Sari la conținut

Postări Recomandate

• Oras:all over (NU e o ironie...)
  • Oras:all over (NU e o ironie...)
Postat

Cadoul 1 - nu reusesc sa il atasez ... daca ma poate ajuta cineva este o imagine in format acrobat reader .pdf

In principiu, orice versiune de Adobe Reader sau Acrobat Professional ar trebui sa aiba o anume functie care sa-ti permita sa selectezi imaginea si sa o transpui in orice "program de poze" vrei tu, din doar 3-4 click-uri. Spune-ne exact ce varianta de Adobe folosesti si cred ca se rezolva rapid.

Pe de alta parte, LA MULTI ANI, multa sanatate, lumina si pace!

• Oras:-
Postat

Eu sunt conditionat de tot ce nu constientizez ca ma conditioneaza ... nu sunt complet in afara karmei si sunt constient de asta.

Cu cat esti mai liber(de conditionari) totul e mai clar.

Fiecare din voi poate experimenta asta cand citeste ce scriu pe aici ... un soi de imagine mai clara i se contureaza pe moment apoi alegerile ii apartin si in consecinta viziunea proprie(adica punctul relativ de vedere propriu)

O da, esti chiar foarte legat de karma Sir'! :laugh2

• Like 1
  • Oras:Bucharest
Postat

La multi ani tuturor ! Sa fiti foarte sanatosi, sa traiti mai mult decat media populatiei, mai bine si sa fiti extraordinar de fericiti !

Ceva relatari legate de rezultate cu continenta amoroasa ? Relatati va rog cu curaj cei care depuneti eforturi in aceasta directie ... va voi sustine si ajuta cat pot sa reusiti cat mai repede, definitiv toti ei care va propuneti !

• Like 1
  • Minus 6
Vizitator
Reputație: 0
Postat

La multi ani tuturor ! Sa fiti foarte sanatosi, sa traiti mai mult decat media populatiei, mai bine si sa fiti extraordinar de fericiti !

Ceva relatari legate de rezultate cu continenta amoroasa ? Relatati va rog cu curaj cei care depuneti eforturi in aceasta directie ... va voi sustine si ajuta cat pot sa reusiti cat mai repede, definitiv toti ei care va propuneti !

Am futut ieri ceva , cand am bagat-o-n pizda mi-am dat drumu , e da bine ? :)

• Like 4
Postat

Uite viziunea mea:

referitor la tine: ai trait un orgasm, ai pierdut un potential foarte mare si greu de pus la loc(samanta), iti vlaguiesti corpul, iti slabesti mintea, te expui la multe afectiuni(aura bioenergetica din jurul corpului tau scade la jumate) - un vindecatorl din vechime la care veneau foarte multi oameni bolnavi zicea ca radacina tuturor bolilor este pierderea energiei sexuale

referitor la femeia cu care ai interactionat amoros: - pe ea ai tras-o in jos in toate directiile(chiar daca femeile nu stiu asta ele sunt energie si intotdeauna ele urmeaza barbatul, exemplu: daca interactionezi amoros cu un barbat continent sexual devii mai controlata, energia specifica feminina pierduta la finalul lunii(prin menstruatie) este mai mica, gradat te purifici la nivel mental,te regenerezi mai usor,  etc ... la fel si in cazul in care interactionezi cu un barbat care pierde multa energie sexuala: devii mai perversa, te prostesti, pierzi si tu mai multa energie sexuala, esti expusa la boli, etc)

acum in lumina randurilor de mai sus te intreb e bine sau nu ce ai facut?

• Like 1
  • Minus 6
Postat

In crestinism trairea placerii sexuale fara a vrea sa faci un copil este considerat pacat, pe de alta parte viata traita fara sa cunosti starea de orgasm nici nu prea o poti numi viata  ...

