humanoid_carbon_unit Reputație: -726 Postat Martie 28, 2019 Oras:the buleni Oras:the buleni Partajează Postat Martie 28, 2019 :)))) pretiozitate? ia uite aici niste matematica: A single male ejaculate weighs roughly 2.5 grams. Assuming the average male has sex once per week, that’s roughly 175 thousand people ejaculating every minute. Every minute the world ejaculates a polar bear. Link spre comentariu
ananda777 Reputație: 245 Postat Martie 28, 2019 Oras:Peste tot si nicaieri Oras:Peste tot si nicaieri Partajează Postat Martie 28, 2019 Postul #2820 este o relatare autentica ... exceptional ... cred ca ani de zile am asteptat asa o relatare sa vina din partea unui alt practicant in afara de mine sau estrogen ,... Bine ai revenit Andrei !!! Link spre comentariu
peitho Reputație: 1046 Postat Martie 28, 2019 Oras:hai să ne însingurăm împreună! Oras:hai să ne însingurăm împreună! Partajează Postat Martie 28, 2019 dc citeai ce am scris si nu comentai sa te afli in treaba vedeai ca am avut anii de abstinenta fara laba fara o privire la cur in care am indreptat destul d emulte in mine fara sa ajung la sfintenie ca nu asta am vrut ci sa ajung unde sunt si sunt foarte multumitDeci stiu calea asta din experienta ca ortodoxia nu e numa pt sfinti ci si pt pacatosi ca mineNu vreau decadenta sexuala dc vreau sa dau o muie buna , doar ca nu is puritann sau ipocrit sau fals vreau sa fiu corect cu oamenii sa lucru cinstit sa imi fac datoria sa fiu de folos celorlati sa mai dau o muie o limba un normal o fantezie dar toate de calitate nu cantitate adica sunt filocalic adica iubitor de lucri de calitate bine facute fie sex fie job fie orice.E simplu sper ce iiti spun sper sa nu le futi iar in toate felurile aiurea tomson, imi pare rau daca glumita mea a atins o zona mai sensibila. problema cu acest subiect AICI ...sunt mai multe: si evident ca-s subiectiv, ca n-am cum altfel?!nu daca tematica in sine are valoare sau nu, ci locul unde ananda a ales sa discute despre continenta, dar si modul in care o face... revenind, generalisim vorbind, si el, ca si noi, vorbeste (tot) despre sperma, futai doar ca "imbraca" aceste lucruri in alte energii, uneori total diferite de ale majoritatii, ceea ce vad ca atrage (statistica, beibi!) preponderent misto-ul, nu seriozitatea raspunsurilor! astea sunt lucruri pe care mai toti i le-au semnalat "maestrului", fara folos insa... bun, ce vreau sa zic cu asta, nu? ca avand in vedere unde se discuta ce se discuta nu te-am luat prea in serios, am zis ca glumesti, dar vad ca nu prea ai glumit?! sau daca glumesti mai pe black asa, nu-s sigur ...:) PS: glumesc, i got your point! no hardfeelings! nu mai fac, promit 1 Link spre comentariu
ananda777 Reputație: 245 Postat Martie 28, 2019 Oras:Peste tot si nicaieri Oras:Peste tot si nicaieri Partajează Postat Martie 28, 2019 Andrei ... aduci eneergie benefica si entuziasm, transpui personalitatea ta si evolutia ta in cuvinte ... exceptional ... de asemenea incarci bine cuvintele cu trairi ... exceptional ... si neasteptat ... o surpriza placuta pe nimfomane. Insa te rog sa nu uiti ca majoritatea celor care scriu aici oscileaza in plaja - retard - deosebit de prost- subuman - tantalau -ignorant - aceasta este o scala crescatoare unde ignorant este aproape ca un titlu de noblete :) in concluzie ... ei nu sunt pregatiti sa inteleaga mesajul tau asa ca tu sa il transmiti dar sa nu te astepti sa il inteleaga decat cei cat de cat pregatiti ... Din pacate nu exagerez deloc ... asta este realitatea si pentru cei pomeniti aici va invit sa va puneti intrebarea ... oare eu cat de prost sunt ? - cu aceasta intrebare unii dintre voi vor avea sansa sa faca salturi si sa marcheze un inceput in ceea ce priveste dezvoltarea inteligentei. Precizez din nou ponderea atitudinilor si a actiunilor care afecteaza in felurite masuri gradul de inteligenta al unui individ. Ejacularea - afecteaza sever inteligenta si constiinta , in exces afecteaza colosal inteligenta