estrogen Reputație: 1694 Postat Iunie 4, 2019 Oras:Cluj Napoca Oras:Cluj Napoca Postat Iunie 4, 2019 Ce medicina alopata, ce tratamente xu laser ultra mega protonic si cu enshoe mega-peta-watti, ce unde sonice strapunse de undele 69G.. 95 up to 99% din populatie Romaniei sunt dezaxati mintali... Românica n o sa se mai faca bine niciodata... De as fi presedinte pt o zi, vorba lu' nea' Cheloo (cu purcelu') as instaura comunismul din primu minut.. Comunismul e singura varianta pt romani sa i mai pui la punct, cat de cat...Ce bine ca tu ești în ăla 1% și vezi lucrurile corect... 1
ananda777 Reputație: 245 Postat Iunie 4, 2019 Oras:Peste tot si nicaieri Oras:Peste tot si nicaieri Postat Iunie 4, 2019 Salut, zici tu: Daca-mi aduc eu aminte, tocmai asta-i si problema, ca medicina alopata se axeaza pe tratarea simptomelor, imbunatatirea prognosticului, dar nu si tratarea cauzei. Am auzit de cazuri, relatari pe viu de la persoane care au suferit de tulburari psihice si carora li s-au prescris fel de fel de medicamente. Nu aveau motivatie, simteau ca nimic nu are rost. De fapt, unul mi-a zis ca se simtea zombificat =)) Sunt curios daca tehnicile tale de meditatie pot ajuta si in diverse tulburari de comportament, asta pe langa orice alt fel de tratamente homeopatice pe care le-ai recomanda celor aflati la ananghie. :) corect, fiind o afacere si nu o metoda de vindecare se ocupa cu niste aparente(simptomele) in unele cazuri medicii alopati nici macar nu stiu cauzele sau nu au o metoda corenta de a le afla ... Da, asa este, pacientii care merg la psihiatri sunt drogati puternic cu felurite produse chimice de sinteza experimentale care daca ati observat se schimba aproape de la an la an ... multe dintre ele sunt chiar arme chimice care sunt testate fara stirea pacientilor sau ale familiilor ... zombificarea este ceva curent in tratamentele afectiunilor pshihice de catre medicina alopata ... iar psihiatria are ca rata de vindecare completa sub 1%(si acest 1% este dintre cazurile in care pacientii apeleaza la metode alternative si reusesc vindecari partiale sau chiar vindecarea totala) Tehnicile mele de meditatie nu le pot face decat eu sau altii care se intampla sa le stie ... trebuie multi ani de purificari, pregatire si apoi de practica a meditatiei si asta este extrem de rar ... lucrez intr-adevar la distanta pe pacienti insa nu cu tehnici de meditatie ... ai intuit corect cine ajunge pacientul meu are o mare sansa de vindecare in plus fata de tratamentele pe care i le prescriu ...
ananda777 Reputație: 245 Postat Iunie 4, 2019 Oras:Peste tot si nicaieri Oras:Peste tot si nicaieri Postat Iunie 4, 2019 Toti cei care cred ca medicina alopata are rezultate(in orice zona a ei) sunt doar naivi indoctrinati ... si defapt pacaliti de aceasta sarada care ni se prezinta ... reclame, echipamente, tehnologie, termeni sofisticati ... in realitate un show la suprafata si o realitate dura in realitate ... repet: va rog pe toti sa nu faceti vaccinuri, sa nu va internati in spitale, sa nu acceptati interventii chirurgicale pana nu incercati toate metodele prin care le puteti evita ... Iar ca sfat general - nu acordati increderea voastra unor oameni care va spun de la inceput ca boala dvs nu se poate vindeca(adica isi recunosc inca de la inceput completa neputinta) Exista pe acest pamant oameni care v-ar putea ajuta complet gratuit cu metode de vindecare completa care costa de cel putin 10 ori mai putin decat ce va propune medicina alopata ... orice boala din orice stadiu cu metoda potrivita se vindeca complet in maxim 1 an si aceasta limita este pentru bolile congenitale sau afectiunile cronice(afirmatie valabila pentru pacienti sub 45 de ani) ... Mult succes !