Sincer dau dreptate si preotilor si invatatilor crestini(folosirea dupa ureche fara a sti si aplica corect continenta amoroasa este intr-adevar o cauza de decadere pe toate nivelele deci un pacat) si va dau si voua dreptate ... nu putem fi toti pusnici si asceti si de aceea avem aceasta minunatie(acest mod inteligent de a ne folosi trupurile) care se numeste continenta amoroasa si care pe scurt inseamna sa aplici diverse exercitii(care ti se potrivesc alese dintr-o paleta foarte larga) si sa nu pierzi niciodata nici un strop de sperma in cazul barbatului.

Vizitator
Reputație: 0
Postat

Uite viziunea mea:

referitor la tine: ai trait un orgasm, ai pierdut un potential foarte mare si greu de pus la loc(samanta), iti vlaguiesti corpul, iti slabesti mintea, te expui la multe afectiuni(aura bioenergetica din jurul corpului tau scade la jumate) - un vindecatorl din vechime la care veneau foarte multi oameni bolnavi zicea ca radacina tuturor bolilor este pierderea energiei sexuale

referitor la femeia cu care ai interactionat amoros: - pe ea ai tras-o in jos in toate directiile(chiar daca femeile nu stiu asta ele sunt energie si intotdeauna ele urmeaza barbatul, exemplu: daca interactionezi amoros cu un barbat continent sexual devii mai controlata, energia specifica feminina pierduta la finalul lunii(prin menstruatie) este mai mica, gradat te purifici la nivel mental,te regenerezi mai usor,  etc ... la fel si in cazul in care interactionezi cu un barbat care pierde multa energie sexuala: devii mai perversa, te prostesti, pierzi si tu mai multa energie sexuala, esti expusa la boli, etc)

acum in lumina randurilor de mai sus te intreb e bine sau nu ce ai facut?

Imi dai si mie ce iei tu sa fut 5-6 ore fara sa dau drumu la smantana ?

• Like 4
Postat

Invata sa nu pierzi deloc samanta la inceput macar o luna si acea energie masculina din tine va atrage ca un magnet fiinte se sex opus ... incearca si vei vedea ...

Daca vrei sa pun altfel in cuvinte ... invata sa fii pregatit pt a face amor intr-un mod perfect si nu te ingrijora ca vor veni spre tine femei care se simt atrase de acea energie puternica ... vei vedea ...

• Like 1
  • Minus 6
Postat

Pentru 5-6 ore de amor iti trebuie o partenera vitala sau mai multe partenere, pentru inceput o partenera care te iubeste si este vitala(genul de femeie plina de viata care nu e nici slaba, dar nici obeza) si care sa te sustina pt a fi continent sexual(defapt ea trebuie doar sa vada cum este sa ai o erectie de otel care tine cateva ore cel putin si o sa ajunga sa te adore repede - femeilor nu trebuie sa le vorbesti de continenta amoroasa ci sa le arati si le faci extraordinar de fericite)

Cu doua partenere deodata e ceva mai greu de mentinut echilibrul trebuie sa existe iubire si transfigurare intre oricare 2 din trio si asta e mai greu si mai rar dar se poate si asta ... atunci poti face amor pana le implinesti pe amandoua(pana zic ele stop)

Ce iti spun acum poti experimenta dupa ce ai ajuns continent sexual sau pe drum catre dar baza este antrenamentul individual sustinut cateva luni cel putin ... asta la inceput.

Inca un pont important: momentul cand e bine sa faceti amor intotdeauna trebuie sa il aleaga femeia si momentul de oprire tot ea ... barbatul e dator sa iubeasca, sa transfigureze, sa aibe otel in pantaloni(erectie ca la 18 ani chiar dureroasa) si care dureaza in timp oricat de mult timp e necesar pt a implini iubita sau toate iubitele ... asta nu se poate decat prin continenta amoroasa ... vei vedea daca experimentezi ...

Rasplata va fi si pt tine din plin:

1.orgasmul multiplu masculin(adica acea stare magica si perfecta de fericire care nu va fi doar o data ci de cate ori vreti tu si partenera/partenerele tale vei vedea ca in timp si durata orgasmului va creste intinzandu-se pe zeci de secunde, minute sau chiar mai mult ...