si constiintaBetiile - afecteaza sever inteligenta, puternic constiintaDrogurile si medicamentele - afecteaza puternic inteligenta, puternic constiintaPasta de dinti cu fluor, chimicalele din detergenti, sapunul si samponul(cele care sunt pline de chimicale) - afecteaza usor inteligenta, sever constiintaE-urile din mancare - afecteaza usor inteligenta si sever constiintaAtitudinile egotice - afecteaza sever inteligenta si colosal constiintaOrgoliul - afecteaza colosal inteligenta(practic nu iti mai permite sa cresti) si puternic constiintaRautatile, intepaturile, sarcasmul si batocura - afecteaza sever inteligenta si puternic constiinta Ar mai fi si altele dar acestea sunt cele care intereseaza in mod principal pe cei care citesc de pe acest topic. Exercitiile de redistribuire dupa o dinamizare si polarizare a energiei sexuale(postura continentei, postura diamantului, postura plugului si postura ganditorului) - amplifica extraordinar de mult inteligenta, expansioneaza extraordinar de mult constiinta si o si stabilizeazaAdministrarea de plante de leac specifice(ex: menta, roinita, busuioc, lemnul Domnului, etc) - amplifica foarte mult inteligenta, expansioneaza puternic constiintaO alimentatie pura care nu permite deloc e-uri, produse conservate, evita zaharul, uleiurile rafinate si sarea iodta: - amplifica mult inteligenta, expansioneaza constiintaObiceiul de a face rugaciuni, binecuvantari de a lucra cu mantre bine alese si autentice - amplifica usor inteligenta si expansioneaza puternic constiintaObiceiul de a asculta muzica inaltatoare, sacra sau melodii ce prezinta tendintele ascensionante din muzica moderna(ex: uplifting trance) - amplifica usor inteligenta si expansioneaza puternic constiinta Mult succes in a aplica orice metoda vi se potriveste pentru a fi cat mai inteligenti ! 1 Link spre comentariu
petrepetre02 Reputație: 3632 Postat Martie 28, 2019 Oras:p'aci deocamdata Oras:p'aci deocamdata Partajează Postat Martie 28, 2019 Insa te rog sa nu uiti ca majoritatea celor care scriu aici oscileaza in plaja - retard - deosebit de prost- subuman - tantalau -ignorant - aceasta este o scala crescatoare unde ignorant este aproape ca un titlu de noblete :) in concluzie ... ei nu sunt pregatiti sa inteleaga mesajul tau asa ca tu sa il transmiti dar sa nu te astepti sa il inteleaga decat cei cat de cat pregatiti ...Tu unde te incadrezi??? 4 6 Link spre comentariu
ananda777 Reputație: 245 Postat Martie 28, 2019 Oras:Peste tot si nicaieri Oras:Peste tot si nicaieri Partajează Postat Martie 28, 2019 Iar acum o sa revenim la sfaturi si idei utile acestui anotimp ! pentru cei care urmaresc perseverent si tenace sa devina gradat continentul sexual perfect. In primul rand - in acest anotimp energiile sexuale din mediu sunt foarte crescute deci sunt recomandate: atentie sporita in timpul manifestarilor amoroase de orice fel, de asemenea chiar o pregatire prealabila printr-o redistribuire rapida inainte de actele amoroase sa nu intrati ca o bomba cu fitil pentru ca e foarte greu de controlat energia ... iar la redistribuire puteti sa exagerati pentru ca trebuie redistribuita bine energia ... asa cum v-a spus si Andrei - energia neredistribuita balteste si incarca foarte puternic centrul sexual fata de ceilalti centrii si va treziti ori prea receptivi, ori cu tendinte depresive, ori foarte nemultumiti si frustrati si nu e cazul ... urmarim mai mult de atat ... Nu va ascund informatia cu iz de confesiune ca si eu faceam gafele in acest anotimp ... dupa cum stiti si eu mai gresesc accidental o data la 2-3 ani ... cu continenta ... alaturi de voi si eu fac eforturi sa devin continentul perfect care are minim 7 ani de continenta amoroasa deplina. Pentru orice intrebari de spre ce este transmutarea, ce inseamna redistribuirea, cum se simte concret, ce exercitii ajuta mai mult anumite tipuri constitutionale etc nu ezitati sa ma intrebati. Acea charisma despre care relateaza Andrei se poate obtine redistribuind