Aceasta incheiere a dialogului se desfasoara asa: intru pe topic, citesc numele userului si daca este din lista celor cu care am incheiat dialogul nu ii citesc replica si evident nu comunic deloc cu el/ea.

Daca totusi este vreo intrebare care merita raspuns rog pe userii cu care dialoghez sa o citeze intr-o postare de a lor pentru a o vedea si a putea raspunde, acestia pana acum sunt: estrogen, xoxo, batranul George, dasxx, amun ra etc

Deci intrebarea cum pula mea ne-ai mai stresa tu daca tac-tu ar fi fost continent ca tine, nu merita raspuns.

P.s. ne-am hotărât toți cei ignorați de tine sa plângem in cor.

P.s.s. marș

• Like 1
Postat

Repet unele din ideile-fortza ale acestui topic:

Energia sexuala pastrata in interiorul corpului regenereaza toat tesuturile si organele(acesta este rolul ei din aceasta cauza este numita de catre cunoscatori si cercetatori energia vietii) astfel contribuie semnificativ la a avea o sanitate perfecta si un trup perfect functional.

Redistribuirea energiei sexuale in exces este singura metoda prin care nu se pierde deloc energie sexuala atat in cazul proacticantilor continentei amoroase cat si in cazul celor caer practica abstinenta activa.

Exercitiile pentru redistribuirea energiilor sexuale in exces prezentate aici sunt: postura lumanarii(cu variantele ei), postura continentei, retractia abdominala, exercitiul de respiratie cu contractia specifica pe retentive pe plin.Ele vor fi realizate pana cand senzatia de presiune din zona abdominala inferioara(la barbati) se disipa si apare o stare de buna dispozitie, optimism, pofta de viata, atentia se imbunatateste semnificativ.

Postat

Exercitiile care ajuta astfel incat controlul sa fie perfect in timpul unui act sexual, al unei sedinte de masaj erotic sau a oricarei stimulari sexuale sunt:

- urinarea fractionata de fiecare data cand urinam - jetul trebuie oprit pana la 0 si apoi imediat reluam(in cazul atingerii perfectiunii in acest procedeu se realizeaza 50 de opriri la 0 pentru o vezica plina)

- contractiile rapide muschiului care opreste urinarea rapide(vom ajunge gradat pana la cel putin 1000 de executii pe zi sau chiar mai mult in perioada de antrenament de la inceput)

- contractile lente si prelungi(cam 2 secunde) ale  muschiului care opreste urinarea rapide(vom ajunge gradat pana la cel putin 1000 de executii pe zi sau chiar mai mult in perioada de antrenament de la inceput)

- postura ganditorului

- exercitiul de respiratie cu contractia realizata pe retentie pe plin

• Oras:Satu' cu ministri
Postat

@anonna, eu de fiecare dată l-am întrebat lucruri simple. Poate la misto, poate in serios. E atât de greu să răspundă? În cazul în care nu e un escroc ce se încurcă în propriile cacaturi scoase din gură/degete/gândire.

Pur-și-simplu, nu știe ce să răspundă. Nu are argumente, nu are dovezi, doar chestii fie absurde/aberații, fie truisme ce nu au nicio legătură cu subiectul, din care croiește niște sofisme ieftine.

• Like 2
  • Minus 4
Postat

https://i1.wp.com/wizsdailydose.com/wp-content/uploads/2017/04/judy-law-003-2020-photography.jpg

Uite un exemplu de femeie vitala(exemplificare pt starea de vitalitate feminina) cu care poti face amor cel putin 10 ore(ma refer la ludiu) Evident o astfel de femeie daca este deschisa afectiv si poate privy transfigurator este o provovare pentru un continent amoros …  imi cer scuze pt mesajele desenate alta poza mai buna in putinul timp pe care il am la dispozitie nu am gasit …

Orătănii din astea să fuți tu! Noi nu ne batem joc de pulile noastre.
  • Like 3
  • Minus 5
Vizitator gvbolovan
Reputație: 0
Postat

...

...

