trifazic Reputație: 704 Postat Octombrie 29, 2014 Oras:priza Oras:priza Postat Octombrie 29, 2014 (still, un punct binemeritat pentru postul nr. 298)Degeaba! Esti la "ignore". 1
thecat Reputație: 10279 Postat Octombrie 29, 2014 Oras:all over (NU e o ironie...) Oras:all over (NU e o ironie...) Postat Octombrie 29, 2014 Degeaba! Esti la "ignore". Stiu doar sunt Victor Ponta, ce palaria mea... (acu' tre' sa fug, imediat ma prinde Arnold si mi-o trage )
ddpof Reputație: 12 Postat Octombrie 29, 2014 Oras:aici Oras:aici Postat Octombrie 29, 2014 Bine. :Zic sa-i asteptam... si vedem dupa aia.
ananda Reputație: -414 Postat Ianuarie 24, 2015 Oras:Bucharest Oras:Bucharest Autor Postat Ianuarie 24, 2015 Daca vreti parte teoretica sau alte tehnici va pot recomanda 2 carti de specialitate foarte bune: 1.Orgasmul multiplu masculin - scrisa de 2 americani2.Secretele amorului transfigurator extatic in tantra yoga - 3 volume Daca vreti sa faceti exact ce m-a ajutat pe mine rasfoiti bine acest topic ... 1 6
trollescoviciulos Reputație: 260 Postat Ianuarie 24, 2015 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Postat Ianuarie 24, 2015 Daca vreti parte teoretica sau alte tehnici va pot recomanda 2 carti de specialitate foarte bune: 1.Orgasmul multiplu masculin - scrisa de 2 americani2.Secretele amorului transfigurator extatic in tantra yoga - 3 volume Daca vreti sa faceti exact ce m-a ajutat pe mine rasfoiti bine acest topic ...Bine ai REvenit
ananda Reputație: -414 Postat Ianuarie 24, 2015 Oras:Bucharest Oras:Bucharest Autor Postat Ianuarie 24, 2015 Pentru concurs(adica erectie de lunga durata) va pot da niste ponturi: 1.Rezervorul plin(adica minim 14 zile de cand ati pierdut ultima oara energia sexuala(polutie sau ejaculare) - ideal sa nu pierdeti niciodata energie erotica)2.Trebuie sa fiti dormit bine(minim 7 ore)3.Mancati bine inainte(cam cu 30-45 de minute inainte de actul amoros) si dupa masa luati si un afrodisiac(ex: o fiola de panax ginseng) In aceste conditii daca v-ati antrenat eficient pt a controla foarte bine energia erotica(care este foarte mare in acest caz) aveti sanse mari sa duceti in erectie un act amoros de minim 6 ore. Iar apoi dupa cele 6-7 ore sau cat reusiti(timp in care e bine sa traiti cat mai multe stari de orgasm sau altfel spus sa aveti orgasm multiplu - pentru a deveni foarte-foarte fericiti) e bine sa faceti redistribuirea energiilor foarte bine minim jumatate din timpul cat a durat actul amoros.Exemplu: pt un act amoros de 7 ore redistribuiti timp de 3,5 ore minim O precizare: un orgasm masculin este un punct de maxim al placerii fuziunii erotice exact la fel cum traiti voi cu singura deosebire ca este separat constient(printr-o alegere constienta si o actiune prompta in momentul potrivit) de ejaculare deci erectia nu scade, intensitatea trairii nu scade si este repetabil(ba chiar al doilea e si mai intens, al treilea si mai intens si tot asa) - acest orgasm repetabil este denumit multiplu si este foarte asemanator cu orgasmul multiplu fara descarcare pe care il poate trai femeia. Oricine poate reusi.Chiar va doresc, orgasmul multiplu trait de barbat aduce foarte multa fericire, o sanatate si o tonifiere a trupului de invidiat, de asemenea o stare de barbatie si o incredere exemplara in fortele proprii. Observatie: Prin fericire nu inteleg distractie sau buna dispozitie ci mult mai mult ... dar oricat as explica cuvintele nu descriu suficient de bine ... o astfel de experienta trebuie traita ... Salut Trollesco, multumesc pt primire.