in special in jurul centrilor 2 si 3 si avand o aura ce seamana cu un giroscop ... In functie de zona unde redistribuiti predominant(cei care practicati cu succes continenta sexuala) apar anumite puteri asa-zis paranormale defapt foarte normale pentru oamenii care vor fi in viitor pe pamant ... Nu uitati ca este sezonul florilor si pentru cei care doresc sa traiasca sanatosi si mult in trupul fizic un sfert din secretul unei vieti de pana la 800 de ani este alimentatia - iar un loc important il are consumarea in stare cruda a florilor si mugurilor comestibile(disponibile majoritatea doar in acest sezon) Catre cei care datorita prostiei crase care v-a caracterizat in trecut ati pierdut mare parte din energia sexuala si doriti sa puneti inapoi va trebui sa luati polen proaspat gradat in combinatie cu branca ursului sau ginseng si sa realizati redistribuire dublu fata de inmod normal , pentru voi cea mai buna metoda este sa fiti in abstinenta o perioada pentru a va adapta gradat cu o energie gradat din ce in ce mai mare ... Mult succes ! Link spre comentariu
ananda777 Reputație: 245 Postat Martie 28, 2019 Oras:Peste tot si nicaieri Oras:Peste tot si nicaieri Partajează Postat Martie 28, 2019 Precizare importanta: cand am spus exagerati am spus mariti timpii totali nicidecum sa fortati ... sa fortati la redistribuire constituie o mare greseala Exemplu: la postura lumanarii daca prin practica perseverenta stim ca timpul nostru este 2 minute si 35 de secunde - prin exageram in acest anotimp se intelege ca vom face mai multe ridicari de pana la 2 minute si 35 de secunde fiecare astfel incat timpul total sa ajuga de exemplu la 17'. La fel pentru toate celelalte exercitii de redistribuire ... Oricine vrea un program de exercitii specifice pentru un obiectiv anumte sau o schema cu plante de leac pentru a vindeca o afectiune sau pentru a-si amplifica o calitate ma poate contacta pe pm, mail sau telefon pt o reteta personalizata ... Mult succes tuturor, nu uitati viitorul acestei planete il construim aici si acum, sa fie unul glorios si voi sa puneti bazele ! 1 Link spre comentariu
aristidemsc Reputație: -56 Postat Martie 28, 2019 Oras:Văscăuți Oras:Văscăuți Partajează Postat Martie 28, 2019 Tu unde te incadrezi??? Io ziceam ca toti proștii, tăntălăii, subumanii si retardații care sunt pe forumul ăsta să-și bage pula-n mă-sa Link spre comentariu
Vizitator romuzica Reputație: 0 Postat Martie 28, 2019 Partajează Postat Martie 28, 2019 https://xhamster.com/videos/cumslut-training-hypnosis-11200887 Link spre comentariu
theonlyjudge Reputație: 294 Postat Martie 28, 2019 Oras:Mega City One Oras:Mega City One Partajează Postat Martie 28, 2019 145 de pagini de laba virtuala, incredibil ! Link spre comentariu
Vizitator samkara Reputație: 0 Postat Martie 28, 2019 Partajează Postat Martie 28, 2019 Precizare importanta: cand am spus exagerati am spus mariti timpii totali nicidecum sa fortati ... sa fortati la redistribuire constituie o mare greseala Exemplu: la postura lumanarii daca prin practica perseverenta stim ca timpul nostru este 2 minute si 35 de secunde - prin exageram in acest anotimp se intelege ca vom face mai multe ridicari de pana la 2 minute si 35 de secunde fiecare astfel incat timpul total sa ajuga de exemplu la 17'. La fel pentru toate celelalte exercitii de redistribuire ... Oricine vrea un program de exercitii specifice pentru un obiectiv anumte sau o schema cu plante de leac pentru a vindeca o afectiune sau pentru a-si amplifica o calitate ma poate contacta pe pm, mail sau telefon pt o reteta personalizata ... Mult succes tuturor, nu uitati viitorul acestei planete il construim aici si acum, sa fie unul glorios si voi sa puneti bazele ! In calitate de bucatar sau de medic o sa dai tu retete personalizate? Daca tu vrei sa inchizi cercul si sa iesi din ciclul reincarnarilor ce te mai intereseaza viitorul planetei( in special al astora pe care ii numesti ignoranti si tantalai). 2 Link spre comentariu
