Vizitator romuzica Reputație: 0 Postat Martie 29, 2019 Postat Martie 29, 2019 @vis - doar tie o sa iti raspund pentru ca esti mai deschisa si mai diplomata decat restul ... sper sa te ajute sa intelegi ... "Eu nu știu cum de reușește el să le ia inversate" - nu stii pentru ca nu poti sa corelezi deocamdata, nu poti sa corelezi pentru ca accepti desfranarea care te trage puternic in jos din punctul de vedere al constiintei, de asemenea nu esti atenta la stari si la ce se intampla in lumea ta launtrica ... fii muuult mai atenta si gradat vei intelege(vei fi chiar uluita de descoperire) "și să afirme că toate nimicurile enumerate de el afectează conștiința." aceste "nimicuri" sunt astfel pentru tine pentru ca tu nu le dai importanta cuvenita adica le ignori - asa intri in categoria ignorantilor ... cu cat ignori mai multe aspecte ale realitatii inconjuratoare cu atat te afunzi mai tare in inconstienta si confuzie, nu trebuie sa constientizezi intreg lantul de fiinte cu toate intentiile si planurile lor ci doar ce iti face bine si ce nu la nivel fizic, psihic, mental si emotional "Nimic din această lume nu ajunge acolo, în conștiință" Lumea asta este in constiinta ta individuala si in constiinta lui Dumnezeu - aici tu percepi o ruptura care nu este ... totul este conectat indiferent daca tu simti sau nu simti deocamdata asta datorita unor blocaje "...și doar credința are rol de mijlocitor!" asta nu stiu de unde ai scos-o sau interpretat-o ... de asemenea trebuie sa definesti credinta ... daca te referi la credinta in Dumnezeu atunci aceasta este baza si creaza legatura directa cu Dumnezeu ... pune-ti intrebarea ... tu ce crezi ca ar vrea Dumnezeu de la voi cei care postati pe acest forum ? vei crea legatura directa si intutiv daca nu permiti mentalului sa intervina si sa strice aceasta legatura poti accesa macar niste ingeri(fiinte foarte elevate care intermediaza intre tine si Dumnezeu) "Iar el, prin afirmațiile lui pune credința în plan secund...cum făceau ăia cu vrăjitoriile pe vremuri." Tu fii atenta ca din cauza faptului ca nu intelegi, nu constientizezi deocamdata poti sa semeni in gandire cu inchizitorii de pe vremuri ... infunda iadurile in acest moment sau au venit ca cersetori abuzati care locuiesc prin canale(daca au avut inspiratia extraordinara de a cere sa vina inapoi pe pamant pt a ispasi povara imensa facuta atunci din prostie crasa ... si ignoranta)
peitho Reputație: 1046 Postat Martie 29, 2019 Oras:hai să ne însingurăm împreună! Oras:hai să ne însingurăm împreună! Postat Martie 29, 2019 https://www.youtube.com/watch?v=e2AtyJKr0RA 1
ananda777 Reputație: 245 Postat Martie 29, 2019 Oras:Peste tot si nicaieri Oras:Peste tot si nicaieri Postat Martie 29, 2019 :) bun post ... si se incadreaza si la acest topic Osho a fost practicant al continentei amoroase :) Mersi Peitho - sa fii sanatos si sa iti mearga bine !
peitho Reputație: 1046 Postat Martie 29, 2019 Oras:hai să ne însingurăm împreună! Oras:hai să ne însingurăm împreună! Postat Martie 29, 2019 #pace, redistribuire si iubire#
xoxogolddigger Reputație: -76 Postat Martie 29, 2019 Postat Martie 29, 2019 osho era fratele meuam suferit anpreuna
ananda777 Reputație: 245 Postat Martie 29, 2019 Oras:Peste tot si nicaieri Oras:Peste tot si nicaieri Postat Martie 29, 2019 :) ce mai faci xoxo ? Osho era foarte fericit si impacat in ciuda unor ciudatenii care se intamplau in plan fizic in jurul lui ...