2.adoratie din partea partenerei/partenerelor

3.Implinire ca ai facut un lucru bine, vei fi multumit

4.Iubire si transfigurare a ta pt partenera/partenere

Toate acestea impreuna duc la o stare de fericire extraordinara, uluitoare

Aceasta este o dezvoltare, o evolutie in aceasta directie ... Poate oricine cu seriozitate, perseverenta si hotarare(sunt si obstacole de trecut dar pot fi trecute)

Postat

Uite un model de femeie vitala cu care poti interactiona amoros 5-6 ore:

http://ksnmedia.com /2014/06/ big-butt-pandemic-hits-kenya-kenyan-men-fascinated-big-posterior /

https://twitter.com /mycurvymilf /status/ 462626643442696192

scoti tu spatiile

Aceste femei din aceste poze au vitalitatea necesara pt a face amor 5-6 ore continuu ... pe prima pagina de pe nimfomane nici una din fete nu are atata vitalitate ...

Ma scuzi mie imi plac femeile cu mijloc subtire si cu fund rotunjor ... acesta este un arhetip feminin pozele sunt pt a sesiza ce inseamna vitalitate nu conteaza neaparat arhetipul, alte arhetipuri sunt femeia cu sanii mari - arhetipul mamei sau femeia subtire cam fara forme - arhetipul initiatoarei etc conteaza vitalitatea feminina specifica.

In orice forma de arhetip(forma corporala) o femeie poate fi devitalizata(slaba), vitala sau supraponderala.

Postat

In crestinism trairea placerii sexuale fara a vrea sa faci un copil este considerat pacat,

Sincer dau dreptate si preotilor si invatatilor crestini(folosirea dupa ureche fara a sti si aplica corect continenta amoroasa este intr-adevar o cauza de decadere pe toate nivelele deci un pacat)

Oare preotii crestini cum iti fut nevestele!??  :slap2  :laugh2 

• Like 1
Postat

Ei au ideea din crestinism ... ca actul amoros e bun doar pt facut copii si deci sunt mai multe cazuri:

1.incearca sa fie rigurosi si nu fac deloc amor cu sotiile(rau pt ca femeile alea devin foarte frustrate in timp si se ofilesc ca femei), 

2.nu respecta propriile principii si mai fac amor fara continenta din cand in cand(si se lasa pacaliti ca treburile astea cu continenta sunt chestii de prin orient ce tin de yoga si alte sisteme si nu li se potrivesc lor sau sunt pagane) deci tot prost,

3.Pot invata ca autodidacti continenta amoroasa(preotii citesc foarte mult si prin lecturile lor pot da de anumite texte tantrice care le pot da anumite indicii) si

4.mai sunt si alti preoti foarte putini care practica chiar forme de yoga si chiar tantra yoga(am intalnit)

Cam astea sunt variantele normale ... cele deviate exista si ele: preotii devin homosexuali ... totusi cred ca acestea sunt mai rare ...

Greseala pe care o fac ei este urmatoarea:

Nu actul amoros este pacatul ci risipirea inconstienta a potentialului sexual este defapt pacatul(e o chestie pe care o poti incerca fizic: daca nu faci dragoste deloc simti ca ceva lipseste si iti doresti sa faci dragoste, daca faci(si nu pierzi energia sexuala), dupa ce faci dragoste te simti bine, entuziast, bucuros, echilibrat, dupa ce pierzi samanta te simti vlaguit, obosit, respingi femeile si vrei doar sa dormi si sa mananci - asta e clar in neregula ...

• Like 1
  • Minus 6
  • Oras:Ubicuu
  • Oras:Ubicuu
Postat

Am citit cu interes tot ce a scris aici Ananda.

Am futut si fut mult. Am folosit continenta sexuala pt a fute mai mult, pt a nu mi se tăia cheful, dar si pt satisfacerea partenerei.

Nu sunt si nu am fost niciodată adeptul ejaculării de mai mult de o data la 24 de ore. De fapt, după un act sexual prelungit, urmat de ejaculare, eu am nevoie de câteva ore de somn.

Problema de care m-am lovit e insa alta, legată de sexualitatea feminina.

First: femeia își pierde cheful după o jumătate de ora de sex. Obosește, nu se mai lubrifiază, are orgasm, i se taie si ei, etc.