zero__tolerance Reputație: 463 Postat Iunie 4, 2019 Oras:Ping 3 Ms Oras:Ping 3 Ms Postat Iunie 4, 2019 Salut, zici tu: Daca-mi aduc eu aminte, tocmai asta-i si problema, ca medicina alopata se axeaza pe tratarea simptomelor, imbunatatirea prognosticului, dar nu si tratarea cauzei. Am auzit de cazuri, relatari pe viu de la persoane care au suferit de tulburari psihice si carora li s-au prescris fel de fel de medicamente. Nu aveau motivatie, simteau ca nimic nu are rost. De fapt, unul mi-a zis ca se simtea zombificat =)) Sunt curios daca tehnicile tale de meditatie pot ajuta si in diverse tulburari de comportament, asta pe langa orice alt fel de tratamente homeopatice pe care le-ai recomanda celor aflati la ananghie. :) corect, fiind o afacere si nu o metoda de vindecare se ocupa cu niste aparente(simptomele) in unele cazuri medicii alopati nici macar nu stiu cauzele sau nu au o metoda corenta de a le afla ... Da, asa este, pacientii care merg la psihiatri sunt drogati puternic cu felurite produse chimice de sinteza experimentale care daca ati observat se schimba aproape de la an la an ... multe dintre ele sunt chiar arme chimice care sunt testate fara stirea pacientilor sau ale familiilor ... zombificarea este ceva curent in tratamentele afectiunilor pshihice de catre medicina alopata ... iar psihiatria are ca rata de vindecare completa sub 1%(si acest 1% este dintre cazurile in care pacientii apeleaza la metode alternative si reusesc vindecari partiale sau chiar vindecarea totala) Tehnicile mele de meditatie nu le pot face decat eu sau altii care se intampla sa le stie ... trebuie multi ani de purificari, pregatire si apoi de practica a meditatiei si asta este extrem de rar ... lucrez intr-adevar la distanta pe pacienti insa nu cu tehnici de meditatie ... ai intuit corect cine ajunge pacientul meu are o mare sansa de vindecare in plus fata de tratamentele pe care i le prescriu ... 1
dmx dmx Reputație: 30698 Postat Iunie 4, 2019 Postat Iunie 4, 2019 Salut, zici tu: Daca-mi aduc eu aminte, tocmai asta-i si problema, ca medicina alopata se axeaza pe tratarea simptomelor, imbunatatirea prognosticului, dar nu si tratarea cauzei. Am auzit de cazuri, relatari pe viu de la persoane care au suferit de tulburari psihice si carora li s-au prescris fel de fel de medicamente. Nu aveau motivatie, simteau ca nimic nu are rost. De fapt, unul mi-a zis ca se simtea zombificat =)) Sunt curios daca tehnicile tale de meditatie pot ajuta si in diverse tulburari de comportament, asta pe langa orice alt fel de tratamente homeopatice pe care le-ai recomanda celor aflati la ananghie. :) corect, fiind o afacere si nu o metoda de vindecare se ocupa cu niste aparente(simptomele) in unele cazuri medicii alopati nici macar nu stiu cauzele sau nu au o metoda corenta de a le afla ... Da, asa este, pacientii care merg la psihiatri sunt drogati puternic cu felurite produse chimice de sinteza experimentale care daca ati observat se schimba aproape de la an la an ... multe dintre ele sunt chiar arme chimice care sunt testate fara stirea pacientilor sau ale familiilor ... zombificarea este ceva curent in