peitho Reputație: 1046 Postat Iulie 22, 2019 Oras:hai să ne însingurăm împreună! Oras:hai să ne însingurăm împreună! Postat Iulie 22, 2019 @picard91 #3517 Nu, este vorba despre altceva ... noi am venit in aceasta lume cu un anumit scop, unul din scopurile mele este sa ajut pe toti cei care pot priocepe, care pot intui iar apoi pune in practica fiecare asa cum poate, integrand aceste principii in viata lui ... deci vreo 5-10 care au replici in batjocura sau nu inteleg ce spun sau se incranceneaza sa ignore mesajul sau se apuca sa flirteze cu fetele ma pot doar distra insa nu au cum sa ma opreasca sau sa imi creeze impresia cum ti-au creat-o tie ca nu sunt oameni interesati care citesc ... fara sa exagerez va pot spune ca ii percep pe toti - si pe cei ignoranti, si pe cei care inteleg insa nu practica deocamdata si pe practicantii la relanti, precum si pe cei care au deja rezultate ... acum ma refer la cei care citesc pe aici nu la interaga populatie masculina de pe pamant. Asta va sugerez si voua ... nu are rost sa pierdeti vremea si asa cam putina ... si la cum se anunta vremurile(sa zicem asa stirile din galaxia noastra ma refer la mesajele autentice primite de la prietenii nostrii intrupati terestrii sau neterestrii) chiar mai putina decat crede majoritatea dintre voi ... deci impliniti-va plini de succes si fara ezitare menirea pentru care ati venit in aceasta incarnare pe aceasta planeta ! adica noi am fi cumva cei alesi, nu? (ca doar n-o fi random!)ca vb aia, vreo 3-4 miliarde de matarangi ejaculeaza, statistic :))))))) iti dai seama ce pavaza energetica s-ar face daca n-ar mai ejacula nimeni pe pamant si ne-am fute ca in avatar?!deschizi perspective app nebunesti, ananda :) mental mi-am dat drumu, n-am mai putut sa tin. ideea e prea lasciva. PS: te rog sa ma/ne faci sa inteleg/em de ce propovaduiesti aici.restul lucrurilor le inteleg. cu continenta, tot. mai putin asta...esti ca un IIsus care a uitat sa plece dintr-un vagon de bukkake... 1
cardinex Reputație: 90 Postat Iulie 23, 2019 Postat Iulie 23, 2019 Un vagon nu-i suficient pentru toate matarangile alea ejaculante ! 1
ananda777 Reputație: 245 Postat Iulie 30, 2019 Oras:Peste tot si nicaieri Oras:Peste tot si nicaieri Postat Iulie 30, 2019 Cred ca totusi exista niste etape initiale despre care nu am vorbit decat foarte putin si cu care este necesar sa incep cartea despre continenta sexuala la care lucrez acum ... Inceputul : Majoritatea oamenilor si spre uluirea mea chiar unii calugari nu stiu ce este energia sexuala si dau felurite interpretari de la nivelul lor de constiinta si percepere ... iar aici pe nimfomane cred ca avem cam 99% dintre useri care nu stiu ce este energia sexuala a fiintei ... cred ca de aici trebuie inceput ... Intai aflam ce este ... apoi ce rol are apoi cum se poate folosi si abia la final cum o putem folosi ... Sa vedem daca avem 2-3 curajosi care se avanta sa raspunda intai la intrebarea ... ce este energia sexuala ? Stiu ca pare simlpu dar paradoxal majoritatea de ... estimez 99% din cei care scriu aici nu stiu sa raspunda corect la aceasta intrebare ...
petrepetre02 Reputație: 3632 Postat Iulie 30, 2019 Oras:p'aci deocamdata Oras:p'aci deocamdata Postat Iulie 30, 2019 Cred ca totusi exista niste etape initiale despre care nu am vorbit decat foarte putin si cu care este necesar sa incep cartea despre continenta sexuala la care lucrez acum ... Inceputul : Majoritatea oamenilor si spre uluirea mea chiar unii calugari nu stiu ce este energia sexuala si dau felurite interpretari de la nivelul lor de constiinta si percepere ... iar aici pe nimfomane cred ca avem cam 99% dintre useri care nu stiu ce este energia sexuala a fiintei ... cred ca de aici trebuie inceput ... Intai aflam ce este ... apoi ce rol are apoi cum se poate folosi si abia la final cum o putem folosi ... Sa vedem daca avem 2-3 curajosi care se avanta sa raspunda intai la intrebarea ... ce este energia sexuala ? Stiu ca pare simlpu dar paradoxal majoritatea de ... estimez 99% din cei care scriu aici nu stiu sa raspunda corect la aceasta intrebare ... Tu chiar nu vezi ca esti bataia de joc a forumului? Care femeie de pe forum isi doreste sa o rupa unu o ora?PS esti insurat?