În primul moment m-am speriat că m-ai trecut și pe mine pe listă, noroc că am recitit și mi-a revenit inima la loc  :laugh2

• Oras:hai să ne însingurăm împreună!
Postat

ananda, boss, largeste preventiv blacklistu la toti de pe nimfo, ca sa fie pace si intelegere pe topicele matale! n-are rost, ca n-ai cu cine, ce dracu! niste ignoranti :)

• Like 2
Postat

boss, pantera aia dolofana poa sa fie pentru anumite gusturi, ca nah (am si eu ceva fantasme cu negrese, recunosc ca m-as arunca sub senilele lui maseratti)...dar prin jungla, totusi, mai sunt gazele, iepuroaice, pasaroaice, maimute, dar, e adevarat, si dinozauri, balene, rinoceri sau rozatoare detestabile!

cel mai mult imi plac cele bambi (trimiterea nu-i intamplatoare la animatia celebra), care-ti sug pl cu ochii mari, plini de curiozitate, de parca ar fi descoperit o comoara, care - f important - nu-ti invadeaza sufletul, care au o puritate in ochi, nu otrava, care, mai mult, vor sa se bucure de placerile vietii si fac din experiena cocarului, daca vrei, ca si cum ar fi ultima lor clipa. :)

• Like 1
Postat

manca-ti-as pizda si tzatzele alea!

post-266996-0-68318000-1539259308_thumb.jpg

Postat

@peitho

:) nu e cazul ... aici ca si in orice stiinta ca si in invatarea continentei amoroase lucrurile sunt clare si precise ... confuzi sunt doar cei care nu cunosc sau care ignora asa cum bine ziceai si se complac in obiceiurile lor aducatoare de suferinta … acestora nu ai ce sa le faci … as putea doar sa le reamintesc un proverb:

Cum iti asterni asa dormi … 

Si cu aceasta viata se poate face absolut orice doresti: poti si sa devii o fiinta supranaturala, un sfant, un geniu, un artist desavarsit  sau poti sa te autodistrugi cu tot felul de droguri, betii si desfranare … distrugand astfel pe tine, familia ta si urmasii tai(tot neamul dupa tine) prin stricarea materialului genetic.

Postat

Bine, mă, lasă-ne!

Vaya con Dios!

• Like 1
  • Minus 3
Postat

@peitho: asta primesti dar nu te gandesti ... tu ce oferi ?

E corect sa fii un desfranat cu aceste fiinte si sa le tragi in jos catre pacat si suferinta, stii ca femeile sunt receptive si pot receptiona auric foarte mult de la barbat iar daca barbatul nu e constiinta ele urmeaza o cale gresita si in timp se strica ... stiai ca defapt toate femeile care sunt acum niste epave, fiinte bolnave sau posedate sunt asa pentru ca nu si-au urmat la un moment dat intuitia si nu au ales un barbat constient sau barbatul pe care l-au iubit le-a tras in jos spre pacate si suferite fizice si psihice ... ? 

Postat

Referitor la ce ai scris tu aici as vrea sa mai precizez niste lucruri:

cel mai mult imi plac cele bambi (trimiterea nu-i intamplatoare la animatia celebra), care-ti sug pl cu ochii mari, plini de curiozitate, de parca ar fi descoperit o comoara, care - f important - nu-ti invadeaza sufletul, care au o puritate in ochi, nu otrava, care, mai mult, vor sa se bucure de placerile vietii si fac din experiena cocarului, daca vrei, ca si cum ar fi ultima lor clipa. :)

Tuturor barbatilor perversi carora le plac fetele pure le plac din cauza faptului ca ei fiind foarte adanciti in pacatul desfranarii sunt mai mereu posedati de catre anumiti demoni si acestia ii manipuleaza incat sa strice cat mai multe suflete pure in interesul acestor fiinte bizare si in detrimentul canalului acestuia de manifestare(care este barbatul posedat) si evident si in detrimentul fetelor care pica ca prostutele in aceasta capcana.

Gradat participand tot mai mult la aceasta mizerie sufletele decad de la puritate spre murdarie …

Bine de stiut ca doar demonii invadeaza sufletul si nu numai atat gradat il distrug de aceea apoi trezirea sufletului devine aproape imposibila.

Din pacate fiintele umane prin asocierea cu acesti demoni se cufunda intr-o inconstienta foarte nefasta care le taie toate sansele la fericire chiar si la armonia dintre oameni .

Ce este de facut?

