Sari la conținut

Postări Recomandate

• Oras:Cluj Napoca
  • Oras:Cluj Napoca
Postat

As zice ca dualismul este doar 50% paradoxal

Păi dacă eu afirm ca portocala e în același timp și banana asta cum e?
  • Like 1
  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti
Postat

Tutti frutti. :)

• Like 2
  • Oras:Satu' cu ministri
  • Oras:Satu' cu ministri
Postat

Fructe tropicale.

• Like 1
  • Minus 1
  • Oras:Peste tot si nicaieri
Postat

@cip cip

zici tu:

Referitor la partea sexuala, se pare ca yoga nu ajuta oamenii care vor sa faca dragoste. 

Asta e exact cum ai vrea sa ai roti la masina fara cauciucuri folosind doar camere :) mai mare tampenie nu am auzit :)

Daca tu ca barbat iti doresti doar sa rezisti la pat si atat, yoga te ajuta mult, numai ca tu ca barbat numai esti prezent in actul sexual. 

Mai exact ... atat intelegi tu fara sa ai experienta de a fi yoghin ... iar alegerea de a fi prezent sau nu depinde de tine ... daca iubesti esti prezent, daca actul amoros te ajuta doar ca o polarizare si nu esti interesat deloc de femeie atunci poti fi transcendent - aceasta atitudine poate fi privita ca absenta dar doar de cine nu intelege starea.

Totusi nu dispera nici nu ai cum sa intelegi ce nu ai experimentat deja, asta nu a reusit nimeni si nu reusesti nici tu ... tu ia cat poti, integreaza in viata ta si gradat daca vei deveni continent din ce in ce mai bun aceste aspecte ti se vor revela ... e posibil ca mintea pe care o ai acum sa nu poata concepe insa mintea pe care o vei avea atunci(mult purificata datorita stilului de viata si alegerilor facute) va putea accepta la inceput iar mai apoi chiar intelege prin practica zilnica ...

Am discutat si cu psihologul meu despre treaba asta si ea mi-a spus exact cam ce se intampla cand te implici prea mult in partea asta cu yoga.

Prea mult sau prea putin sunt relative ... ce pt unul e putin pt altul e mult.Referitor la psiholoaga sincer acum ... ce putea sa iti zica ea? Din moment ce nici ea nu e yoghina poate maxim sa iti spuna observatiile ei si o parere de mana a 2-a asta daca nu are tendinta sa te influenteze(adica daca vorbeste obiectiv)

Mi-a dat si un exemplu de o persoana care practica yoga, tipul sta excelent pe partea cu rezistenta, numai ca nu prea e prezent in actul sexual, iar la finalul actului sexual, in loc sa se ocupe in continuare de iubita lui, intra intr-o stare ciudata (cei care practica yoga stiu mai exact) de fata cu iubita lui, trist din pacate. 

Actul sexual normal este pe etape: curtare, preludiu, ludiu, postludiu(se ocupa de iubita lui) apoi redistribuire ideal impreuna sau separat apoi avalansa. - Acum ti-am dat exemplul perfect, daca unii sar peste etape e greseala lor si sufera consecintele ...

Dupa parerea mea, ca barbat degeaba rezisti mult in pat, daca nu esti prezent in actul sexual. Exercitile kegel sunt bune, dar fara yoga. 

Deci pe scurt ce spui tu - ai gasit un exemplu - yoghinul din exemplu era bine pregatit pe continenta insa nu stia sa se comporte cu iubita lui ...

cauta mai multe exemple si vei intelege mai mult ... iubitele mele nu mi-au reprosat vreodata ca nu ma ocup de ele dupa actul sexual ...

cumva prin proprie experienta nu am ajuns niciodata in acest caz particular al exemplului tau ...

Tu practica si nu te lua dupa altii - daca tu ai intuit sau ai ajuns prin logica la faptul ca sa fii continent sexual merita atunci ajungi acolo ... daca yoga nu ti se potriveste ia doar ce iti este strict necesar fara sa te complici cu alte lucruri inutile pt tine acum, mult succes te sustin !

