morakygr Reputație: 165 Postat Mai 7, 2019 Oras:Neverland Oras:Neverland Postat Mai 7, 2019 Hmmm... Dar de voodoo cand va apucati dragilor?!
machucambo Reputație: -974 Postat Mai 7, 2019 Oras:Ucea Oras:Ucea Postat Mai 7, 2019 Stiu perfect zici ca am trecut prin iadul deznadejdii , poate ai citi cartea Sf Siluan Atonitul despre asta.La starea aia de smerenie feicita implinita in care daruiesti tuturor din preplinul tau se ajunge prin cruce nu prin abureligen ani , aia e ridicol. Doar o revarsare de energie necreata un har adevarat ca acel dat apostolilor te poate aduce acolo. Vezi ca si apostolii erau asa fricosi deprimati speriati egoisti pana la cinzecime. Daca nu primesti Harul nu vei avea niciodata acea implinire. Doar unirea cu persoana Lui o poate face. Iar Harul nu e in cosmos sau un ocean de energie impersoala pe care o accesezi prin tehnici ci radiatia energetica a unei persoane , iubirea si Puterea Creatoare , Dumnezeu de la care numai prin rugaciune poti primi . Tehnici exercitii continenta is inutile sau auxiliare neesentiale. iar Harul se ia din Biserica. Fugi de ea fugi de fericirea ta. Oricum daca zici ca ai lucrat ceva in Biserica probabil ai deja si Botezul si alte taine asupra ta ceea ce inseamna ca nu esti chiar lipsit. Ai cu ce lucra . Eu nu incerc sa te conving de nimic, te convingi tu singur.Du-te dă te caută și nu mai fuma. 1
estrogen Reputație: 1697 Postat Mai 7, 2019 Oras:Cluj Napoca Oras:Cluj Napoca Postat Mai 7, 2019 Nu înțeleg care e acel punct în care aveți voi senzația că va contraziceți unul cu altul...a lucra și a se ruga sunt același lucru, cand te rogi...e o lucrare!Vis când te rogi ții palma întinsă, esti un cerșetor adica,iar când muncești Îți câștigi singur cele necesare și nu mai trebuie sa ții palma întinsă. Ai inteles acuma diferenta dintre a te ruga și a munci?
estrogen Reputație: 1697 Postat Mai 7, 2019 Oras:Cluj Napoca Oras:Cluj Napoca Postat Mai 7, 2019 Ba ani io sunt prost , fara falsa smerenie o recunosc , prost adevarat 100% da nu sunt fudul ca tine si pentru ca sunt 100% constient de prostia mea , cel mai sigur lucru din lume e ca sunt prost , m-am rugat si nu asa orium ci cu lacrimi de umilinta dureroase de la multele si grelele rani ale prostiei mele si de aceea m-aauzit cel ce singur este Destept si Iubire insasi Cel pe care si tu ( prostu fudul care te crezi destept da esti mai bou ca toti si mai penibildecat tot forumul si netrebnic calic ratat ) consideri ca Il stii . Eu Il am in mine pe cel Bun si Destept atat cat pot dar incomparabilmai mult k tine care te crezi destept dar esti batjocura dracilor care pe fuduli ca tine frustrati inchipuiti ii vaneaza maxim. Valoarea sau masura Duhului bun se masoara concret in ce faci bun pentru ceilalti ca fapte bune fara El nu face nimeni .De aceea trebuie rugaciune ca fara E l nu face nimeni nimic bun. Toti astia careii vezi ca se dau plin de harisme in realitate is de kkt , daca te uti dupa faptele lor puternic esi bune fix pula , nimic. Numa gunoi. Dumnezeu ii ajuta pe cei care is capabili sa vada 100 de greseli pe zi si sa isi ceara iertare pentru ele . Atunci da , ai lumina , daca poti vedea noian de greseli . Si daca te rogi pentru ele atunci vezi si minuni cum s eindreapta chiar inainte ca cineva sa le observe. Apoi toti se mira cat esti tare si ce minuni ai facut si cum de esti smerit. pa i esti smerit ca stii ca ai gresit enorm si totul e puterea indreptatoare a Lul. Asta e calea adevarata restul is vrjeli cu care se ard multi spre netrebnicirea lor.Tomson sa stii ca faptele bune sunt fără valoare cata vreme nu ești bun în interior. Pt ca faptele sunt exterioare și mulți maschează un interior plin de rele prin fapte bune, dar asta este ipocrizie și n-are nici o valoare. 1
estrogen Reputație: 1697 Postat Mai 7, 2019 Oras:Cluj Napoca Oras:Cluj Napoca Postat Mai 7, 2019 Un obsedat nu poate atinge adevărul, ceea ce e veritabil și de netăgăduit în dorința lui, aceasta-i in fapt...durerea care-l îmbolnăvește.Mai citește încă o dată ce am spus în textul anterior și vei vedea...Când ai energie atunci ai charisma iar energie ai atunci când n-o risipesti. 1