In primul rand prin atentie trebuie identificati acea stare de pasionalitate inferioara animalica care ii cuprinde pe cei care sunt obisnuiti sa piarda energia prin ejaculare si apoi sa ii rezistati - efectiv sa o eliminate din gandurile si fiinta voastra … aceasta este infranarea la nivel de ganduri.

Dupa o lupta lunga atunci cand nu mai desfranati deloc si nici la nivel de ganduri nu va mai apar astfel de tentatii atunci sexualitatea se va revela pentru voi in componenta sa divina, sublima, inaltatoare, zeeasca … atunci o veti privi pe femeie ca pe un cadou divin sublim alaturi de care puteti cunoaste extazul amoros.

Aceasta stare o numesc starea de puritate din punct de vedere amoros.Nu va ascund este foarte-foarte greu sa ajungeti la ea … fara sa faceti eforturi mari este imposibil sa intelegeti la nivel de traire(prin forte propria) ce va spun acum.

Este necesar sa reversati toata aceasta adancire in pacatul desfranarii si sa ii dati complet afara pe demonii care si-au facut castel in sufletul vostru.

Aceasta este o lupta eroica pe care voi o veti castiga … sa stiti ca oricat de puternici ar fi demonii ei sunt meniti ca pana la urma(dupa mari eforturi si lupte interioare) sa piarda.

Succes tuturor si oricine are nevoie de un ajutor venind de la cineva din aceasta lume(intrupat) va pot ajuta !

Postat

Inca un aspect - calea cea mai usoara de a reusi este sa va lasati ghidat de cineva care a dus acest razboi si l-a castigat … o astfel de fiinta umana va poate ghida si ajuta, va poate arata capcanele specifice, precum si cum le depasiti asta pentru ca el a trecut inaintea voastra prin aceleasi obstacole si le-a depasit.

Dealtfel veti vedea ca unii dintre voi dupa ce veti ajunge in acel punct si voi va veti oferi sa ii ajutati pe altii care parcurg acest drum.

E bine de stiut ca doar cel care trece toate testele ajunge sa cunoasca aceasta comoara … obstacolele sunt uneltite de catre dusmanii vostri nevazuti cu foarte multa abilitate exista capcane fizice, psihice, mentale, emotionale etc.

• Oras:aer
  • Oras:aer
Postat

deci dupa cum ziceam … 

https://img.4plebs.org/boards/pol/image/1498/17/1498178644753.jpg aceasta este si o replica vizuala pe caer o adresez unui user care imi arata o copila slabuta tare considerand-o … foarte sexy … ei bine fata din cele 3 poze de mai sus este capabila sa ma miste pe mine si nicidecum vreo slabuta pe care cand o vad ma apuca compasiunea si ii cumpar repede ceva de mancare … de asemenea o fiinta puternica si continenta sexual evident va fi atrasa de femei foarte puternice si vitale care se pot potrivi cu el.

Pentru cei care stiu sa citeasca semnele corporale si au si cateva elemente ezoterice de reper aceasta femeie are un potential gigantic si armonii spre desavarsire pe centrii 1 2 si 3 care reprezinta centrii energiei(centrii pe care trebuie sa fie foarte puternica si armonioasa o femeie)

Ok, sa spunem ca acum ne lasam imaginatia sa ţopaie prin...livada, sa zicem...si printre meri,peri si visini ne imaginam ca suntem toti ca tine,am incercat ce ai spus tu,am ajuns la aceleasi concluzii ca si tine,toti,aproape toti,na,si brusc,stim sa citim semnele corporale,plus elementele izoterice,vrem exact aceasi femeie ca cea din poze?Cum facem?Din ce informatii detinem,majoritatea corpurilor de mai sus le gasim(de cele mai multe ori)la negrese,posibil sa fie genetic,adn,mcdonalds ori kfc pe alocuri :)... total diferite de restu' slabanoagelor din China,ori Bangladesh,chiar si Romania,etc...apoi mai stim,ca dupa o reteta vegetariana(presupun ca si partenera trebuie sa fie ca si tine,sa nu se produca vreun scurt intre energia ta pasnica care o iei de la plante si energia ei suferinda,activata prin carne/sange,la tăierea gatului,nu?) bagand chiar si lapte,cat si oua,slabanoaga dracu',dar spus cu compasiune,nu va avea cum sa ajunga vreodata la formele alea,ever!Deci,da mult rau cu virgula,aici...ca da si in alte parti,nu mai spunen nimic,mai bine meditam. :)

Uite,eu consider ca toti gurii :) au incurcat si mai tare mentalul omului,mental deja incurcat,pretinzand ca ei au gasit raspunsul final.Pe unul singur l-am apreciat,Ramana Maharshi,in 'nebunia' lui a fugit in munti,macar.Cu siguranta au fost si altii,mai putin mediatizati.