ddpof Reputație: 12 Postat Ianuarie 24, 2015 Oras:aici Oras:aici Postat Ianuarie 24, 2015 Pentru concurs(adica erectie de lunga durata) va pot da niste ponturi: 1.Rezervorul plin(adica minim 14 zile de cand ati pierdut ultima oara energia sexuala(polutie sau ejaculare) - ideal sa nu pierdeti niciodata energie erotica)2.Trebuie sa fiti dormit bine(minim 7 ore)3.Mancati bine inainte(cam cu 30-45 de minute inainte de actul amoros) si dupa masa luati si un afrodisiac(ex: o fiola de panax ginseng) In aceste conditii daca v-ati antrenat eficient pt a controla foarte bine energia erotica(care este foarte mare in acest caz) aveti sanse mari sa duceti in erectie un act amoros de minim 6 ore. Iar apoi dupa cele 6-7 ore sau cat reusiti(timp in care e bine sa traiti cat mai multe stari de orgasm sau altfel spus sa aveti orgasm multiplu - pentru a deveni foarte-foarte fericiti) e bine sa faceti redistribuirea energiilor foarte bine minim jumatate din timpul cat a durat actul amoros.Exemplu: pt un act amoros de 7 ore redistribuiti timp de 3,5 ore minimProstii, mizerii, aberatii, porcarii, limitatisme, reliegiisme advancetisme, piconisme, obiectivisme, gabrielisme, pulisme... anandisme.te-n pula mea ananda si trezeste-te.
Vizitator FLQ Reputație: 0 Postat Ianuarie 24, 2015 Postat Ianuarie 24, 2015 Ananda, bine ai revenit. Ma tot intrebam pe unde esti, credeam ca te-a inghitit propria-ti sperma ce salasluieste in tine.Esti tare! Traiesti in liniste si pace cu dusmanul ( intact ) in tine. 1
ananda Reputație: -414 Postat Ianuarie 24, 2015 Oras:Bucharest Oras:Bucharest Autor Postat Ianuarie 24, 2015 Sincer am luat o pauza ... pauza in care am primit un super-cadou de la Dumnezeu ... o super-iubita tanara si frumoasa cu care fac dragoste aproape incredibil de des ... ore intregi exact asa cum imi place mie daca sunteti cuminti va invit la nunta Calculati si voi daca 4-5 ore dorm 5-6 ore fac dragoste, 2-4 ore fac redistribuirea, 2 ore ma ocup sa fac rost de bani si restul timpului ma ocup de pacienti si studii pe teme medicale(medicina naturista) ... nu mai e timp sa scriu pe aici Apropo tot studiind metode de vindecare am gasit o metoda foarte eficienta de vindecare a unei palete foarte largi de afectiuni bazata pe inspiratie profunda si apoi expiratie cu emisie de vocale intr-un anume mod specific ... foarte eficient, usor de realizat si cu efecte spectaculoase ... sunt foarte incantat 2 6
marian cristescu Reputație: 253681 Postat Ianuarie 24, 2015 Oras:Acolo unde trebuie Oras:Acolo unde trebuie Postat Ianuarie 24, 2015 Eu cred că fug femeile de tine...dacă le fuți câte 5 sau 6 ore 6 3
phoenix Reputație: -585 Postat Ianuarie 24, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Ianuarie 24, 2015 Prostii, mizerii, aberatii, porcarii, limitatisme, reliegiisme advancetisme, piconisme, obiectivisme, gabrielisme, pulisme... anandisme.te-n pula mea ananda si trezeste-te.Eu cred ca tu il preferi pe Ingineru'
Vizitator FLQ Reputație: 0 Postat Ianuarie 24, 2015 Postat Ianuarie 24, 2015 Ananda, continua sa cauti, bafta multa, sper sa-i ajuti pe altii. Eu sunt "bolnav" si asa vreau sa raman Felicitari pt noua ta iubire. Stii cum e cu florile?! Nu-i da doar lumina, ud-o! Altfel se ofileste.