• Like 2
Postat

@drparnassus - nu exista inca stiinta sau nu este inca dezvoltata pe aceasta planeta care sa poata sa egaleze intuitia umana in cea mai inalta forma a sa(adica fara speculatie mentala)

Dintre cele mai evoluate stiinte care exista pe pamant care tind sa explice ce este materia, care este relatia ei cu energia, cum a fost si este creat universul sunt mecanica cuantica, teoria stringurilor ...

Insa va recomand pentru a le intelege corect sa lucrati exercitiile specifice pt deschiderea celui de-al treilea ochi pt ca doar asa le puteti intelege complet ... Postura continentei, postura diamantului,postura plugului si postura ganditorului ... lucrati zilnic dar mai ales inainte cu 30 de minute de a studia aceste teorii ... 

Daca aplicati chiar metoda prezentata aici pe topic si lucrati in plus si aceste exercitii veti reusi la inceput sa le intelegeti corect iar mai apoi chiar sa le continuati - asa se trezeste starea de genialitate care permite(folosind chiar in exces intuitia) sa depasiti limitele superioare ale intelectului ... experimentati si veti vedea ... 

Mult succes ! 

• Like 1
  • Oras:the buleni
Postat

Sa vorbesti despre fizica cuantica si ... :no2

PS  :  Dumnezeu nu joaca zaruri. 

Asta a spus un baiat de la mine de la bloc, si il cred  :laugh2 

Nu i spune tu lu mnezeu ce sa faca.

S a auzit de la scara vecina.

• Like 1
Vizitator dr parnassus
Reputație: 0
Postat

Butada "Dumnezeu nu joaca zaruri" aparține lui A Einstein. 

Se referă la interpretarea probabilistica, non determinista,

proprie mecanicii cuantice, conform "școlii de la Copenhaga". 

Einstein ramasese principial adept al unei abordări deterministe, cauzale,

in sensul raționalismului început cu R Descartes. 

S-a dovedit ca in cazul universului microscopic, contrar genialitatii sale, nu a avut dreptate. 

• Like 2
  • Oras:In papuris ca sa ma chis
Postat

Doctore , lucrezi in cercetare ?

• Oras:all over (NU e o ironie...)
Postat

Butada "Dumnezeu nu joaca zaruri" aparține lui A Einstein. 

(...)

... iar ceea ce-a scris hâtru' de H.C.U. in forma stilizata (aia cu "nu-i zicem noi lu' D-zeu ce sa faca"), greu de zis in ce masura este doar o anecdota / mit urban, insa eu unul stiam ca ar fi fost un raspuns simbolic dat lui Albert, in respectiva chestiune, de catre Niels Bohr... :)

• Like 2
Vizitator dr parnassus
Postat

... iar ceea ce-a scris hâtru' de H.C.U. in forma stilizata (aia cu "nu-i zicem noi lu' D-zeu ce sa faca"), greu de zis in ce masura este doar o anecdota / mit urban, insa eu unul stiam ca ar fi fost un raspuns simbolic dat lui Albert, in respectiva chestiune, de catre Niels Bohr... 

Bhor si Tuborg = Copenhaga,

dar imi scapă HCU. 

Ma ajuti? 

:)

Vizitator dr parnassus
Postat

Parnasius cerceteaza printesa macrocosmica cunoscuta sub numele de scena ines(is)

Orizontul "cercetărilor" mele este ceva mai amplu. 

Chiar si draga de Ines cunoaște, pe unele chiar le cunoaște. 

• Like 2
Postat

Parnasius cerceteaza printesa macrocosmica cunoscuta sub numele de scena ines(is)

E bine si asa , decat deloc  . E haios totusi  in felul sau .

Postat

Bhor si Tuborg = Copenhaga,

dar imi scapă HCU. 

Ma ajuti? 

Ma refeream la colegul "Humanoid Carbon Unit", care raspunsese ceva mai sus:

Nu i spune tu lu mnezeu ce sa faca.