Uitasem sa iti scriu la un post...sunt vegetarian cu tendinte de raw vegan de vreo 2 ani dar care a mai bagat cate o bucatica de cadavru gatit in el,ca am creierul dependent de mirosul ala de gratar...haos total.Singura scuza care am inventat-o a fost cachiar nu aveam alte optiuni in momentele alea,cu toate ca s-ar fi gasit daca ma strofocam mai tare.I-am multumit puiului si-am bagat si un doamne ajuta.Am zis never again.M-a luat cu greata,am vomitat,am mancat voma...glumesc.

Deci da,cam aia ar fi treaba,eu zic esti dependent de tine si de starile oferite de pe urma stoparii spermei sau ce alt harachiri erotic le faci organelor tale externe cat si interne.Nu ca ar conta,treaba ta,cum si treaba alora care vor incerca ceea ce spui tu acolo,sa fii sanatos,fericit si linistit! :)

By the way,chiar ieri ma uitam la un documentar despre alchimisti,si la partea cu spiritualul,magia,piatra filosofilor si ce mai era pe acolo,cica Raspunsul Raspunsurilor este in pisat :)...la modul ca-i ce trebuie,baut...ce parere ai despre asta?

• Oras:Bucuresti , Constanta
  • Oras:Bucuresti , Constanta
Postat

un pisat de topic , si o ghena e mai interesanta decat topicu asta

• Like 1
Postat

Sa va dau exemple: 

demonii indoielilor va pot spune: ce tot scrie Ananda aici ... nu se poate asa ceva, barbatii trebuie sa ejaculeze. - cine cade in aceasta capcana nu incepe antrnamentele

dupa ce ati inceput antrenamentele poate aparea demonul lenei care in timpul actului amoros sa va zica:

e foarte greu controlul ... hai sa ejaculam o data ca nu e grav ... si aceasta infranare e greu de realizat - cine cade aici strica toata munca de la antrenamente

e bine sa stiti ca daca ati ejaculat chiar si doar o singura data ati facut rezonanta cu desfranarea si pentru voi e mai greu decat era inainte sa va infranati

dupa multe antrenamente poate aparea demonul mandriei care va zice: tu esti continent de multa vreme nu e posibil sa pierzi energia asa ca nu e cazul sa te opresti cand simti ca se apropie punctul non-retur - si asa ajungeti chiar dupa multa vreme de antrenamtent si chiar dupa rezultate notabile sa gresiti din nou ... sau sa va complicati intutil(sa fie nevoie de un efort gigantic al vointei sa pastrati energia sexuala din punctul non-retur)

Vizitator gvbolovan
Reputație: 0
Postat

...poti si sa devii o fiinta supranaturala, un sfant, un geniu, un artist desavarsit  sau poti sa te autodistrugi cu tot felul de droguri, betii si desfranare …

Degeaba încerci să te autodescrii în antiteză cu noi. Tu nu ești nimic din toate astea...

Chiar nu înțeleg ce caută un om ca tine pe un astfel de site. Tu ai toate calitățile necesare unui parlamentar:

- ești o curvă de om (adică mergi la curve, a nu se înțelege altceva)
- ești capabil să vorbești ore în șir (sau să scrii zeci de pagini) fără să spui ceva concret :laugh2
Postat

@ ? ec ed

zici tu:

Ok, sa spunem ca acum ne lasam imaginatia sa ţopaie prin...livada, sa zicem...si printre meri,peri si visini ne imaginam ca suntem toti ca tine,am incercat ce ai spus tu,am ajuns la aceleasi concluzii ca si tine,toti,aproape toti,na,si brusc,stim sa citim semnele corporale,plus elementele izoterice,vrem exact aceasi femeie ca cea din poze?