estrogen Reputație: 1697 Postat Mai 7, 2019 Oras:Cluj Napoca Oras:Cluj Napoca Postat Mai 7, 2019 Stiu perfect zici ca am trecut prin iadul deznadejdii , poate ai citi cartea Sf Siluan Atonitul despre asta.La starea aia de smerenie feicita implinita in care daruiesti tuturor din preplinul tau se ajunge prin cruce nu prin abureligen ani , aia e ridicol. Doar o revarsare de energie necreata un har adevarat ca acel dat apostolilor te poate aduce acolo. Vezi ca si apostolii erau asa fricosi deprimati speriati egoisti pana la cinzecime. Daca nu primesti Harul nu vei avea niciodata acea implinire. Doar unirea cu persoana Lui o poate face. Iar Harul nu e in cosmos sau un ocean de energie impersoala pe care o accesezi prin tehnici ci radiatia energetica a unei persoane , iubirea si Puterea Creatoare , Dumnezeu de la care numai prin rugaciune poti primi . Tehnici exercitii continenta is inutile sau auxiliare neesentiale. iar Harul se ia din Biserica. Fugi de ea fugi de fericirea ta. Oricum daca zici ca ai lucrat ceva in Biserica probabil ai deja si Botezul si alte taine asupra ta ceea ce inseamna ca nu esti chiar lipsit. Ai cu ce lucra . Eu nu incerc sa te conving de nimic, te convingi tu singur.Chiar Biblia iți arata calea în Apocalipsa când îți spune ca trebuie sa deschizi cele șapte peceți. Cele șapte peceți nu sunt altceva decât cele șapte chakre despre care vorbește Ananda aici. 1
ananda777 Reputație: 245 Postat Mai 7, 2019 Oras:Peste tot si nicaieri Oras:Peste tot si nicaieri Postat Mai 7, 2019 @Andrei: tomson e pe o cale care reflecta naucirea in care se complace, in nici un caz nu e pe drumul cel bun tin sa precizez asta ... el a luat-o in jos din punctul de vedere al evolutiei sufletesti si spirituale si este asa pentru ca face compromisuri acolo unde chiar stie ca nu trebuie sa faca ... asta este definitia prostiei ... sa stii ca nu e bine si totusi sa continui as faci acelasi lucruri neinspirate impotrivindu-te cu incrancenare binelui divin. El greseste pt ca pierde energia sexuala(pacatul desfranarii) si ca nu face deloc redistribuire a excesului de energie sexuala din aceasta cauza nivelul de constiinta ii este tras catre c2 si de acolo nauceala in care este mereu ... Sa ii dea Dumnezeu inspiratie si inteligenta necesara sa iasa din mizeria in care inca se complace ... E clar ca nu are cum sa te traga inapoi pentru ca tu ai inteles prin tine insuti ce efecte au greselile ... iar daca ai ca feed-back starile de fericire esti foarte departe si ai un ghid bun, tine-o tot asa tu esti pe calea cea buna(adica de evolutie sufletesasca si spirituala) !
ananda777 Reputație: 245 Postat Mai 7, 2019 Oras:Peste tot si nicaieri Oras:Peste tot si nicaieri Postat Mai 7, 2019 Excelent estrogen ! Cele 7 peceti sunt centrii de forta ... asta e genialitate ... sa faci cu luciditate si discernamant aceasta corelatie ... 1
ananda777 Reputație: 245 Postat Mai 7, 2019 Oras:Peste tot si nicaieri Oras:Peste tot si nicaieri Postat Mai 7, 2019 Excelent estrogen ! Cele 7 peceti sunt centrii de forta ... asta e genialitate ... sa faci cu luciditate si discernamant aceasta corelatie ... Biblia chiar si asa cu majoritatea textului scos contine indicii despre orice intrebare fundamentala: - vindecare cu plante- reincarnare- drumul sufletului dupa moarte- ce este bine divin si ce nu- cine este Iisus, unde se gaseste El- se poate obtine mantuirea in timpul vietii- care este adevarul ultim- universul e la dispozitia ta(este univers al dorintelor) insa omul obisnuit nu intelege mai nimic(pentru ca intelepciunea e ascunsa in text)nici chiar preotii nu inteleg mare lucruinsa un om care si-a dezvoltat discernamantul spiritual poate intelege tot - din aceasta cauza pentru toti ceilalti el este o mina de aur ... Mult succes in a va dezvolta si voi discernamantul spiritual !