tomson Reputație: 5778 Postat Martie 29, 2019 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Postat Martie 29, 2019 M-aș apuca și io’ dă continența asta sexuală,da’ imi place prea mult labapai in asta consta continenta laba laba laba fara ejaculare ca sa poti face cat mai multa laba laba laba ca de futut la cat de penibil si sarac devii o sa futi tot ca Ani adica manuela 2
money_talks Reputație: -236 Postat Martie 29, 2019 Oras:Acolo unde se da ora exacta Oras:Acolo unde se da ora exacta Postat Martie 29, 2019 pai in asta consta continenta laba laba laba fara ejaculare ca sa poti face cat mai multa laba laba laba ca de futut la cat de penibil si sarac devii o sa futi tot ca Ani adica manuelaLaba fără ejaculare e ca nunta fără lăutari😩😩 3 2
tomson Reputație: 5778 Postat Martie 29, 2019 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Postat Martie 29, 2019 Laba fără ejaculare e ca nunta fără lăutaridc ejaculezi se gata nunta , el zice sa sa te abtii ca sa poti face carne vie
zero__tolerance Reputație: 463 Postat Martie 29, 2019 Oras:Ping 3 Ms Oras:Ping 3 Ms Postat Martie 29, 2019 osho era fratele meuam suferit anpreuna Gâză mică, Osho n-a fost treaz din opiate nici o singură zi a bătrâneții lui, preaslăvită fie-i senectutea, că bășea câte o replică abia la juma de oră după ce-l întreba cineva, ceva. La el starea de somn REM și starea de trezie erau combinate, nici nu dormea profund dar nici treaz nu era. Nu-l băga în seama pe Osho ptr că era drogat de abia se ridica de pe covorul lui de Alladin, asta în puținele momente de contact cu realitatea când nu levita pe spații largi... :)))îți dau din nou sfatul (aproape) cannonizatului Preasfânt Părinte Cioca Boca, la al cărui mormânt se duce cu alai puzderie din județ și multă poPulime din județele limitrofe și nu numai, și care a fost și el bagabont la viața lui dar s-a dat pe cele sfinte după ce-a gustat prea multă Ambrozie Cerească și s-a dilit îndeosebi și mai ales din alte cauze, nu mă pot abține să n-o pârăsc aici pe nevastul lui, numita Julieta Constantinescu, care era mai de fier ca Margareta fosta ministresa britanică și ca altele ca ea, îmi vin două- trei nume în gând dar nu le spun, din care una are părul ca pavianul cu mantie...Să luăm aminte la cele sfinte, și adu-ți mereu în cap vorbele Preacucernicului Arsenie: Copchile, ferește-ți capul de frig și de prostie.Cheers son, ai grijă de tine. Erată: Cannonizare = Canonizare + Cannon...
picon Reputație: 1046 Postat Martie 29, 2019 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Martie 29, 2019 #numaivadrogatz 2 2
pizdicutz Reputație: 1461 Postat Martie 29, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Martie 29, 2019 cu Xanax Matusa lua din alea de vedea numai roz... Lapsus! :slap2Prozac. ;)
xoxogolddigger Reputație: -76 Postat Martie 29, 2019 Postat Martie 29, 2019 Gâză mică, Osho n-a fost treaz din opiate nici o singură zi a bătrâneții lui, preaslăvită fie-i senectutea, că bășea câte o replică abia la juma de oră după ce-l întreba cineva, ceva. La el starea de somn REM și starea de trezie erau combinate, nici nu dormea profund dar nici treaz nu era. Nu-l băga în seama pe Osho ptr că era drogat de abia se ridica de pe covorul lui de Alladin, asta în puținele momente de contact cu realitatea când nu levita pe spații largi... :)))îți dau din nou sfatul (aproape) cannonizatului Preasfânt Părinte Cioca Boca, la al cărui mormânt se duce cu alai puzderie din județ și multă poPulime din județele limitrofe și nu numai, și care a fost și el bagabont la viața lui dar s-a dat pe cele sfinte după ce-a gustat prea multă Ambrozie Cerească și s-a dilit