Aici deja ai gresit … cum ati putea fi toti ca mine … eu am 12 ani de anternamente tenace zi de zi iar voi aveti 12 ani de desfranare … nu se poate direct ci numai gradat in timp … e posibil ca voua sa va ia mai putin daac cereti ajutorul … va pot ajuta sa treceti mai repede capcanele decat le-am tercut eu insumi.Cand veti ajunge la o energie sexuala colosala atunci abia va va atrage o femeie cu o energie pe masura, pana atunci spune-mi ce fata iti place ca sa iti spun ce nivel de continenta amoroasa ai … daca imi dai voie sa modific un proverb bine cunoscut 

Cum facem?

Incepeti antenamentele pentru atingerea starii de continenta amoroasa imediat.

Din ce informatii detinem,majoritatea corpurilor de mai sus le gasim(de cele mai multe ori)la negrese,posibil sa fie genetic,adn,mcdonalds ori kfc pe alocuri :)... total diferite de restu' slabanoagelor din China,ori Bangladesh,chiar si Romania,etc…

Se gasesc si din alte rase evident(acela a fost cel mai la indemana exemplu) … va arat pe strada in Romania

apoi mai stim,ca dupa o reteta vegetariana(presupun ca si partenera trebuie sa fie ca si tine,sa nu se produca vreun scurt intre energia ta pasnica care o iei de la plante si energia ei suferinda,activata prin carne/sange,la tăierea gatului,nu?) bagand chiar si lapte,cat si oua,slabanoaga dracu',dar spus cu compasiune,nu va avea cum sa ajunga vreodata la formele alea,ever!

Partenera va fi evident si ea invitata sa aibe o dieta cat mai corecta si daca te iubeste trecerea va fi naturala … o fiinta ca cea din poze are o putere de autotransformare imensa(se vede chiar fizic in zona mijlocului)

Partenerele mai putin vitale se potrivesc cu barbate foarte vitali … totul e pe principiul complementaritatii … alaturi de partenera cea mai potrivita poti atinge cel mai usor starea androginala.

Deci,da mult rau cu virgula,aici...ca da si in alte parti,nu mai spunen nimic,mai bine meditam. :)

Exista solutii pt orice caz, daca vreti sa meditate este o idee excelenta … sunt multe feluri de meditatie ...

Uite,eu consider ca toti gurii :) au incurcat si mai tare mentalul omului,mental deja incurcat,pretinzand ca ei au gasit raspunsul final.Pe unul singur l-am apreciat,Ramana Maharshi,in 'nebunia' lui a fugit in munti,macar.Cu siguranta au fost si altii,mai putin mediatizati.

Guru-ii au fost mereu lucizi si au stiut exact ce spun … confuziile sunt din interpretarile mentale ale omului si din lipsa de practica.

Ramana Maharishi este un maestro spiritual desavarsit pentru care am un respect foarte mare, dealtfel in practicile mele zilnice realizez investigarea Sinelui metoda predata de el - din acest punct de vedere tin sa precizez eu nu sunt inca un maestru ci un discipol. 

Uitasem sa iti scriu la un post...sunt vegetarian cu tendinte de raw vegan de vreo 2 ani dar care a mai bagat cate o bucatica de cadavru gatit in el,ca am creierul dependent de mirosul ala de gratar...haos total.Singura scuza care am inventat-o a fost cachiar nu aveam alte optiuni in momentele alea,cu toate ca s-ar fi gasit daca ma strofocam mai tare.I-am multumit puiului si-am bagat si un doamne ajuta.Am zis never again.M-a luat cu greata,am vomitat,am mancat voma...glumesc.

Te felicit este o alegere extraordinar de inteligenta si tin sa precizez ca eu aveam 9 ani de lacto-ovo-vegetarianism fara compromisuri cand m-am apucat de exercitiile pentru atingerea starii de contintenta perfecta.Tu deocamdata faci compromisul acela cu puiul … iti recomand sa raresti adaugarea puiului chiar dupa o schema scrisa precisa - o data la 2 zile o data la 3 zile apoi una la 4 zile si tot asa pana rupi complet atasamentul fata de consumul de carne.