gherghita70 Reputație: -30 Postat Iulie 30, 2019 Postat Iulie 30, 2019 Tu chiar nu vezi ca esti bataia de joc a forumului? Care femeie de pe forum isi doreste sa o rupa unu o ora?PS esti insurat? Cam iritat.Nu ti-a facut nimic Ananda sau Siana, vezi sursa...
petrepetre02 Reputație: 3632 Postat Iulie 30, 2019 Oras:p'aci deocamdata Oras:p'aci deocamdata Postat Iulie 30, 2019 Cam iritat.Nu ti-a facut nimic Ananda sau Siana, vezi sursa...Exclus! Perfect relaxat si foarte calm.Spre norocul meu nu mi-a facut nimic Siana!
gherghita70 Reputație: -30 Postat Iulie 30, 2019 Postat Iulie 30, 2019 Exclus! Perfect relaxat si foarte calm.Spre norocul meu nu mi-a facut nimic Siana! Si atunci de ce o insulti? Scuteste-ma ce crezi tu despre ea... Vine, pune Gif-uri, isi vede de ale ei... pana o ataca cineva...E modul tau de a te descarca, ce crezi, pe una care nu-ti fute cu ceva peste ochi la propriu! Aici esti safe, nu?Inceteaza, ai mai multa minte de atat. Sau poate m-am inselat.
petrepetre02 Reputație: 3632 Postat Iulie 30, 2019 Oras:p'aci deocamdata Oras:p'aci deocamdata Postat Iulie 30, 2019 Si atunci de ce o insulti? Scuteste-ma ce crezi tu despre ea... Vine, pune Gif-uri, isi vede de ale ei... pana o ataca cineva...E modul tau de a te descarca, ce crezi, pe una care nu-ti fute cu ceva peste ochi la propriu! Aici esti safe, nu?Inceteaza, ai mai multa minte de atat. Sau poate m-am inselat.Sunt la rand?
gherghita70 Reputație: -30 Postat Iulie 30, 2019 Postat Iulie 30, 2019 Sunt la rand? Esti prin aer, imi placi - te apropii, nu - ma indepartez. Nu bat pe nimeni fara acord. :)
petrepetre02 Reputație: 3632 Postat Iulie 30, 2019 Oras:p'aci deocamdata Oras:p'aci deocamdata Postat Iulie 30, 2019 Esti prin aer, imi placi - te apropii, nu - ma indepartez. Nu bat pe nimeni fara acord. :)Nu la rand la bataie ca acolo e mai greu. La rand la scandal zic
gherghita70 Reputație: -30 Postat Iulie 30, 2019 Postat Iulie 30, 2019 Nu la rand la bataie ca acolo e mai greu. La rand la scandal zic Reciteste ce am spus. Nu fac eu circ pentru pulime. Imi pare rau ca asta ai ajuns sa crezi. Lumea se schimba pe aici... de ce ai fi tu in urma, nu?
petrepetre02 Reputație: 3632 Postat Iulie 30, 2019 Oras:p'aci deocamdata Oras:p'aci deocamdata Postat Iulie 30, 2019 Reciteste ce am spus. Nu fac eu circ pentru pulime. Imi pare rau ca asta ai ajuns sa crezi. Lumea se schimba pe aici... de ce ai fi tu in urma, nu?Esti un pic iritata cred. De Siana ma iau de multa vreme de cand refuza sa recunoasca vechea ei denumire si ca de fapt este o rebrandurie
gherghita70 Reputație: -30 Postat Iulie 30, 2019 Postat Iulie 30, 2019 Esti un pic iritata cred. De Siana ma iau de multa vreme de cand refuza sa recunoasca vechea ei denumire si ca de fapt este o rebrandurie Poate nu vrea sa auda cum i se spunea...Am crezut, repet, ca esti un barbat inteligent... Cu cat mai mult nu-ti atingi fanteziile, cu atat devii mai dobitoc.Hormonii, corpul, dorintele, tendintele... sunt acolo sa fie controlate. Lasa Siana, nu urci pe ea sa fii mai frumos.
petrepetre02 Reputație: 3632 Postat Iulie 30, 2019 Oras:p'aci deocamdata Oras:p'aci deocamdata Postat Iulie 30, 2019 Poate nu vrea sa auda cum i se spunea...Am crezut, repet, ca esti un barbat inteligent... Cu cat mai mult nu-ti atingi fanteziile, cu atat devii mai dobitoc.Hormonii, corpul, dorintele, tendintele... sunt acolo sa fie controlate. Lasa Siana, nu urci pe ea sa fii mai frumos.Da, esti nervoasa.
gherghita70 Reputație: -30 Postat Iulie 30, 2019 Postat Iulie 30, 2019 Da, esti nervoasa. Ai descoperit pizda mamei! Am spus ca am renuntat la un job azi, citesc balivernele lui Lover boy, ale tale, lui Pisi...Nu-mi dau seama cum ai sesizat asta!