ananda777 Reputație: 245 Postat Mai 7, 2019 Oras:Peste tot si nicaieri Oras:Peste tot si nicaieri Postat Mai 7, 2019 Daca imi permiteti si o gluma : Dumnezeu ii spune omului: Du-te pe pamant dar am un singur lucru pe care te rog sa nu il faci ! Omul: Care Doamne ? Dumnezeu: Sa nu preacurvesti ! Omul se duce si bineinteles ca nu isi tine cuvantul. Il viseaza pe Dumnezeu care ii spune: Ti-am spus sa nu preacurvesti! iar omul: Pai n-am prea curvit. :) Dincolo de gluma nu e de joaca cu acest pacat ... va rog sa fiti atenti(definitia curviei este: sa faci un act amoros fara sa iubesti) 1
estrogen Reputație: 1697 Postat Mai 7, 2019 Oras:Cluj Napoca Oras:Cluj Napoca Postat Mai 7, 2019 Excelent estrogen ! Cele 7 peceti sunt centrii de forta ... asta e genialitate ... sa faci cu luciditate si discernamant aceasta corelatie ...Da, cele șapte peceți sunt cei șapte centri de forță. Când cele șapte peceți, respectiv cei șapte centri de forță sunt deschiși pt acel om cerurile sunt deschise. Nu există nici o alta cale spre mântuire decât cei șapte centri de forță. Biblia face referire la ei în mod subtil, practicile yoga o exprima foarte clar, alta cale nu este. Putem povesti pana la loc comanda, putem face toate faptele bune pe care le-am putea face, pentru cine nu deschide cele șapte peceți totul este în zadar iar viața sa pe pamant este inutila.De fapt problema este deschiderea chakrei a șaptea ca în rest celelalte șase e mai simplu, dar fara chakra a șaptea deschiderea celorlalte e fără nici o valoare.
zero__tolerance Reputație: 463 Postat Mai 7, 2019 Oras:Ping 3 Ms Oras:Ping 3 Ms Postat Mai 7, 2019 Se uitau doi continenți la un film xxx. Zice la un moment dat unul : -Simți vreo plăcere făcând labă?-Nu, nu prea.-Atunci fă-ți-o ție!!! Here we go, lady boys : :)))) 2
tomson Reputație: 5778 Postat Mai 8, 2019 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Postat Mai 8, 2019 Du-te dă te caută și nu mai fuma.Tipic bolsevic , asa ziceau si comunistii pulii mele despre credinta ca e opiu pentru popor un fel de drog si am vazut ce cacat imputi au ajuns toate societatile atee inclusiv occidentu cand o ia pe ateism suge pula
tomson Reputație: 5778 Postat Mai 8, 2019 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Postat Mai 8, 2019 Tomson sa stii ca faptele bune sunt fără valoare cata vreme nu ești bun în interior. Pt ca faptele sunt exterioare și mulți maschează un interior plin de rele prin fapte bune, dar asta este ipocrizie și n-are nici o valoare.Fapte bune fara sa ai duh bun in tine veac nu faciPoate aparent bune da nu bune
tomson Reputație: 5778 Postat Mai 8, 2019 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Postat Mai 8, 2019 Existenta celor 7 chakre este o realitate foarte clara pentru mine.Le simt foarte bine la lucru le cunosc din experienta pe fiecare in parte . Diferenta dintre mine si ani e ca eu recunosc mare parte din ce imi imputa el , imi recunosc prostia el insa nu, pt ca e fuduleu o urasc el si-o iubeste pt ca o crede desteptaciuneeu vreau sa scap de ea el vrea s-o inmulteasca mereu ca e buna cica Nu e nimeni sa nu aiba o cruce si nici nu va fi. Indiferent de ce credeTu Andrei ai ca si mine cruce duhovniceasca specifica celor care au sensibilitate si ochii spiritului capabili sa vada , restul primesc cruci vizibile , trupesti , lumestiDegeaba fugi de crucea ta si vrei sa o schimbi , nu ai cum , ca ea vine din tine din adancul tau cel mai profund posibi , creste din tine Transfigurare inseamna nu sa tii in tiine o energie creata , aia e poate stocare incarcare ce vrei tu . Transfiguratoare este energia necreata neoscilanta nevibrationala a Creatorului care este evident inconfundabila cu orice alta energie creata din alea cu care tot umbla ani si ratacitii ca el idolatrizandu-leDefinita prostiei este sa pui orice enrgie mai presus de aceasta energie necreata descrisa foarte bine de sf Grigore Palamas. Asta face prostu de ani si cand spun ca e prost e chiar prost si cand spun ca isi screde prostia desteptaciune spre penibilul situatiei iar spun adevarul . E sarac rupt si se inchipuie bogat. A pune energii din astea biologice pe post de Har trebuie sa fi mai prost decat oricare de pe forum. Si sa crezi ca poti accesa energii divine altfel decat prin dialog cu persoana din care ele provin trebie sa fi de o prostie dureroasa. Ma cracanez ma dau cu cracii in sus si sug energii divine asta e mareata cale a lu ani. Nu unirea cu persoana care este iubire.