Deci da,cam aia ar fi treaba,eu zic esti dependent de tine si de starile oferite de pe urma stoparii spermei sau ce alt harachiri erotic le faci organelor tale externe cat si interne.Nu ca ar conta,treaba ta,cum si treaba alora care vor incerca ceea ce spui tu acolo,sa fii sanatos,fericit si linistit! :)

Aici faci confuzii mari :) sa o luam pe rand: starile date de infranare nu dau dependent ci ofera liberate - libertatea cunoasterii si libertatea de a allege, cat despre harachiri este chiar invers - voi faceti harachiri punand organismul sa munceasca continuu sa restaureze energia vietii in felul acesta uzand tare intreg organismul care in acest fel imbatraneste si se uzeaza aparand repede felurite boli sau afectiuni care apar in zonele cel mai sensibile ale structurii voastre si condamnandu-va la boli de prostate sau ale vezicii urinare (cei mai multi oameni care au fost desfranati au sanse sa dezvolte spre batranete cancere de prostate sau probleme de incontinenta urinara in cel mai bun caz)

By the way,chiar ieri ma uitam la un documentar despre alchimisti,si la partea cu spiritualul,magia,piatra filosofilor si ce mai era pe acolo,cica Raspunsul Raspunsurilor este in pisat :)...la modul ca-i ce trebuie,baut...ce parere ai despre asta?

Urinoterapia este recomandata doar celor cu o alimentatie extrem de bine controlata … deci nu numai ca nu mananci carne, nu iei medicamente, nu fumezi etc … dar si dintre plante ai multe interdictii … de exemplu ceapa si usturoi … in orice alt caz nu aplici correct si nu ai rezultate … in acest domeniu nu am o experienta directa de aceea nu vorbesc despre asta … aceste conditii le cunosc de la examenul de Ayurveda la partea teoretica despre urinoterapie.

Eu zic sa nu va bagati la asa ceva ...

Postat

ananda,

cum, tu, care esti atent cu propria-ti aura, nu ejaculezi, mananci pur, etc. poti sa futi (ba mai mult, iti inviti posibilii acoliti sa te vada prestand ore-n sir) o escorta pe care au futut-o si incarcat karmic negativ atatia? nu-ti murdaresti cumva aurica aia, dragutza de ea, cu energiile unora ca mine, x, y, z, niste desfranati, demoni ai placerilor carnale, care viseaza numai anale, bukkake and shit? 

n-ar fi mai logic, ZIC si eu, sa te incarligi spiritual-amoros cu zeite, nimfe, strumfi, licurici, numa' cu femei orientate benefic (cum plm tot propovaduiesti), yoghine, deci cu preocupari luminoase?

ce PLM poate fi pur in gandirea ta spirituala daca poftesti la curve (cu care n-am nimic - face si ele un ban!), al caror singur deziderat e banu, rapid si mult?

n-am nimic cu tine, dar e noaptea mintii, dragule! pai, tu ne arati cu deshtu, dar babardesti/poftesti cam la aceleasi gauri ca si noi? wtf?! :)))))))))))

• Like 2

Postat

ananda,

cum, tu, care esti atent cu propria-ti aura, nu ejaculezi, mananci pur, etc. poti sa futi (ba mai mult, iti inviti posibilii acoliti sa te vada prestand ore-n sir) o escorta pe care au futut-o si incarcat karmic negativ atatia? nu-ti murdaresti cumva aurica aia, dragutza de ea, cu energiile unora ca mine, x, y, z, niste desfranati, demoni ai placerilor carnale, care viseaza numai anale, bukkake and shit?

n-ar fi mai logic, ZIC si eu, sa te incarligi spiritual-amoros cu zeite, nimfe, strumfi, licurici, numa' cu femei orientate benefic (cum plm tot propovaduiesti), yoghine, deci cu preocupari luminoase?

ce PLM poate fi pur in gandirea ta spirituala daca poftesti la curve (cu care n-am nimic - face si ele un ban!), al caror singur deziderat e banu, rapid si mult?

n-am nimic cu tine, dar e noaptea mintii, dragule! pai, tu ne arati cu deshtu, dar babardesti/poftesti cam la aceleasi gauri ca si noi? wtf?! :)))))))))))

Boss, ai belit pula, ai intrat si tu la ignor.

Asta l-am întrebat si eu, răspunsul a fost ca el iubește curva, face dragoste cu ea, nu fute!

Ce nu-ntelegi? Esti greu de cap?

Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...