copilulurozkendra Reputație: 2137 Postat Martie 28, 2019 Telefon: [email protected] Oras:sincity Telefon: [email protected] Oras:sincity Partajează Postat Martie 28, 2019 Andrei ... aduci eneergie benefica si entuziasm, transpui personalitatea ta si evolutia ta in cuvinte ... exceptional ... de asemenea incarci bine cuvintele cu trairi ... exceptional ... si neasteptat ... o surpriza placuta pe nimfomane. Insa te rog sa nu uiti ca majoritatea celor care scriu aici oscileaza in plaja - retard - deosebit de prost- subuman - tantalau -ignorant - aceasta este o scala crescatoare unde ignorant este aproape ca un titlu de noblete :) in concluzie ... ei nu sunt pregatiti sa inteleaga mesajul tau asa ca tu sa il transmiti dar sa nu te astepti sa il inteleaga decat cei cat de cat pregatiti ... Din pacate nu exagerez deloc ... asta este realitatea si pentru cei pomeniti aici va invit sa va puneti intrebarea ... oare eu cat de prost sunt ? - cu aceasta intrebare unii dintre voi vor avea sansa sa faca salturi si sa marcheze un inceput in ceea ce priveste dezvoltarea inteligentei. Precizez din nou ponderea atitudinilor si a actiunilor care afecteaza in felurite masuri gradul de inteligenta al unui individ. Ejacularea - afecteaza sever inteligenta si constiinta , in exces afecteaza colosal inteligenta si constiintaBetiile - afecteaza sever inteligenta, puternic constiintaDrogurile si medicamentele - afecteaza puternic inteligenta, puternic constiintaPasta de dinti cu fluor, chimicalele din detergenti, sapunul si samponul(cele care sunt pline de chimicale) - afecteaza usor inteligenta, sever constiintaE-urile din mancare - afecteaza usor inteligenta si sever constiintaAtitudinile egotice - afecteaza sever inteligenta si colosal constiintaOrgoliul - afecteaza colosal inteligenta(practic nu iti mai permite sa cresti) si puternic constiintaRautatile, intepaturile, sarcasmul si batocura - afecteaza sever inteligenta si puternic constiinta Ar mai fi si altele dar acestea sunt cele care intereseaza in mod principal pe cei care citesc de pe acest topic. Exercitiile de redistribuire dupa o dinamizare si polarizare a energiei sexuale(postura continentei, postura diamantului, postura plugului si postura ganditorului) - amplifica extraordinar de mult inteligenta, expansioneaza extraordinar de mult constiinta si o si stabilizeazaAdministrarea de plante de leac specifice(ex: menta, roinita, busuioc, lemnul Domnului, etc) - amplifica foarte mult inteligenta, expansioneaza puternic constiintaO alimentatie pura care nu permite deloc e-uri, produse conservate, evita zaharul, uleiurile rafinate si sarea iodta: - amplifica mult inteligenta, expansioneaza constiintaObiceiul de a face rugaciuni, binecuvantari de a lucra cu mantre bine alese si autentice - amplifica usor inteligenta si expansioneaza puternic constiintaObiceiul de a asculta muzica inaltatoare, sacra sau melodii ce prezinta tendintele ascensionante din muzica moderna(ex: uplifting trance) - amplifica usor inteligenta si expansioneaza puternic constiinta Mult succes in a aplica orice metoda vi se potriveste pentru a fi cat mai inteligenti ! ba, tu chiar existi ? =)) 1 Link spre comentariu
xoxogolddigger Reputație: -76 Postat Martie 28, 2019 Partajează Postat Martie 28, 2019 zeul xoxo pune bazele Link spre comentariu
machucambo Reputație: -974 Postat Martie 28, 2019 Oras:Ucea Oras:Ucea Partajează Postat Martie 28, 2019 ba, tu chiar existi ? =))Cică-i o dihotomie și nu-i chear așa simplu cum pare 2 Link spre comentariu
copilulurozkendra Reputație: 2137 Postat Martie 28, 2019 Telefon: [email protected] Oras:sincity Telefon: [email protected] Oras:sincity Partajează Postat Martie 28, 2019 Cică-i o dihotomie și nu-i chear așa simplu cum pare un fel de umbra lui Stefan la Cozia, mi-as pula`n talentu lui 2 Link spre comentariu
humanoid_carbon_unit Reputație: -726 Postat Martie 28, 2019 Oras:the buleni Oras:the buleni Partajează Postat Martie 28, 2019 eu zic sa fiti un pic atenti la paragraful urmator... acest elvis al teoriei culturale :) Link spre comentariu