îndeosebi și mai ales din alte cauze, nu mă pot abține să n-o pârăsc aici pe nevastul lui, numita Julieta Constantinescu, care era mai de fier ca Margareta fosta ministresa britanică și ca altele ca ea, îmi vin două- trei nume în gând dar nu le spun, din care una are părul ca pavianul cu mantie...Să luăm aminte la cele sfinte, și adu-ți mereu în cap vorbele Preacucernicului Arsenie: Copchile, ferește-ți capul de frig și de prostie.Cheers son, ai grijă de tine. Erată: Cannonizare = Canonizare + Cannon... pai eu de ce mortii tei crezi ca am zis ca era fratele meu ? ne-am drogat anpreuna
Vizitator romuzica Reputație: 0 Postat Martie 29, 2019 Postat Martie 29, 2019 Poppers !! (pentru cunoscatori) https://i.pinimg.com/originals/a4/84/29/a48429c1c6c839dcdeb7c6d65ae2ee42.jpg
ananda777 Reputație: 245 Postat Martie 30, 2019 Oras:Peste tot si nicaieri Oras:Peste tot si nicaieri Postat Martie 30, 2019 Xoxo fii mult mai atent cand esti tentat sa faci prostioare ... ai o rezistenta slaba la a intra pe energii joase: adica la a te enerva, la a ejacula in cazul contactelor amoroase, la a da replici la acelasi nivel unor fiinte decazute si asa mai departe ... vezi ca trebuie sa inveti fii ca floarea de lotus: desi pluteste deasupra mocirlei isi pastreaza puritatea si frumusetea fiind remarcabila intr-un peisaj urat ... Aceasta calitate se numeste puritate si este o caracteristica a zeilor. Puritatea se distruge prin: fumat, incontinenta sexuala, injuraturi si vorbe urate, obiceiul de a minti, droguri, medicamente de sinteza, etc Mult succes te sustin in a asimila gradat toate calitatile zeesti !
ananda777 Reputație: 245 Postat Aprilie 3, 2019 Oras:Peste tot si nicaieri Oras:Peste tot si nicaieri Postat Aprilie 3, 2019 Alerte si statistici privind sanatatea populatiei: pentru Romania avem: 1. Cea mai ingrjoratoare: 3 fumatori din 4 care fumeaza de mai mult sau de 3 ani zi de zi au cancer in diverse stadii ...2. Una din 2 persoane catre au trait cel putin un an la ultimul sau chiar penultimul etaj(in zona in care se inchide unda de sub antena) intr-un bloc unde pe acoperis este instalata o antena GSM sau una Radio are cancer(descoperit sau nedescoperit intr-o anumita faza a acestei maladii)3.Una din 3 persoane care poarta telefonul mobil cu 3g si internetul permanent activat langa corp cel putin 1 an are cancer intr-un anumit stadiu.4.Un copil mic(sub 6 ani) din 4 dezvolta forme de cancer in cazul Wi-Fi-ului activat in casa permanent cel putin 1 an Deci va rog pe toti pentru binele viitorului Romaniei ca daca in continuare alegem sa folosim aceste otravuri sau aceasta tehnologie care se dovedeste a fi fatala pentru multi dintre noi macar sa o facem cu cap(cu minimizarea victimelor umane) In concluzie va invit pe toti sa nu mai fumati deloc, va puteti lasa de fumat gradat sau prin inlocuire(tigari electronice, guma de mestecat, mancat sticksuri, mancat dulciuri etc) Va invit sa opriti wi-fi-ul in casa cand nu il folositi sau daca se poate chiar sa renuntati definitiv la wi-fi si sa folositi internetul prin fibra optica, este oricum mult mai rapid ... Va invit sa protestati impotriva amplasarii antenelor GSM 3g sau a posturilor de radio in apropierea locuintelor oamenesti sau chiar la eradicarea acestora din orase ... puteti de asemenea daca aveti cazuri in familie sa dati in judecata companiile de telefonie mobila sau orice emitatori radio periculosi si astfel ii vom forta sa ia decizii care nu afecteaza sanatatea populatiei sau o afecteaza mai putin ... Mult succes si va sustin in orice initiative p aceasta directie , nu uitati in uniune sta puterea iar puterea este in mana noastra !