tratamentele afectiunilor pshihice de catre medicina alopata ... iar psihiatria are ca rata de vindecare completa sub 1%(si acest 1% este dintre cazurile in care pacientii apeleaza la metode alternative si reusesc vindecari partiale sau chiar vindecarea totala) Tehnicile mele de meditatie nu le pot face decat eu sau altii care se intampla sa le stie ... trebuie multi ani de purificari, pregatire si apoi de practica a meditatiei si asta este extrem de rar ... lucrez intr-adevar la distanta pe pacienti insa nu cu tehnici de meditatie ... ai intuit corect cine ajunge pacientul meu are o mare sansa de vindecare in plus fata de tratamentele pe care i le prescriu ... Ce parere ai despre vaccinuri ? 2
evaforyou Reputație: 22137 Postat Iunie 4, 2019 Telefon: 0748405863 Oras:Bucuresti Indisponibila Telefon: 0748405863 Oras:Bucuresti Indisponibila Postat Iunie 4, 2019 Ce parere ai despre vaccinuri ? Un singur vaccin l-ar ajuta... cel care contine cianura 2
dmx dmx Reputație: 30698 Postat Iunie 4, 2019 Postat Iunie 4, 2019 Un singur vaccin l-ar ajuta... cel care contine cianuraSunt curios ce zice
evaforyou Reputație: 22137 Postat Iunie 4, 2019 Telefon: 0748405863 Oras:Bucuresti Indisponibila Telefon: 0748405863 Oras:Bucuresti Indisponibila Postat Iunie 4, 2019 Sunt curios ce zice Ce sa zica, nu va vaccinati ca va "meditez" eu pana crapati, de 10 ori mai ieftinðŸ˜ðŸ˜ Ma gandesc ca daca are ghinionul sa faca infarct, tot un alopat "afacerist" si "nestiutor" e singurul care l-ar putea salva... 1
ananda777 Reputație: 245 Postat Iunie 4, 2019 Oras:Peste tot si nicaieri Oras:Peste tot si nicaieri Postat Iunie 4, 2019 Vaccinurile se inscriu in seria manevrelor de reducere a populatiei(foarte important medicilor locali li se impune vaccinul fara sa il cerceteze cineva, fara sa il poata contesta sau modifica in vreun fel), contin metale grele si aluminiu, de asemenea multe dintre ele au ca tinta (mai ales cele realizate copiilor) sterilitatea ... ma rog discutia e ampla si se poate discuta pe fiecare vaccin in parte ... 6 din pacientii mei s-au imbolnavit foarte grav de mai multe maladii in acelasi timp si totul a fost declansat imediat dupa administrarea unui anumit vaccin de asemenea in randul copiilor au fost semnalate mai multe cazuri in care copiii respectivi au murit la scurt timp dupa administrarea vaccinului. Foarte pe scurt si fara sa intram in prea multe detalii: Daca va vaccinati cu probabilitate foarte mare(peste 50 % sansa) va expuneti la: cancer de piele, ,cancer la creier, cancer la ovare/testicole, cancer la uter/prostata, cancer la oase, leucemie, lupus(sau alte boli de piele din aceasta gama), debilitate mintala, Alzheimer, orice complicatie a bolilor virale nevindecate natural datorita deteriorarii intr-o masura foarte mare a sistemului imunitar , HPV, paralizie, ADHD, psihoze, paranoia, etc Si asta doar din ce am observat si mi-am notat pana acum ... posibil ca lista sa fie mult mai mare ... Deci va rog fiind o decizie cu impact asupra vietii voastre sau a familiei voastre sa va ascultati cu atentie intutitia cand vine vorba de vaccinari.Mult succes si discernamant va doresc !