copilulurozkendra Reputație: 2137 Postat Martie 28, 2019 Telefon: [email protected] Oras:sincity Telefon: [email protected] Oras:sincity Partajează Postat Martie 28, 2019 Propun să încheiem , atata timp cat nu ne cunoaștem , e grele sa ți dai cu parerea Link spre comentariu
vistantric Reputație: -3413 Postat Martie 28, 2019 Telefon: 0731670030 Oras:București Herăstrău 0731670030 Disponibila Telefon: 0731670030 Oras:București Herăstrău 0731670030 Disponibila Partajează Postat Martie 28, 2019 Eu nu știu cum de reușește el să le ia inversate și să afirme că toate nimicurile enumerate de el afectează conștiința.Nimic din această lume nu ajunge acolo, în conștiință...și doar credința are rol de mijlocitor!Iar el, prin afirmațiile lui pune credința în plan secund...cum făceau ăia cu vrăjitoriile pe vremuri. Link spre comentariu
tomson Reputație: 5751 Postat Martie 29, 2019 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Partajează Postat Martie 29, 2019 Tu unde te incadrezi???el e prostu care dc nu-i fudul nu-i prost destul laba trista asta crede ca dc sta cu cracii-n sus si se tine de coae gata a invins legiunile demonice si a cucerit al 9 -lea cer Link spre comentariu
tomson Reputație: 5751 Postat Martie 29, 2019 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Partajează Postat Martie 29, 2019 se simte tot mai rau saracu s-amputit samanta-nel Iar acum o sa revenim la sfaturi si idei utile acestui anotimp ! pentru cei care urmaresc perseverent si tenace sa devina gradat continentul sexual perfect. In primul rand - in acest anotimp energiile sexuale din mediu sunt foarte crescute deci sunt recomandate: atentie sporita in timpul manifestarilor amoroase de orice fel, de asemenea chiar o pregatire prealabila printr-o redistribuire rapida inainte de actele amoroase sa nu intrati ca o bomba cu fitil pentru ca e foarte greu de controlat energia ... iar la redistribuire puteti sa exagerati pentru ca trebuie redistribuita bine energia ... asa cum v-a spus si Andrei - energia neredistribuita balteste si incarca foarte puternic centrul sexual fata de ceilalti centrii si va treziti ori prea receptivi, ori cu tendinte depresive, ori foarte nemultumiti si frustrati si nu e cazul ... urmarim mai mult de atat ... Nu va ascund informatia cu iz de confesiune ca si eu faceam gafele in acest anotimp ... dupa cum stiti si eu mai gresesc accidental o data la 2-3 ani ... cu continenta ... alaturi de voi si eu fac eforturi sa devin continentul perfect care are minim 7 ani de continenta amoroasa deplina. Pentru orice intrebari de spre ce este transmutarea, ce inseamna redistribuirea, cum se simte concret, ce exercitii ajuta mai mult anumite tipuri constitutionale etc nu ezitati sa ma intrebati. Acea charisma despre care relateaza Andrei se poate obtine redistribuind in special in jurul centrilor 2 si 3 si avand o aura ce seamana cu un giroscop ... In functie de zona unde redistribuiti predominant(cei care practicati cu succes continenta sexuala) apar anumite puteri asa-zis paranormale defapt foarte normale pentru oamenii care vor fi in viitor pe pamant ... Nu uitati ca este sezonul florilor si pentru cei care doresc sa traiasca sanatosi si mult in trupul fizic un sfert din secretul unei vieti de pana la 800 de ani este alimentatia - iar un loc important il are consumarea in stare cruda a florilor si mugurilor comestibile(disponibile majoritatea doar in acest sezon) Catre cei care datorita prostiei crase care v-a caracterizat in trecut ati pierdut mare parte din energia sexuala si doriti sa puneti inapoi va trebui sa luati polen proaspat gradat in combinatie cu branca ursului sau ginseng si sa realizati redistribuire dublu fata de inmod normal , pentru voi cea mai buna metoda este sa fiti in abstinenta o perioada pentru a va adapta gradat cu o energie gradat din ce in ce mai mare ... Mult succes ! Link spre comentariu