S a auzit de la scara vecina.

Ca fapt divers, sunt chiar curios daca povestea raspunsului lui Bohr are vreun sambure de adevar (amu' ca mi-am amintit de asta). O prima privire pe Google nu arata mare lucru... e drept ca n-am chef de cautari aprofundate. Daca mai e vreunu' suficient de habauc la cap sa-i placa fizica :blushing2 si sa aiba idee despre chestiune, e rugat sa intervina :)

Postat

E bine si asa , decat deloc  . E haios totusi  in felul sau .

Constient ca-s pe cale de-a ma pisa in contra unei tornade de intensitate F5, o sa declar ca mie mi-e, de regula, simpatic colegul Parnassus - imi da uneori senzatia ca trolleaza elegant prin calmul si insistenta cu care-si afirma convingerile, fara sa se lase atins de ironii, batjocuri, injuraturi etc. Nu zic ca n-are si el derapajele lui, ca noi toti, but then again, ala dintre noi care se simte curat in domeniu... stiti voi, cu piatra :laugh2

Vizitator dr parnassus
Postat

Ma refeream la colegul "Humanoid Carbon Unit", care raspunsese ceva mai sus:

Ca fapt divers, sunt chiar curios daca povestea raspunsului lui Bohr are vreun sambure de adevar (amu' ca mi-am amintit de asta). O prima privire pe Google nu arata mare lucru... e drept ca n-am chef de cautari aprofundate. Daca mai e vreunu' suficient de habauc la cap sa-i placa fizica :blushing2 si sa aiba idee despre chestiune, e rugat sa intervina :)

Nu mi-a căzut fisa in legatura cu HCU.

Chiar imi băteam capul si-l simțeam gol. 

Multumesc. 

Marele Albert a mai gresit si in legatura cu introducerea "constantei cosmologice"

care ii dădea soluția unui Univers staționar. 

:snap

• Like 1
Postat

Constient ca-s pe cale de-a ma pisa in contra unei tornade de intensitate F5, o sa declar ca mie mi-e, de regula, simpatic colegul Parnassus - imi da uneori senzatia ca trolleaza elegant prin calmul si insistenta cu care-si afirma convingerile, fara sa se lase atins de ironii, batjocuri, injuraturi etc. Nu zic ca n-are si el derapajele lui, ca noi toti, but then again, ala dintre noi care se simte curat in domeniu... stiti voi, cu piatra :laugh2

Antipaticii la mine sunt pe lista de ignore :)

Parnasiusu' are doar o mazgaleala de fizica, univerul ESTE cuantic.

Postat

Nu mi-a căzut fisa in legatura cu HCU.

Chiar imi băteam capul si-l simțeam gol. 

Multumesc. 

Marele Albert a mai gresit si in legatura cu introducerea "constantei cosmologice"

care ii dădea soluția unui Univers staționar. 

Nu a gresit cu nimic, nu a stiut ca ce a descoperit era dark energy. Avea convingerea ca universul e stationar si d aia s a caposat sa ii zica asa.

Vizitator dr parnassus
Postat

Nu a gresit cu nimic, nu a stiut ca ce a descoperit era dark energy. Avea convingerea ca universul e stationar si d aia s a caposat sa ii zica asa.

Emoțional mi-ar fi plăcut ca Marele Albert sa nu fi gresit. 

Dovezile experimentale arata ca Universul se afla in expansiune si răcire. 

Energia "întunecată" este inca o ipoteza consolatoare. 

Vizitator dr parnassus
Postat

Ba lasa ma cu asta. Citeste despre heat death daca vrei. Zi ne 3 chestii despre cunostintele printesei.

Nu zic nimic! 

Ramai cu "întunecatele". 

Vizitator romuzica
Postat
  • 1905 - a publicat lucrarea "Inerţia unui corp depinde de conţinutul energiei sale?" în revista "Annalen der Physik"; această lucrare subliniază legătura dintre energie şi masa unui corp şi va conduce la formula E = mc² în Germania

;)

Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...