ananda Reputație: -414 Postat Ianuarie 25, 2015 Oras:Bucharest Oras:Bucharest Autor Postat Ianuarie 25, 2015 Niciodata sex intotdeauna dragoste(vorbesc foarte serios nu fuzionati amoros cu o femeie decat daca exista macar o scanteie cat de mica de iubire atat in voi cat si in ea) doar atunci se poate vb de un act amoros lung, frumos, implinitor, aducator de fericire pt amandoi. Niciodata cu pierdere ci mereu cu continenta chiar daca in primele stadii de invatare e posibil sa nu traiti deloc orgasm e o investitie excelenta cine va proba se va lamuri prin propria experienta. @Marian - unele fug altele ma cauta ideea e ca o accept doar pe aceea care iubeste, se daruieste, ofera, transfigureaza si accepta continenta amoroasa si evident care stie sa primeasca iubirea, transfigurarea si amorul cu continenta.In general femeile fug de iubire si nu de sexualitate ... asa indica experienta mea de pana acum daca o iubesti prea intens se sufoca si fuge, daca faci dragoste 4-6 ore cu ea ii place si se obisnuieste asa ... cine nu vrea sa fie fericita ? Am patit destul de des in trecut ca femeia sa imi spuna autoritar cand am cerut o pauza:Nu ne oprim! am avut o experienta cu o femeie care a incercat chiar sa ma violeze(vroia sa facem dragoste impotriva vointei mele) credea ca o refuz asa de forma ganditi-va ca majoritatea au experiente de 5-25 de minute in care nu sunt satisfacute ce sa mai vorbim de fericire in acest caz si apoi descopera ca se poate ore intregi oricat, oricand si in orice ritm vor ele ... evident ca vor sa experimenteze, sa traiasca si chiar unele ajung sa nu mai poata fara dupa o vreme(de ce e bun te atasezi repede) si aici: testati si veti vedea. Corpul uman este foarte misterios(ascunde extrem de multe secrete) continenta erotica e doar o cale pt a afla multe dintre ele ... @FLQ - energia erotica doar in afara corpului exista ca sperma, atunci cand ea nu este eliminata si este armonios distribuita ea exista in toate tesuturile ca o energie regeneratoare care tonifica pielea, muschii, da stralucire ochilor, reduce durata de somn, da putere mare de munca, sustine capacitatea de a iubi, imbunatateste inteligenta pana la genialitate si multe multe altele(e ca o masina bine reglata cu multa benzina in rezervor cu care poti merge unde doresti) 1 6
ddpof Reputație: 12 Postat Ianuarie 25, 2015 Oras:aici Oras:aici Postat Ianuarie 25, 2015 Intelege ba nebunule (da, sigur) ca noi sa functionam corect, gen, trebuie sa ejaculam constant.In pula mea sunt zeci de mii de studii ce indica ca slobozitul scade riscul cancerului de prostata.
tomson Reputație: 5778 Postat Ianuarie 25, 2015 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Postat Ianuarie 25, 2015 Zici tu ceva dar cauta in ortodoxie acolo ai toate fara inselare.Cam rezulta din ce zici ca scopul vietii dragostea si fericirea ar fi actul sexual lung si continent si nu-i asa alea vin la pachet.Fericirea este umplerea la masura proprie cu energia necreata ( harul ) prin care intri in armonie cu toata creatia si ai de toate erotism , sex, continenta , abstinenta la vreme potrivita, casatorie , familie profesie tot ce e bun vrei si ai nevoie plus bonus implicit scaparea de negativ. Dar fara cruce e vrajeala n-ajungi acolo.
daywalker78 Reputație: 14869 Postat Ianuarie 26, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Ianuarie 26, 2015 Am patit destul de des in trecut ca femeia sa imi spuna autoritar cand am cerut o pauza:Nu ne oprim! am avut o experienta cu o femeie care a incercat chiar sa ma violeze(vroia sa facem dragoste impotriva vointei mele) credea ca o refuz asa de forma https://www.youtube.com/watch?v=oKJFn6FGr88
ananda Reputație: -414 Postat Ianuarie 27, 2015 Oras:Bucharest Oras:Bucharest Autor Postat Ianuarie 27, 2015 Tomson ori m-am exprimat ambiguu ori m-ai inteles gresit vad lucrurile exact asa: scopul vietii - este cunoasterea de Sine sau altfel spus cunoasterea adevarului(adevarului ultim) despre care a vorbit si Iisus in cuvintele:"Cunoasteti adevarul si acesta va va elibera."dragostea - este o cale catre cunoasterea adevarului - printr-o iubire(calea spirituala tantrica) care are in mod necesar iubire reciproca, transfigurare, continenta erotica perfecta sau castitate perfecta(nu o prea recomand pe aici pt ca vorbim cu oameni carora le place sa faca dragoste) si integrare spiritualafericirea - este un indicator ca te afli pe cale(ca parcurgi drumul ce trebuie parcurs) starile rele(depresie,manie, nemultumire, furie, angoasa, nervozitate) precum si anemia si variatiile ei pana spre leucemie si cancere indica opusul ca mergi chiar contra(ca gresesti extraordinar de grav)Iar actul amoros cu continenta este singura varianta pt cei care vor sa se auto-cunoasca(nu poti sa cunosti ceea ce e dincolo de usa daca nu folosesti cheia care deschide usa) 1 6
picon Reputație: 1046 Postat Ianuarie 27, 2015 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Ianuarie 27, 2015 Prostii, mizerii, aberatii, porcarii, limitatisme, reliegiisme advancetisme, piconisme, obiectivisme, gabrielisme, pulisme... anandisme.te-n pula mea ananda si trezeste-te. Ddteule... scuze ... ddpofule, te mananca? Poate ne apucam toti astia sa te "scarmanam" intre taste, sa-ti treaca pofta de mitocanisme! Vezi-ti de prostia ta infantila si nu te mai baga in seama cu oamenii mari, alles klarr?