Second: din multele, foarte multele femei futute de mine, toate au avut o problema, au asimilat lipsa ejaculării mele cu insatisfacția mea sexuala. Au luat asta drept o incapacitate a lor de a-mi produce satisfacție sexuala. De aici, o concluzie, ca de regula, femeia normala, are nevoie de ejacularea bărbatului pentru a-si reconfirma mereu încrederea in puterea propriei ei sexualități.

• Like 5
Postat

Excelent ce scrii ... e corect si e exact asa in unele cazuri:

1.First: femeia își pierde cheful după o jumătate de ora de sex. Obosește, nu se mai lubrifiază, are orgasm, i se taie si ei, etc.

Aici sunt 3 cazuri le voi detalia cat pot de bine pt a te ajuta sa intelegi in ce caz va aflati:

1.Femeia e prea slaba sau nu a mancat nimic de cateva ore sau vine dupa un efort fizic mare si dupa cele 30 de minute cade vitalul(nu mai are energie sa sustina actul amoros) in aceste cazuri trebuie pregatit mai bine actul amoros(mancati bine cu o ora inainte, eventual puteti lua si afrodisiace tonice cum ar fi ginseng cu laptisor de matca, o bautura indulcita cu lemn dulce, ciocolata, fructe precum mango sau avocado sau energizante naturiste gen afrodit forte(pt ea) etc

2.Pierde ea energia sexuala(eu nu sunt femeie deci aici nu vorbesc in cunostiinta de cauza ci doar din relatari pe care am incercat sa le inteleg pe care mi le-au facut diverse femei)

ele spun ca femeii ii e foarte usor sa pastreze energia daca vrea asta se face asa: se incordeaza puternic muschii vaginului in momentul orgasmului, miscarile devin mai lente poate chiar se opresc ... in cazul in care ii faci masaj erotic sau amor oral cand o simti ca se apropie de orgasm realizezi miscarile mai lent te poti chiar opri ... vezi tu iei pulsul

3.Femeia este vitala si daca tu faci o pauza pt a trai tu un orgasm(am patit asta) sau faci dragoste cu ea prea soft in cazul ei energia sexuala are tendinta sa "se aseze" si atunci trebuie ca tu sa faci din nou preludiu(sarutari, imbratisari, mangaieri, gadilari, muscaturi chiar palme la fund daca e momentul potrivit ... vezi tu ce se potriveste) deci cu rabdare o iei de la inceput, se mai poate ajunge in acest caz si daca preludiul initial nu a fost suficient(noi barbatii cateodata ne grabim sa incepem actul sexual si femeia nu e pregatita suficient)

2.Second: din multele, foarte multele femei futute de mine, toate au avut o problema, au asimilat lipsa ejaculării mele cu insatisfacția mea sexuala. Au luat asta drept o incapacitate a lor de a-mi produce satisfacție sexuala. De aici, o concluzie, ca de regula, femeia normala, are nevoie de ejacularea bărbatului pentru a-si reconfirma mereu încrederea in puterea propriei ei sexualități.

In acest caz trebuie sa o pregatesti(ii explici in timp ce o tii in brate ca asa esti tu, ca asa procedezi tu si ca ce face ea este foarte bine, ca iti place sa faci dragoste cu ea si ca tu esti foarte multumit cu acest stil de a face dragoste si sa o incurajezi sa continue, sa te accepte pt ca asa esti tu si evident ca ejacularea barbatului tine mai mult de slabiciunea lui decat de sexualitatea ei.E o chestie de obisnuinta in cazul ei si evident cum zice proverbul exact asa stau lucrurile: Orice invat are si dezvat.

• Like 1
  • Minus 6
Postat

Pentru tine: continent sexual cat de cat esti dupa ce nu ai pierdut deloc nici o picatura de samanta timp de macar 30 de zile si apoi interactionezi amoros si nici atunci nu pierzi energie sexuala(sperma) deloc.

Altfel poti vorbi de intarzierea ejacularii cateva minute, ore sau chiar zile dar aceea nu este inca nici macar inceputul continentei amoroase ci un stadiu premergator.