pizdicutz Reputație: 1461 Postat Iunie 4, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iunie 4, 2019 Ce sa zica, nu va vaccinati ca va "meditez" eu pana crapati, de 10 ori mai ieftin Ma gandesc ca daca are ghinionul sa faca infarct, tot un alopat "afacerist" si "nestiutor" e singurul care l-ar putea salva... Ca tot mi-ai urmarit serialele si le-ai numerotat cum ai putut...Am vazut niste poze reale cu tine.. Wow!Imi ajungi la umar, dar ma depasesti la gabarit! :)
evaforyou Reputație: 22137 Postat Iunie 4, 2019 Telefon: 0748405863 Oras:Bucuresti Indisponibila Telefon: 0748405863 Oras:Bucuresti Indisponibila Postat Iunie 4, 2019 Ca tot mi-ai urmarit serialele si le-ai numerotat cum ai putut...Am vazut niste poze reale cu tine.. Wow!Imi ajungi la umar, dar ma depasesti la gabarit! :). Nu mai ai de cine te lega p-aici?
pizdicutz Reputație: 1461 Postat Iunie 4, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iunie 4, 2019 . Nu mai ai de cine te lega p-aici? Numarai serialele mele, ma gandeam sa fac un topic cu serialele tale...Mai numeri sau te-ai linistit?
evaforyou Reputație: 22137 Postat Iunie 4, 2019 Telefon: 0748405863 Oras:Bucuresti Indisponibila Telefon: 0748405863 Oras:Bucuresti Indisponibila Postat Iunie 4, 2019 Numarai serialele mele, ma gandeam sa fac un topic cu serialele tale...Mai numeri sau te-ai linistit? Serialele "tale"? 😠Sunt si altii care au scris pe topice, de unde stii ca ma refeream la tine? Daca indrazneste careva sa scrie pe un forum si tie nu-ti place e deja caz de lezmajeste??
pizdicutz Reputație: 1461 Postat Iunie 4, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iunie 4, 2019 Serialele "tale"? Sunt si altii care au scris pe topice, de unde stii ca ma refeream la tine? Daca indrazneste careva sa scrie pe un forum si tie nu-ti place e deja caz de lezmajeste?? Caz de ce?Despre mine vorbeai cand ai spu ca s-a transfert serialul... sau crezi ca...?In regula. Te las, ai fost atentionata.
evaforyou Reputație: 22137 Postat Iunie 4, 2019 Telefon: 0748405863 Oras:Bucuresti Indisponibila Telefon: 0748405863 Oras:Bucuresti Indisponibila Postat Iunie 4, 2019 Caz de ce?Despre mine vorbeai cand ai spu ca s-a transfert serialul... sau crezi ca...?In regula. Te las, ai fost atentionata. Somn usor!
pizdicutz Reputație: 1461 Postat Iunie 4, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iunie 4, 2019 Somn usor! Dormi, poate maine esti mai limpede, cine stie.
evaforyou Reputație: 22137 Postat Iunie 4, 2019 Telefon: 0748405863 Oras:Bucuresti Indisponibila Telefon: 0748405863 Oras:Bucuresti Indisponibila Postat Iunie 4, 2019 Dormi, poate maine esti mai limpede, cine stie. Chiar nu vrei sa ma lasi in pace? Nu te-am jignit cu nimic, o singura data am citat ceva scris de tine si te-ai ciufulit... Mi-am cerut scuze, dar vad ca nu-ti ajunge... Nu mi-am permis sa spun ceva referitor la aspectul tau fizic, cum ai facut tu... Ma mai si "avertizezi" ca ce? Ce naiba ti-am facut eu tie? 1
pizdicutz Reputație: 1461 Postat Iunie 4, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iunie 4, 2019 Chiar nu vrei sa ma lasi in pace? Nu te-am jignit cu nimic, o singura data am citat ceva scris de tine si te-ai ciufulit... Mi-am cerut scuze, dar vad ca nu-ti ajunge... Nu mi-am permis sa spun ceva referitor la aspectul tau fizic, cum ai facut tu... Ma mai si "avertizezi" ca ce? Ce naiba ti-am facut eu tie? Poftim?Cu ce ocazie ma ciufulesti tu pe mine, doamna?Erai ignorata de mine, cu o singura remarca, fara insulta, doar eram mirata...Nu mi-ai facut nimic, n-ai cum, dar eu pot.Cand ai ganduri de seriale, nu te gandi la mine.Putea prima interactiune cu tine sa fie mai placuta, dar asta este.Eu nu tin pica, dar placuta nu-mi esti, sorry. Nu ca ar trebui sa fii ca nu eu te platesc, nici de certuri nu cred ca ai nevoie...