tomson Reputație: 5778 Postat Mai 8, 2019 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Postat Mai 8, 2019 Si sa nu crezi ca am ceva cu el in afara de compasiune , ma rog si pentru el si pentru voi totiChiar dc ii vorbesc mai Nimfo style e o data pentru ca asta e forumul pe care a ales sa vina si apoi pentru ca as apoate il mai trezesc ca el se crede zeu si dc il iau frumos crede ca il venerez :-))))) mai mult rau ii fac
calugarul69 Reputație: -25 Postat Mai 8, 2019 Oras:romania Oras:romania Postat Mai 8, 2019 Voi chiar existati sau in realitate sau doar faceti misto pe aici ?
estrogen Reputație: 1697 Postat Mai 8, 2019 Oras:Cluj Napoca Oras:Cluj Napoca Postat Mai 8, 2019 Existenta celor 7 chakre este o realitate foarte clara pentru mine.Le simt foarte bine la lucru le cunosc din experienta pe fiecare in parte . Diferenta dintre mine si ani e ca eu recunosc mare parte din ce imi imputa el , imi recunosc prostia el insa nu, .Pai vezi tocmai aici greșești prin faptul ca-ți recunoști prostia. Pai dacă tu însuți admiți despre tine ca ești prost părerea mea e ca tu te faci prost singur.
estrogen Reputație: 1697 Postat Mai 8, 2019 Oras:Cluj Napoca Oras:Cluj Napoca Postat Mai 8, 2019 Nu unirea cu persoana care este iubire.Asa si tu te-ai unit cu persoana care este iubire? Si cum te-ai unit tu cu acea persoana? Fugi mai de-aici ca nu se uneste nimeni cu nimeni in afara de sexual altfel de unire nu exista. Te-ai unit tu cu acea persoana pt ca te-ai gandit ca-i mai profitabil asa, asta-i unirea ta. Pai ce, asta-i unire? E pe interese asta ce numesti tu unire deci nu-i unire deloc....