Eu de exemplu nu sunt multumit de mine daca pierd energia sexuala o data la 14 luni(un an si 2 luni).

• Like 1
  • Minus 6
  • Oras:Bucuresti
Postat

Pentru 5-6 ore de amor iti trebuie o partenera vitala sau mai multe partenere, pentru inceput o partenera care te iubeste si este vitala(genul de femeie plina de viata care nu e nici slaba, dar nici obeza) si care sa te sustina pt a fi continent sexual(defapt ea trebuie doar sa vada cum este sa ai o erectie de otel care tine cateva ore cel putin si o sa ajunga sa te adore repede - femeilor nu trebuie sa le vorbesti de continenta amoroasa ci sa le arati si le faci extraordinar de fericite)

Cu doua partenere deodata e ceva mai greu de mentinut echilibrul trebuie sa existe iubire si transfigurare intre oricare 2 din trio si asta e mai greu si mai rar dar se poate si asta ... atunci poti face amor pana le implinesti pe amandoua(pana zic ele stop)

Ce iti spun acum poti experimenta dupa ce ai ajuns continent sexual sau pe drum catre dar baza este antrenamentul individual sustinut cateva luni cel putin ... asta la inceput.

Inca un pont important: momentul cand e bine sa faceti amor intotdeauna trebuie sa il aleaga femeia si momentul de oprire tot ea ... barbatul e dator sa iubeasca, sa transfigureze, sa aibe otel in pantaloni(erectie ca la 18 ani chiar dureroasa) si care dureaza in timp oricat de mult timp e necesar pt a implini iubita sau toate iubitele ... asta nu se poate decat prin continenta amoroasa ... vei vedea daca experimentezi ...

Rasplata va fi si pt tine din plin:

1.orgasmul multiplu masculin(adica acea stare magica si perfecta de fericire care nu va fi doar o data ci de cate ori vreti tu si partenera/partenerele tale vei vedea ca in timp si durata orgasmului va creste intinzandu-se pe zeci de secunde, minute sau chiar mai mult ...

2.adoratie din partea partenerei/partenerelor

3.Implinire ca ai facut un lucru bine, vei fi multumit

4.Iubire si transfigurare a ta pt partenera/partenere

Toate acestea impreuna duc la o stare de fericire extraordinara, uluitoare

Aceasta este o dezvoltare, o evolutie in aceasta directie ... Poate oricine cu seriozitate, perseverenta si hotarare(sunt si obstacole de trecut dar pot fi trecute)

Ca să nu pierd smântâna, pot să-mi dau drumu-n pulă?

• Like 4
  • Oras:Timisoara
  • Oras:Timisoara
Postat

La multi ani Ananda in lumina Adevarului !

Intotdeauna am fost de acord cu unele lucruri pe care le zici foarte bine insa avem si divergente de opinie.

De exemplu ma frapeaza usurinta cu care ceri sa se renunte la ejaculare asa pur si simplu ca si cum ar fi o optiune si nu pomenesti deloc de lupta spirituala chiar foarte seriosa pe care trebuie cineva sa o duca pentru a nu mai fi deposedat de pretioasa avere din pungutza cu bijuterii. Trebuie si talent si experienta si indrumare pentru asta nu e la indemana oricui cum pari tu a lasa sa para e chiar o vocatie. Oricum fiecare trebuie sa stie ca in principiu continenta e un lucru pozitiv facuta ata cat poate fiecare si de asta sustina interventia ta pe forum dar a cere pre mult poate avea efecte adrverse. Fiecare la nivelul lui a inteles asta chiar si pe forum ejacularea precoce nu e un motiv de lauda. Dracii sunt pradatorii energetici si risipitorii puterilor noastre interioare iar lupta cu ei nu e lesne cere stiinta si practica. Si de fapt nici nu putem lupta cu ei pentru ca ei sunt puteri noi nu . Dar noi putem iubi cum indemni tu si asta ne scapa automat de ei . Iubire de adevar de sinceritate de dreptate si oameni si natura de profesie de orice lucru frumos aduce automat indepartarea duhurilor paguboase si sanatatea adica ordinea si echilbrul interior avand consecinta si continenta la nivelul respectiv ! Sunt multe discutii  in sanul Bisericii  despre rolu sexului cand e pacat si cand nu , cei ma intelepti duhovnici nu considera ca sexul e doar pentru procreere daca nu faci copii e pacat ci undeva aproape de ce spui si tu ca un schimb de energii comlementare .  Eu simt ca ma incarc cand merg la femei nu ca ma descarc de fapt ne daruim unul altuia sin puterile noaste interioar easta e o forma de iubire.