aristidemsc Reputație: -56 Postat Aprilie 3, 2019 Oras:Văscăuți Oras:Văscăuți Postat Aprilie 3, 2019 Pune bă sursa, futu-te-n gură de escroc? De ăia care se slobozesc nu zice nimic? 12
zero__tolerance Reputație: 463 Postat Aprilie 3, 2019 Oras:Ping 3 Ms Oras:Ping 3 Ms Postat Aprilie 3, 2019 Despre 5 G ce ne proorocești, tușica Omida? Vine în Olanda Samsungul ăla X superdotat după care-mi curg bale de doo luni ? Îți spun eu, NU vine! N-are sens, infrastructura 5 G e de-abia la anul concretizată, poate. E ca cu tv 8K, ți-l iei ca să ce? Vezi floricele și păsărele pe youtube în 4K, că broadcasting ioc.
Vizitator romuzica Reputație: 0 Postat Aprilie 3, 2019 Postat Aprilie 3, 2019 Despre 5 G ce ne proorocești, tușica Omida? Vine în Olanda Samsungul ăla X superdotat după care-mi curg bale de doo luni ? Îți spun eu, NU vine! N-are sens, infrastructura 5 G e de-abia la anul concretizată, poate. E ca cu tv 8K, ți-l iei ca să ce? Vezi floricele și păsărele pe youtube în 4K, că broadcasting ioc. Coreea de Sud devine prima țară care lansează rețea 5G cu acoperire națională
Vizitator dr parnassus Reputație: 0 Postat Aprilie 3, 2019 Postat Aprilie 3, 2019 Doar un singur G :) 1
ananda777 Reputație: 245 Postat Aprilie 5, 2019 Oras:Peste tot si nicaieri Oras:Peste tot si nicaieri Postat Aprilie 5, 2019 Despre impactul negativ al tehnologiei 4g(de generatia a 4-a) nu am date statistice deocamdata dar este in mod clar mai rau decat in cazul 3g iar despre tehnologia 5G - este armageddon pentru minte si corp - toti cei care se ocupa la modul real de sanatatea populatiei de asemenea anumiti spritualisti, iluminati sau chiar prooroci contemporani s-au pronuntat in legatura cu aceasta nebunie care se incearca, acest sacrificiu al milioanelor de oameni care este planuit pentru tehnologie - acceptarea deosebit de prosteasca a acestei initiative dupa parerea mea arata ca suntem efectiv la modul practic o specie de imbecili ... https://www.youtube.com/watch?v=DzTzUZqeCoY Va rog sa actionati contrar acestei tendinte pentru viitorul oamenilor de pe pamant, pentru copiii si nepotii vostri, sa ne ajute Dumnezeu sa na trezim macar in ceasul al XII-lea !
ananda777 Reputație: 245 Postat Aprilie 5, 2019 Oras:Peste tot si nicaieri Oras:Peste tot si nicaieri Postat Aprilie 5, 2019 Asa cum probabil ati intuit ca si in celelalte cazuri mi-am permis sa vorbesc despre aceste subiecte doar dupa ce am testat si personal rezolvat toate aceste situatii: Concret: aveam un telefon Sony cu tehnologie 3G - am renuntat la el ca telefon si il folosec doar ca mp3 si pt cateva aplicatii android care ruleaza offline - am luat un telefon Nokia 2G - pe care il tin mai mult pe Flight mode :) In legatura cu internetul wireless il folosesc extrem de rar in majoritatea timpului in medie 23 de ore si 55 de minute este inchis(de la butoul specific WLAN) - internetul il folosesc prin cablu. Despre fumat nu am fumat pana acum deloc si ma feresc de fumul de tigara, nu fac nici un compromis ... ai aprins tigara - am plecat ... fumezi in general - vom petrece foarte putin timp impreuna, fumezi nu te primesc nici la masaj, nici ca pacient, nici la meditatii ... Va punctez inca o data toti cei care fumeaza(mai ales tigari) se expun la o distrugere sigura a sanatatii lor, ii expun pe toti ceilalti la pericole extreme pentru sanatate impotriva vointei lor, polueaza intens mediul(la toate nivelele - aer, apa, se distruge pamantul) evident aceasta agresiune extrema nu va ramane fara consecinte ... deci chiar si daca aveti egoism si o gandire cat de cat logica ar trebui sa nu fumati niciodata, ce sa mai zic daca aveti sufletul trezit ... aceste fiinte care fumeaza sa stiti ca sunt la nivel de ignoranta sub-animale nu exista animal care sa actioneze in sensul distrugerii intregii sale rase ... Va sugerez sa fiti fermi si voi in aceste directii ... Viitorul il constuim acum ! Mult succes !!