ananda Reputație: -414 Postat Ianuarie 27, 2015 Oras:Bucharest Oras:Bucharest Autor Postat Ianuarie 27, 2015 @ddpof - ma scuzi dar sa stii ca cei care sustin ca sperma trebuie eliminata si ca e ca o povara se inseala amarnic si aceasta lipsa a inteligentei pe care o dovedesc este datorata chiar faptului ca ejaculeaza mult(asa cum va spuneam daca vreti sa va cresteti inteligenta pastrati energia sexuala si o redistribuiti catre zona capului iar daca doriti ca performantele voastre mentale si intelectuale sa se deterioreze si sa scada constant in timp asa cum deocamdata se intampla in masa pe pamant atunci puteti sa ramaneti la fel ... ) Treaba cu cancerul la prostata ma face sa rad grozav )) nu are nici o treaba una cu alta ... este o speculatie usor imbecila Inca un aspect ce merita punctat aici pierderea samantei(prin ejaculare) este datorata necunoasterii sau alunecarii gradate catre o forma de perversiune(placere josnica perversa) din care doar cu o vointa puternica se poate iesi ... este ca un drog - face foarte mult rau si daca te prinde e greu de scapat.
ddpof Reputație: 12 Postat Ianuarie 27, 2015 Oras:aici Oras:aici Postat Ianuarie 27, 2015 Ddteule... scuze ... ddpofule, te mananca? Poate ne apucam toti astia sa te "scarmanam" intre taste, sa-ti treaca pofta de mitocanisme! Vezi-ti de prostia ta infantila si nu te mai baga in seama cu oamenii mari, alles klarr? Maria ta, esti bulangiu? Tu esti serios, vrei sa te iau de urechi. Bai batranii astia parca sunt toti trasi la indigo. Aceiasi atitudine, pe acelasi tipar functionati, sa-mi bag pula.Marsi in pula mea si privirea inainte.
tomson Reputație: 5778 Postat Ianuarie 27, 2015 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Postat Ianuarie 27, 2015 E o eroare majora dupa cate stiu eu in religia orientala , in care nu sunt expert deci daca gresesc sa ma corectezi.Voi vedeti Divinitatea ca un ocean de energie impersonal din care va straduiti sa gasiti tehnici de a extrage( energia ) .Lucrurile stau total diferit in crestinism ( ortodox ) Divinitatea este iubire si o persoana mai exact o treime intr-o fiinta ca asa se traieste mai bine iubirea , intangibila in fiinta dar radiind energie necreata prin care se face simtita cunoscuta .Aceasta nu se extrage ci se primeste IN DAR prin ruga , cerere directa , dialog intre doua persoane libere. Ruga nu are scopul de a-l imbuna pe cel ce este iubire si bunatate absoluta ci de a ne manifesta dorinta de a primi caci dragoste cu sila nu se poate nu vrea sa ne bage binele , fericirea pe gat . Din cauza libertatii (conditie indispensabila iubirii ) acest dialog al raspunsului la iubire trebuie sa fie actualizat mereu. Ca dragostea nu e indisolubil legata de sex e atat de clar , doar nu o descoperim la adolescenta , iubim si in pruncie si la batranete si dupa ce scapam de trup , ingerii nu au sex dar fericire si dragoste din plin.Sexul, erotismul e unul din bucuriile, placerile, bunatatile vietii dar nu cel mai inalt si nici celmai important. Tot ce este creat este vibratie , suflete, ingeri, lucruri, materie anorganica , tot. Este pulsatil oscilant vibrational bipolar. Harul energia divina necreata nu are oscilatii, nu are forma de unda este singura continua , atemporala prin aceasta are o valoare incomparabil superioara inconfundabila cu orice energie creata si a o subordona oricarei naturi create este in esenta ANORMALITATEA, pervertirea alegerea gresita a dominantei.