evaforyou Reputație: 22137 Postat Iunie 4, 2019 Telefon: 0748405863 Oras:Bucuresti Indisponibila Telefon: 0748405863 Oras:Bucuresti Indisponibila Postat Iunie 4, 2019 Poftim?Cu ce ocazie ma ciufulesti tu pe mine, doamna?Erai ignorata de mine, cu o singura remarca, fara insulta, doar eram mirata...Nu mi-ai facut nimic, n-ai cum, dar eu pot.Cand ai ganduri de seriale, nu te gandi la mine.Putea prima interactiune cu tine sa fie mai placuta, dar asta este.Eu nu tin pica, dar placuta nu-mi esti, sorry. Nu ca ar trebui sa fii ca nu eu te platesc, nici de certuri nu cred ca ai nevoie... Ok, gata, nici macar nu ai inteles exact... Offf... "a te ciufuli" este echivalent cu "a te supara", n-am zis ca te ciufulesc, ce sari asa? Si da, nu TU trebuie nici sa ma placi. Inca o data iti spun ca mai sunt si alti creatori de seriale pe-aici, nu stiu de ce tot crezi ca orice scriu e la adresa ta! Asa ca pune punct, eu am s-o fac, si te rog, daca vezi pe undeva ceva scris de mine si care nu-ti este pe plac, da-mi minus in loc sa ma jignesti cu privire la fizicul meu... Nu toate avem norocul sa aratam ca tine, asta e! Si apropo, ce mare curiozitate te-a manat sa te uiti pe topicul meu, la pozele mele? Asa o fi, ca iti ajung pana la umar si sunt mai grasa ca tine! Dar stii ceva? Macar nu plang dupa pula! Acestea fiind scrise, esti libera sa incerci sa-mi faci ce vrei, pentru ca poti!
pizdicutz Reputație: 1461 Postat Iunie 4, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iunie 4, 2019 Ok, gata, nici macar nu ai inteles exact... Offf... "a te ciufuli" este echivalent cu "a te supara", n-am zis ca te ciufulesc, ce sari asa? Si da, nu TU trebuie nici sa ma placi. Inca o data iti spun ca mai sunt si alti creatori de seriale pe-aici, nu stiu de ce tot crezi ca orice scriu e la adresa ta! Asa ca pune punct, eu am s-o fac, si te rog, daca vezi pe undeva ceva scris de mine si care nu-ti este pe plac, da-mi minus in loc sa ma jignesti cu privire la fizicul meu... Nu toate avem norocul sa aratam ca tine, asta e! Si apropo, ce mare curiozitate te-a manat sa te uiti pe topicul meu, la pozele mele? Asa o fi, ca iti ajung pana la umar si sunt mai grasa ca tine! Dar stii ceva? Macar nu plang dupa pula! Acestea fiind scrise, esti libera sa incerci sa-mi faci ce vrei, pentru ca poti! Dormi, da anunturi pe publi, si ignora-ma.