aristidemsc Reputație: -56 Postat Aprilie 5, 2019 Oras:Văscăuți Oras:Văscăuți Postat Aprilie 5, 2019 Despre impactul negativ al tehnologiei 4g(de generatia a 4-a) nu am date statistice deocamdata dar este in mod clar mai rau decat in cazul 3g iar despre tehnologia 5G - este armageddon pentru minte si corp - toti cei care se ocupa la modul real de sanatatea populatiei de asemenea anumiti spritualisti, iluminati sau chiar prooroci contemporani s-au pronuntat in legatura cu aceasta nebunie care se incearca, acest sacrificiu al milioanelor de oameni care este planuit pentru tehnologie - acceptarea deosebit de prosteasca a acestei initiative dupa parerea mea arata ca suntem efectiv la modul practic o specie de imbecili ... https://www.youtube.com/watch?v=DzTzUZqeCoY Va rog sa actionati contrar acestei tendinte pentru viitorul oamenilor de pe pamant, pentru copiii si nepotii vostri, sa ne ajute Dumnezeu sa na trezim macar in ceasul al XII-lea ! Bă căcatule pune în pulă mea sursa de unde ai tu "datele astea statistice" ! S-au mai pronunțat si altii in afară de prooroci aia contemporani si alti mâncători de căcat ca si tine?
ananda777 Reputație: 245 Postat Aprilie 5, 2019 Oras:Peste tot si nicaieri Oras:Peste tot si nicaieri Postat Aprilie 5, 2019 Va ofer tuturor o viziune spirituala pe care sunt convins ca foarte putini dintre voi ati avut-o vreodata prin exemple: 1. Avortul este sacrificarea propriului copil pentru bani sau confort si este o decizie luata din frica - este practic sacrificiul ritual al unei fiinte pure nenascute inca catre Lucifer - este mult mai grav decat o crima(pentru ca cel omorat a reusit sa traiasca o parte din viata) iar pentru spiritul copilului este foarte grav el va petrece intreaga existanta care trebuia sa fie pamanteasca intre 2 lumi - similar cum tu ai avea un vis care dureaza 80 de ani(adica extrem de mult aproximativ 650 de ani pamanteni intr-o inchisoare unde esti chinuit si nici nu stii ce se intampla(domneste un fel de confuzie in tot acest timp) daca mai punem la socoteala ca unele din aceste spirite venisera sa salveze aceasta lume atunci consecintele sunt si mai nefaste 2.Fumatul este condamnarea la suferinte (cu consecinte karmice extrordinar de mari) a tuturor fiintelor cu care esti in contact, a tuturor animalelor, pasarilor, insectelor si a planetei - este practic sacrificarea vietii si sanatatii in toate formele sale inclusiv a vietii si sanatatii proprii catre anumiti demoni si spirite satanice.Nu exagerez este un sacrificiu al vietii proprii ... fumatorii ajung sa moara(sa paraseasca definitiv aceasta lume) de la boli al caror factor principal a fost fumatul(mai ales cancere) personal consider ca fiintele care fumeaza au intrat pe o panta autodestructiva care este foarte greu de reversat, de asemenea fumatul in orice forma nu poate fi realizat decat daca nivelul de nefericire al fiintei este extrem(stress extrem, depresie, anxietate, frica, nervozitate extrema, angoasa etc) Exemplele continua foarte mult ... In concluzie DESTEAPTA-TE ROMANE !! 1
Postări Recomandate