estrogen Reputație: 1697 Postat Mai 8, 2019 Oras:Cluj Napoca Oras:Cluj Napoca Postat Mai 8, 2019 Existenta celor 7 chakre este o realitate foarte clara pentru mine.Le simt foarte bine la lucru le cunosc din experienta pe fiecare in parte . Diferenta dintre mine si ani e ca eu recunosc mare parte din ce imi imputa el , imi recunosc prostia el insa nu, pt ca e fuduleu o urasc el si-o iubeste pt ca o crede desteptaciuneeu vreau sa scap de ea el vrea s-o inmulteasca mereu ca e buna cica Nu e nimeni sa nu aiba o cruce si nici nu va fi. Indiferent de ce credeTu Andrei ai ca si mine cruce duhovniceasca specifica celor care au sensibilitate si ochii spiritului capabili sa vada , restul primesc cruci vizibile , trupesti , lumestiDegeaba fugi de crucea ta si vrei sa o schimbi , nu ai cum , ca ea vine din tine din adancul tau cel mai profund posibi , creste din tine Transfigurare inseamna nu sa tii in tiine o energie creata , aia e poate stocare incarcare ce vrei tu . Transfiguratoare este energia necreata neoscilanta nevibrationala a Creatorului care este evident inconfundabila cu orice alta energie creata din alea cu care tot umbla ani si ratacitii ca el idolatrizandu-leDefinita prostiei este sa pui orice enrgie mai presus de aceasta energie necreata descrisa foarte bine de sf Grigore Palamas.dar aici ai dreptate singura energie transfiguratoare este energia necreata. Tot ceea ce este energie creată este corupta și prin urmare nu duce nicăieri deci inclusiv sexualitatea este o energie necorespunzătoare care in timp nu va produce decât probleme celui care o folosește. 1
tomson Reputație: 5778 Postat Mai 8, 2019 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Postat Mai 8, 2019 Pai vezi tocmai aici greșești prin faptul ca-ți recunoști prostia. Pai dacă tu însuți admiți despre tine ca ești prost părerea mea e ca tu te faci prost singur.Cum naiba sa nu recunosti ca esti prost cand faci greseli si prostii ?Ce om nu greseste ? Ce om nu face prostii ? fuck cand incepi sa negi existenta adevarului a greselilor evidente pe care le faci a propriilor prostii atunci devii cu adevarat tembel si nesimtitIar cand te crezi zeu chiar aiajuns jalnic de tot
tomson Reputație: 5778 Postat Mai 8, 2019 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Postat Mai 8, 2019 Asa si tu te-ai unit cu persoana care este iubire? Si cum te-ai unit tu cu acea persoana? Fugi mai de-aici ca nu se uneste nimeni cu nimeni in afara de sexual altfel de unire nu exista. Te-ai unit tu cu acea persoana pt ca te-ai gandit ca-i mai profitabil asa, asta-i unirea ta. Pai ce, asta-i unire? E pe interese asta ce numesti tu unire deci nu-i unire deloc....pai pentru asta e facut omu pentru unire cu cel ce l-a facut
evaforyou Reputație: 22137 Postat Mai 8, 2019 Telefon: 0748405863 Oras:Bucuresti Indisponibila Telefon: 0748405863 Oras:Bucuresti Indisponibila Postat Mai 8, 2019 "Impotriva prostiei zeii insisi lupta in zadar..." 2
peitho Reputație: 1046 Postat Mai 8, 2019 Oras:hai să ne însingurăm împreună! Oras:hai să ne însingurăm împreună! Postat Mai 8, 2019 Tipic bolsevic , asa ziceau si comunistii pulii mele despre credinta ca e opiu pentru popor un fel de drog si am vazut ce cacat imputi au ajuns toate societatile atee inclusiv occidentu cand o ia pe ateism suge pula tomsone, maestrul plesneste cu "revelatii" trecute prin preputul "continent" personal, iar tu (ii) dai cu filocalia in cap! chiar daca exprimarea voastra difera, ca si nivelul de aroganta, amandoi, in esenta, aveti pretentia unui adevar (superior celuilalt) si, ca atare, vi se pare firesc sa-l trosniti pe celalalt. poate ca si pe cei care nu-s de acord cu voi. cel mai probabil, maestrul spiritual de pe nimfomane e un "autodidact" care a amestecat teorii dupa bunul plac si/sau vreun "ejaculat", pentru idei "naucitoare", din "ashramurile" Romaniei. tu pari sincer, iti mai recunosti pacatele, zici de ortodoxie (e treaba si alegerea ta, no comment!), pari mai de crezamant, mai uman, decat "iluminatul", care traieste intr-o bula autist-spirituala, inecat de adevarul din el, cu care vrea sa le astampere "setea" tuturor! oricum s-ar intoarce si cantari subiectul, ne lovim de 2 mari probleme:1. aici? come on!!!!!!!!!!! 2. dezbateri cu ananda? come on! :)))))))))))))) solutia?come on?! nu se stie?! background...ceva trafic si putina distractie!vb aia, sa nu intervina (prea mult) patima! 3
machucambo Reputație: -974 Postat Mai 8, 2019 Oras:Ucea Oras:Ucea Postat Mai 8, 2019 Tipic bolsevic , asa ziceau si comunistii pulii mele despre credinta ca e opiu pentru popor un fel de drog si am vazut ce cacat imputi au ajuns toate societatile atee inclusiv occidentu cand o ia pe ateism suge pula N-am pomenit nimic de religie, cred. Doar că aberezi cel puțin la fel de mult ca preacontinentu’ și că, probabil, e de la marfă proastă. 1
Postări Recomandate