dmx dmx Reputație: 30698 Postat Iunie 5, 2019 Postat Iunie 5, 2019 Vaccinurile se inscriu in seria manevrelor de reducere a populatiei(foarte important medicilor locali li se impune vaccinul fara sa il cerceteze cineva, fara sa il poata contesta sau modifica in vreun fel), contin metale grele si aluminiu, de asemenea multe dintre ele au ca tinta (mai ales cele realizate copiilor) sterilitatea ... ma rog discutia e ampla si se poate discuta pe fiecare vaccin in parte ... 6 din pacientii mei s-au imbolnavit foarte grav de mai multe maladii in acelasi timp si totul a fost declansat imediat dupa administrarea unui anumit vaccin de asemenea in randul copiilor au fost semnalate mai multe cazuri in care copiii respectivi au murit la scurt timp dupa administrarea vaccinului. Foarte pe scurt si fara sa intram in prea multe detalii: Daca va vaccinati cu probabilitate foarte mare(peste 50 % sansa) va expuneti la: cancer de piele, ,cancer la creier, cancer la ovare/testicole, cancer la uter/prostata, cancer la oase, leucemie, lupus(sau alte boli de piele din aceasta gama), debilitate mintala, Alzheimer, orice complicatie a bolilor virale nevindecate natural datorita deteriorarii intr-o masura foarte mare a sistemului imunitar , HPV, paralizie, ADHD, psihoze, paranoia, etc Si asta doar din ce am observat si mi-am notat pana acum ... posibil ca lista sa fie mult mai mare ... Deci va rog fiind o decizie cu impact asupra vietii voastre sau a familiei voastre sa va ascultati cu atentie intutitia cand vine vorba de vaccinari.Mult succes si discernamant va doresc !Dar pe noi ne-au vaccinat deja cand eram copii. Probabil si pe tine Ce e de facut acum sa scoatem vaccinurile din organism 3
ananda777 Reputație: 245 Postat Iunie 5, 2019 Oras:Peste tot si nicaieri Oras:Peste tot si nicaieri Postat Iunie 5, 2019 O intrebare excelenta ... Compozitia vaccinurilor a variat in principiu nocivitatea a crescut extrem de mult in ultimii ani ... totusi toate vaccinurile urmaresc aceeasi idee ... Ce facem pentru a compensa toate efectele nocive dar si pentru a elimina mai ales metalele grele introduse prin vaccinuri: 1. Administram plante si/sau o dieta care ajuta la eliminarea metalelor grele sau a altor metale periculoase pentru organism2. Administram o combinatie de plante si/sau o dieta care intareste sistemul imunitar 1. Dieta(cat mai mult posibil in sensul de a manca constant si nu cantitativ si neprelucrate) : - spanac- varza creata- brocoli- coaja de la mere(dar evident nu mere europene)- varza murata- kefirul- kombucha- dintre alge: chlorella si spirulina- dintre condimente: coriandru si curry 2.Dieta(cat mai mult posibil in sensul de a manca constant si nu cantitativ si neprelucrate): - lamaie- patrunjel- usturoi romanesc- ceapa rosie sau alba- mierea de albine- propolisul- dintre condimente: piper, ghimbir si cimbru De asemenea legumele si fructele e bine sa fie sa fie din surse cat mai bio deci va recomand propria curte(in care sa nu stropiti cu nimic) iar ca o a doua varianta sa cumparati din piata, cea mai rea varianta este supermarketuri ... Despre plante e mai complicat pentru ca dozele variaza in functie de varsta, sex etc va pot oferi scheme personalizate - nu exista reteta universala evident ... Multa inspiratie in alegerea si prepararea alimentelor, sa fiti sanatosi ! 1