• Like 2
Postat

Salut Tompson este adevarat ce scrii: in plan mental(ne apar ganduri necurate,ciudate,perverse in cazul tendintei spre incontinenta este un soi de emotie animalica puternica) se simte o influenta care daca este alimentata cu atentia noastra se transforma intr-o stare iar apoi genereaza tendinta de a ejacula - acest fenomen mental apoi emotional si in final fizic este intr-adevar influenta unor fiinte astrale(dintr-o alta dimensiune) care sunt foarte urate la aspect, rele si perverse ca influenta care sunt numite in crestinism demoni iar in hinduism asuras - aceste fiinte inlantuie si se hranesc cu energiile joase ale fiintelor umane inclusiv cu energia noastra sexuala - de aceea ejacularea este un pacat.

Totusi ma feresc de astfel de termeni in general pt ca vreau sa ma adresez tuturor celor care citesc acest forum si nu doar celor care au credinte de un anumit tip sau altul.

De acord si cu faptul ca iubirea exorcizeaza pe care il puncteaza Tompson as adauga si transfigurarea(privirea actului amoros ca un act sacru)- este foarte importanta aceasta viziune pentru a realiza continenta amoroasa perfecta.

Punctez din nou pt ca un act amoros sa fie divin(adica perfect din toate punctele de vedere) trebuie iubire reciproca, transfigurare reciproca si continenta amoroasa perfecta la ambii parteneri.

Va doresc sa fiti fericiti si sa faceti amor perfect !

• Like 1
  • Minus 6
Postat

Salut Tompson este adevarat ce scrii: in plan mental(ne apar ganduri necurate,ciudate,perverse in cazul tendintei spre incontinenta este un soi de emotie animalica puternica) se simte o influenta care daca este alimentata cu atentia noastra se transforma intr-o stare iar apoi genereaza tendinta de a ejacula - acest fenomen mental apoi emotional si in final fizic este intr-adevar influenta unor fiinte astrale(dintr-o alta dimensiune) care sunt foarte urate la aspect, rele si perverse ca influenta care sunt numite in crestinism demoni iar in hinduism asuras - aceste fiinte inlantuie si se hranesc cu energiile joase ale fiintelor umane inclusiv cu energia noastra sexuala - de aceea ejacularea este un pacat.

Totusi ma feresc de astfel de termeni in general pt ca vreau sa ma adresez tuturor celor care citesc acest forum si nu doar celor care au credinte de un anumit tip sau altul.

De acord si cu faptul ca iubirea exorcizeaza pe care il puncteaza Tompson as adauga si transfigurarea(privirea actului amoros ca un act sacru)- este foarte importanta aceasta viziune pentru a realiza continenta amoroasa perfecta.

Punctez din nou pt ca un act amoros sa fie divin(adica perfect din toate punctele de vedere) trebuie iubire reciproca, transfigurare reciproca si continenta amoroasa perfecta la ambii parteneri.

Va doresc sa fiti fericiti si sa faceti amor perfect !

Laba, fac laba.

• Like 3
  • Oras:Satu' cu ministri
Postat

Oare continenții ăștia or avea castroane?  :laugh2

• Like 4
  • Minus 2
Postat

Oare continenții ăștia or avea castroane?  :laugh2

Sigur au, d-alea transparente. Dar le țin ascunse ai dracu hoțomani =))

• Like 1

Postat

Păi hai să le umplem!  :laugh2

• Like 4
  • Minus 2
Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...