petrepetre02 Reputație: 3632 Postat Iulie 30, 2019 Oras:p'aci deocamdata Oras:p'aci deocamdata Postat Iulie 30, 2019 Ai descoperit pizda mamei! Am spus ca am renuntat la un job azi, citesc balivernele lui Lover boy, ale tale, lui Pisi...Nu-mi dau seama cum ai sesizat asta!Eu stiu doar de pizda ta!
gherghita70 Reputație: -30 Postat Iulie 30, 2019 Postat Iulie 30, 2019 Eu stiu doar de pizda ta! Nu cred ca mai conteaza, nu la tine.Ai fost... sa nu dau in siropoase... memorabil. Nu te schimba, asta este ce incerc sa-ti spun.Picon e pe aratura... nu mai are cale de intors. Ramai cum te stiu.
gherghita70 Reputație: -30 Postat Iulie 30, 2019 Postat Iulie 30, 2019 Nu caut nimic, nu as da pe nimic si nimeni libertatea mea.
petrepetre02 Reputație: 3632 Postat Iulie 30, 2019 Oras:p'aci deocamdata Oras:p'aci deocamdata Postat Iulie 30, 2019 Nu cred ca mai conteaza, nu la tine.Ai fost... sa nu dau in siropoase... memorabil. Nu te schimba, asta este ce incerc sa-ti spun.Picon e pe aratura... nu mai are cale de intors. Ramai cum te stiu. :hug1
gherghita70 Reputație: -30 Postat Iulie 30, 2019 Postat Iulie 30, 2019 :hug1 Putin mai jos... :laugh2Pup iu!
filofteu Reputație: 663 Postat Iulie 30, 2019 Postat Iulie 30, 2019 Gherghiță, am chef să te hărțuiesc onlain cam 15 min. Zi-mi când esti gata, te rog frumos.
ananda777 Reputație: 245 Postat August 1, 2019 Oras:Peste tot si nicaieri Oras:Peste tot si nicaieri Postat August 1, 2019 Va salut din nou ! Azi m-am propus o recapitulare cu rol de constientizare a tuturor acestor actiuni care fac parte dintr-un sistem coerent de organizare a vietii. Ne este necesar un corp fizic cat mai sanatos pentru a reusi orice ne-am propus sau chiar mai bine decat atat pentru a reusi tot ce ne-am asumat ca misiune a noastra in aceasta existenta. Cum se obtine un corp perfect sanatos indiferent de varsta si o stare de fericire continua care vine din interior ? Ei bine prin practica perseverenta a tuturor exercitiilor si metodelor prezentate in acest topic precum si prin integrarea in mod intelept si armonios a continentei sexuale in viata fiecaruia dintre noi. Acest bine aparent individual va impacta pe toti cunoscuttii, rudele, apropiatii, prietenii si in ultima instanta va schimba chiar lumea in care traim. Recapitulez: pentru cei care sunteti incepatori in invatarea continentei sexuale - seturile de contractii si zilnic realizarea posturilor corporale specifice(in abstinenta - nu ne vom duce la examen nepregatiti) pentru cei care practicati deja continenta sexuala - realizarea zilnica a redistribuirilor precum si a continentei sexuale(adica va rog si indemn sa o folositi cat mai mult pentru ca este de mare valoare la acest moment pe aceasta planeta) Pentru cei care aspirati la realizari spirituale puteti face cu rezultate foarte bune programul de meditatii, binecuvantari, invocatii etc dupa o fuziune amoroasa cu continenta si dupa redistribuire. Mult succes tuturor si daca aveti vreo intrebare cu substrat va stau la dispozitie.
petrepetre02 Reputație: 3632 Postat August 1, 2019 Oras:p'aci deocamdata Oras:p'aci deocamdata Postat August 1, 2019 Mult succes tuturor si daca aveti vreo intrebare cu substrat va stau la dispozitie. Cum tratez incotinenta urinara la soacramea? 2
evaforyou Reputație: 22137 Postat August 1, 2019 Telefon: 0748405863 Oras:Bucuresti Indisponibila Telefon: 0748405863 Oras:Bucuresti Indisponibila Postat August 1, 2019 Cum tratez incotinenta urinara la soacramea?Vezi ce scrie pe topicul pentru muierile alea inteligente, dieta lacto-ovo-vegetariana si dildo de cristalðŸ˜ðŸ˜ðŸ˜
petrepetre02 Reputație: 3632 Postat August 1, 2019 Oras:p'aci deocamdata Oras:p'aci deocamdata Postat August 1, 2019 Vezi ce scrie pe topicul pentru muierile alea inteligente, dieta lacto-ovo-vegetariana si dildo de cristalStai bre sa raspunda zeul incotinentei!PS aic cu dildo de cristal e maxima. Cine o sa ii arate cum sa il foloseasca? 1
Postări Recomandate