picon Reputație: 1046 Postat Ianuarie 27, 2015 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Ianuarie 27, 2015 Maria ta, esti bulangiu? Tu esti serios, vrei sa te iau de urechi. Bai batranii astia parca sunt toti trasi la indigo. Aceiasi atitudine, pe acelasi tipar functionati, sa-mi bag pula.Marsi in pula mea si privirea inainte. Esti mitocan, nesimtit, pusti cordit si prost facut gramada. Pe cine iei tu ma pulete de urechi? Ai grija ce-ti doresti, sa nu ramai clapaug, Mars sa-i spui catelei tale, javra! Hai sictir, ca te-am bagat prea mult in seama!
ananda Reputație: -414 Postat Ianuarie 27, 2015 Oras:Bucharest Oras:Bucharest Autor Postat Ianuarie 27, 2015 Tomson tu ai o imaginatie bogata, faci cateva confuzii si esti usor inchistat in ortodoxie din cate vad ... totusi punctezi cateva aspecte corect ceea ce e laudabil si cam rar pe aici ... Nu m-am prins exact ce intelegi prin "voi" adica cu cine ma asociezi.Eu nu ma raportez la nici o religie nu o iau pe nici una ca fiind absoluta(e foarte cunoscut faptul ca preotii,rabinii si clericii in general au trunchiat grav textele sacre in propriul interes al manipularii enoriasilor cel mai evident exemplu e la catolici).Te intreb la obiect(pe subiectul topicului) tu ai trait personal vreo experienta a continentei sexuale si o poti compara cu o alta experienta traita de tine cu incontinenta(sau altfel spus un act amoros care s-a terminat prin ejaculare)?Si daca ai o experienta directa te rog sa relatezi pt ca daca spun doar eu despre asta oamenii ma cred extraterestru
tomson Reputație: 5778 Postat Ianuarie 27, 2015 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Postat Ianuarie 27, 2015 Nu sunt inchistat in ortodoxie insa aici am gasit totul. In alte spiritualitati se gasesc parti .Am 5 ani de abstinenta totala ( nu masturbare nu frectii ) dupa care nu am nici o problema de continenta , ma termin doar daca vreau si am toate semnalmentele insirate de tine a celor ce isi pastreaza energia sexuala si o reconvertesc . Multi nu isi explica cum pot face atea lucruri de unde am putere ,pai de aici , iti dau dreptate cu nerisipirea energiei sexuale doar ca nu merge pe tehnici deloc e un dar obtinut cu lupte crancene, prin cruce in alte cai lejere n-am cum sa cred.
ananda Reputație: -414 Postat Ianuarie 27, 2015 Oras:Bucharest Oras:Bucharest Autor Postat Ianuarie 27, 2015 Daca ai ajuns aici felicitari ... totusi despre metoda ta nu am mai auzit pe nimeni pana acum(intuiesc ca ai tu niste secrete pe care probabil nu le divulgi aici) ... pana la urma nu metoda de antrenament conteaza ci rezultatele.Sa stii ca aceasta cale pe care am mers eu nu e deloc lejera(e o lupta teribila si continua cu tine insuti sau altfel spus cu tendintele decadente din tine insuti), daca metoda nu e aplicata precis, temeinic si perseverent nu apar rezultate.Tot spui prin cruce ... nu inteleg exact ... ce vrei sa spui sau mai bine formulat ce intelegi cand spui "prin cruce" ?Si inca o intrebare daca imi permiti ... exista vreo pierdere seminala in cazul tau(prin polutie nocturna - vis erotic cu descarcarea potentialului sexual)?Daca nu vrei sa raspunzi sau vrei sa discutam pe privat se poate ...
Postări Recomandate