money_talks Reputație: -236 Postat Martie 29, 2019 Oras:Acolo unde se da ora exacta Oras:Acolo unde se da ora exacta Partajează Postat Martie 29, 2019 M-aș apuca și io’ dă continența asta sexuală,da’ imi place prea mult laba😃😃 3 2 Link spre comentariu
picon Reputație: 1046 Postat Martie 29, 2019 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Partajează Postat Martie 29, 2019 ba, tu chiar existi ? =))Din păcate, da! un fel de umbra lui Stefan la Cozia, mi-as pula`n talentu luiSau mama lu' Mircea cel Bătrân. 2 3 Link spre comentariu
ananda777 Reputație: 245 Postat Martie 29, 2019 Oras:Peste tot si nicaieri Oras:Peste tot si nicaieri Partajează Postat Martie 29, 2019 @vis - doar tie o sa iti raspund pentru ca esti mai deschisa si mai diplomata decat restul ... sper sa te ajute sa intelegi ... "Eu nu știu cum de reușește el să le ia inversate" - nu stii pentru ca nu poti sa corelezi deocamdata, nu poti sa corelezi pentru ca accepti desfranarea care te trage puternic in jos din punctul de vedere al constiintei, de asemenea nu esti atenta la stari si la ce se intampla in lumea ta launtrica ... fii muuult mai atenta si gradat vei intelege(vei fi chiar uluita de descoperire) "și să afirme că toate nimicurile enumerate de el afectează conștiința." aceste "nimicuri" sunt astfel pentru tine pentru ca tu nu le dai importanta cuvenita adica le ignori - asa intri in categoria ignorantilor ... cu cat ignori mai multe aspecte ale realitatii inconjuratoare cu atat te afunzi mai tare in inconstienta si confuzie, nu trebuie sa constientizezi intreg lantul de fiinte cu toate intentiile si planurile lor ci doar ce iti face bine si ce nu la nivel fizic, psihic, mental si emotional "Nimic din această lume nu ajunge acolo, în conștiință" Lumea asta este in constiinta ta individuala si in constiinta lui Dumnezeu - aici tu percepi o ruptura care nu este ... totul este conectat indiferent daca tu simti sau nu simti deocamdata asta datorita unor blocaje "...și doar credința are rol de mijlocitor!" asta nu stiu de unde ai scos-o sau interpretat-o ... de asemenea trebuie sa definesti credinta ... daca te referi la credinta in Dumnezeu atunci aceasta este baza si creaza legatura directa cu Dumnezeu ... pune-ti intrebarea ... tu ce crezi ca ar vrea Dumnezeu de la voi cei care postati pe acest forum ? vei crea legatura directa si intutiv daca nu permiti mentalului sa intervina si sa strice aceasta legatura poti accesa macar niste ingeri(fiinte foarte elevate care intermediaza intre tine si Dumnezeu) "Iar el, prin afirmațiile lui pune credința în plan secund...cum făceau ăia cu vrăjitoriile pe vremuri." Tu fii atenta ca din cauza faptului ca nu intelegi, nu constientizezi deocamdata poti sa semeni in gandire cu inchizitorii de pe vremuri ... infunda iadurile in acest moment sau au venit ca cersetori abuzati care locuiesc prin canale(daca au avut inspiratia extraordinara de a cere sa vina inapoi pe pamant pt a ispasi povara imensa facuta atunci din prostie crasa ... si ignoranta) Link spre comentariu
ananda777 Reputație: 245 Postat Martie 29, 2019 Oras:Peste tot si nicaieri Oras:Peste tot si nicaieri Partajează Postat Martie 29, 2019 In concluzie: fii foarte atenta la tot ce te inconjoara si foarte atenta la starile pe care le experimentezi si la fluctuatiile lor ... in acest fel te poti lamuri prin experienta directa ce iti este util(ce este bine) si ce nu(ce este rau) pentru tine ... Postura continentei, postura lumanarii si postura plugului te pot ajuta extraordinar ... vor misca energiile in fiinta ta catre punctele unde ai nevoie si vor elimina gradat anumite blocaje ... Mult succes, te imbratisez ! Link spre comentariu
copilulurozkendra Reputație: 2137 Postat Martie 29, 2019 Telefon: [email protected] Oras:sincity Telefon: [email protected] Oras:sincity Partajează Postat Martie 29, 2019 Cică-i o dihotomie și nu-i chear așa simplu cum pare crecă are lapte praf in coaie =)) 2 Link spre comentariu
Postări Recomandate