Vizitator samkara Reputație: 0 Postat Iunie 5, 2019 Postat Iunie 5, 2019 O intrebare excelenta ... Compozitia vaccinurilor a variat in principiu nocivitatea a crescut extrem de mult in ultimii ani ... totusi toate vaccinurile urmaresc aceeasi idee ... Ce facem pentru a compensa toate efectele nocive dar si pentru a elimina mai ales metalele grele introduse prin vaccinuri: 1. Administram plante si/sau o dieta care ajuta la eliminarea metalelor grele sau a altor metale periculoase pentru organism2. Administram o combinatie de plante si/sau o dieta care intareste sistemul imunitar 1. Dieta(cat mai mult posibil in sensul de a manca constant si nu cantitativ si neprelucrate) : - spanac- varza creata- brocoli- coaja de la mere(dar evident nu mere europene)- varza murata- kefirul- kombucha- dintre alge: chlorella si spirulina- dintre condimente: coriandru si curry 2.Dieta(cat mai mult posibil in sensul de a manca constant si nu cantitativ si neprelucrate): - lamaie- patrunjel- usturoi romanesc- ceapa rosie sau alba- mierea de albine- propolisul- dintre condimente: piper, ghimbir si cimbru De asemenea legumele si fructele e bine sa fie sa fie din surse cat mai bio deci va recomand propria curte(in care sa nu stropiti cu nimic) iar ca o a doua varianta sa cumparati din piata, cea mai rea varianta este supermarketuri ... Despre plante e mai complicat pentru ca dozele variaza in functie de varsta, sex etc va pot oferi scheme personalizate - nu exista reteta universala evident ... Multa inspiratie in alegerea si prepararea alimentelor, sa fiti sanatosi ! Ce este kombucha? 1
ananda777 Reputație: 245 Postat Iunie 5, 2019 Oras:Peste tot si nicaieri Oras:Peste tot si nicaieri Postat Iunie 5, 2019 In ceaiul negru sau verde indulcit cu zahar creste o ... ciuperca o numesc ei ... defapt este un fel de planta gelationasa ... aceasta se hraneste cu respectivul ceai dulce si face un suc(cam dupa 2-3 zile de cand i-ai pus ceaiul caldut cu zaharul amestecat) - sucul respectiv care este defapt mediul ei de viata are niste proprietati curative, regenerative si afrodisiace impresionante ... le gasesti sub numele de ceai de Kombucha intr-o vreme vindeam si eu si Kombucha si ceai insa de la un moment dat mi-am pastrat pt mine si nu le-am mai inmultit ... ca pret costa putin cred ca 5 lei litrul ... eu parca le dadeam si mai ieftin si le-am epuizat repede ... La fel este si kefirul - este o alta ciuperca ce traieste in iaurt ... incearca si sa vezi ce bine o sa te simti . Iti doresc sanatate perfecta ! 1
dmx dmx Reputație: 30698 Postat Iunie 5, 2019 Postat Iunie 5, 2019 O intrebare excelenta ... Compozitia vaccinurilor a variat in principiu nocivitatea a crescut extrem de mult in ultimii ani ... totusi toate vaccinurile urmaresc aceeasi idee ... Ce facem pentru a compensa toate efectele nocive dar si pentru a elimina mai ales metalele grele introduse prin vaccinuri: 1. Administram plante si/sau o dieta care ajuta la eliminarea metalelor grele sau a altor metale periculoase pentru organism2. Administram o combinatie de plante si/sau o dieta care intareste sistemul imunitar 1. Dieta(cat mai mult posibil in sensul de a manca constant si nu cantitativ si neprelucrate) : - spanac- varza creata- brocoli- coaja de la mere(dar evident nu mere europene)- varza murata- kefirul- kombucha- dintre alge: chlorella si spirulina- dintre condimente: coriandru si curry 2.Dieta(cat mai mult posibil in sensul de a manca constant si nu cantitativ si neprelucrate): - lamaie- patrunjel- usturoi romanesc- ceapa rosie sau alba- mierea de albine- propolisul- dintre condimente: piper, ghimbir si cimbru De asemenea legumele si fructele e bine sa fie sa fie din surse cat mai bio deci va recomand propria curte(in care sa nu stropiti cu nimic) iar ca o a doua varianta sa cumparati din piata, cea mai rea varianta este supermarketuri ... Despre plante e mai complicat pentru ca dozele variaza in functie de varsta, sex etc va pot oferi scheme personalizate - nu exista reteta universala evident ... Multa inspiratie in alegerea si prepararea alimentelor, sa fiti sanatosi ! Multumesc pentru raspunsul detaliat Am auzit ca in sare exista clor Iar clorul stim ca este extrem de nociv si se foloseste ca dezinfectant Domestos etc Cum putem elimina clorul din sare ? Sau macar efectele lui ? 3
Postări Recomandate